Måndagen är här och jag ligger hemma och försöker att bli så frisk som möjligt inför morgondagen. Jag har idag bara legat och degat i min säng, pluggat lite historia och äntligen börjat piggna till lite granna. Jag vet inte hur länge jag ska behöva gå med allt i min kropp för frisk blir jag inte. Det börjar bli dryg att vänta på att bli helt frisk när jag nu gott med någon slags förkylning från o till.

Imorgon blir det en spännande dag som jag ser fram emot extremt mycket med mycket träning förhoppningsvis 😁

Min helg har nog varit den bästa på länge. Match och fest 👍🏽

Nu ska jag fortsätta att plugga lite tills mamma kommer hem sen ska jag bara mysa med henne lite 💞

Många kramar 🤗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen idag började med skola och kom hem runt halv 3 tiden. Skolan har gått bra och jag fixar och donar med så mycket jag kan hela tiden.
När jag kom hem åt jag lite och har nu legat i min säng och kollat på Wahlgrens värld. Om jag ska vara ärlig tycker jag att de e bland de bästa tv programmen som finns just för att de är sig själva. Bianca är en stor favorit och hon gjorde mig så rörd i senaste avsnittet där hon berätta om Philippe och när han hörde av sig igen. Många som känner mig vet att jag är en känslig person som älskar att ge alla kärlek för att jag tycker det är så oerhört viktigt det är även därför jag reagerar starkare än många andra. Det kan vara jobbigt men det är också så oerhört skönt att ha den känsliga själen ibland för att allt känns ibland så mycket enklare. Stora stjärnor till Wahlgrens värld!! 🌟🌟

Nu in väntar jag bara träningen ikväll som börjar 19.00 och sen händer inte så mycket mer.

Likes

Comments

Nu ÄNTLIGEEEEN är det höstlov. Det finns nog inget som jag har längtat så mycket till. Så klart är hela lovet fullspäckat med saker.

Min söndag idag har bara bestått av att ta de lugnt typ. Städa rummet imorse/förmiddags och kollade match nu ikväll. Kan man ha en bättre söndag.

Imorgon bitti när jag vaknar tänker jag att jag ska gå ut och gå en lång promenad och när jag kommer hem igen ska jag dricka en kopp te med äggröra, vilken perfekt morgon. Sen ska jag bara in till doktorn och göra lite ärenden som också behövs göras och träning imorgon kväll. '

Nu ska jag dricka mitt kvälls té och kolla på älskade prison break-serie! ni som inte sätt den, kolla den!!!

Många kramar <33

Likes

Comments

God eftermiddag! Hoppas att allt är bra med er. Jag ligger fortfarande i sägen med förkylning och ont i halsen. Men jag försöker göra det bästa av allt. Nu är det äntligen höst och det finns ingen bättre årstid.

Idag ska jag försöka plocka undan lite på rummet och bädda rent min säng och bara mysa och försöka bli frisk. Vill vara på benen redan imorgon men det är viktigt att jag är frisk till fredag då det blir bussresa till Karlskrona med laget för att spela match 20.00. Så jag vilar och hoppas på att bli spelbar tills på fredag.

Många kramar <3

Likes

Comments

Just nu är det världens bästa årstid. Det är verkligen det bästa jag vet. Hösten är den årstiden som jag älskar speciellt dem mörka sena kvällarna med tända ljus på överallt på rummet. Håller ni inte med mig?

Dock har denna hösten inte varit som den brukar, jag har varit otroligt mycket sjuk och ja jag ligger sjuk just nu med. Men hoppas att jag är tillbaka på fötterna igen snart. Hoppas att ni mår bra i alla fall.

Mm vad säger ni?, julafton närmar sig med stormsteg och även 2018. Det är typ sjukt så snabbt allt går nuförtiden. Mitt år 2018 ska bli mitt bästa år någonsin! Jag längtar och jag vill lyckas med allt. Nu tänker ni bara, Vadå lyckas med allt? Jag säger detsamma. I min värld är allt omöjlig att lyckas med men jag ska bita ihop och göra så mycket jag kan för att leva upp till mina drömmar.

Hoppas att er dag har varit super bra och att den fortsätter bra. Jag ska nu vila lite så att jag orkar och blir frisk så fort som möjligt.

Många pussar och kramar 💋

Likes

Comments

Två dagar sedan jag kom hem igen till kalla Sverige. Jag befann mig i Cypern i en vecka ungefär och vill bara tillbaka. Hade ca 30-35 grader varje dag så klaga inte precis. Jag mår själv mycket bättre när jag är i värme och har inte lika mycket verk i kroppen som jag brukar ha när det börjar bli kallt och ruggit ute. Jag har varit hemma två dagar och mår skit in princip.

Det är mycket i skolan nu när jag kommit tillbaka och mycket med modeller och kunder. Allt går bra på salongen och trivs hur bra som helst. Jag fortsätter för att kämpa och ligga högt på allt mitt arbete så länge jag orkar både på salongen och i skolan.

Hoppas att allt är bra med er alla i alla fall, det har varit dålig uppdatering här på senaste tiden men jag gör allt för att hinna lägga inte något då och då. Detta var inte något speciellt inlägg men det får gå så länge.

Kramisar :)


Likes

Comments

Idag åkte frisörerna ner till Lund för att åka till ett butikslager med hårprodukter och verktyg. En dag med shopping. Det var inte något vidare för plånboken men gjort är gjort.

En helt okej dag men allt var helt okej.

Likes

Comments

Min tisdag i skolan bestod av att ha modeller. Min mormor fick sitta modell för färgning och vi gjorde mörka slingor. Jag blev nöjd med resultatet.

Eftermiddagen fick en underbar vän ställa upp att klippa sig. Det blev super bra och jag hoppas att han blev hyfsat nöjd i alla fall :)

Det var min 3/4 färgmodell och min 1:a herrklippningsmodell. Hoppas att allt är bra med er för de är super med mig :)

Likes

Comments

Min gårdag var piss. Allt började redan i onsdags kväll, feber och halsen har jag haft ont i, i ca 2 veckor. Feber och halsen började göra ondare igår och mina halsmandlar svullna upp och var stora som tennisbollar. Jag har idag varit hemma från salongen för att vila men idag har det varit en helvetes dag, jag har inte kunnat svälja eller äta för att min hals har gjort så ont så mamma fick ringa in till akuten ikväll och vi fick en akuttid. Vi åkte in och fick sitta och vänta men tillslut kom vi in. Dem tog prover på mig men alla prover visa negativt, men min läkare kunde se att något var fel men han kunde inte se om det var halsfluss eller körtelfeber. Men han sa att det var det. Det har varit riktigt jobbigt nu på sista tiden med allt och det har varit mycket hit och dit men jag får nog börja tänka på mig själv lite nu istället för att tänka på alla andra. Jag hoppas att jag blir frisk så snabbt som möjligt för har massor utav roliga saker framför mig.

Men nu ska jag prata i telefon med Niklas ett tag och bara ta det lugnt. Hoppas att ni mår bra i alla fall.

Puss och Kram :*


Likes

Comments

Min söndag tillbringa jag med mamma på IKEA och väla. Både jag och mamma älskar shopping och det blev en hel del för båda men jag kunde inte få nog. Vi åkte till väla vid 10 tiden och vi var klara med all shopping 16.30, är de ens normal att gå så länge?

Jag har letat efter ett litet bord men såklart var de slut. Jag ville verkligen ha de men nej, när jag kom hem letade jag vidare på nätet och hitta ett finare och lite dyrare på Mio. Jag och pappa körde till Mio i Ängelholm och bordet blev mitt! Det gjorde verkligen så mycket och mitt rum blev så mysigt.
Jag blev nöjd. Men vi hörs! Pussar och kramar!
Bilder kommer:

Likes

Comments