Jag blir så trött, trött på människor som hatar på folk för deras utseende. Trött på att människor fortfarande inte har lärt sig att alla är lika värda. Trött på att de personerna öppet hatar folk för dem tycker de är mindre värda. Jag spyr på hat. Jag spyr på folk som inte har förstått innebörden av vad mänskliga rättigheter är. Jag spyr på ni som inte ens tänker efter ”är det jag säger ens rätt?, är det schysst?” Att ni inte ens känner efter att ”shit det var elakt, så skulle jag inte sagt eller gjort”. Att ni ens har mage att hata på folk för de inte ser ut på det sättet ”man ska se ut på”.

Och vad jag älskar er som står upp för allas människor lika värde. För utan er hade inte samhället gått vidare. Jag älskar er som inte tvekar en sekund när något inte står rätt. Detta samhället skulle inte sätt likadant ut, utan er. Utan er som älskar alla och ger alla en chans och inte dömer en på utsidan. Er vill jag tacka, tacka att ni finns, står upp för allas lika värda. Ni gör detta till en säker och trygg plats utan hat.


Och till er som hatar, fyfan, att ni ens har mage att säga vad som är ”rätt och fel”, ”fult”. Det är ni som gör denna plats till ett otryggt ställe.

Likes

Comments

Hallå finaste ni!! Hoppas ni mår super.
Jag själv mår väl lite sådär, går upp och ner heeeeela tiden. Vilket suger.
Jag vill bara skriva av mig ALLT ALLT ALLT och dela med mig av ALLT ALLT ALLT.
Men när jag väl ska börja så kommer inga ord ut. Det tar liksom stopp. Och jag vet inte varför, jag vet inte de rätta orden att beskriva allt med, jag vet inte hur jag ska börja eller vad jag ska börja med, jag vet ingenting.
Och det suger, för jag kan inte beskriva hur jag mår, jag vet bara att det inte stämmer. Jag vet att det inte stämmer att må dåligt över allt och ingenting. Jag vet att man ska må bra och låta sig själv vara glad. Men det går inte.
När jag väl är själv rasar allt och jag vet ingenting, jag vet inte hur jag ska göra.

Likes

Comments

Har typ aldrig pratat om böcker på denna bloggen. Men jag är en person som knappt läser böcker, självmant. Vilket jag verkligen måste bli bättre på! Hursomhelst, så vill jag verkligen ge er ett tips på en bok "Ibland mår jag inte så bra" av Therése Lindgren. Tror nog ingen har missat den boken. Den är verkligen så bra! Hon skriver om sin ångest, panikattacker och hur det var innan och hur det är idag. Hon skriver även om kärlek, terapi, ger tips och fakta.

HUr bra bok som helst!!!! Tips!Puss

Likes

Comments

  • Filed under: Inspo

Likes

Comments

Alltså hallå finaste ni. Hoppas ni har haft det super duper bra!

Själv har det gått framåt och går framåt, så det känns ju jättebra och kul.

Skolan har ju börjat igen och jag är faktiskt väldigt taggad. Eftersom detta är mitt sista år med denna klassen, ahaha. Kanske låter lite skumt att jag är glad över att det är sista året med min klass. Men ärligt talat så bryr jag mig typ inte, har aldrig riktigt känt mig "hemma" i klassen. Och det är prat heeela tiden, kan inte koncentrera mig och ah mer. Klassen jag gick innan vi splittrades, kändes verkligen som familj. Visst att det kunde vara lite bråk här och där. Men det löstes ju alltid, och vi växte liksom upp med varandra och hade kul.

Hur som helst, har det inte hänt så mycket i mitt liv sen senast. Ville mest bara säga hej.

Videon ovanför är en låt som jag lyssnar på typ 24/7. Älskar den!! ❤

oklart inlägg, som typ alla är hahah. men puss på er <3<3

Likes

Comments

1. Brukar du skratta för dig själv? Japppp, händer ganska ofta faktiskt ;)

2. Hur är vädret just nu? Lite mulet och kyligt.

3. Tv eller dator? DATOR!

4. Vad gör du just nu? Lyssnar på musik och tar det lugnt

5. Favorit högtid? Gillar typ inte ens högtider, men tyyyp midsommar! Men annars nyår och Halloween (även om det inte är några högtider ahah).

6. Vilken film såg du senast? To the bone, viktig och bra!

7. Favoritblomma? Oj, ehm typ ros.

8. Choklad- eller vaniljglass? CHOKLAD !!!

9. Vilken bok läser du just nu? Läser inte men, lyssnar på Sista rånet av Anders Adali.

10. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Saltade helt klart!

11. Favoritdag i veckan? FREEEEDAG

12. Bästa utlandsresan? LÄTT London som jag var i 2015, älskar staden & landet, och även människorna!

13. Vad lyssnar du på just nu? Do you think about me - Benjamin Ingrosso

14. Gillar du att flyga flygplan? Naaaej, dock gillar jag att vara i andra länder aahah. Men dör inte av att flyga.

15. Hur många kuddar sover du med? Har fyra kuddar men sover på två!

Likes

Comments

Sååååja, äntligen första dagen i skolan avklarad! Eller ja, skoldag och skoldag.
Vi hade upprop och gick igenom schemat, ordningsreglerna (som dom gör VARJE år, som inte ändras heller ahah) och kollade även så alla telefonnummer och adresser stämde. Vilket ändå var chill, fast lite onödigt typ. Var liksom där i ca 1 timme.
Hursomhelst, vi har blivit sååååå många i vår klass?? Vi är typ 30 st, vilket är as mycket. Guess our class is popular, skämt åsido.
Efter allt "kul" i skolan så gick jag och några vänner och åt lite, och pratade. Vi gick även tillbaka till skolan (lol) och hängde bara där typ.

Sedan dess har jag varit och handlat med min mor, mormor och hennes man. Kul. Vi handlade ganska mycket, på två olika mataffärer. Kom hem vid typ 18:30-tiden och lagade mat, och ätit! Catchade även upp lite Bones avsnitt, ÄLSKAR den serien. Även den enda serien jag kollar på ahahah. Så, har ni några tips kan ni ju alltid kommentera<3333.

(Bilden ovanför är från några kvällar tillbaka, måste verkligen bli bättre på att ta bilder vad jag gör osvosv!)

puuuussss och kraaaaam ❤️

Likes

Comments