Sååååja, äntligen första dagen i skolan avklarad! Eller ja, skoldag och skoldag.
Vi hade upprop och gick igenom schemat, ordningsreglerna (som dom gör VARJE år, som inte ändras heller ahah) och kollade även så alla telefonnummer och adresser stämde. Vilket ändå var chill, fast lite onödigt typ. Var liksom där i ca 1 timme.
Hursomhelst, vi har blivit sååååå många i vår klass?? Vi är typ 30 st, vilket är as mycket. Guess our class is popular, skämt åsido.
Efter allt "kul" i skolan så gick jag och några vänner och åt lite, och pratade. Vi gick även tillbaka till skolan (lol) och hängde bara där typ.

Sedan dess har jag varit och handlat med min mor, mormor och hennes man. Kul. Vi handlade ganska mycket, på två olika mataffärer. Kom hem vid typ 18:30-tiden och lagade mat, och ätit! Catchade även upp lite Bones avsnitt, ÄLSKAR den serien. Även den enda serien jag kollar på ahahah. Så, har ni några tips kan ni ju alltid kommentera<3333.

(Bilden ovanför är från några kvällar tillbaka, måste verkligen bli bättre på att ta bilder vad jag gör osvosv!)

puuuussss och kraaaaam ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vet att detta inlägget är, eh ja "lite" försenat. Det var den 6e augusti de var på Liseberg och uppträdde. Och det var en kväll jag sent kommer glömma.

Det enda negativa med den dagen var kö systemet, innan de släppte fram oss till scenen och efter dem gjort det. Alltså, jag och mina vänner stod hyfsat långt fram när vi kom dit. Men det kom ju fler och fler personer och såklart skulle dem ju trycka fram heeeeela tiden, och även försöka komma före oss ;).

Och så blev det typ ett gap mellan några och vakterna sa HELA tiden att vi skulle backa, men såklart backade inte dem som stod längst bak :))))))). Alltså det var folk som redan då, typ 40 min in fick panik/ångestattacker för det var så trångt.

När vakterna väl släppte in folk till scenen så var det påriktigt det värsta jag vart med om i konsert"området", alltså vi stod och skrek till de längst bak att de skulle ställa sig upp, för de hade ju suttit sig ner:). Men nej dom lyssnade såklart inte. Så, där stod vi i typ 2 timmar och dog. FANTASTISKT! Sen skulle ju folk knö sig fram heeeela tiden, så ah vi kom längre bak än tänkt.

Men jag såg iallafall konserten bra och den var SÅ BRA, och DOM var så bra. Som dem själva sa, sommarens bästa spelning ;).

pusssss och kram finisar 💋

Likes

Comments

Här sitter jag på altanen, minst 10 meter ifrån havet, jag hör hur vattnet åker upp på stranden. Det är alldeles vindstilla och jag hör hur fåglarna kvittrar. Här kanske ni tycker låter som en stressfri plats, vilket det är. Men jag kan inte ta det lugnt, inte ens i 10sekunder. Jag måste göra något hela tiden, sysselsätta mig så jag inte faller isär. För det är det jag gör när jag tar det lugnt och bara sitter och stirrar ut i havet.

Det spelar ingen roll om jag bara städar mitt rum eller går ut på en långpromenad, jag sysselsätter mig.

Här kan jag inte det, visst kan jag ta en promenad men det tar 25 min att gå runt hela ön. Och jag brukar vara ute i två timmar, minst, för att inte tröttna. Jag kan inte gå samma väg, om, om, igen.

Varje gång, vilket är nästan varje dag så går jag ut och går långa promenader. Men jag går alltid på andra ställen. Eftersom jag blir rastlös av det. Hur skumt det än låter. Och när jag blir rastlös faller jag lätt till botten, och det är det jag inte vill. Det är som en svag punkt, typ. Det går två sekunder att få mig till botten om jag inte tänker på något annat.

Det låter som det låter, och jag ber er inte att förstå. Men det är sånt här jag måste "kämpa mot" varje dag.

För sanningen är att jag börjar må sämre, igen. Vilket suger ganska mycket. Så jag har bestämt mig, och jag måste ringa till en kurator/psykolog, vet inte vad som är bäst. Men iallafall nu, denna veckan. För jag orkar inte må såhär längre.

Likes

Comments

Skrev ju i början av juli (om jag inte minns helt fel). Att jag skulle bli vegan/vegetarian. Och alltså.... ärligt talat, det gick åt helvete.
Visst, jag åt vegetariskt i typ 1,5 vecka, sen sket det sig. Vet inte riktigt vad som hände.. blir så besviken på mig själv.
Jag hade/har inte motivationen som jag hade just där och då.
Det finns liksom tusen anledningar till varför man inte bör äta animaliska produkter, och jag håller med om allt och försöker proppa in det i hjärnan. Men jag tror jag behöver mer koll, innan jag ger mig in på just det området.
Jag vet, innerst inne att jag måste lära mig om ett speciellt "område" innan jag ger in mig på det, för jag är lite av ett kontrollfreak. Och det MÅSTE jag lära mig.


Annyyyywhooo, cred till er som faktiskt inte äter animaliska produkter! I want to be like yoooou😄Puss på er finisar!

Likes

Comments

alltså </3 vad hände med bloggandet? Ärligt talat så vet jag inte ahah, har inte gjort så mycket förutom att jag var i Norge i några dagar. Och det är väl typ det som har hänt sen senast, och juste! Jag har börjat tränat igen, det kändes som det var längesen jag var ute och gick/sprang och tränade. Sååå ja, det blev ändring på det! Så nu försöker jag gå ut och gå typ 5km på morgonen, ifall det inte regnar vilket det gjort de senaste dagarna... Suck.. Inte någon riktig sommar, här inte. What to dooo.

Och btw, inte för att stressa upp alla (<333) så börjar skolan om mindre än 1 månad. Alltså va?? Kändes som jag fick sommarlov i typ förrgår. Tiden går sååå snabbt nu för tiden, liksom när jag blickar nästa gång, så kommer det väl vara 2018 eller nåt.. Naeeej, men detta året har också gått väldigt snabbt.

Och jag är väl inte super taggad på skolan, då det blir svårare och svårare. MEN! Jag har faktiskt satt upp mål för nästa årskurs, och jag vill bli bättre och arbeta mer effektivt! Har även av någon anledning, börjat kolla på typ Back2School, school supplies videos och massa massa mer. Så, jag hoppas och ber att detta skolåret blir suveränt!


Lite update, typish. Sorrrrry för skolsnacket haha!pusss

Likes

Comments