I torsdag den 16 mars 2017 var det begravning för min vackra, underbara mormor. En helt perfekt och fin begravning, många känslor och massa tårar. Ett hjärta krossad och en saknad efter henne är stor.
Att veta att vi aldrig kommer få se henne mer, vara med henne, krama henne och vara i hennes närhet är en plågsam smärta.
Men måtte vi dig unna vila i frid.
Jag hoppas vi ses snart igen, mormor.
Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Du finns alltid i mina tankar, och jag ska leva för dig, även fast det är svårt så ska jag göra mitt bästa..
Men jag saknar dig, jag saknar dig så mycket.

Tre dagar innan begravningen fick jag träffa dig, sitta där med dig och känna din närhet. Det var en skön stund, men nu kommer jag aldrig mer kunna se dig igen. Du låg där i din kista, du var så fin, så vacker och vi fick sätta på dig ett halsband med en lila diamant, din favoritfärg. Ditt sista halsband och med en ros i din hand och fina nallar och hjärtan lade vi bredvid dig. 🌸🌸

Jag älskar dig nu och för all framtid. Jag har gjort en egen liten hörna till dig i mitt vardagsrum. Jag hoppas att du har det bra nu älskade hjärtat ❤

Jag måste även med detta inlägg berätta och tacka min helt otroliga, och fantastiska vän som stått där och funnits där vid min sida när jag behövde henne, allt hon gjort för mig är något jag aldrig kommer kunna tacka henne nog för.
All hjälp och energi hon lagt ner på min mormors begravning, jag finner inga ord för denna kvinna, Sabina du är världens bästa. Min canadagås,jag vill och kommer göra allt för dig. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur många har dygnat inatt då? Jag är en av dem! 🙋🏽
Jag kände att inatt kunde jag verkligen inte sova. All stress och alla känslor inför begravningen är för mig omöjligt att slappna av och stänga ögonen.
Jag kommer garanterat vara jävligt trött idag, but who cares? JAG KLARAR DENNA DAG IALLAFALL!

Gud, jag är otroligt nervös inför dagen idag! Jag har aldrig varit på en begravning tidigare men det kommer bli tufft idag.
Jag har sagt det tusen gånger men Gud så ont det gör. Jag saknar min mormor så jävla mycket!!

Men nu ska jag iallafall platta mitt hår, sminkningen är klar redan.
👍🏽
Måste även trycka i mig massa kaffe, sedan åker jag hem till morfar och fixar det sista som måste göras.

Jag hoppas att ni alla andra får en bra dag idag.
Puss
🌸

Likes

Comments

Hello!
Det var ett par dagar sedan jag bloggade men har haft fullt upp angående begravningen.
Jag har bakat, bakat och bakat och gjort nästan allt som ska till en begravning. Jag har lite kvar att fixa men det kommer bli perfekt! 🌸

Jag har även fått hjälp av en helt fantastisk vän. Alltså hon är helt klart bästa. Tackar Gud för att hon finns i mitt liv!👯

Begravningen är imorgon och min mormor ska få den finaste begravningen. Hon förtjänar allt, helt klart allt!💕

Likes

Comments

Kände att jag behövde skriva av mig såhär mitt i natten.
Det är 2017, det har inte ens gått två månader på det här året. Jag såg framemot 2017 och trodde att det skulle bli ett bra år!

Men för lite mer än en vecka sedan fick jag ett samtal att min mormor har blivit sämre, att min mormor snart skulle lämna den här världen
👵🏻. I en veckas tid satt vi på hennes vårdboende, medvetna om att hon snart skulle dö, vi satt där och vänta på att det skulle ske.. Hur hemskt är inte det?

Jag har aldrig någonsin känt en sådan smärta, känslan som att någon hugger dig med knivar inombords. Ärligt så går det inte ens att beskriva med ord hur ont det gör.

Men samtidigt så känns det så overkligt, det känns som en dröm, en dröm som jag snart ska vakna upp ur.
Jag kommer aldrig att förstå att hon är borta, ALDRIG.
Jag tror att hon en dag ska komma till mig, och viska i mitt öra "Angelica, jag är här. Du har bara haft en hemsk dröm."

Jag har aldrig förlorat en nära, en person som jag älskar mer än allt annat. Men 2017.02.19, somnade min mormor in. En kvinna som alltid funnits där för mig, alltid har hon stått vid min sida. Tagit hand om mig mestadels av min uppväxt. Den här kvinnan betydde hela världen för mig.
Hon var min skatt, min lycka. Men den finns nu inte kvar, den är tagen ifrån mig. Och den kommer aldrig komma tillbaka. Jag skulle gå igenom eld och vatten för henne, jag skulle ge henne mitt liv bara hon fick leva.

Hon hade ett friskt och fint hjärta som hade kunnat pumpa minst 10år till, men sjukdomen tog henne. Tog henne ifrån mig.
Jag vet inte hur jag ska hantera detta, och gå vidare. Den vägen kommer vara otroligt svår för mig.

Kände verkligen att jag behövde skriva detta.
Nu ska jag försöka sova, Godnatt
💋

Likes

Comments

Hello people, did you missed me? 😉
Det var som sagt ett tag sedan jag bloggade här, men nu är jag tillbaka. Har saknat bloggen, och även saknat er.
Det har faktiskt hänt en del saker i mitt liv sedan sist.
Jag kommer att delade mig av alla mina senaste händelser i mitt liv.

Men nu ska jag bara komma igång med mitt första inlägg och även berätta vad ni kommer att kunna följa här på min blogg.

Jag kommer blogga om:
* Min vardag.
* Inredning och pyssel
* Massor med tips och inspiration.
* Och hur livet är som tvåbarns förälder.

Så tack till er som hittar hit och väljer att stanna och följa min blogg. Kärlek till er.❣️

Likes

Comments