Idag åkte frisörerna ner till Lund för att åka till ett butikslager med hårprodukter och verktyg. En dag med shopping. Det var inte något vidare för plånboken men gjort är gjort.

En helt okej dag men allt var helt okej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min tisdag i skolan bestod av att ha modeller. Min mormor fick sitta modell för färgning och vi gjorde mörka slingor. Jag blev nöjd med resultatet.

Eftermiddagen fick en underbar vän ställa upp att klippa sig. Det blev super bra och jag hoppas att han blev hyfsat nöjd i alla fall :)

Det var min 3/4 färgmodell och min 1:a herrklippningsmodell. Hoppas att allt är bra med er för de är super med mig :)

Likes

Comments

Min gårdag var piss. Allt började redan i onsdags kväll, feber och halsen har jag haft ont i, i ca 2 veckor. Feber och halsen började göra ondare igår och mina halsmandlar svullna upp och var stora som tennisbollar. Jag har idag varit hemma från salongen för att vila men idag har det varit en helvetes dag, jag har inte kunnat svälja eller äta för att min hals har gjort så ont så mamma fick ringa in till akuten ikväll och vi fick en akuttid. Vi åkte in och fick sitta och vänta men tillslut kom vi in. Dem tog prover på mig men alla prover visa negativt, men min läkare kunde se att något var fel men han kunde inte se om det var halsfluss eller körtelfeber. Men han sa att det var det. Det har varit riktigt jobbigt nu på sista tiden med allt och det har varit mycket hit och dit men jag får nog börja tänka på mig själv lite nu istället för att tänka på alla andra. Jag hoppas att jag blir frisk så snabbt som möjligt för har massor utav roliga saker framför mig.

Men nu ska jag prata i telefon med Niklas ett tag och bara ta det lugnt. Hoppas att ni mår bra i alla fall.

Puss och Kram :*


Likes

Comments

Min söndag tillbringa jag med mamma på IKEA och väla. Både jag och mamma älskar shopping och det blev en hel del för båda men jag kunde inte få nog. Vi åkte till väla vid 10 tiden och vi var klara med all shopping 16.30, är de ens normal att gå så länge?

Jag har letat efter ett litet bord men såklart var de slut. Jag ville verkligen ha de men nej, när jag kom hem letade jag vidare på nätet och hitta ett finare och lite dyrare på Mio. Jag och pappa körde till Mio i Ängelholm och bordet blev mitt! Det gjorde verkligen så mycket och mitt rum blev så mysigt.
Jag blev nöjd. Men vi hörs! Pussar och kramar!
Bilder kommer:

Likes

Comments

Idag var jag och gjorde fransar, blev själv nöjd! Här kommer för och efter bilder!

Likes

Comments

Tjena alla! Hoppas att er helg och måndag har varit bra trots om du börjat skolan, jobba eller fortfarande har semester. Min helg har varit bra. I lördags åkte jag till Clara i mitt lag och skulle sova där till söndagen för att åka på Kickoff i Varberg. I Varberg hade vi först ett träningspass på morgonen när vi kom upp, fram till 11.30. Där efter åt vi lunch och hade teori. Efter detta och att magen hade vilat efter maten var det dax för att varma upp för att sedan möta Warbergs SSL lag. Vi spelade mycket bra för att ha mött ett super bra lag, i och med att dem spelar högre än oss kan vi inte förvänta oss att vinna. Och dem ska ju vinna över oss om dem nu ska spela i SSL. Warberg vann över oss med 10-2 (tror jag). Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, haft lite hemma spa typ.

Imorgon är det min sista dag på sommarlovet och ska åka och göra fransar i Klippan vid 12.30. Kommer för och efter bilder imorgon.
Hoppas ni från en super bra vecka. Pussar 😘

Likes

Comments

Igår åkte jag till Anna i min klass för att klippa henne. Det fick bli en helt vanlig helformsfrisyr. Det blev så snyggt och speciellt med de röda tonerna i håret!

Vi åkte sedan in till stan och mötte upp Johanna i min klass och bara umgicks. Jag åkte sedan hem för att invänta Innebandy träningen. Det hände inte så mycket mer sen igår.

Bilderna från igår på Annas hår:

Likes

Comments

Som många av er vet från min blogg och av ni som känner mig är jag världens lyckligaste person som går frisör utbildningen och det är inget som oroar mig ett dugg. Jag börjar andra året och kommer att läsa matte ytterligare ett år. Matte har jag haft svårt för under hela min skolgång, jag försöker verkligen för att jag ska klara den. Jag kämpar på som vilken annan tonåring som helst, som vill klara matten i skolan. Matten gör redan nu att jag får ångest och den kommer även göra så att jag får välja bort min musik profil som jag sökt in till som ytterligare val. Men matten är det jag kommer prioritera och kämpa med för att klara. Jag är taggad för att börja skolan och allt förutom för att läsa matten. Men jag hoppas att det ordnar sig.

Många pussar och kramar :)

Likes

Comments

Min fredag var chill åkte till Matilda för att fixa oss och åkte sedan till en gård vid Kvidinge för lite födelsedag fest för underbara Lina och Vilma. Hade en bra kväll/natt. Det blev verkligen inte jätte sent denna kvällen. Bilder kommer nedan men fick inte jätte mkt bilder från denna kvällen.

Min lördag bestod av att jag vakna upp och var död efter gårdagen. Jag gick upp i lugn och ro och packa lite smått. Vid 16 tiden åkte jag hem till Moa i Ängelholm för att fixa oss då vi skulle till Tyringe för 18 års firande för Loella. Det var en riktigt rolig fest och förutom att det var Hawaii tema kom Elvis dit. "Sjukt". Det blev lite mer drickande där än vad det blev på fredagen för min del mm kul var de. 👌🏽 hoppas att Loella fick en bra kväll i alla fall, det är huvudsaken.
Bilder från kvällen/natten.

Likes

Comments

Idag var vädret verkligen så tråkigt. Jag och Elin åkte därför in till väla för att inhandla lite nya saker som saknas hemma. Det blev en dyr dag men det var saker jag var i behov av.

Vet att det finns känsliga läsare därför har jag inte valt att ta bild på allt.
Men men, puss och kram!

Bilder:

Likes

Comments