View tracker
View tracker

Idag klev jag upp tidigt för att idag väntar det en jobbdag för mig! Kul!

Jobbar från 9-17 och efter det så beger jag mig hemåt till Ivar, han behöver borstas och klippas fin innan påsk och imorgon finns de ej tid för de då det är hundträning på kvällen direkt efter jobbet. Och på torsdag åker jag till Solna för att sedan åka vidare ut till landet med älsklingen och hans familj!

Hoppas att ni får en fin dag idag!

Likes

Comments

View tracker

Efter att ha varit rejält förkyld ett tag så känns det skönt att jag är på bättringsvägen nu och känner mig piggare. Har mer ork nu även om jag fortfarande är lite hostig och snorig.

Likes

Comments

Doris favoritplats är fönsterbrädan i köket, för där kan hon ligga å tigga när vi äter, men hon kan också sitta/ligga där och titta ut genom fönstret och se allt spännande ute!

Likes

Comments

Idag var det en väldigt tidig morgon, klockan ringde redan 06:20 för att jag skulle jobba! Trött som jag var efter att jag kom hem sent efter hockeymatch på hovet igår så snoozade jag några gånger.

Älsklingen var snäll och gick upp med mig imorse och höll mig sällskap! Men tror nog att han gick å la sig när jag gått iväg till bussen!❤️

Jobbdagen har gått bra, men mycket att göra så jag jobbade över. Nu snart är jag äntligen "hemma", i Solna!

Jag är sjukt trött och det blir nog en lugn kväll, skulle kunna somna bara jag lägger mig ner!

Nu är det helg innan jag är tillbaka på jobbet på måndag igen.

Likes

Comments

Nu, äntligen har jag kommit igång lite med akvariet. Igår tog jag och Ivar bussen in till Norrtälje för att kolla på växter att plantera i akvariet.

Med oss hem fick vi 3 stycken växter men också 10 stycken kardinaltetror som nu har fått flytta in. Än är det lite tomt där i men de ska fyllas på med fler fiskar av olika art så småningom!

Likes

Comments

Denna helgen så har jag med mycket hjälp av min pojkvän renoverat en byrå! Vi har slipat och målat om den för att den ska passa in i mitt rum
Som går i vitt!

Tanken är att den ska användas som en akvariemöbel så nu hoppas jag att den håller för det! Akvariet är påfyllt och vi får se om det håller!

Håll tummarna för det!

Likes

Comments

Idag på kvällen var det hundkurs igen, som alltid på onsdagar. Jag tog de lugnt med tanke på att jag ej mått så jättebra idag.

Ivar skötte sig bra men snön och kylan ställde till det för oss, Ivar krampade i tassarna/benen. Jag värmde dom och fortsatte sedan, men ganska så fort igen började han krampa och få ont så han fick komma upp i mattes famn och värma tassarna och där avslutade vi för oss!

Likes

Comments

Min kropp spökar för mig, den skrämmer upp mig.

I lördagskväll så blev mina händer helt grå/blåa, blev förstås rädd och ringde till vårdguiden men skulle avvakta, blev bättre mitt på dagen i söndags och jag har känt mig pigg.

Imorse när jag vaknade mådde jag bra men när jag varit upp första gången så ändrades allt! Blev helt kall i kroppen, började svettas och trodde att jag skulle svimma. Tog tempen och insåg att jag hade väldigt låg kroppstemp, har vilat och mår bättre nu men vad är det som händer? Är det mitt blodtryck?

Om det ej blir någon uppdatering så är det helt enkelt för att jag inte mår jättebra, kommer tillbaka ordentligt när jag mår bra igen!😊

Likes

Comments

Ivar har en väst med texten "JAG VILL INTE HÄLSA" och jag måste säga de, det funkar så bra med den, ingen går fram utan att fråga först!

Vi använder den oftast bara när vi är där jag vet att det kan vara mycket folk. Tex när vi är i stan, eller åker i kollektivtrafiken.

Man hör många diskutera om att han har den på sig och varför han har den på sig. Det är både negativt och positivt man hör! Idag när vi var ute så var det någon som sa "Han kanske bits?" Men jag försöker bara ignorera det. Han bits inte, han är bara väldigt nervös och rädd av sig! Det kan ju även vara bra att folk ibland tror han är "farlig" och bits, då går dom inte fram och dom släpper inte fram sina hundar/barn!

Likes

Comments