Blir riktigt inspirerad av makeup bilder med en liten tvist på Pinterest. Gör man små blommor vid eyelinern syns kanske inte på långt håll men tittar man lite närmare kommer det verkligen att imponera. Tycker också att det passar utmärkt nu när våren närmar sig, så varför inte testa något nytt om du vill piffa till eyelinern eller läpparna!

Främst kring ögonen när blommorna är så små behöver det inte bli alltför komplicerat. Med en liten eyeliner pensel kan du "dutta" blommans färg som små blad och avsluta med en prick (ex gul som på bilden) i mitten och så vidare om du vill ha fler. 

Alla bilderna ifrån min Pinterest. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

N​u när jag slutar så pass tidigt från jobbet försöker jag ta till vara på vintern, eller snarare sagt kylan. Dricka lite te och kaffe (som jag själv gjort) mest för att de är så gott och såklart för att hålla mig frisk. Trots att de är så kallt så kommer det ju inte vara för evigt, lika bra att ta till vara på kallare tider= mys tider.

Likes

Comments

Jag köpte paletten Electric från Urban Decay i somras och hade nästan glömt bort den lite eftersom det inte är färger jag brukar ha till vardags men som är väldigt roliga att leka med. Jag beställde den från Kicks.se.

Skuggorna är sjukt pigmenterade som de kanske syns på bilderna men går att tona ner om man tar ytterst lite på borsten. På så vis kan färgerna också fungera till vardags vilket jag tänkt prova. Ex jag som har blå ögon kan än vända lite av den orangea skuggan för att framhäva det blå i mina ögon. Eller varför inte grönt om man istället har bruna. Såklart kan man mixa och göra precis hur man vill!

Jag rekommenderar verkligen denna palett om du vill testa lite andra färger och enligt mig så räcker denna långt. Som innan har den otroligt pigment, krämiga och lätta skuggor att jobba med. Tummen upp på den!   

Likes

Comments

Att ha en plats där jag kan fixa och få pilla med smink gör det både enklare och roligare för mig. En till bonus med att ha sitt egna lilla ställe är att det "nästan" bli lite lättare att kliva upp på morgonen. Jag brukar också då ge mig tid att sitta där på morgonen med lite musik, vilket jag brukar se fram emot och gör att dagen startar på bästa vis. Hinner såklart inte detta hela tiden!

Sminkspegeln är ifrån sminkspegel.se och har en dimmer som kan ändra styrkan på ljuset i spegeln. Bordet är ifrån Ikea med plats för mer smink i lådan.

Det jag tycker är mest praktiskt att ha på bordet är handsprit (tvål pumpen) för rena händer och snabb rengöring av borstar, tops och såklart borstar till hands. Plus den ena skålen till rena och den andra till använda borstar.

Så detta är min lilla plats för egentid med smink!


Likes

Comments

Började fundera på hur jag ville sminka mig till jul och röda läppar lär det nog bli! Har sett på lite Youtube klipp och blev inspirerad av Zoellas julsminknig. Kan knappt tro att det bara är 1 vecka kvar till julafton! Så om man har svårt att bestämma vilka kläder man vill ha under julen så kan man ju att börja med sminkningen och sedan utgå ifrån det. 

Likes

Comments