Vet att jag har vart dålig på att blogga men här kommer en sammanfattning över min helg. 

I lördags åkte jag till stallet tidigt med Sara och Mikaela. Blev att jag körde lufsen två varv på slingan sen sa händerna ifrån.  Sara red Elias. Tog en fika sen var det dags att gå upp till stallet igen för blev motion av en häst till för Sara. Medans de var ute fixade jag med sysslorna. Slutade med att vi åkte till donken för att äta. Var ju inte helt fel. Sen var det dags att åka hem för jag skulle på Cruising i Karlskrona med trevligt sällskap var hemma vid 4 ca. Sov till halv 12. Sen var det stallet som gällde. Runt 13 kom Ullis o Krille och hämtade mig då det var dags för stallet. Skulle egentligen rida ett dressyrpass med lufsen men blev att jag longerade. Får ju inte glömma att det blev en spontantur ut till Sara efter stallet. Suss körde ut mig så tacka så hemskt mkt :). Jag fick provrida hennes fina ögonsten Glee. Jättehärlig häst att rida :). Han kändes riktigt fin :). Han testade lite men det hör ju till hehe. Men röt i lite sen gjorde han inget mer. När stallet väl var klart så åkte vi hem till henne för att äta lite mat. Få tacka så mkt för den goda maten. När vi väl hadr ätit så körde Sara hem mig. Hon fick såklart en bensinpeng för det :). Det är ju en bit att köra :p. Väl hemma så gick jag och la mig. man var rätt mör i kroppen med körning/cruising/ridning.

Måndag

Vaknade vid 6 för det var dags för jobb. Var helt ok. När vi väl hade slutat åkte jag till Johannes en runda. Han bjöd på muffins och Vaniljsås. Sen efter fikat cyklade han bort till lekparken medans jag o mamma gick bredvid. Sen var det dags att gå hem för Suss kom o hämtade mig. From idag så har hon Lufsen 3 dagar i veckan. Och är så himla glad över att hon vill ta hand om han :).
Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt o kolla på Greys anatomy :).

  • 33 readers

Likes

Comments

Dagen började med jobb mellan 7-11. Tog mig ner till stan för skulle vara hos läkaren vid 11:45. Såret läker bra nu så snart slipper man alla läkarbesök :). Gick bort till friskis för att gå på nästa pass mellan  13-17. Dagen gick fort jobbade med Johanna. Efter jobbet var det dags för träning. Gick faktiskt bra :). Testade på en ny maskin. Även om det var benpress så var den där maskinen bättre än den andra. Väl efter träningen så hämtade Lisette upp mig vi åkte upp till stallet. Hade både Lufsen och Chanel idag. Vi fixade stallet sen gick vi en lite promenad. Detta e vad jag har gjort idag.  Nu blir det läggdags för den här kvinnan för imorgon ringer klockan 5:15 då det är dags för ett spinningpass med Johanna igen. Så sov så gott mina fina läsare :)

  • 28 readers

Likes

Comments

Hejsan
Nu var det ett tag sen man skrev igen. Men är som sagt något varje dag. Jobbade mellan 7-15 idag. Ringde körskolan idag  så nu ska man äntligen ta tag i det igen. Var hos läkaren idag igen. Såret läker fint. Sen var det dags för stallet. Lisette följde med upp en runda. Stod ett dressyrpass på schemat idag. Hade egentligen tänkt mig longering men eftersom det var så fint väder så blev man sugen på att hoppa upp. Han skötte sig fint. Visade inga tendens till att han var stel. Jobbade rätt och verkligen trampade under sig :). Köpte en hink med godis till lufs o Chanel.O jag som trodde att han gillade det godiset. Icke sa nicke nu börjar hans kräsna jag på mat igen. Men iaf hela dagen har vart lyckad. Lisette följde med upp på en kaffe en stund. Så himla trevligt :). Nu ikväll har man vara tagit det lugnt kollade på Skilda världar och sen hängde upp tvätten. Nu intar jag sängläge för imon är det Umgänge,körskolan jobb och gymmet som gäller.  Ni får sova så gott för det ska iaf jag göra. God natt på er mina fina läsare :) <3

  • 35 readers

Likes

Comments

Dagen började med att man försov sig men hann som tur var till friskis i tid. Slutade 11 ^^. Sen blev det vidare till samhall för lite jobb. Åkte upp till pälskling en runda. Idag stod det tömmlongering på schemat han gick så himla fint :). Sen var det min tur att motionera. Blev en joggingtur i skogen med Gabriella på 2,3 km. Slutade med lite styrka. Blev lite hantlar med två övningar med 2 set. Får ju inte glömma att man satt i 90 grader i en minut. Var inte helt fel. Avslutade med plankan o stretching. Blev en kaffe o cigg med. Vi kollade också på en filmsnutt då man fick se sin älskade lufs i ett kvallopp  från 2013. Var lite kul faktiskt ^^. Åkte hem gick genom en dusch, åt lite och sen blev det att ta tag i disken. Nu sitter man framför burken o kolla på Maria Wern sen läggdags. Detta var min dag ha det bra alla :).

Likes

Comments

Hejsan på er :). Vet att jag har vart dålig på att blogga men vart lite väl mkt nu. Idag var det dags för hoppträning igen. Gick hur bra som helst :). Tog galopp mot hindrerna nu eftersom vi har börjat komma upp mot högre höjder :). Man märker verkligen att han tycker hoppning är kul ^^. Får ju inte glömma att man hade Lisette, Ullis och Krille med(Krille som tagit korten). Nu blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen :)

  • 33 readers

Likes

Comments

Idag började jag på friskis vid 7. Slutade i vid 11 sen gick blev det det en promenad till jobbet. Blev att att man tog det lugnt med tanke på såret :/. Slutade tidigare idag. Åkte till lantmännen för att köpa lite biotin till pälskling, vidare till stallet och tog in min huligan för lite finnputs  o mutade med lite godis ;). Sen blev det en promenad till Alex :). Var där en stund sen gick man hem.  Så nu har den här dagen/kvällen börja lida mot sitt slut. Dags för stallet imon tidigt o sen bara ta det lugnt.  Så god natt på er mina fina läsare :)

  • 38 readers

Likes

Comments

  Dagen började med att klockan ringde vid halv 6 med tanke på att det var första dagen på jobbet sedan sjukskrivningen. Åt frukost sedan tog man den första rutinciggen ;). Traskade ner till jobbet tog en kaffe plus en cigg till ^^. Sen var det dags att börja jobba. Jobbade bara till 8:15 för skulle in till Kalmar på kontroll sen operationen. Innan vi vi gick upp till läkaren så bjöd jag mamma på en kaffe och jag själv lyxade till det med en latte ^^. Tog faktiskt bort stygnen idag och det hade läkt fint. Läkaren jag hade var helt suverän o jättetrevlig så en stor guldstjärna till henne :). När vi var klara så åkte vi mot jobbet igen. Kom tillbaka innan det var lunch så började inte jobba förens efter lunch. Dagen rullade på sen var det dags för stallmys med pållarna. Var själv uppe i stallet ett bra tag idag allt var färdigt för min kära vän hade fixat allt :D. Gick en runda med Lufsen. Mötte 3 rådjur som lille pälskling reagerade på. Trött som man var så kunde man inte se var det va. Så såg i syne först, trodde att det var en Känguru så man fick tänka till lite. Haha skämt och sidor.  Väl tillbaka så jag lät han springa lite i korallen men det var väldigt tungt. Gick in med han i stallet igen o borstade av han. Skulle fylla på vatten men lyckades göra lite "översvämning" var hål på slangen o lyckades vända den på fel håll. Great :S. Väl klar hos pälsk så  traskade jag till Johannes en stund. Bjöd på Kaffe sen var det dags att drar sig hemåt.  Nu ligger man på soffan och bara ta det lugnt. Så nu har ni fått höra min dag. Dags att gå och lägga sig för det är en dag imorgon med, så god natt på er :)

  • 44 readers

Likes

Comments

Morgonen började med att klockan ringde 7:30. Steg upp och åt frukost. Sen kom Ullis och hämtade mig för att det var dags för hovslagaren. Fixade med mockningen,bytte vatten o fixade maten. Tog ut Lufsen så han  fick sig en liten puts innan de skulle skos. Båda hästarna skötte sig fint. Medans de skoddes så tog vi en kopp kaffe. När det väl var klart så var det dags att släppa ut hästarna och åkte vidare för skulle förbi mamma och pappa en runda. Körde förbi stationen för att hämta upp Viwi sen hem. Följde med Viwi upp en runda för skulle hjälpa henne att putsar fönster. Blev att vi kollade på Emil i Lönneberga hehe ^^. Sen var det dags för fönsterna. När det väl var klart så gick vi hem till mig för lite matlagning. Nu ikväll blir det bara att ta det lugnt, börja jobba igen imon efter 2 veckors sjukskrivning så det blir att lägga sig tidigt.
Det var allt för idag :)

  • 45 readers

Likes

Comments

Dagen började med att jag vaknade vid 9. Sen blev jag hämtad av pappa och Johannes så åkte vi ner till Öf. Väl där så byggde vi ett sjörövareskepp (han är tokig i pippi), fikade lite och sen var det dags för lek. Avslutade med sångstund :).

Efter Öf körde pappa upp mig till stallet då det var dags för ett dressyrpass. Idag var han riktigt taggad så fick verkligen jobba han. Varje gång han ser hinder/bommar så blir han som en ångmaskin. Kände att jag inte redigt hade kontrollen idag med tanke på att jag precis börjat rida igen efter en operation som jag gjorde för två veckor sen.
Så ullis gick och hämtade hjäptyglar då blev han helt enkelt en annan häst. Likaså att man måste göra olika övningar då han får tänka själv annars blir det bara att han springer.
När jag hade fått i ordning på han så gick han jättebra och verkligen lyfte på benen över bommarna. Egentligen hade jag tänkt ta galoppbommar på ena sidan och travbommar på andra. Men kände att jag
inte hade orken redigt till galoppbommar, så det blev trav på båda långsidorna. När jag kände mig nöjd med Lufsen byggde Ullis upp ett kryss som belöning till han tog 3 språng över hindret då han hoppade som en dröm och verkligen lyssnade på mina hjälper och då  kände jag att man  hade kommandot :)

  • 58 readers

Likes

Comments

Blev ett par timmar i stallet idag. Tränade  lite markarbete. Volter,serpentiner och åttor. Hittade de rätta knapparna. Ullis var också med och gick med Chanel. Väl klara i stallet åkte vi till Sandbergs för jag skulle äta lunch. Tog med lunch till Viwi med och lite fika. Blev mkt prat och skratt. Sen var det dags att gå hem. Pontus kom upp på en kaffe också, trevligt trevligt. Sen var det dags att lägga sig. Ska upp tidigt imorgon för ska iväg med Johannes till Öf. Det var allt jag hade att skriva idag :). 

Likes

Comments