Alla går vidare
Jag går i cirklar
Är alltid fast i samma mönster
Alltid samma känslor som tar över

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dom här sömnlösa nätterna, har så fruktansvärt ont i min nacke så jag inte kan somna. Och det är ju alltid på natten ångesten vill tränga sig på, är så himla glad och ledsen samtidigt, glad för att jag egentligen har ett bra liv men samtidigt ledsen för att jag inte kan känna det så ofta, jag tycker att ångesten och oron har blivit bättre känner det inte lika ofta som förut, men samtidigt så har jag fortfarande mina perioder då jag inte känner någonting och jag vet inte hur jag ska hantera det. Ibland bara sköljer det över en och jag vill typ förstöra allt som är bra i mitt liv då, jag har inte gjort det men det är alltid en tanke i bakhuvudet liksom att jag inte duger, jag känner mig bara ful/tjock/trött och bara vill förstöra allt. Skrika på någon och bråka eller så vill jag bara vara ensam. Och det är stunder som dessa som jag blir så otroligt trött eftersom jag tänker på allt hela tiden och det gror bara inom en. Nä men nu ska jag sluta haha. Fett deprimerande blogg jag har men är skönt å skriva sånt här ibland. Känns som att jag får reflektera lite själv då också.

Likes

Comments

Nuuuu har vi äntligen flyttat. Vi har hållt på hela helgen med att fixa i ordning och skruva möbler. Men nu är allting klart, behövs bara lite tavlor och någon hylla. Har lagt en beställning på Ikea också som kommer om 2 veckor. Så längtar tills man får det på plats också. Har verkligen varit helt slut hela helgen, och idag har vi gjort färdigt på balkongen, såg ett loungeset på rusta som jag ville ha här ute men det var såklart slut så Jens byggde oss en egen soffa, tycker att det blev as bra, vi ska bara få upp någon mysig belysning här ute och sen är det som klart. Är så nöjd med allt vi har köpt har blivit så himla bra alltså! Tur man har världens bästa pojkvän också💗

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade fick jag förfrågan om att jobba å självklart tackade man ju ja, så då var det bara att bege sig till jobbet. Annars så har jag varit med Emelie ikväll, käkat Max mat och godis å bara myst på framför tvn. Förstår dock inte riktigt vad det är med mig, känner mig så jävla låg hela tiden även fast jag verkligen försöker. Är så mycket tankar i mitt huvud hela tiden å stressen att aldrig veta hur mycket jag får jobba nu innan sommaren. För det är trots allt dessa löner jag ska livnära mig på hela sommaren, ser dock inte så himla ljust ut haha blir nudlar hela sommaren typ haha men då blir man ju slank iallafall. Haha nä men tur man fyller år i juli iallafall :))) har försökt fundera ut något roligt jag ska göra i sommar utom att bara jobba. Man kanske tar sig så långt som till skeå iallafall haha nä fyfan va deprimerade detta vart. Vi hörs!!

Likes

Comments

Nu är det bara typ 3 veckor kvar tills vi äntligen får flytta, ska bli så himla kul!! Ihelgen har vi iallafall inte gjort något speciellt, var ut i fredags och igår var vi till Lule en sväng och kikade på Sofias lägenhet. Idag händer det nog inte så mycket tror jag. Hoppas på mycket jobb till veckan! Varit ledig heeela den här veckan.. är ju skönt men samtidigt måste jag verkligen få jobba så man har lite pengar haha. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs.

Likes

Comments

Fredag igen, veckorna går ju så sinnessjukt fort!! Idag har jag iallafall varit på jobbintervju, gick väl ganska bra hoppas jag haha. Annars så har jag städat både hemma och Jens bil. Får såna här ryck och gör mycket på en gång å sen bara dör jag nästan för att jag blir så trött. Har just skjutsat Jens till hans kompis och jag hade tänkt fara hem och tvätta och bara allmänt ligga i sängen å dö typ men tar mig faktiskt i kragen för en gångsskull så ska plocka upp Emelie nu å sen far vi på en liten roadtrip. Det är alltid på helgerna min ångest blir värre?? Förstår mig inte riktigt på det, men det kanske blir så när man är ganska van å döva allt på helgen men alkohol. Är stolt över mig själv att jag inte dricker lika mycket som jag gjorde förut. Även om det kan gå överstyr dom gånger jag verkligen dricker så är det ändå bättre än vad som varit, haha nä nu ska jag sluta babbla på om sånt här. Imorgon blir det Ikea!! Så kul!!! Haaadeee

Likes

Comments