Jeg er sikkert ikke den eneste som har fått meldinger i chatten på Facebook, der en "kopier & lim" inn tekst er sendt. Denne teksten oppfordrer mottaker til å poste et innlegg med et hjerte på. Dette hjertet står for " Forbyggelse av brystkreft-uken". Når du har postet dette hjertet på din side, så skal du sende samme tekst til dine venner som er jenter/ damer.

Merker jeg blir smålig irritert, ihvertfall etter å ha sett flere innlegg med det hjertet og etter å selv ha fått den meldingen i innboksen min. For et hjerte, en emoji, gjør ingenting for de som faktisk har fått brystkreft. Eller de som vitner til at sine nærmeste har fått det. Dere gjør det helt sikkert for å vise deres støtte, men da er det altså så mye bedre å vippse penger inn til Kreftforeningen. Det vil gjøre mye mer enn et hjerte på din facebook profil, det vil hjelpe de som sliter.

Et hjerte/ emoji er bare et tegn. Men i lengden, gjør den ingenting. Den beskriver kanskje en følelse, men den hjelper ikke de som har det vondt nå. Vil du gjøre en forskjell, så støtt heller Kreftforeningen ved donere de penger.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Uke 33

Som dere sikkert fant ut av, så kom ikke dette innlegget opp forje uke. Men jeg glemte det helt, og når jeg endelig kom på at jeg hadde dette innlegget å skrive, så hadde jeg ikke nok av minnet mitt til å poste noe... Så det kom dessverre ikke opp forje uke. Men nå er vi back at it again!

_Ukens tanke; Skole start er snart rett rundt hjørnet for min del, og jeg friker ut innerst inne. Jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg på skolen (hvilken buss, eller om noen kan kjøre). Jeg vet heller ikke hvor rommet jeg skal møte opp på, er. Da det er ny skole, og nye omgivelser.. Er så mye som skjer, med tanke på skole oppi hodet mitt nå, aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Litt å ta i, men ja, hahaha.

_Ukens opptur; Jeg hadde mitt første jobbintervju denne uka, noe jeg var over skyene hyper for. Og jeg gikk fra brunette til blondine, altså min originale farge. Godt å være blond igjen!

_Ukens nedtur; Jobbintervjuet gikk ikke som ønsket, men det går bra! Har flere steder å søke..

_Ukens film/serie; Jeg er snart ferdig med "The O.C", og jeg gruer meg skikkelig! Ser ikke på noe annet for øyeblikket, så "The O.C" må være ukens denne gangen.

_Ukens person; Jeg har alltid sett opp til Demi Lovato, og denne uka har jeg vært skikkelig "fan" av ho. Ho gjør og har gjort så mye godt, og ho er en av få personer jeg virkelig digger. Lett ukens person denne gangen!

_Ukens sang; Jeg har ikke hørt på noe fast noe denne uka. Jeg har bare latt ulike spillelister spille. Så har ikke noe å kunne skrive ned denne gangen.

_Ukens Craving; Sjokolade, Red Bull og noe annet jeg ikke husker navnet på nå.

_Ukens gledings; Jeg kan ikke si hva det er, dessverre... Men det er noe som skjer til helgen ihvertfall!

_Ukens Obsession: Vlogging, tror jeg. Har vlogget mye på den nye brukeren min på snapchat ; "Angelicakvlog"! Gjerne add meg! 


  • 11 lesere

Likes

Comments

(ikke sponset)

Som mange av dere vet, hvertfall vennene mine og familien min, så er vipper noe jeg bruker veldig ofte. Hver gang dere ser meg med sminke, så ser dere meg med vipper. Jeg har lenge, misslikt mine egne vipper. De er for korte, og de ser bare ikke bra ut. Så vipper har vært min redning i hvertfall nesten et år nå!

Det finnes så mange ulike vipper, i alle typer design. Det er vipper til alle typer humør og selskap. Vipper til alle typer sminkelooker. Det finnes vipper for alle, og deres smak.

Vippene jeg har blitt veldig forelsket i for tiden, er vippene fra "House of Lashes"/ eller "HOL" som er forkortelsen. De er litt oppe i prisen per sett med vipper, men det er verdt det. Er også fornøyd med vippene fra "Eylure", men disse må være favorittene mine - helt klart!


Her er mine fire favoritter, de jeg bytter på fra dag til dag. Look til look. Et lite tips til dere der ute, jeg har prøvd flere ulike vippelim, men favoritten min må være vippelimet fra samme firmaet. Har ikke prøvd "Duo" vippelim, men det står på lista!

Disse vippene er "Siren", og det er en av de vippene som har blitt snakket mest om. De er rolige, men ikke for rolige. De passer perfekt for de dagene der jeg vil ha litt volum, men ikke for mye. Samtidig som at de passer perfekt til øynene mine, da de er små og har et tynt bånd.

Dette er "boudoir" vippene. Disse er lange og dramatiske. Passer perfekt til en winged-liner og røde lepper! Og perfekt til en dag du vil ha litt mer drama.

Så har vi "temptress"vippene. Kan minne litt om "siren" syntes jeg, men på disse er båndet lengre, så du ender opp med å måtte klippe vekk litt om du har like små vipper som meg. De er fine til hverdag, samme som de første vippene, men disse er mye lengre og har mindre volum. Kan gjøre at du får små øyne hvis du setter de på feil. Men når du har funnet metoden som funker på disse, så ser de smashing ut på.

"featherette". Vippene jeg først ble forelsket i, og vippene som ser ut som ekte vipper på. Båndet på disse er også for lange for meg, men det er bare å klippe vekk litt. For meg, som noen ganger bruker briller, istedfor linser. Så passer de perfekt til dette, da de ikke er for lange. De ser naturlige ut, samtidig som at det ser ut som at du har brukt litt av en vidunder maskara. Det er vippene jeg har fått flest komplimenter på, og vippene jeg kanskje er mest glad i!

Det var litt om mine favoritter, da det har vært flere som har spurt om dette innlegget.

Har du noen favoritter? Gjerne del de med meg i kommentarfeltet!

Likes

Comments

(Annonse/ sponset)

To die for, nå Elsa and Rose. Bikini/ swimsuit firmaet som man ser overalt, på Instagram/ blogger/ youtube ect. Firmaet med de fineste bikiniene, i mine øyne ihvertfall.

For ikke så lenge siden, så teamet jeg meg opp med de, og ved det - så har jeg en rabattkode på 15% av alle badedrakter og bikinier fra siden deres. Hvis du bruker koden "ANGELICAKRAMME15" før du skal betale, også får du 15% av ditt kjøp!

Bikiniene deres er så fine, så dette er noe jeg ville tatt å utnyttet. Sommeren er dessverre snart over, men det kommer flere ferier framover!

Slenger med bilder av de bikiniene jeg syntes ser helt nydelige ut. Kanskje du får lyst til å kjøpe en av disse? Gå inn på siden Elsaandrose.com, og ta utnytte av rabattkoden..


Likes

Comments

Jeg heter Angelica Kramme, 17 år gammel og jeg er psykisk syk. Jeg sliter med ulike ting - depresjon, sosial angst, og andre “småting”. Poenget med dette innlegget, er å åpne meg litt mer opp og vise til andre som går igjennom det samme - dere er ikke alene.

Alt dette, startet i en relativt ung alder. Jeg har lenge gått rundt med dype, mørke tanker. Men det var ikke før jeg ble kanskje 14 år gammel, at jeg valgte å undersøke mer. I og med at dette har foregått fra før fjorten års alderen, så var det vanlig for meg å holde mine følelser skjult. Sånn er det vel for de fleste?

Jeg var selvfølgelig veldig usikker, og redd. Jeg leste meg fram, så filmer og videoer, og jeg følte at det var noe ved meg. Det var noe galt. I en veldig ung alder, så snudde livet mitt seg. Jeg ble mer og mer innestengt. Jeg ble noe bl.a. mamma, kalte “sjenert”. Jeg gråt mer og mer, alene inne på et mørkt rom. Mest sannsynlig etter alle i hjemmet hadde lagt seg, sånn at de ikke merket det. Jeg møtte et mørkt hull. Jeg begynte å spise mindre. Og jeg ville ikke stort mer av livet.

Folk, familie, la mer og mer merke til alle endringene ved meg. De spurte om hva som var galt, men jeg latet som ingenting. Jeg ville ikke at de skulle vite at det var noe galt ved meg.

Mens jeg vokste opp, så var foreldrene mine skilte og bodde hver for seg. Mamma giftet seg på nytt, og pappa gikk igjennom sine egne greier. Oppi alt dette, alle disse forandringene, så gikk familien min igjennom “samværsavtale” og alt det der. Jeg ble barnet i midten, og ble syk både psykisk og fysisk. Det var da jeg bestemte meg, jeg ville ikke mer. Jeg ba forsiktig om hjelp. Jeg begynte å spørre mer, til pappa og de voksne på skolen. Vi tok kontakt med legen min, og ho sendte meg videre. Videre til “BUP”, men de kunne ikke ta meg imot. Jeg var over 15 år gammel da, men de sendte meg videre til “RUPP”. Og det var der jeg fikk hjelp, en dag hver uke. I et halvt år.

Jeg ble diagnosert med “Depresjon”, “Sosial angst”. Jeg fikk også beskjed om at jeg hadde ‘milde’ selvmordstanker. Ho jeg var hos, gjorde så mye for meg. Og jeg angrer ikke på at jeg dro til legen min, alt jeg valgte å ta hånd om sakene mine. Skaffe hjelp, og ikke jobbe med dette alene, for det hadde jeg aldri klart.

Jeg har i senere tid, vært tilbake hos “RUPP” en gang. Og har slitt med meg selv, og mine problemer. Men det har ikke vært ille nok, til at jeg ikke klarte å hjelpe meg selv.

Og selv om jeg har jobbet meg igjennom det, så tror jeg at det alltid kommer til å være en del av meg. Jeg vil ha mine dager, da mine psykiske problemer kommer på besøk. Men nå er jeg ikke redd, og jeg vet at det finnes hjelp der ute om ting blir for ille. Men psyk kommer jeg alltid til å være, det er en del av min personlighet, men den er godt tatt vare på og håndtert.Likes

Comments

Uke 31..

Da var det på tide med et sånt innlegg igjen. Denne gangen, blir dette innlegget veldig kort, men vi spiller med!

_Ukens tanke: Jeg har ikke hatt en spesiell tanke,som liksom har fulgt meg denne uka. Så jeg vet ikke.

_Ukens opptur: Helgeturen med kjæresten, lett. Var så godt å være alene med han igjen, samtidig som at vi var et annet sted en "hjemme"! Gleder meg til feriene/ turene videre med han her.

_Ukens nedtur: Dårlig vær. Har vært veldig usikkert vær, med skyer og regn. Noen få soldager, men sånn er sommerværet i Fredrikstad. Kanskje Norge sånn generelt?

_Ukens film/serie: Jeg har begynt å se på en ny serie - "The O.C". Lett vært ukens serie, da det er den som spiller i bakgrunnen min fortiden.

_Ukens person: Har ikke "ukens person" denne uka. Så det vanlige jeg har sagt de andre gangene passer nok? Jeg vet ikke..

_Ukens sang: (igjen) Sorry not Sorry - Demi Lovato // Dance off - Macklemore & Ryan Lewis // Can't hold Us - Macklemore & Ryan Lewis.

_Ukens cravings: Grillmat (tilhører camping og sommer), smågodt og salat.

_Ukens gledingz: Datenight med kjæresten til helga. Kino (?) og middag!

_Ukens obsession: Kortspill. Gud som jeg/vi har spilt det denne helga, tror kjæresten hadde lyst til å drepe meg tilslutt når jeg spurte... Hahaha

Om du lurer på hva slags musikk jeg ellers hører på, og vil kanskje vite hva jeg "velger" mellom, så legg meg til på Spotify. Søk: Angelica Kjærstad Kramme, og gå inn på lista "My jam at the moment". Der finner du den musikken som blir hørt på mest - både nye og gamle sanger.

Likes

Comments

Er det noe jeg elsker her i verden, så er det dagene jeg har med kjæresten min. Om det enten er hjemme, ute eller helt alene! Og den helgen som nettopp var, så var jeg så heldig at han tok seg fri fra torsdag av, sånn at jeg hadde han bare for meg selv på ei litta ferie til søndagen. Personlig var ikke "situasjonen" noe for meg, camping, men det fungerte sammen med han! Vi fikk låne campingvogna til tanta hans, så det var heldigvis ikke telttur, hahhah.

Når vi var vekk, så var vi litt uheldige med været dessverre. Men vi fikk det til å fungere, vi både grillet og badet uansett vær. Tror de på camping trudde vi var litt spesielle, for jeg vedder på at vi var de eneste som gjorde dette. Men samma det, vi hadde det koslig og morsomt! Det som betyr noe, ikke hva andre tenkte.


Likes

Comments

I det siste i noen par år nå, så har det skjedd mye ute i verden.. Ekstreme mengder med terrorangrep og drap sånn generelt, og flyktningskrisa har tatt over i mange land.

Etter hvert av de grusomhetene, eller etter de fleste ihvertfall, så viser folk sin respekt/ tanke. Og siden det skjer grusomhet overalt, hele tiden, så har jeg valgt å slutte med dette. Gjorde dette i starten, men ikke lenger.

Det er alltid land eller ulykker, som blir glemt. F.eks. det som skjedde på en Ariana Grande konsert. Det angrepet som skjedde da, ble snakket om i en god stund etter den dagen, og folk viste sin respekt på facebook eller andre sosiale medier. Men fordi det ble så mye styr rundt det som skjedde da, så ble ting som skjedde etterpå - glemt eller ikke "snakket om". Eller så la folk ikke merke til det.

Det skjer ting i hele verden - hele tiden. Blir feil (for meg, personlig) å bare vise sin respekt til det nærmeste landet eller et godt likt land. Favorisering i sånne tilfeller, eller generelt, er ikke greit. Det skjer ting i andre land, enn bare f.eks. Paris.

Derfor poster jeg ikke, eller deler min respekt. Og selvom jeg ikke deler det med alle, så tenker jeg på og jeg viser min respekt uansett.

Likes

Comments

Da var det mandag, noe som betyr - et nytt "uken som var" innlegg!!

Sommeren min dette året, har vært relativt rolig, så disse innleggene blir vanskeligere og vanskeligere. Men jeg prøver likevel, da det er morsomt å sitte på søndagskveld og gå igjennom uken som var. Ikke bare er det morsomt (for min del), men det trener hjernen min til å huske mer, noe som absolutt ikke gjør noe for min del....

_Ukens tanke: Tankene mine har, som vanlig, vært overalt. Men siden det har vært så utrolig varmt i Fredrikstad for tiden, så må det vel være noe rundt varme.. Kanskje ett eller annet som "trenger ikke sydenferie", "skal jeg sole meg kanskje?" eller "fyfaen så varmt det er".

_Ukens opptur: Jeg og kjæresten har planlagt en tur på camping eller noe sånt. Han tar seg fri ved slutten av uken, altså rundt fredag kanskje. Også skal vi på tur denne helgen. Gleder meg, da vi endelig skal gjøre noe annet enn å være hjemme, hahhaha.

_Ukens nedtur: Vet ikke hva det kan ha vært, men har ført meg litt sånn nedfor den uken. Men sånn skjer vel når man tenker hele tiden?

_Ukens film/serie: Har ikke noen spesifikke denne uken, da jeg nesten ikke har sett på serie eller film. Så jeg holder meg til favorittserien min, som dere vet - "The Good Wife". (Er snart ferdig med serien, noe som er skikkelig surt!!)

_Ukens person: Ukens person, må nok gå til to personer - kjæresten min og pappa. De betyr så mye for meg, de aner ikke engang.

_Ukens sang: Sorry not sorry- Demi Lovato // Vitamin D -Ludacris // New rules - Dua Lipa // Attention - Charlie Puth

_Ukens cravings: Dette er lett - duer, pita (med god salat og godt kjøtt) og smågodt.

_Ukens gledingz: På torsdag så svidde jeg av meg 500kroner på to nye paletter fra Morphe. Fikk de i posten idag, og er et innlegg oppe nå for mer info på palettene. (se forje innlegg)

_Ukens obsession: Siden jeg var hos typen denne uken, og han jobbet halve dagen, så gikk tiden min til sims 4. Jeg spilte sims 3, men vi oppgraderte for en liten stund siden, og har vært hekta siden.

Likes

Comments

Idag kom endelig pakken jeg har ventet på siden torsdag!! Og det var en pakke fra nettsiden Coverbrands, der det lå to paletter fra Morphe brushes. To paletter jeg har tittet lenge på, men ikke hadde motet til å kjøpe. Ikke fordi jeg hadde tvil over om jeg ville ha de eller ikke, men fordi det ikke har vært ønsk-bart å spytte ut 500kr på sminke.

For ikke så lenge siden, så bestemte jeg meg virkelig for å bli mer intressert i sminke enn det jeg har vært. Det innebærer altså å legge mer penger inn i det, da mye av det jeg ønsker meg OG har ønsket meg i en stund - koster. Sminke er en hobby jeg virkelig vil satse mer i, sånn som mange andre flotte jenter holder på med!

Men ihvertfall så fikk jeg endelig kjøpt meg disse to palettene, som da også er limited eddition (!!). De fargene som er i palettene, er helt stunning. Både shimmerfargene og de matte, er helt utrolig pigmentert! Om du vil ha gode paletter, så er ihvertfall disse to noe jeg anbefaler etter en dag å leke med!

Slenger med bilder av palettene, pluss en look jeg lagde på snapchat-brukeren; "beauty.souls". (uten ")


Likes

Comments