God morgon!

Har varit dött på blogg fronten på ett par dagar men tänkte passa på att slänga in ett lite inlägg nu medan man har lite tid.
Ja detta med att ha tid är rätt svårt att hitta som småbarnsförälder är det inte det ena så är det de andra, alltid är det väll något. Aj aj är ett uttjatat ord här hemma tror Theodore håller med mig men inte tillräckligt för att testa sina gränser i stort sett hela tiden. Önskar att man hade ögon i nacken ibland!

I dag är vi hemma jag och de små ❤️ eftersom de har åkt på förkylning men febern verkar va borta nu så torsdag blir de dagis då jag har jobb inbokat.

Annars har det varit rätt lugnt, var i Karlstad i helgen på bergvik Willys rusta fyndfabriken med göbben kidsen morsan å syskona ☺️ det var roligt! Fynda ett par sommarskor (bild kommer senare) .

Nu ska jag faktiskt äta lite frukost om de går 😁 Sen ska de grejas lite å Theodore ska vila å maten ska förberedas innan jag ska iväg till kvälls jobbet.

Ha de bäst! ❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

http://lottakruse.blogspot.se/2012/02/ugnspannkaka-med-spenat-ost-och-bacon.html?m=1

Måste dela med mig av ett middags tips.
Gjorde idag ugnspannkaka med bacon ost å spenat samt lite grädd ädelost för smakens skull. De va jäkla gött! Kul å testa något nytt.
Jag själv gick inte utefter något recept förutom till smeten så om någon vill ha receptet hitta jag något liknade på länken ovanför ☝
Bilden låna jag där för min blev inte lika fin hehe.

Ha de bäst❤️

Likes

Comments

Usch vilket väder de är idag! Tråkigt och grått så man blir slö långt in i själen. Gud vad jag längtar till våren sommaren solen värmen å allt vad det innebär.

Så vad har jag gjort sen sist!

Söndag:
Klippte Theodore, lättare sagt än gjort! Tänkte försöka att inte använda maskinen så testa med saxen 😁 de sluta med maskin ändå hehe de gick inte alls!
Annars var söndag rätt lugn lite små pyssel och sånt inför veckan bara.

Måndag:
Jobbade 7-12, hämta de små på dagis sen bar de iväg hemåt för att inte göra ett skit.

Idag:
Just nu sitter de små ❤️ och jag å slappar framför tv:en, nä idag blir det inte många knop.
Har haft ett kort arbetspass idag 7-10 är inte många timmar med de räcker för att man ska bli helt slut. För mellan 7-10 är man på högvarv å springer mellan de gamla sen när man kommer hem slappnar man av på ett annat sätt så man blir helt slut resten av dagen. Men idag passa jag faktiskt på att vila medan barna vilade, men det hjälpte inte mycket.

Nej under höst och vinter året är jag mer döende än levande om jag inte har något som gör att jag kan hålla igång hela tiden tex jobbet Å att gå ut till någon lekpark i detta busväder glöm de säger jag bara. Vi håller oss inne.

På återseende ❤️

Likes

Comments

God förmiddag!

Då var det åter söndag och helgen slutar lika fort som den började, man hinner inte med ett skit! Nä, jag röstar på att fredag ska va en helg dag med 👊.

Fredag:
Hade ett kort jobb pass på gruppen (bättre än inget alls). De stora kidsen ❤️ kom från sin far, vi åt tacos och hade en riktigt mysig kväll med lite godis dricka å film. Det fick bli minionerna eftersom gubben gärna ville se den, ja ni kan ju lista ut vem som skratta mest med 😂.

Lördag:
Rätt så lugn dag! Alexander fick sig en hårklippning som var mycket välbehövd. Morsan å syrran var här och käkade lite mat och kollade till de små ❤️ när vi körde de stora kidsen till sin far. Kort helg då det har bandy träning så jäkla tidigt. Sen blev det lite mys med gubben på kvällen och så börja vi på en ny serie Bron, han bara ett avsnitt men än så länge verkar de bra.

Idag söndag:
Ska bege oss till Jysk om ett tag, måste kika på ny badrums matta då katten hade sönder den gammal. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, blir nog rätt lugn.
Ska där emot försöka att klippa Theodore ikväll, önska mig lycka till för de kommer behövas 😁.

Nej nu får jag ta hand om griniga trotsiga lille grabb ❤️

Ha de bäst ❤️

Likes

Comments

God dagens!

Nu är det tredje gången jag slår ner röva i soffa å försöker knåpa ihop ett blogginlägg. Alltid är det något! Första gången rev Theodore ner pappas klockradio så den troligtvis gick sönder, då fick lill herren hoppa i säng å vila lite efter att ha testat sin mammas tålamod alldeles för mycket på kort tid. Andra gången jag slagit ner röva i soffa så kom morsan å syrran hitt en snabbis, så jag passa på att slänga i en tvätt.
Men nu hoppas jag på att kunna blogga klart!

Fredag idag! Härligt, inte sant?!

Idag börja jag dagen med ett kort pass på gruppen 7-10. Men i helgen är jag ledig och inte tillgänglig för jobb förens söndag för idag kommer nämligen mina stora underbara kids från sin far och då vill jag passa på att umgås med dom lite extra eftersom dom åker imorgon kväll redan. Så vi får mysa ordentligt ikväll och sen får vi helt enkelt se vad resten av helgen erbjuder!

Nu ska jag faktiskt ta ett avsnitt av Arrow innan jag grejer med annat! Riktigt bara serie BTW.

Trevlig helg ❤️ på återseende!

Bjuder på lite bilder på mina minsta fina ❤️

Likes

Comments

Ny blogg nya blogginlägg. Har tidigare haft en blogg här på Nouw men efter en låååång blogg paus blev det svårt att börja blogga där igen så jag tog beslutet att starta ny.

Tycker första inlägget är de absolut tråkigaste, man ska presentera sig å sånt där annat trams å det är inte riktigt min grej. Utan är man intresserade av att läsa en blogg om en helt vanlig morsas vardag med 4 underbara ungar samt massa annat skit så är ni varmt välkomna å följa mig samt lära känna mig och min familj.

Nu vill minsta grabben ha min uppmärksamhet ☺️ så detta får helt enkelt bli första inlägget i bloggen!

På återseende ❤️

Likes

Comments