Efter frullen blev det en rejäl promenad då Märta ändå skulle sova. Gick till en lekplats så Harald fick röra lite på sig och det var uppskattat. Resten av dagen har varit lugn och skön.

Fotade lite när vi gick nere vid Lillviken. Så fint ute nu med alla färgerna. Inspirationen och energin blir på topp!

Likes

Comments

01:40 hör jag Harald ”Mammaaaaa” och när jag kom in så sitter ungen upp och säger ”God morgon mamma”. Då vet man att det här kommer inte bli en lätt match. En timme senare sov han mellan oss men har sovit dåligt. Hade en millimeter att ligga på i vår 210-säng. Och när man väl somnat så börjar Märta istället. Nåja. Nu käkar vi frukost och alla är iallafall på gott humör. Så en smoothie och en kopp kaffe ska nog råda bot på tröttheten.

Nu till veckan är det dags med nya rutiner. Har sagt det så många gånger men nu måste det ske en förändring i både kost och träning. Jag börjar idag. Det är inte svårt och jag har gjort det innan och fått resultat men nu kom flytten emellan och då har det blivit si och så med kosten.

Nähä, dags att dricka upp sista kaffet.

Likes

Comments

Yes! Nu är vi på plats i nya lägenheten och det känns såå bra. Det känns verkligen som man kommit hem. Hela lägenheten är helt perfekt. Ett stort badrum, en toalett och två balkonger är bara fab fab fab!

Märta har sovstund så jag försöker röja undan lite fler flyttlådor (och bloggar för en gång skull). Funderar även på vad vad som behöver köpas i möbelväg och det är helt klart snygga förvaringslösningar. Kommer nog köra Bestå-stommen från IKEA både i Haralds rum och även hos oss som ”tv-bänk”. Och en bokhylla måste införskaffas. Men annars känns det rätt klart med det mesta och det känns så skönt. Bara lite småplock.

Räkna med lite mer uppdateringar. Tjing tjing!

Likes

Comments

Trots tidig uppstigning igår så blev det en riktigt mysig och bra dag. Hängde vid lekplatsen på förmiddagen, gick hem och käka lunch och därefter kom Micke & Sara på besök. Lugn och skön dag med andra ord. Idag har Jeppe delad tur, låter värre än vad det är. 7-11 + 18-22. Sen är han ledig imorgon. Så ikväll blir det Barnmorskan i East End-maraton för min del. Ska veckohandla när Jeppe kommer hem så ska nog smussla ner en ProPud till kvällen med.

Dags att bygga tågbana med Harald och fixa frulle.

Likes

Comments

Detta kommer bli världens längsta dag. Harald har sovit så oroligt i natt. Han kastade sin sista napp igår så där är nog anledningen. Och Märta började köra igång vid 04:40 om mat och sen dess har vi varit uppe. Jeppe cyklade precis till jobbet. Ska bli sååå skönt med nya lägenheten där Harald får sitt ordentliga rum.

Nähä. Dags för frukost.

Likes

Comments

Haft en fab dag med familjen. Gick en promenad ner till Kalmar Slott och där mötte vi upp svärmor/farmor och fikade inne på Slottsgården. Vädret var på topp så även barnen. Harald var skogstokig och sprang runt runt runt och Märta sov sig igenom hela vistelsen.

Tidig uppstigning idag. Märta har haft en ful ovana att inte somna om efter hon ätit på morgonen utan ligger och snackar (har upptäckt att hon faktiskt har en röst) fram till åtta-tiden och blir vansinnig om ingen pratar tillbaka till henne. Detta medföljer att Harald vaknar av allt pladdrande och sen är hela familjen vaken. Hoppas på att det blir liiite mer sömn imorgon men då ringer Jeppes klocka vid 06. Snaaaark! Snart helg iallafall.

Likes

Comments

Jag har nu sett till att vi har skaffat oss en djungel i sovrummet. Det fick bli en bergspalm som tydligen är en väldigt bra luftrenare. Sen är den ju grann också. Få lite liv i rummet, säger jag nog inte när Märta börjar krypa och i samma veva börjar tugga på bladen. Ett senare bekymmer och tills dess få sen stå där och liva upp rummet.

Likes

Comments