View tracker

Måndag morgon och en ny vecka!

Idag är det en jobbdag, och jag jobbar 9-17. Vi får se vad denna dagen har att erbjuda, om det blir lugnt eller hektiskt. Brukar vara ganska mycket måndag, efter helg!

Efter jobbet när jag kommer hem ikväll så ska jag gå en långpromenad med Ivar och sedan blir det nog akvariefix hela kvällen tills det är läggdags. Det vankas slamsugning, filterrengöring och delvattenbyte, mycket jobb så önska mig lycka till!

Likes

Comments

Vi gjorde det lätt för oss med tårtorna.

Köpte färdiga glutenfria bottnar och marsanpulver att göra vaniljkräm med.

Började med att dela tårbotten i 3 delar, jordgubbssylt på första lagret, sedan vanlijkräm och sedan täcka tårtan med grädde och ett blått marsipanlock. Dekorerad med florsocker, blå pyntgelé och minimaränger!

Den till vänster har min pojkvän Andréas dekorerat och den till höger har jag dekorerat.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Har precis kommit in efter morgonrastningen utav min pälskling Ivar. Lata och trötta som vi är så kröp vi ned i sängen igen, både jag och Ivar.

Strax ska vi upp och fixa frulle, och sedan börjar förberedelserna inför pojkvännens "kalas". Tårtorna ska göras klart, bara dekoreringen kvar. Blir två stycken glutenfria blåa opera-/prinsesstårtor, allt efter killens önskemål.

Tårtbilder kommer i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Igår var pojkvännen ute med sina polare på eftermiddagen/kvällen och firade sin 20-års dag. Medan han var iväg va jag hemma hos han i Solna och förberedde lite överraskningar.
Bakade tårta å blåste upp en massa ballonger!

Så när han kom hem så stod jag i hallen, tillsammans med hans föräldrar, hans syster, hennes kille och deras barn och sjöng "ja må han leva"!

Pojkvännen blev nog väldigt överraskad men också glad hoppas jag!

Självklart 20st ljus i tårtan!

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min älskade pojkväns 20-års dag!

Grattis på födelsedagen älskling!

Likes

Comments

Eftersom jag är så djurtokig som jag faktiskt är så tänkte jag att jag kunde skriva en inlägg med en presentation om alla mina tre pälsklingar då jag troligtvis kommer nämna dom i kommande inlägg, kan ju vara kul att då ha ett hum om vilka/vad jag pratar om!

Vi börjar med den äldsta och avslutar med den yngsta.


Så först ut så har vi Doris, en sköldpaddsfärgad huskatt som är född 2013. Hon är vårat lilla aprilskämt då hon är född den första april. En speciell liten dam som inte tycker om förändringar, och när det kommer folk på besök så ligger hon antingen under sängen eller så sticker hon ut. Men med familjen är hon hur trevlig som helst, och bästa vännen här hemma är hunden Ivar.


Sedan så har vi min hund Ivar, en Shetland Sheepdog kille som är född 2013-11-28. Han köpta jag när han var 10 månader som en omplacering från hans uppfödare, då han fått bettfel och ej kunde ingå i aveln som det egentligen var tänkt.Med Ivar har det varit mer jobb och träning än vad jag någonsin kunnat anat innan jag köpte honom. Han är en liten kille som är väldigt reserverad, osäker och rädd. Något som vi jobbar på hela tiden. Han är en riktig enmanshund och det är egentligen bara med mig som han funkar till 100%.


Till sist har vi nykomlingen i familjen, Stina! En huskatts hona som just nu är endast 6 månader gammal, född 2016-07-07. En orädd och väldigt nyfiken katt-tjej som älskar att upptäcka nya saker här i livet. Har fått vara innekatt sedan hon kom till os men ska i vår börja gå ut, vi har väntat tills det har känts bra i den lilla flock vi har här hemma och på att utetemperaturen ska bli varmare.

Detta var en liten presentation av mina djur, framöver kommer det säkert komma mer information och nya inlägg som handlar om mina små pälsbollar.


Likes

Comments

Jag är en 20-årig tjej som bor i den norra delen av Stockholms Län. I en villa på landet, med mina föräldrar, min bror och mina djur.

Mitt absolut största intresse är djur, jag har för tillfället en hund och två katter. En presentation av dom kan komma i ett senare inlägg. Utöver mina pälsklingar så har jag även ett akvarium igång med lite fiskar. Så mitt intresse för djur är brett då jag även älskar hästar men har lagt stallet/ridningen på is ett tag.

Utöver mitt stora djurintresse så tycker jag om att baka, och oftast så bakas det gluten- och laktosfritt så det kn hända att det dyker upp inlägg med bilder och recept på det som bakas.

Eftersom jag är så djurtokig som jag faktiskt är, så jobbar jag ju även med djur. Som djurvårdare på en veterinärklinik.

På min fritid tycker jag om att träna med min hund, att umgås med min familj, vänner och pojkvän!

Nu har ni fått veta lite om mig och hoppas att ni finner det lite intressant att fortsätta läsa i min blogg om mig och mitt liv. Har ni några frågor så kan ni skriva dom i kommentarsfältet så kan jag svara på dom där eller i ett separat inlägg.

Likes

Comments

Länge, länge, länge kan jag sitta och läsa olika bloggar. Att få följa andras liv och att finna inspiration!

Det verkar både intressant och roligt att blogga, så jag tänkte ge det en chans! Kanske blir jag fast i det?

i nästa inlägg kommer det komma en presentation av mig, vem är jag?

Likes

Comments