View tracker

1://Carolina Gynning 2://Ida Rislöw

1://Bianca Ingrosso 2://Marie Serneholt 3://Nikki Amini

1://Shatilla Holm, Josefine Hedlöf & Pauline de Sera 2://Lisa Olsson 3://Kenza Zouiten

1://Emilia de Poret & Ebba Kleberg von Sydow 2://Hanna Stefansson 3://Michaela Hamilton & Zara Larsson

1://Aino Jawo & Caroline Hjelt (Icona Pop) 2://Victoria Törnegren, Janni Delér (vet inte sista) 3://Elin & Ida Lanto

HÄR finns alla bilder från röda mattan. Dessa ovan var mina favorit outifits.

Likes

Comments

Hejsan finisar.

Imorgon är det back to school. Är så jäkla ångestladdad för det, vilket suger. Anledningarna för det är att det är mycket folk överallt, prov, betyg, redovisningar, inlämningar, prestation som man har och allt annat som ingår i skolan.
Visst, det är människor i andra länder som inte kan gå i skolan och att jag ska vara glad för jag har en skola att gå till och kunna utbilda mig. Det är super att jag bor i Sverige, jag vill vara glad för att jag har en skola som jag går i men hela jag är fylld med ångest när jag tänker på skolan. Vilket det inte ska vara.
Jag och hundratusentals (finns hur många mer) ungdomar till känner en prestation för skolan. Eftersom vi har krav på oss, nej jag vet inte om hur det var back in the days med skolan. Men jag vet att vi unga idag har det svårt.

Från SVT 2014:
Den psykiska ohälsan har ökat dramatiskt bland unga i Sverige. Tuffare arbetsmarknad, hårdnande utbildningskrav och växande klyftor är förklaringen, menar ledande forskare.
- Andelen unga med psykiska problem som oro, ångest eller sömnproblem har nästan trefaldigats sedan 90-talets början, berättar Sven Bremberg, docent i socialmedicin vid Karolinska institutet och en av Sveriges ledande experter på ungas psykiska hälsa.
Från DN 2013:
En stor del av de unga känner sig stressade. Höga krav på sig själv är den vanligaste orsaken. Nära varannan flicka känner sig stressad av de egna förväntningarna och knappt 40 procent av pojkarna.

Sorrynotsorry, men är inte detta ett wakeupcall för regeringen/Skolverket?? (lol vet inte vem som har hand om sånt här). Jag har lärare som väljer att blunda för problem, som inte någonsin har tagit upp något om ångest eller annat. Vilket de borde, för det är ett problem. Och det känns inte som det har blivit bättre sen artiklarna ovan kom ut. Det är samma sak.Hoppas ni inte har lika mycket ångest för skolan.
Ta hand om varandra.<3

Likes

Comments

Tänkte skriva min bucket list, alltså saker som jag vill göra innan jag dör.

 • Springa marathon/lopp, ex Göteborgsvarvet.
 • Hoppa fallskärm. - Hade en period där jag kollade på massa youtube videos där folk hoppar fallskärm, så häftigt.
 • Åka till ett land och volontärarbeta.
 • Flyga själv. - Hatar att flyga, så detta blir ju en utmaning.
 • Se stjärnorna med någon jag tycker om lite extra mycket.
 • Roadtrip i USA.
 • Kolla på en musikal.
 • Bo utomlands, minst 6 månader.
 • Åka till Disneyland.
 • Bada i den blå lagunen i Reykjavik.
 • Fiskspa. - Alltid velat testa.
 • Åka zipline i något coolt land.

Denna listan kommer nog fortsätta, eftersom jag kommer säkert på något mer då och då.

Anyway, har ni något speciellt på eran Bucket list som ni verkligen vill göra? - Själv vill jag gärna hoppa fallskärm och volontärarbeta.

Puss på er!!<3<3

Likes

Comments

View tracker

GOTT NYTT ÅR FINASTE NI!!!

Jag hoppas att 2017 blir huuuuur bra som helst. Och att jag mår bra, mina nära mår bra, osvosv.


2016
Detta året har:
• Många i min släkt gått bort
• Jag haft ångest
• Skolan gått åt helvete
Detta året har jag:
• Fått lära känna många nya människor
• Blivit vän med folk som jag varit ovän med
• Umgåtts mer med min familj

Alltså ja, detta året har varit en riktig berg-och-dalbana. Det har ju hänt mer än bara det jag har skrivit ovanför. Men ni förstår, både bra och dåligt.


Hoppas ni iallafall får/har haft en jättebra nyår och att ni får ett bra 2017.

PUSS & TA HAND OM VARANDRA. <3<3

Likes

Comments

Hejsan på er, tänkte dela med mig av mina favorit Instagram-konton. Älskar när folk har fina feed och bilder. Blir så inspirerad av de, på något sätt.

Så fina bilder och saker.

Samma med Janni, så fina bilder, så fin, allt. Kollar även på hennes youtube kanal & läser hennes blogg.

ÄLSKAR. Visst, kanske inte har något direkt feed eller så. Men alltså, jag skrattar galet mycket när jag är inne på det kontot & relaterar såååååå mycket.

Blir sugen på att åka runt hela jorden när jag är inne på detta kontot. Så fina bilder. Blir typ kär i varje bild hahah.

Hoppas ni tyckte om detta inlägget och att ni fick något nytt konto att följa.


Ta hand om varandra, pussss!!!<3<3

Likes

Comments

Först och främst, förlåt för den dåliga uppdateringen. Har varit så sjukt trött nu när julen har varit, vet inte vad som har hänt med mig haha. Visst, jag är alltid trött oavsett om det är skola eller inte. Men jag sover hela dagarna och när jag väl är vaken är jag såååååå trött.

Iallafall, i detta inlägget tänkte jag dela med mig av mina nyårslöften och hoppas att jag håller dem.

1: Börja träna. - okej, detta sätter typ alla människor för nyårslöfte. Jag gillar verkligen inte min kropp så som den ser ut nu. Jag har även börjat träna lite (lite=squat lol). 

2: Plugga!!!!!!! - helt seriöst, jag måste verkligen ta tag i skolan och börja plugga. Jag har inte brytt mig om skolan och jag sänkte mig i många ämnen nu under hösten, vilket suger. Så, planera, plugga & plugga!!!

3: ​LÄSA ​- jag läser aldrig böcker, pågrund av att jag aldrig kan koncentrera mig och kommer aldrig ihåg något. Men jag har ett litet ordförråd och jag SKA läsa ut minst en bok under 2017. 

4: ​Vara mer utåt och mer social ​- vet helt ärligt inte om jag kommer vara supersocial och utåt. Men, man måste ju börja någonstans. Är blyg, säger inte alltid vad jag tycker (gör det för det mesta meeeen ändå) och osäker på allt jag säger och gör. 

Kommer säkert på något mer under 2017's gång. Har ni några/något nyårslöfte? 

Puss&kram!! <3<3


Likes

Comments