Hej på er alla fina!!

Dessa bilder har jag tagit idag under dagen. Liseberg öppnade idag så drog dit vid typ 15-tiden och gick runt. Var lite för kallt för att åka attraktionerna tycker jag.
Sedan var vi på affären typ inne i parkeringshuset, om ni har varit där förstår ni haha.
Efteråt så hämtade vi min syster på flygplatsen, som tog lite längre tid än väntat. Men nu är jag påväg hem igen! Ändå skönt.


Puss på er !! <3<3

Likes

Comments

Goooodmorgon vänner!!
Mår ni bra?

Vaknade kl. 07:10 imorse, älskar att vakna tidigt på helgen och att man har fått en bra sömn. Somnade runt nio igårkväll, var hur trött som helst efter denna veckan haha. Blir alltid så på fredagar.
Tänkte först gå ut och gå, meeeeen ville inte förstöra mina fötter ännu mer. Även om det är jättefint väder :(.
Hursomhelst, har ätit frukost och kollat på prison break (ny favorit serie, tips!!!) denna morgon. Jag lade även upp en ny bild på instagram (angiesswonderland).

Drömsnygga!!!
Puss på er och hoppas ni får en jättebra lördag!<3

Likes

Comments

(Alla bilder från we <3 it) 💋

Likes

Comments

Även om det är lätt för andra att dra på en middag, åka till stan, shoppa osv så är det inte så lätt för mig. Jag hatar att äta middag med andra, eftersom det känns som ALLA stirrar på mig. Jag tänker "äter man den såhär? Dricker jag rätt?" HELA TIDEN. Och det är jobbigt när man tänker så för varje sekund när man är ute.
Vi säger att jag är i stan. Mina hjärna blir utmattad.
För jag tror att alla tänker "vad är det för ful tröja hon har på sig?"Osv.
Jag brukar alltid ha en halsduk hängande runt min hals på mig, jag går och håller på att dra i den konstant. För den kanske är ojämn, och det får den inte vara.
Senast jag var i stan (nordstan) var det extremt mycket folk där och då. Jag höll på att få en panikattack för det var för mycket människor.
Och (såklart) så kom det dåliga självförtroendet fram. Tankar som går runt i huvudet, fram och tillbaka. Men även att det var så mycket folk. Det är såååå jobbigt. Tex; jag väntar på en buss i 20min ifall det är för mycket folk på den första.
Jag måste ha utrymme runt om mig, det går liksom inte annars.
Det får heller inte vara för litet ställe, för då kommer ångesten. Eftersom det är för litet.
Har drömt ibland att jag fastnar i en liten utrymningsdörr, vaknar upp med värsta paniken.

Likes

Comments

MINA FÖTTER!!! Vilka skor jag än har så gör mina fötter så fruktansvärt ont. Nog om mina fötter ahaha.
Har praktiserat på en mataffär nu i två dagar, har gått bra. Förutom mina fötter då.
Vi gör inte så mycket mer än att packa upp varor och slänga kartonger/plast till de varorna. Bättre än skolan iallafall!!
Förresten, HUR KALLT VAR DET INTE IMORSE?? Det var minusgrader (???????!!!), liksom det är snart MAJ. Nu på förmiddagen har det ändå varit skönt väder.

(Min favoritlåt atm!)

Pusss!!

Likes

Comments

(Alla bilder är från Google).

Hur fint??!

När jag en dag flyttar hemifrån så vill jag ha det vitt, grått och svart på alla "stora grejer", alltså typ väggar osv.

Golvet vill jag ha i grått eller mörkt brunt. Och så tycker jag det är sååå snyggt med detaljer som är gula, grönt, gammelrosa mm. Vill flytta hemifrån typ nu haha, älskar att inreda! 😍PUSS!!

Likes

Comments