Gårdagen bestod av mat och bowling med Emelie, riktigt mysigt! Kände att det verkligen var välbehövligt med tjejkväll utan min kära pojkvän, bara kunna snacka skit och ha de kul.
Ni kan nog gissa vem som vann, inte för att skryta men de va ju såklart jag! Hehe..
Nej men de är någonting som verkligen måste göras om!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De här är lite komiskt faktiskt, la upp ett inlägg idag om att jag går på LCHF och att jag inte har fuskat någonting alls.. det vände helt när min bror kom hem med semlor till familjen, så jag tänkte att jag får väl unna mig en liten stackare eftersom han var så gullig och hade köpt åt alla. Men jag måste tillägga att de är den godaste semlan jag ätit, haha de är inte lätt att leva utan socker om man heter Angelica Fagerman..
Men nu blir de förhoppningsvis inge mer fusk, får helt enkelt försöka hålla mig!

Likes

Comments

Som ni förmodligen inte vet så har jag börjat på en diet som heter LCHF (Low Carb High Fat), vilket innebär att man ska äta lite kolhydrater och mycket fett. De vill säga att jag bränner mer fett istället för kalorier när jag rör på mig.
Innan jag började med dieten la jag upp ett mål som jag kommer kämpa mig till och de är att gå ner 10 kilo, det kanske låter mycket men de går fortare än vad man tror. Har alltid varit den som försökt mig på en dieter eller träning men alltid gett upp och de tänker jag inte göra den här gången!

Har numera gått på den här dieten i redan 2 veckor och de går faktiskt sjukt bra, har inte fuskat en ända gång! Så jag hoppas verkligen att de här håller nu, dock så kommer sockersuget lite då och då men de går över om jag tar mig nån smoothie eller liknade.

Så på bilderna ser ni då lite olika rätter som jag ätit under min LCHF period, de ser faktiskt gott ut! Dock är jag en ganska kräsen person när de gäller mat osv men jag har ätit förvånansvärt många olika rätter!
Ni får önska mig en lyckad fortsättning!

Likes

Comments

Vad tycker ni kärlek innebär? Är de bara att älska eller är de något betydligt mycket mer? Jag har tänkt en hel del på de och har även ställt mig själv frågan hundra gånger! Så tänkte att jag skulle dela med mig av mina tankar och funderingar.

Jag tycker att kärlek är något betydligt mycket mer än att bara älska varandra! Finns så sjukt många saker som jag tycker är viktigt i ett förhållande men en av dom viktigaste sakerna är tillit, om man inte kan lita på sin partner kommer de aldrig att funka i längden.. Tragiskt men sant.. Jag själv är en person som har svårt att lita på folk vilket gör de sjukt svårt för mig att vara i ett förhållande.. Men jag försöker så gott jag kan ändå! En sak till som jag tycker är viktigt i ett förhållande och även allmänt är att man ska vara ärliga mot varandra, oavsett om de bara är små vita lögner så ska man hellre vara ärlig! (Ärlighet varar längst).

Sen finns de ju andra saker som är ganska självklara om man ska vara i ett förhållande. Bland annat att man ska vara trogen, kunna stå för att man har tjej/kille osv. Finns ju dock folk som har ett öppet förhållanden men de tänker jag inte ens gå in på för de är absolut ingenting för mig.

Jag själv är i ett förhållande med en sjukt underbar kille, han ställer upp för mig i alla lägen och så tycker jag att de ska vara. Man ska lixom kunna finnas och stötta varandra oavsett om man inte ens är på samma ställe eller kanske inte ens i samma stad, förklara för sin partner att man bara är ett sms ifrån eller något liknande, för de är ju aldrig kul att behöva känna sig ensam. Att kunna vara öppen för sin partner är ju också ett plus i kanten, jag själv ser min pojkvän som min allra bästavän som jag kan berätta allt för vilket är sjukt skönt.
En sak min kille har varit lite dålig på är att ge mig chansen att lära känna hans vänner också, självklart behöver han inte ta med mig hela tiden på saker men skulle vara kul att få följa med någon gång ibland. De skulle vara som en trygghet att känna till folket min pojkvän umgås med, förstår ni hur jag menar? Är kanske inte så bra på att förklara men ni fattar nog! P.s. Han har blivit bättre på de nu som tur är!

Kärlek för mig är bland de bästa som finns men även de sämsta, allt har ju sina nackdelar tyvärr. Det är nog många som föreställer sig att kärleken är så perfekt som i film men så perfekt kan nog ingenting vara oavsett hur mycket man försöker. Jovisst man kan ha ett goals förhållande som är sig likt en romantisk film men de kommer förekomma några motgångar som med allt annat.. Är inte negativ bara ärlig!

Alltså jag skulle kunna sitta och skriva en hel bok om just kärleken, har så mycket att skriva men inget bra sätt att formulera mig på så de här får räcka. Nu har ni iallafall fått er en liten blick på hur jag känner och tycker! De är helt okej att tycka helt tvärtom för alla är vi olika och de måste man acceptera.

Min fina pojkvän som jag älskar till månen och tillbaka!

Likes

Comments

Lite myspys med mig själv så här på kvällskvisten kan väl inte skada, eller vad säger ni? Chokladbollar och sims, kan de ens bli bättre? Tror nog inte de! Eller de skulle ju såklart va ett plus om min pojkvän var här men får trots allt klara mig.

Tar lite tid för mig som ni kanske märkt att komma in i bloggvärlden men de kommer snart bli bättre, jag lovar! Så tills dess får ni hålla ut. Ska väl fortsätta mitt mys framför Sims nu, ville bara slänga iväg ett kort inlägg så ni vet att jag lever!

Likes

Comments

Jag vill bara säga att jag är så sjukt nöjd med mitt rum, har fixat med de i helgen och de blev såå bra! Har alltid velat haft ett "tjej rum" eller vad man ska säga, ni förstår nog vad jag menar? Och nu har jag äntligen fått rummet exakt så som jag alltid velat haft de!
P.s. Är dock sämsta fotografen.. men de får ni leva med!

Likes

Comments

Hellu!
Angelica Fagerman heter jag och är 19 år, plugga för tillfället Engelska för att sen kunna börja en snabbutbildning till undersköterska. Jag är väl en helt vanlig standard tjej, inge mer än så!
Nej nu driver jag, så tråkig ska jag inte vara hehe.. jag är absolut inte bara en vanlig standard tjej för de lät ju lite tråkigt..? Vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv, men de jag fått höra är väl att jag är en flum brud som kanske är lite galen ibland. Sen får jag ofta höra att jag är en bitch, men de är inget jag lagt märke till själv..!
Jag hoppas iallafall att ni kommer gilla bloggen, har ju bloggat en del tidigare men har bara slutat med att jag inte orkat.. Så nu ger jag bloggandet en sista chans! Wish me luck!

Likes

Comments