Contains affiliate links

Heihei søtinger!

I November, så ble jeg ferdig med julegavene og ferdig med å pakke inn gaver. Jeg tenker veldig lenge på hva jeg skal gi folk, om jeg skal lage noe eller om det skal være butikk-kjøpt. Og når jeg først har fått sortert i tankene mine, og funnet ut av hva jeg skal gi, så begynner kaoset for min del. Dette året går jeg for butikk-kjøpte gaver, da jeg ellers måtte ha startet for flere måneder om det skulle vært hjemmelaget- dessverre..

Jeg tenkte jeg kunne finne fram noen produkter til dere som sliter med juleshoppingen i år. Det er da produkter jeg ville selv likt å få som en presang, og produkter vi jenter sånn generelt hadde likt. Selvfølgelig vil dette ikke treffe alle jenter der ute, men jeg tenker det ihvertfall finnes noe til en hver.

Trykk på bildene for å komme til en nettside der du kan få kjøpt produktet om du fant noe du evt. vil gi!

> Parfymesett. Denne kommer helt klart øverst på lista, da de aller fleste jente bruker ekstremt mye parfyme. Parfymene jeg har å anbefale, vil kanskje ikke passe alle, men de passer for jenter som bruker litt sterkere parfyme. Parfyme med litt krydder i, og ikke bare det søte.>Sminke. Sminke er noe de fleste bruker, samme om det er hver dag eller bare til fest. Selvfølgelig vil det variere fra alder til alder, men det er helt sikkert en sikker vinner til alle opp til 25 år.

>Hud og hudpleie. Der vinner du også om det er en gave du velger å gi. Alle damer jeg kjenner, ihvertall de fleste ville elsket å fått hudpleie!

>Kroppspleie. Kremer og fukt. Kroppspeeling. Alle jenter elsker myk hud og glatt hud.

Nå har jeg funnet mange gode produkter, og delt det videre til dere.

Jeg håper du får hjelp av dette innlegget til å kunne kjøpe noe til en jente/dame i ditt liv! Om det er ønsket, kan innlegg til mann komme? Gjerne meld i fra i kommentarfeltet om det er ønsket.

Masse lykke til!!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heihei flottinger!

Nå er juletidene her, og jeg er alltid veldig fokusert på alle utenom meg selv. Jeg elsker å gi, og jeg elsker å tenke på andre - spesielt på denne tiden av året.

Men jeg tenker ikke bare på de som er så heldige å få være på denne jorden, jeg tenker også på de som dessverre ikke kom så langt eller de som måtte takke for seg i. Og med det, tenner jeg et lys på graven deres. Til min kjære søster, som døde før jeg kom til verden, og til min kjære farmor. Hjemme tenner jeg lys til min oldemor og oldefar, som er gravlagt i Danmark sammen.

Og jeg syntes du også bør tenne et/ flere lys for de som dessverre ikke er med oss idag. Av respekt og omtanke.

Likes

Comments

Hei dere!

I det siste har jeg vært veldig lite kreativ når det gjelder blogging, og bloggingen har rett og slett falt bakover i prioriteringene mine. Litt trist også, får jeg hadde jo egentlig tenkt til å blogge hver dag i Desember.. Men, forhåpentligvis blir det bedre framover!

Jeg satt å tenkte litt i dag tidlig, og kom fram til at det hadde vært morsomt å delt ting ytterst få vet om meg. Jeg kan sitte i soffa'n med kjæresten min, og komme på ting han ikke vet. Og vi har vært sammen i en liten stund nå egentlig, så syntes det er rart at jeg brått kommer på ting - shit happens tenker nå jeg.

> Jeg elsker juletiden. Julemusikk, julemat/ julegodt, familiesamlinger, å gi til andre - julestemning rett og slett. Jeg er den jenta som heller hører på julemusikk enn "vanlig" musikk i desember. Eller den jenta som tar av med lys og mørke på rom; det er så u e n d e l i g koselig!!

> Jeg er en håpløs romantiker. Jeg elsker romantikk, og har alltid gjort det - roser, kjæreste, kjærlighet, kos og hygge, lange turer langs vannet, romantiske filmer osv... Valentinsdagen er en av de beste dagene i året, og jeg tar jubileum med kjæresten seriøst. Men blir ikke den personen som griner om ho er alene på valentinsdagen, eller sur om kjæresten tar seg en tur ut på jubileumet vårt - tar selvfølgelig hensyn! haahha

> Pledd, puter og pyntegjenstander er noe jeg er avhengig av. Jeg gleder meg til den tiden der jeg flytter til et eget sted (forhåpentligvis med kjæresten) og kan dekorere til alle "sesonger". Gleder meg til å putte soffa'n full av puter og pledd, senga med masse puter, pyntegjenstander over alt. Syntes et rom er utrolig kjedelig om det er minimalt med pynt, det tror jeg også at kjæresten min har funnet ut av nå hahaa.

> Jeg er sykt morgengretten. Jeg hater morgenen, og det kommer tydelig fram på humøret mitt. Og det tar meg en liten stund før jeg "våkner" og en liten stund før humøret mitt endrer seg - hvert fall på skoledager. Da er humøret mitt på det verste.

> Jeg går videregående vg2 over to år. Dette er av psykiske grunner, og ikke noe jeg angrer på.

>Jeg heter egentlig Lill Angelica, noe ganske mange vet egentlig. Men det er ikke noe jeg har tatt fram på bloggen min før. Lill er der jo ikke lengre, var noe jeg fjernet for 2 år siden.

Det var de jeg kom på for denne gang, kommer helt sikkert flere i et annet innlegg etter hvert - who knows...?

Likes

Comments


Jente 17 år.

For noen dager siden, kontaktet en jente på 17 år meg, og fortalte litt av en historie. Ho vil holde seg anonym, men ville gjerne at historien skulle deles.

"Dette er da en jente, som har hatt litt av et liv. Helt fra barndommen hennes, så kan man virkelig ikke si at livet hennes ble servert på et sølvfat. Ho vært involvert med barnevernet flere ganger, og ikke fått hjelp; samme hva situasjonen hennes var. Ho har blitt fortalt at det var ingenting de kunne gjøre, helt siden ho husker. Så ho måtte bo hjemme, selv om det helt klart var utrygt der og det var omsorgssvikt til de grader. Det har vært saker der barnevernet egentlig skulle hoppet inn for lenge siden, hvert fall når det ble flere og flere saker som ble sendt inn.

Av dette ble hun psykisk syk. Diagnosert med det samme som meg - depresjon og angst. Ho var ofte redd for at ting skulle skje hjemme, ho var alltid på vakt. Veggene var tynne i hjemmet hennes, og ho hørte alt. Alle kranglene foreldrene hennes hadde, de sammenbruddene mammaen hadde, når faren var fly forbanna. Det var ikke koselig og ho gråt seg selv til søvn flere netter.

Det som skjedde hjemme, og psyken hennes begynte fort å gå utover skolegangen hennes. Fraværet på skolen ble fort større, og karakterene ramla ned. Ho ble dritt lei skolen, og ho hadde bare lyst til å gi opp.

Tiden gikk, og ho begynte på vg2. Ting fra fortiden hadde roet seg, og ting begynte endelig å gå hennes vei. Karakterene var utrolig gode, og fraværet var mindre enn noen sinne. Ho klarte faktisk å prestere godt! Men så skjedde det.

Ting hjemme skjæret seg, og barnevernet ble kontaktet igjen. Etter så mange dårlige saker før, så trudde ho ikke lengre på barnevernet. Ho trudde ikke at de kunne hjelpe ho lenger. Og nok engang, kunne de ikke gjøre noe. Men denne gangen, var det fordi ho snart var 18 år. De kunne ha samtale med de det gjaldt, men ikke mer. Ting var ikke krise, og da kunne ikke de hjelpe henne heller.

Ho måtte bare holde ut i de månedene som var igjen. "

Jeg får så utrolig vondt i hjertet mitt når jeg leser/ hører sånt. Jeg vil jo faktisk bli barnevernspedagog, nettopp av denne grunnen. Barnevernet er pliktet til å hoppe inn og hjelpe i familier der det er bl.a. omsorgssvikt. Dette gjelder da alle barn, fra 0 til 18 år. Helt til barnet er myndig.

Trist når de ikke hjelper de som trenger hjelp. Trist når de heller har fokus på de som ikke trenger hjelp egentlig.

Likes

Comments

Hei søtinger!

Nå er det en liten stund siden jeg var her sist, og det er rett og slett grunnet pause. Jeg har hatt en stor skoleoppgave å levere inn, pluss høring. Og med alt utenom skole, altså det personlige - var det en trang. Jeg måtte ha en pause, jeg trengte det. Måtte rett og slett fokusere på annet. Men nå er jeg tilbake igjen!

Dagene går som så egentlig, personlige ting har roet seg ned - endelig. Skolesaker har også roet seg ned, før vi skal igang med den største høringen denne terminen. Så rundt juleferien, så slår det hardt ned med arbeid. I can do this!

Idag har jeg (faktisk) ryddet rommet. Flyttet på ting, og gjort noen små forskjeller her. I løpet av liten stund, så kommer det også en større tv inne på rommet, så jakten etter veggstativ og noen hyller er fult igang for å si det mildt. Det gledes også stort til å få opp julepynten inne på rommet mitt, og spille julemusikk på full guffe - men jeg venter til 1. Desember som jeg alltid gjør, selvom lysten sier noe annet.


Men jeg kan jo si at å rydde rommet, gjøre en liten forskjell, hjelper på ganske mye for meg. Motivasjonen blir automatisk større, er bedre å våkne opp osv. Rommet mitt er som hjernen min, har jeg full kaos i hjernen - så er det full kaos på rommet mitt også. Er det mer sortert og ryddig i hjernen min - så er rommet ryddig. Jeg er jo på rommet mitt hele tiden, så er ikke rart det blir sånn, og det kan heller ikke bare meg det gjelder? Gjerne fortell nede i kommentarfeltet om du kjenner deg igjen!

Det er godt å være tilbake igjen!!

Likes

Comments

Heihei flottinger!

Idag tok 2BUA-elevene turen til Oslo, med hovedsaklig fokuset rettet mot Barnekunstmuseet! Og vi hadde da som vanlig, noen timer for oss selv etter besøket på museet.

Det museet, og den kunsten som hang på de veggene - helt amazing! Jeg ble så satt ut av maleriene/ tegningene som barn i alder 1 - 18 hadde laget. Det var portretter av de som startet museet, som var malt av en seksten åring. Det så ut som noe en kjent, profesjonell maler hadde gjort. Og alt annet som hang på de veggene, jeg ble sjukt satt ut. Når jeg var seks år for eksempel, så klarte jeg ikke å tegne et "fint" hjerte engang, så å tenke på at det er noen på den alderen der - med DE kunnskapene, helt utrolig sier nå jeg. Og budskapene alle bildene hadde, måten bildene hadde svart på de ulike temaene de hang under. Jeg ble så satt ut, jeg har liksom ikke noe annet å si.

Dessverre var det ikke lov til å ta bilder av det som hang der, men hvis du trykker HER - så kommer du inn til deres nettside, der du finner både bilder og informasjon. Virkelig noe jeg anbefaler å besøke, oppleve. Det er kunstverk fra barn fra alle land, og alle aldre - du blir satt ut sier jeg. Ulike budskap, ulike syn etc. Virkelig vært det.

Etter barnekunstmuseet, så gikk turen til Oslo sentrum - Karl Johan. Der hadde vi rundt 3 timer med fritid, noe som ærlig var litt kjedelig. Ble bedre kjent med folk fra den andre klassen osv, men i lengden så ble det dessverre kjedelig. Jeg og en venninne, var på Kicks (glassmagasinet), inne der Mac har avdeling. Og fikk gratis leppetreatment og hele pakka, noe som morsomt. Utenom det på Kicks, så var det bare titting i lengden...

Jeg er litt sånn at turer med klassen, til Oslo, er så rart. Jeg foretrekker heller å ta med noen venner på en lørdag, og kose oss skikkelig. Men det er da bare meg, blir så rart å være i bl.a. Oslo med folk man ikke helt kjenner. U know?

Var en koselig tur, ja. Bare, dessverre, kjedelig i lengden etterhvert...


Likes

Comments

//Bildene er lånt fra Weheartit.com //

Det er blitt skikkelig høst her i Fredrikstad. Det har blitt ordentlig kaldt og guffent på alle dager av døgnet, kanskje litt varme midt på dagen, men det er ikke mye å snakke om. Det har begynt å regne mer, blåse mer. Fargene i naturen har endret seg utrolig mye i løpet av veldig kort tid - oransje, sennepsgul, rødt og grått er fargene som går. Norske epler kan man på kjøpt i butikkene, samt plommer og tomater. Hadet sommer, og heisann høst!!

Jeg blar nedover på weheartit, og det tyter inn med høstbilder og inspirasjon. Jeg har alltid elsket høsten, selvom det blir kaldt i lufta. Jeg får alltid en sånn god-følelse, og blir i skikkelig stemning. Pleddene kommer fram, sminken endrer seg samt. klesstilen.

På høsten så skjer det mye endring i klesstilen min. Jeg finner fram genserene mine, cardiganene og ponshoen min, skjerf og hansker, kåpa eller en god vinterjakke, gode vintersko med fór i og lista fortsetter. Jeg har dessverre ikke fått tatt å laget en liten "lookbook", men jeg har funnet bilder fra weheartit som kanskje kan illustrere litt for meg istedefor!

Som bildene over faktisk har klart å illustrere litt, så er det litt sånn stilen min er på denne tiden. Og jeg elsker denne stilen sånn generelt, ikke bare på meg (da det er denne jeg føler at jeg kler best) men også på andre jeg ser! Den er bare så utrolig fin, og lett å ordne med. Man trenger liksom ikke å gjøre så mye, for at det ser "on fleek" ut.

Sminken min er også noe som varier veldig på denne tiden, når jeg gidder vel så merke. Fargene på øyenlokket og på leppene er det som endrer seg mest, kanskje til og med en eyeliner - smokey eller ikke. Falske vipper er som oftest et must for meg uansett, så det er ikke noe man ser så stor forskjell på. Hudsminken er kanskje lik som vanlig, men på høsten roer jeg ned highligher da jeg føler det er andre ting jeg vil fokusere mer på ellers.

Merker at jeg blir mer og mer inspirert når jeg leter etter bilder på denne måten, ser jo så mye fint og så sjukt mye bra! Føler man seg mindre inspirert en dag, så kan jeg love deg at det endrer seg om man blar igjennom sider som weheartit litt, for å si det mildt..

Men på bildene over, så ser dere hvilke farger og nyanser som går igjennom på det jeg foretrekker av sminke på høsten. Det er liksom da jeg kommer opp fra hulen min, for i andre sesonger så roer det seg ned litt med øyenskygge. Men på for eksempel vinteren, så kan jeg lett finne på å gå med liner og røde lepper. Jeg liker veldig godt å ta fram fargene som er veldig aktuelle for sesongen da kan man si!

Tenker jeg slenger med andre høstbilder som en liten avslutting på innlegget, og får å få fram hvordan jeg ser på høsten. Man kan jo se det på bildene over også, men tenker liksom sånn ellers utenom stil og sminke.

Likes

Comments

Alle, i de fleste aldre, setter mål for seg selv. Noen kaller det kanskje "nyttårsforsetter", de som man aldri klarer å fullføre før året er over, de man kanskje bare setter sånn at man har noe å svare på når folk spør? Men jeg har mål, som jeg satt fordi jeg vet jeg trenger det og fordi jeg vil gjøre det. Det er mål i alle kategorier, og det er mål jeg kommer til å prøve å nå når jeg kan og har tid.

Første målet mitt, kanskje det viktigste målet mitt også, er å klare meg godt på skolen. Med karakterer, og fravær. Og jeg vet at det er det målet, som er satt for høyt og som jeg får mer enn nok press av hver dag. Skole og karakterer er noe kanskje alle sliter med, og noe kanskje alle har satt for høyt. Jeg skal klare å bestå med 4 i noen fag, og fem i andre. Mindre fravær enn i fjor, presse meg på det ene og det andre. Men det er for urealistisk, for meg sånn egentlig, men likevel har jeg tanken presset langt opp i ørene på meg. Jeg tenker på skole hver dag, og da alt som har med skole å gjøre. Det blir en daglig tyngde, som faktisk gjør hverdagen tyngre enn den trenger å være. Som mange kanskje har skjønt etter å ha lest noen av innleggene mine, så har jeg mye på tallerkenen. Og det bare går ikke med det presset jeg har gitt meg selv, når det gjelder skole.

Det andre målet mitt, er trening & kosthold. Det er noe jeg selvfølgelig må gjøre når jeg har tid og kapasitet til det, da jeg bl.a. vil trene på studio, av ulike årsaker. Jeg har sakte men sikkert begynt med kosthold, noe kanskje de fleste rundt meg har merket tror jeg. Prøver å spise mindre junk, og mer av det gode. Og jeg kraver det ene og det andre, mc'ern til cookie, men prøver å tynne det ut litt. Si nei til meg, og ja noen ganger. Ikke nekte meg selv, da jeg tenker at cheatday er lov, men begrense. Treningen kommer når inntekten blir større. Jeg vet man ikke trenger treningsstudio, men for at jeg skal få inspirasjon/ motivasjon til å trene - gjøre det beste jeg kan, så vet jeg at studio må til. Har prøvd hjemme og for meg selv, men det blir bare ikke gjort til slutt. Har jeg et studio, som jeg betaler hver mnd, så blir jeg mer pushet til å gjøre det. Men trening & kosthold står helt klart på planen etter hvert!

Penger, inntekt og sparing. Det er det tredje på planen min, og kanskje det nest viktigste sånn egentlig. Nå har jeg ikke noe inntekt, da jeg ikke har fått jobb helt enda - men er på søket. Men når den tid kommer, når jeg får innkom, så kommer jeg til å fokusere veldig mye på sparing. Jeg har jo ønsker om sertifikatet på bil, ferier, leilighet når den tid kommer og andre godsaker. Og da må sparing til, og egen inntekt for at det skal være mulig, sånn som situasjonen er nå. Jeg kommer ikke fra en familie, der alt jeg ønsker, blir servert på et sølvfat (takkpris for det også). Jeg må jobbe for det, og spare selv. Tidligere i barndommen, så ble jeg aldri lært hvordan man sparer, så da må jeg gjøre det i senere tid selv. Så det er et mål, som står meg veldig nært og veldig sterkt.

Sertifikatet og egen bil. Det er kanskje målet for ungdom flest? Men for meg, krever det kanskje mer personlig enn det gjør for andre. Jeg sliter med fokus, konsentrasjon, hukommelse og viljestyrke. For å få sertifikatet, må mye teoretisk inn, og det er det som kommer til å bli det vanskeligste for meg. Det kommer til å kreve veldig mye for meg, og jeg nødt til å ta tid på det. Om jeg skal bestå, så kan jeg ikke bare rushe igjennom det som jeg vet mange kan, da teoretisk ligger inne hos mange. Jeg får nok ikke lappen når jeg er slagen 18, men når jeg er 18 så får jeg forhåpentligvis startet med det. Det er målet i hvert fall, må bare få ordnet de løse trådene som kan få det til å fungere først.

Når det gjelder bloggen, så har jeg selvfølgelig noen mål der også. Har veldig lyst til å få til flere bilder, kanskje vlogge? Frister veldig å ha en fast dag, der jeg vlogger. Hadde vært kjempe morsomt tror jeg, stramme opp bloggen litt. Men der må jeg få ordnet en litt bedre pc, mest sannsynlig en Macbook, og det blir ikke med det første. Men det er ikke glemt, og det kommer etter hvert. Jeg vet hvert fall at bloggen er noe jeg virkelig vil satse på, og noe jeg kommer til å gjøre en stund. Gleder meg veldig til å ta det til neste Level!

Jeg har et mål til, men det er veldig personlig og involverer flere personer. En sak jeg ikke er klar for å dele med bloggen, og andre jeg ikke vet hvem er. Men det er noe i livet mitt nå, som jeg virkelig vil jobbe med og faktisk kunne legge på hylla etter hvert. Men det er mye planlegging, tenking og følelser blandet inn - kommer til å kreve litt av hvert av meg.

Gjerne del noen av dine mål med meg i kommentarfeltet!

Likes

Comments

Jeg trodde aldri jeg kom til å lage et slikt innlegg, da jeg selv ikke tror. Ihvertfall ikke på Gud, Jesus eller andre. Jeg tror på mennesket, naturen, kraft ect. Men jeg har merket at jeg blir litt irritert når dette skjer;

For en liten stund siden, så satt jeg i gågata her i Fredrikstad, og ventet på kjæresten min. Han var ferdig på jobben, og skulle hente meg da vi skulle til han om jeg husker riktig. Klokka var ca. 15.3o tror jeg, eller senere, da det også er travelt i sentrum. Både for de som kjører, og de som sykler/ går. Så det var riktig tidspunkt for stands og enkelt personer, å stå i gågata. (Jeg mener da de som prøver å selge et produkt, prate om et parti, selge blader og snakke om religion.)

Jeg så en dame, med noen papirbiter i hånda, som gikk rundt. Jeg personlig prøver å unngå slikt, men denne gangen klarte jeg det ikke. Ho så at jeg tittet mot henne, og kommer da mot meg. "Tror du på Gud?" var det ho spurte meg om når ho var foran meg. Jeg sa nei, og at jeg ikke tror på noe som har med Gud og alle de der, samme hvilken religion. Og da begynte det.

Hvor gammel jeg var, livssituasjonen min, hva Gud har gjort for henne, hva Gud har gjort for andre. Hva som står i Bibelen, hvem som er hvem og lista er langere. Og ho "pratet" med meg i sånn 15/ 20 minutter vil jeg si, ho lot meg ikke gå før ho var ferdig snakket. Og jeg merker jeg blir veldig irritert, for religion er så personlig - hvertfall i mine øyne. Religion er noe man velger selv, hvertfall i min krets og i min familie. Og det burde være noe man velger selv for alle.

En dame, som jeg ikke aner hvem er, som stopper meg på gata - kommer ikke til å ha en innflytelse på det jeg velger å tro på. Jeg er fortsatt i fasen, ved å finne meg selv. Og ja, jeg skjønner at det er da de kan utnytte sjansen. Men de burde, personlig, la religion være opp til det mennesket. Religion er noe man er nødt til å finne ut av selv, føle inni deg selv. Om du tror på religioner som Kristendom og Islam, eller Buddhismen og Hinduismen, eller annet som humanismen og Ateisme - det er 100% dit valg og opp til deg.

Jeg skjønner at noen vil spre religionen sin videre, videreføre sin tro til andre. Fortelle. Men spør personen du prøver å få kontakt med, om det er greit, om de har tid - om de har lyst til å høre. Ikke hold igjen personen, ikke "tving" personen til å høre eller dele. Det var nok opptil deg ( som forteller), å velge hva du skulle tro, la det da også være opptil den andre personen (lytteren).

Likes

Comments

I det siste, så har det vært mye oppstyr på nettet. Dette skyldes mye av at "mammaen til Michelle" aka' Anna Rasmussen, sluttet med bloggen sin. Ga bort første plassen på blogg-lista, la bort bloggen sin. Ho orket ikke mer. Ho er også ute med ny bok, hennes selvbiografi, henne som forfatter. Den har også fått mye hat.

Anna får mye oppmerksomhet, både god og vond.

I kommentarfeltet, på alle nett-aviser, ramler det inn. Voksne mennesker, på samme alder som foreldrene mine og oppover. Foreldre til barn. De styggeste kommentarene, med både det ene og det andre. Og jeg merker jeg blir kvalm, irritert og provosert - kanskje grunnen til at jeg sitter her å skriver dette innlegget også tenker jeg. Men unnskyld meg, selvom en person har valgt å være under rampelyset, så får ikke andre automatisk rettigheter til å mobbe / trakassere / spre kvalme! Samme om det er en blogger, en forfatter, skuespiller, sanger ect. De er også mennesker, MED følelser. Kommentarer, stygge kommentarer er virkelig ikke noe en trenger, selvom det drar inn penger.


Jeg har valgt å markere vekk navn og profilbilder, dette er for å ikke henge ut menneskene. De fortjener det ikke, at jeg skåner de, men poenget mitt med å slenge inn bilder av kommentarene, var ikke for å skade noen. Men for å slenge inn eksempler på kommentarene som blir skrevet.

Ja, bloggere og alle i rampelyset, de tjener på artikler om dem. Antall klikk ect. Men det betyr ikke at de ikke blir såret av de helt jævlige kommentarene som blir servert på en stor sølvtallerken - daglig. De har kanskje valgt å bli det de har blitt, bære den tittelen de har fått i "yrket", men de har ikke valgt det faenskapet enkelt mennesker kommer med.

"Gjør mot andre det du vil at de skal gjøre mot deg" - enkel barneskole-kunnskap som alle har lært. Det gjelder barn OG voksne. Husk at alt du skriver, blir der. Du kan ikke ta det tilbake, det er der. Det er lest og sett, selvom du sletter det. Det gjør vondt uansett. Skjønner godt at ho ga seg, eller tok seg en pause. Skjønner godt hvorfor ho ikke orker mer. Noen mennesker er rett og slett stygge. La nå ho, og andre være.

Liker du ikke en person som er under rampelyset, ikke les det som blir skrevet. Ikke følg med på ting som skjer om den personen. Ikke kommentere. Ikke følg de på sosiale medier. Enklere er det faktisk ikke ;)

Likes

Comments