Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid, alltid haft något som ligger i min hjärna och gör att jag inte kan koncentrera mig. Jag flyger iväg i heeeelt andra tankar och har 51 bollar i hjärnan som går på högvarv hela, hela tiden. Om någon pratar med mig kan jag inte vänta tills personen pratat klart, utan jag MÅSTE säga det jag har i min hjärna. För att jag kan verkligen inte komma ihåg om jag måste vänta tills min tur. Och det har jag speciellt märkt nu det sista.
Jag flyger iväg i mina egna tankar om någon pratar med mig, jag kommer 95% inte komma ihåg vad du snackade om för 2 minuter sedan. Jag frågar samma fråga 100 gånger.
Jag kan verkligen inte plugga, det går inte. Ärligt. Jag kan inte sitta och läsa en text och komma ihåg den. Utan jag måste läsa den 50 gånger så att jag kommer ihåg mindre än hälften av texten. Om vi läser en text i skolan, vi ska ha läsförståelse. Jag kommer inte ihåg vad jag läste nyss, för jag tänker på hundra andra grejer.
Som jag skrev tidigare i texten, jag kan inte göra saker om någon säger det till mig.
Hörförståelse, jag kommer inte ihåg vad dem sa. Jag fattar inte innerbörden.
Samma sak om intresse för något, eftersom jag inte kommer ihåg gör att jag inte fattar ett skit och då så gör jag det inte istället. Simple as that.
Om det inte intresserar mig så kan jag verkligen inte förstå, typ religion. Det intresserade inte mig från början, när vi pratade om kristendom i typ 5an? Jag förstod verkligen inte då eftersom jag var aldrig intresserad, vilket gjort att jag inte alls hänger med nu.
Eftersom det inte intresserade mig, vilket det inte gör nu heller. Och det suger så jävla mycket. För jag har F i religion för jag aldrig lärde mig det i 5AN & att jag verkligen inte kan göra något som verkligen intresserar mig, för då flyger mina tankar iväg.
Men däremot, om jag brinner för något så får jag vääääärsta flowet. Då får jag hur många idéer som helst och jag kan prata/skriva om det i timmar.

Likes

Comments

​Alla bilder ovanför är ifrån We heart It! <3 

Likes

Comments

”You will look for me
And I'll be gone” går låten jag lyssnar på just nu och alltså jag vet inte, men känner igen mig i den på något sätt. Även om det är nästan allt de sjunger i låten.
Typ som att jag inte kommer sitta och vänta på att vissa ska komma tillbaka till mig, som lämnat mig. Och jag har just funderat på detta så mycket sen ganska långt tillbaka.
För att jag har blivit lämnad gång på gång av vänner, bästavänner och de ”intevänner-fastintetillsammans” personerna.
Och det sårar en såååå jäkla mycket för de bara lämnar utan att säga varför. Det tär på en, för man sitter och klandrar sig själv, tänker på alla möjliga saker som jag kan ha gjort fel, om jag sa något fel. Och även fast jag vet att jag bara borde lämna och ta bort dem överallt, så kan jag inte.
För utan de som jag inte är super duper bra vän med, fast hänger med i skolan (som typ lämnat mig och pratar bara om ”ytliga” grejer när jag väl är med dem). Så har jag ingen.
Egentligen har jag ju inte dem heller, men jag vill fortfarande passa in i den där jävla ”mallen” om att ha ”tusentals-med-vänner-och-inte-vara-ensam-i-skolan” -mallen. För jag är sån, inne i min hjärna vill jag hellre ha falska vänner men det ser bra på utsidan, än att vara själv men trivas. Jag vet ju inne i mitt hjärta att jag måste lämna dem för att trivas och må bra. Men jag kan inte. För jag har blivit hjärntvättad av samhället, att det ska se bra ut i andras ögon.

(låten jag reflekterade till i början)
Ärligt talat vet jag inte om ni förstod något av det jag skrivit, kan knappt göra det själv. Men ja, haha.

Godnatt och puss på er! <3

Likes

Comments

hej ifrån snöiga göteborg.
Vaknade ca 8:10 och gick ut på en promenad i ungefär 20 min, det var sååååå kallt ute! Men därefter åt jag lite frulle & kollade på ”Person of Interest” avsnitt 2&3. Började kolla på den igår kväll, har nämligen kollar klart ”Stranger Things” som var super bra!!
Iallafall, jag har städat mitt rum och (förlåt!!) pyntat lite med juldekoration i mitt rum. Jag tänkte pynta i början av december, men alltsååååååå. Kunde inte vänta hahah. Så nu är det klart! Ska dock hjälpa till i lägenheten också längre fram, så helt klart är det inte.
Tänkte plugga lite smått senare idag, så jag fått något vettigt gjort idag!
Men ja, super chill dag annars. Hoppas ni har en jättefin söndag. Och förlåt att jag är KASS på att uppdatera!pussss

Likes

Comments

Jag blir så trött, trött på människor som hatar på folk för deras utseende. Trött på att människor fortfarande inte har lärt sig att alla är lika värda. Trött på att de personerna öppet hatar folk för dem tycker de är mindre värda. Jag spyr på hat. Jag spyr på folk som inte har förstått innebörden av vad mänskliga rättigheter är. Jag spyr på ni som inte ens tänker efter ”är det jag säger ens rätt?, är det schysst?” Att ni inte ens känner efter att ”shit det var elakt, så skulle jag inte sagt eller gjort”. Att ni ens har mage att hata på folk för de inte ser ut på det sättet ”man ska se ut på”.

Och vad jag älskar er som står upp för allas människor lika värde. För utan er hade inte samhället gått vidare. Jag älskar er som inte tvekar en sekund när något inte står rätt. Detta samhället skulle inte sätt likadant ut, utan er. Utan er som älskar alla och ger alla en chans och inte dömer en på utsidan. Er vill jag tacka, tacka att ni finns, står upp för allas lika värda. Ni gör detta till en säker och trygg plats utan hat.


Och till er som hatar, fyfan, att ni ens har mage att säga vad som är ”rätt och fel”, ”fult”. Det är ni som gör denna plats till ett otryggt ställe.

Likes

Comments