Något som jag verkligen ääälskar är musik. Musiken kan få mig må bättre, "är där" när jag mår dåligt. Låter som jag pratar om en människa lol. Jag <3 musik helt enkelt. Tänkte tipsa om mina favorit låtar hih. 

​Såklart ändras mina favorit låtar heeela tiden. Det kan gå från att jag älskar en låt en dag, och sedan har tröttnat på den dagen efter. Blir så när man lyssnar på musik lite för ofta. Men, vad skadar det? Inte mig iallafall ;). 

Hoppas någon fortfarande läser min blogg, haha. Spelar ingen roll egentligen. 

Puss på er! ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​FÖRLÅT. 

Känns som det var längesen jag bloggade här :(. Har inte haft någon inspiration att blogga, vilket suger. Jag har faktiskt gjort en ny blogg (surprise, surprise lol). Där lägger jag mest upp bilder från weheartit. Ni får jättegärna kolla in HÄR. 

Tycker det är mycket lättare att lägga upp bilder än att komma på vad jag ska skriva, heh. Jag vet inte riktigt om jag ska ha kvar denna bloggen. Ibland kanske jag vill skriva om något viktigt, eller bara vad jag har gjort. Eftersom jag skriver typ en mening i varje inlägg på den andra bloggen. Vi får se helt enkelt. Så länge har jag kvar denna bloggen. 

Ja, men det var väl typ allt. Lite info osv. Ni får ha det så bra. 

PUSSS

Likes

Comments

Alltså ååh, är så upprörd och tom på ord. Såg på en video på Instagram att Keith Powers hade lagt upp en video, kollade på den. Efteråt läste jag på Aftonbladet. Fyfan. Att en polis skjuter en man bara för han är mörkhyad? Visst, han bråkade osv. Men polisen har inte rätt att skjuta honom till döds. Det är sjukt.

Ska mörkhyade personer vara rädda för att gå ut för att inte bli skjutna i USA? Eftersom saker som detta är ju så sjukt att det ens existerar. Man vill ju blunda och hoppas det inte har hänt.

Vi lever år 2016 och detta är fortfarande ett problem? Att mörkhyade personer inte kan göra vad de vill för de är mörkhyade är så jävla hemskt. Trodde vi hade gått förbi det stadiet där folk hade lärt sig att alla människor är likadana. För det är ju så. Mörkhyade, ljushyade, smal, tjock, lång, kort, homosexuell, hetero, brunett, blondin. Oavsett vad är ju vi alla likadana. Vad ska det ens ha för betydelse om utseendet?


​puss&kram, ta hand om varandra. 

Likes

Comments

helloo you'll.

Den senaste tiden har jag läst och hört hur mycket om att folk (framförallt kvinnor) blir våldtagna. Det är ju sjukt. En tjej eller flera (vet inte inte riktigt) blev det under Bråvalla & under PIP, att man inte ens får ha kul utan att något ska hända. Ska man behöva vara orolig när man ska ha kul? Tyvärr lever vi i en värld där man "måste" kolla omkring så inget händer. Det är förjävligt. 

De som blir våldtagna har med sig ett ärr hela livet. Att varje gång man blundar ser man det som hände, varje gång man går ensam möts man av en skräck, ångest. Det är så hemskt att någon ens ska behöva gå igenom detta. Jag kan inte förstå hur rädda de som har blivit utsatta är. 

Att det ens finns människor som gör såhär. Varför? Är min fråga, varför är det så kul att ge en annan människa ett ärr hela livet, det ​du​ utsatte henne för. ​Du ​gör så hon går runt med ångest och skräck varje dag. Hon vågar inte vara ute ensam. Hon har det i tanke varje dag att ​du​ våldtog henne. 

"Det var hennes fel, hon hade för lite kläder". Jävla skämt. Vi tjejer ska få ha på oss vad vi vill, utan att bli utsatta. Utan att vi ens ska tänka innan vi går ut. "Är detta för lättklätt?" Ska vi behöva tänka så varje gång vi går utanför dörren? För att inte något ska hända? Är det vårat fel att vi har "för lättklädda" kläder? Klart som fan att det inte är. Vi ska kunna ha på oss vad vi vill, utan att ens män ska kolla på oss och vissla. Det är så äckligt. 

Har tittat på Angelina Berge's videos nu när hon är i Turkiet. Att hon behöver gömma sig för att de som är där håller på. Det är ju sjukt. De åker på semester för att ta det lugnt, istället mår hon dåligt för de håller på. Att hon och hennes familj ens behöver prata med de som jobbar där, för att säga till att badvakten (?!) kollar på Angelina. Det är sjukt. 


Vi måste få ett stopp på detta. Det är inte okej.

Såklart våldtar inte alla män kvinnor. Och ja, jag vet att det finns kvinnor som våldtar män. Tog i detta perspektiv eftersom det oftast är kvinnor som blir våldtagna. Hatar absolut inte män, istället för att hata kan vi väl alla hjälpa till att få stopp på detta, right?  


puss&kram, ta hand om varandra. <3 

Likes

Comments

hello <3
Hoppas ni mår finfint.
Alltså ööööh, har prov imorgon och har inte pluggat alls. Kul. Därför är jag fortfarande vaken, inte så jättebra dock eftersom har en hyfsat lång skoldag imorgon. Förlåt att jag skriver om skolan i typ varje inlägg. Men snart är det över!!

Var inne på youtube förut och har sett jättemånga (ok typ 5st) som har gjort videos som heter "hatar min kropp" osv. Blir så ledsen. Det är så hemskt att man kan hata sin egna kropp. Jag förstår dem, absolut. Har vart i den situation själv, när man mår så jäkla dåligt över sin kropp. Jag kan nog inte själv säga att jag älskar min kropp, men jag mår mycket bättre än förut.

Alla ska äga och vara stolta över sina kroppar. Alla är ju vackra på sitt sätt. Du som läser detta: du är så sjukt fin <3. ly.

puss på er!! <3

Likes

Comments

alltså <3 

Likes

Comments

hello friends<3
Hoppas ni mår bra.
Alltså ååh blir så trött på mig själv ibland, har jättebra motivation för träning osv. Sen någon dag blir jag jätte omotiverad?? Förstår inteeee. Men snälla jag (lol nej) hade tänkt att skriva lite motiverande grejer, typ. Helt ärligt vet jag inte vart detta kommer sluta någonstans. Whatever, nu kör vi :)).

- Ge aldrig upp. Om du ger upp kommer du aldrig komma dit du vill, det gäller genom allt. Träning, skola, intressen man har mm.

- Det är viktigt att man inte glömmer av att det inte gör något om man skippar det någon gång då och då. Vi säger träning, skitsamma om du inte hinner eller orkar göra det en dag. Då kommer man tillbaka dagen efter och gör hur bra ifrån sig som helst. Man måste pusha sig själv. Jag söker alltid efter motivations citat, jag blir så sjukt peppad.

- Gör det för dig själv, ingen annan. Om någon säger till dig att du tex "måste" träna, om du inte vill, gör det inte. Om du vill ha bra betyg i skolan eller komma in på ett jättebra gymnasium/universitet, då måste du plugga. Det handlar om du vill eller inte.

- Sätt ett mål och jobba för det. Man kan absolut sätta ett högt mål från början. Men man måste jobba upp sig till det, alltså börja "smått" och gå högre upp.

Alltså ja, vet inte riktigt. Hoppas det hjälper någon utav er iallafall haha. Jag brukar pusha mig själv och låter det gå som det gör på typ prov osv. Det är inte hela världen för mig.

Glöm inte av att ni är hur fina och bra som helst. Puss på er

Likes

Comments

hello guuuys!! <3
Hoppas ni mår bra. Jag mår bra dock så dödar mitt knä mig, har ingen aning om varför det gör så ont?? Fett jobbigt iallafall. Det stoppar mig för att träna och tro det eller ej, men jag vill faktiskt tränaaaaa :((.
Är sjukt taggad på skolavslutning!! Det är om typ 2-3 veckor, dock. Det kommer bli sååå skönt med sommarlov, speciellt nu när de sista veckorna kommer och man ska göra klart allt. Vilket suger. Har så mycket prov. Har ju nästan bara prov??? SUCKS.
Jag har faktiskt inga planer i sommar, vilket kan vara skönt men det suger lite. Jag hatar att vara rastlös, sååååååååååå jobbigt.

Nu måste jag plugga, yey!!
Puss på eeeer

Likes

Comments