hej på er alla fina<3. hoppas ni mår bra.
Helt ärligt vet jag inte hur jag mår, liksom ena dagen är allt på topp och jag är peppad på allt typ. Dagen efter suger allting. Det känns verkligen som jag mår bra varannan dag och dåligt varannan. Och idag är dagen då det känns som allt suger. Varför? För att det känns som jag är helt ensam. Alltså seriöst, jag är hemma varje dag själv. Visst det är skönt ibland men jag saknar att vara med någon. Jag har tappat kontakten med min bästa vän, som jag var med heeeeela sommarlovet förra och förrförra året, i skolan, efter skolan och på helgerna. Och det suger. Att liksom inte ha någon som man är med 24/7. Men det är mitt fel. Ja, det behövs två för att ha en vänskap. Men i slutet av 2015, 2016-2017 har jag varit borta från skolan så jävla mycket. Och då hängde personen såklart med andra personer, vilket resulterade till att vi idag inte är tajta alls. Det är liksom de nu. Eftersom jag inte har orkat med trycket, stressen och ångesten för skolan. Jag tog liksom "hand" om mina mentala problem. Men jag skämdes och skäms forfarande för att jag har ångest, för att jag inte mår bra. Så jag sa inget. Och jag vet att man absolut inte ska skämmas för sina "problem" utan visa dem osv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

inlägget innehåller adlinks.

klicka på produkten i bilden, så kommer du till hemsidan <3. det blev lite konstigt att gå in från mobilen, länkarna står i fel ordning i de första länkarna, sedan finns det fler länkar där det står tex "1: Meet Matt(e) Nude." tryck på de länkarna. Jag hoppas ni förstår vad jag menar haha. puss<3

Likes

Comments

en tjej vaknar upp en morgon med ångest och ingen självkänsla eller självförtroende alls. hon ligger och drar sig i sängen. tjejen går upp och går förbi spegeln i sitt rum och ser hur hennes ögon var svullna. eftersom hon hade gråtit hela kvällen och somnat gråtande. gråtande eftersom hon inte alls gillar henne, ångest och att det känns som alla har lämnat henne. att tjejen inte har några vänner finns liksom inte på kartan, hon som alltid har haft vänner hela sitt liv. har nu glidit ifrån alla. hennes bästa vän, eller ja, hennes förra bästa vän som hon fortfarande hänger med i skolan har hon glidit ifrån. tjejen är inte med någon under helgen eller efter skolan. hon är själv, i sitt rum. hur tragiskt och ledsamt det låter så stämmer det. tjejen ligger och tittar hur kul alla har det med deras andra vänner på snapchat och instagram. fan också. att hon inte har en bästa vän som hon kan prata ut med suger. suger att inte kunna säga alla sina hemlisar till, eller bara berätta hur dagen varit. det suger faktiskt. att må skit dag in och dag ut och inte kunna berätta för någon. och håller inne allt. snart så spricker hon.


hon är jag.

Likes

Comments

vem är jag ens? vaknade strax innan åtta och satte upp håret i en tofs och drog på mig träningskläder, och gick ut. jag bor på Hisingen och jag gick förbi backaplan upp på Göta älv bron, vidare mot stan. jag har bestämt mig att gå minst 1 mil per dag (hehehehe rip mig). sååå jag skulle gå till götaplatsen eftersom det var mer än 5km dit, men jag gick till kungsparken istället. jag fick liksom ändå 5 km, så det spelade ingen roll. det var dessutom mycket finare där.
hursomhelst dog jag påväg hem, men fick ihop 1 mil! wohoooo.


puss!

Likes

Comments