Idag har vi bara tagit det lungt. För vi har inte haft något speciellt för oss idag. Det har varit fint väder idag men blåst mycket så har inte varit ute idag. Det har varit för kallt att varit ute. Igår under dagen eller kvällen vart jag sjuk snorig, hostig och febrig. Men det är på bättrings vägen får jag hoppas på för vill verkligen inte vara sjuk.

Kramar Angelica ☺😍😘😍☺

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit ute och lekt i det fina vädret. vi har myst mycket inne. Efter vi varit ute en hel dag. vi har haft en mysig och trevlig dag idag. Nu på kvällen har jag och familjen spelat bingolotto. 😍😘

Kramar Angelica

Likes

Comments

Vi har varit vaken en stund och bara ligga och myst i sängen till morgon. Vi ska snart kliva upp och fixa oss. Vad dagen har att bjuda på idag det får man se. Men det blir nog en rolig dag med familjen och en massa mys.
Kramar Angelica ♡♥♡


Likes

Comments

Hej! Nu har vi varit ute på en liten kvälls promenad/lek tur med lilla S och Amanda. När vi hade varit ute en stund så blev det hem och lägga lilla S. Nu ligger lilla S & sover sen en tid tillbaks. Nu blir det till att ta det lugnt innan läggdags.

Kramar Angelica :)

Likes

Comments

" Du kan falla 100 gånger jag ska rädda dig
du kan slå mig 100 gånger jag ska älska dig
du kan springa så snabbt du kan härifrån
hur långt du vill, jag finns där ändå "

Albin - Frank

Se där ja, då var det redan onsdag vilket betyder att snart är det helg.
Vilken dag i veckan är eran favorit?

I morse lämnade jag mammas lilla prinsessa på dagis halv nio och sedan traskade jag hem och har kollat runt efter mitt CV som varit spårlöst borta och är kanske jag ska säga haha! Men som tur är har jag nu fixat ett nytt, så halv två när S ska hem från dagis tänkte jag ta med henne på en arbetsmässa för nu jäklar vill jag komma tillbaka i rutiner och skaffa mitt första riktiga jobb, först ska vi bara äta lite mellis. Vi hörs senare, kramisar på er.

Likes

Comments

Lite bilder på vägen hem från Dagis. ​

Idag efter dagis gick vi hem och åt lite mellis som fick bli yoghurt och mackor, efter lite mellis i magen klädde vi på oss och gick ut i det fina vädret. Sen tog vi och åkte ner på stan en sväng och kollade på lite kläder och nya skor till både Samantha och mig dock följde ingenting med oss hem, men vi kanske tar en till tur ner imorgon vem vet? Strax efter klockan sju fick S sin knvälls välling och så nattade jag henne, och en kort stund efteråt somnade även jag då jag har sån extrem huvudvärk. Vet inte riktigt vad det är, men jag vaknade till nu och plockade lite här hemma och fixade för dagis i morgon, och tänkte då passa på att slänga in ett inlägg. Nu ska jag iallafall bädda ner mig med en Alvedon.

Ha en fin dag och glöm inte att ta hand om varandra.


Likes

Comments

Hej alla söt snören!
Halv nio lämnade jag S på dagis, hon är så duktig och har inga problem med att säga hejdå vilket känns skönt. Ta mig inte fel jag menar bara att det är bäst för både mig och S om båda går iväg och är glad än att vi ska sitta en halvtimme timme för att hon är ledsen. Men eftersom att klockan börjar närma sig halv två så ska jag börja göra mig klar och hämta hem min lilla prinsessa. Eftersom det är fint väder ska vi nog vara ute en stund innan vi gör någon god mat och älskade S ska ta ett kvälls bad.
Vi hörs senare.

Likes

Comments