Lite myspys med mig själv så här på kvällskvisten kan väl inte skada, eller vad säger ni? Chokladbollar och sims, kan de ens bli bättre? Tror nog inte de! Eller de skulle ju såklart va ett plus om min pojkvän var här men får trots allt klara mig.

Tar lite tid för mig som ni kanske märkt att komma in i bloggvärlden men de kommer snart bli bättre, jag lovar! Så tills dess får ni hålla ut. Ska väl fortsätta mitt mys framför Sims nu, ville bara slänga iväg ett kort inlägg så ni vet att jag lever!

Likes

Comments

Jag vill bara säga att jag är så sjukt nöjd med mitt rum, har fixat med de i helgen och de blev såå bra! Har alltid velat haft ett "tjej rum" eller vad man ska säga, ni förstår nog vad jag menar? Och nu har jag äntligen fått rummet exakt så som jag alltid velat haft de!
P.s. Är dock sämsta fotografen.. men de får ni leva med!

Likes

Comments

Hellu!
Angelica Fagerman heter jag och är 19 år, plugga för tillfället Engelska för att sen kunna börja en snabbutbildning till undersköterska. Jag är väl en helt vanlig standard tjej, inge mer än så!
Nej nu driver jag, så tråkig ska jag inte vara hehe.. jag är absolut inte bara en vanlig standard tjej för de lät ju lite tråkigt..? Vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv, men de jag fått höra är väl att jag är en flum brud som kanske är lite galen ibland. Sen får jag ofta höra att jag är en bitch, men de är inget jag lagt märke till själv..!
Jag hoppas iallafall att ni kommer gilla bloggen, har ju bloggat en del tidigare men har bara slutat med att jag inte orkat.. Så nu ger jag bloggandet en sista chans! Wish me luck!

Likes

Comments