​Hej hej!

Jag ville mest kika in och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År. Jag har knappt varit aktiv på den här bloggen men tänkte dra igång efter jul. Nu är jag hemma i Sverige över både jul och nyår vilket känns jätteroligt. 

Hoppas alla får ett riktigt bra avslut på året och vi hörs nästa år!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Slutade jobba nyss och har precis bytt till min pyjamas och gjort mig en kopp varm choklad, mys. 

Dagen har gått snabbt då jag har haft massor att göra eftersom jag var sjuk förra veckan. Så idag har jag tvättat, städat, gått ärenden, lagat middag och hämtat flickorna från skolan. Måndagar är dagen som jag har mest tråkiga saker att göra därför känns det alltid väldigt bra när dagen går mot sitt slut. 

Likes

Comments

I tisdags åkte jag på nån influensa och blev liggandes i sängen ända tills i lördags morse. Då kände jag mig äntligen bättre och åkte in till Oxford circus för lite shopping och sushi lunch med en kompis. 

Jag fick med mig en ny kappa hem och ett nytt läppbalsam. 

De har även satt upp juldekorationer på Oxfordstreet så det är väldigt mysigt att gå där när mörkret börjar falla.

Likes

Comments

Det var en vecka sen jag skrev här sist. Förra veckan var jag ledig och då kan man ju tro att det finns mer tid till att blogga. Men veckan gick på en sekund kändes det som. Jag har fyllt dagarna med shopping, träffa vänner, promenader i parker, pub besök och upptäcka nya områden. En rolig vecka! 

Dock saknade jag ändå att besöka kyrkogården hemma. Vi gör det varje år och jag tycker om och tända ett ljus för dem som inte längre finns hos oss. 

Hoppas du har en mysig kväll! 

Likes

Comments

Igår kväll var jag på vapiano och åt för första gången. Har velat prova det stället så länge även hemma i Sverige men där bor jag långt ifrån det. Det var jättegott där och jag vill absolut gå dit igen. 

Efteråt gick jag på bio med 5 andra tjejer. Filmen hette Suffragette och den rekommenderar jag dig att se. Handlar om kvinnor som kämpar för rösträtt i London i början av 1900- talet. Viktig film! 

Likes

Comments

I lördags eftermiddag var jag och två kompisar i camden för att kolla runt på marknaden där. Verkligen ett super mysigt ställe med en avslappnande stämning. Men sen började det spöregna så vi skyndade oss in på ett café och beställde varmchoklad. Sen blev vi kvar där i typ 2 timmar och bara pratade. Bra dag!

Likes

Comments

Imorgon har jag bott i London i två månader. Kan knappt fatta det. På ett sätt känns det som jag kom hit förra veckan och samtidigt känns det som att jag har bott här 1 år. Men jag har hittills haft det så roligt hela tiden och är så tacksam över att jag tog chansen och åkte hit. 

Likes

Comments