Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Commentsdenna kan ni vinna:gilla min blogg på facebook (  http://www.facebook.com/angelica.hofling#  )

Kommentera detta inlägget med ditt facebook namn.

vill du öka din chans att vinna?

Spara bilden ovanför & lägg upp i ett inlägg på din blogg, har du ingen blogg så lägg ut den på din facebook logg.
(Kommentera då att du gjort detta & vart vi kan se det någonstans)

Tävlingen avslutas 10/6 vinnaren presenteras i detta inlägg och får ett meddelande.

Likes

Commentshar precis kommit hem till max från skolan, men innan vi åkte hem så köpte jag en lyxshake på max, en riktig sommar favorit kommer det bli till sommarn!hur god som helst! men man blir proppmätt efter hälften, om ni ska köpa en sån här, så rekomenderar jag starkt blåbärs shaken!

 

nu ska jag städa undan lite här på max rum, och samtidigt ladda hem nån film, så idag blir det nog film och mys, för det är ju aldrig fel!

Likes

Comments

såg nyss på en blogg att jag tydligen gjort en person känd för att kallat henne hora i min blogg? är du känd över att kallas hora? hahahah i verkligheten sätter du dig i ett hörn och är helt tyst och gömmer din stora vattenskalle till huvve i mobildesplayen, och sedan drar därifrån. sen över internet så går det bra att tala ut har jag märkt. hah du är 18 år! 18 år förihelvete, och du blir tydligen känd för att kallas hora, mer omogen person får man ju förihelvete leta efter.och tyvärr är jag inte 14 gumman. egentligen kan man tro att det är du som är mindre, pga hur du beter dig, ska bara ge dig ett litet råd nu, vistas du i min närhet igen är det lika bra du springer fort nåsåinnihelvete, för jag kommer slå ihjäl dig. bara ett tips.

nu ska jag mysa med ditt ex ,kan bara säga att jag vet ALLT, jag vet allt vad du gjort mot honom, och just därför ska du hålla dig jävligt långt borta.Likes

Commentsvaknade för nån timme sedan, varit lite partaj dom 2 senaste dagarna..

lördag: drog på fest med emelie & max hos christoffer, tyvärr kom en hora dit och förstörde hela festen men sedan kände hon sig väll hatad där och drog därifrån, sen var vi en massa folk, sedan gick vi in mot matfors centrum och hade lite kul där , sedan åkte vi alla till staden! där blev det mat och sedan bussen hem till matfors igen, och ja.. bussen var inte direkt fräsch på golvet när vi var framme.. det kan rasmus intyga! sen åkte vi då hem med rasmus mamma och emelie fick inta golvet som sovplats hos max.

fredag: vi vaknade, åkte in till stan och städade viktorias lägenhet för pengar, ( som vi inte fått ) . sen åkte vi till carro, förbered oss där, sen åkte vi ner till stan, hämtade ante, åkte till max, ( hamburgar max ) provade förresten en skit god shake där! med blåbär och grädde på, 35kr. sen åkte vi omkring till tex birsta osv och hämtade upp falk också och gjorde han lite gladare skulle man kunna säga. sedan efter ett tag skjutsade vi hem alla och jag och max somnade PÅ BUMS.

nu blir det fika, mys och film med älskling!Likes

Commentsvaknade vid 10, myste och kollade på film med älskling, vi stannade hemma från skolan idag för att jag har sån jävla pollenallergi och max hade bara en lektion och har gjort allt han ska göra på den lektionen. hela dagen har vi kollat på film, varit ute och kastat boll med världens sötaste katt, ätit cheescake, och sen har jag städat max rum och dammsugit lite, och sen har vi åkt in t ica och köpt cigg. och nu blir det ännu mer mys & film, trevligt det!

Likes

Commentsvad tycker ni om dessa armé jackor?

 

själv tycker jag att det är otroligt fult.. vad tycker ni?

många tjejer här i sundsvall iallafall som har dom, kan tyvärr inte låta bli med ett leende och lite fnitter när man råkar gå förbi dom..

 

Likes

Commentshar nyss kommit upp till max rum från köket. & vad gjorde jag där? jo jag och max har gjort cheescake! mumma.

inte hänt mycket alls idag, skolan, och sen hämtade jag ut en McWrap på donken och skjutsade emelie upp t skönsmon och sedan åkte jag och max hem t matfors och gjorde cheescake och nu ska vi äta. nackdelen m cheescake är att den ska stå i frysen en hel natt.. men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge!

bjur på denna ja!Likes

Comments