I väntan på att Haninge centrum ska öppna så har vi besökt en park som ligger bredvid Eskils kyrkan i handen. Där har vi "övningskört" en häftig bil. Parken är liten, det finns en bil att leka i, samt sandlåda och gungor för lite äldre barn.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har vi gjort det första stopet för resan nämligen i Bredaryd.
Då vi bara ska vara här i ett dygn så passar vi på att umgås och gå promenader här ute på landet. Det är underbart att släppa hunden lös och låta henne springa för fullt.
Stella som våran hund heter är full av energi.

Likes

Comments

Hit men inte längre.. Under tiden som jag packar väskorna här hemma så ligger sonen på golvet o tränar. Han kan nu vända sig från rygg till sidan.. Men där tar det stop 🔴

Likes

Comments

​Idag börjar vi våran resa ner till Tyskland. Min sambo, son, hund och lilla jag ska åka på hundläger utanför Berlin.. Vi ska njuta av det fina vädret som väderrapporter har utlovat och njuta av att vara tillsammans som familj. Då vi ska bila dit ner så passar vi på att åka förbi min sons farmor som bor i Småland.

🚙🇩🇪

Likes

Comments

Då gick startskottet för min alldeles egna blogg. Här tänkte jag skriva om vad som händer i mitt liv med familj och mina vänner ❤️

Likes

Comments