Förut ogillade jag blåa jeans, tyckte de var basic och tråkiga typ. Nu för tiden ÄLSKAR jag dem!! Man kan ha en basic outfit eller "maxa" upp den. Love it!! <3

Likes

Comments

hej svejs.<3

Skrev ju igår att jag skulle försöka gå ut idag och bästa jag gjorde det. Det kändes välbehövligt typ. Det var fint väder, inte jättekallt och jag hade bra låtar i hörlurarna. Blev så glad av att vara ute och livet kändes på topp. Som att all min ångest och negativitet försvann av en promenad i skogen på 1h. Ibland så är småsaker de bästa. Och nej, min ångest är inte borta. Men borta för stunden.
Hursomhelst, hur mår ni?

Puss på er!!<3<3

Likes

Comments

hellloooo! Hur mår ni?

Själv mår jag bra, har sportlov denna veckan<3. Tror vi i Göteborgs området har sportlov först av alla. Skulle helst vilja ha det typ nästa vecka, känns ju lite segt att när vi börjar skolan har många fått lov. Anywayyyyy, får ladda mina batterier denna veckan.

Har inte planerat något förutom att jag verkligen måste plugga, tandläkare och synundersökning på fredag, "kalas" på lördag och även försöka få in lite träning också. Ska till gymmet idag, vilket känns som en evighet sen jag var där. Så det känns bra, vill även gå ut och gå på mina promenader vilket var längesen men det är så jäkla kallt hela tiden. Får bita ihop och gå ut, imorgon kanske?

Har inte gjort någonting denna dagen, vaknade strax innan 12 så halva dagen försvann där. Sedan så har jag kollat på youtube, duschat, tvättat kläder men såklart funkade inte tvättmaskinen att sätta på av någon anledning, men efter ett tag fick jag igång den. Har även plockat ut disk från diskmaskinen (good kid, amazing, awesome, best person in the world lol). Så ja, inte så intressant dag.

Nu tänkte jag plugga lite, har prov veckan vi börjar igen för jag missade det provet.

Ni får ha en bra dag. Puss!! <3<3

Likes

Comments

1:// HÄR 2:// HÄR 3:// HÄR

1:// HÄR 2:// HÄR 3:// HÄR

1:// HÄR 2:// HÄR 3:// HÄR

"STRUNTA I DE TRADITIONELLA REGLERNA OCH GÖR PRECIS DET DU VILL MED DEN DU VILL PÅ ALLA HJÄRTANS DAG. GATHER YOUR GIRL GANG AND SPREAD THE LOVE!" I agree. Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag på tisdag eller när ni firar den, oavsett med vem eller vilka ni firar den med.

Puss!! <3<3

Likes

Comments

Helloooo <3
Först och främst, det är så SVÅRT att komma på titlar till blogginlägg?? Sitter jättelänge (okej typ 2 minuter, min hjärna klarar inte av mer) och försöker komma på en intressant titel men det slutar alltid med något basic och tråkigt. Hursomhelst.
Hur har eran dag varit? Min har varit sjukt tråkig. Har inte gjort någonting alls. Har endast suttit framför datorn och kollat på Jane the virgin eller kollat instagram typ.
Är hemma från skolan idag och var även det igår. Mår så illa hela tiden och har värk från helvetet i ryggen och huvudet.
Har även fått min nya mobil, eller fått och fått. Min pappa har den hos sig, så jag får den i helgen.
Mobilen jag har just nu är sprucken på skärmen, laggar hela tiden. Den stängs av så fort jag lyssnar på musik och går in på snapchat. I-landsproblem much?Hoppas ni mår bättre och att ni har haft en bra dag. Puss!! <3<3

Likes

Comments

Undra om jag gillar slitna jeans? Ta en basic tröja och ett par slitna jeans med ett par snygga skor/jacka. Simpelt och snyggt!

Förlåt för den dåliga uppdateringen (igen!?). Måste verkligen bli bättre på att blogga mer.
Hoppas ni får en bra måndag iallafall.


Puss på er!! <3<3

Likes

Comments

Tänkte lägga upp 3 favorit bilder från min kamerarulle och jag har inte tagit några bilder alls???? Dessa e de enda jag inte har på mina vänner, allt annat är screenshouts och typ två fula bilder på mig själv.

Likes

Comments