Hälsa, Matlagning, Pyssel

Hittade massa morötter som inte skulle hålla länge till så fick för mig o göra marmelad och självklart hade ja inte alla ingredienser men då får man improvisera lite o de blev bra ändå. Sambon äter inte marmelad och ja gör de väldigt sällan så får ge bort dom men de gör ju inget. Kul med lite hemmagjorda presenter tycker jag. Synd ja inte hade lite rutigt tyg ja kunde klätt locken med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pyssel, Inredning

Tänt mina lyktor i mitt lilla äppelträd och ja är så nöjd. Så mysigt de blev och ja har ju hur mycket ljus som helst hemma så nu ska de tändas ljus i trädet varenda kväll(önsketänkande).
Har tänkt fixa till dom gamla lyktorna men så länge får dom hänga där och ja håller på med lyktor till helgen som ja förhoppningsvis blir klara med imorgon.

Likes

Comments

Hälsa, Pyssel

Fått hjälp av svärmor med mönster osv till sockar till lillfisen. De ser inte liks ut i formen men de är mitt allra första par så är ändå nöjd. Den första tog tid och mycket svordomar men den andra gick fort. I månadsbrevet från förskolan så ville dom att barnen skulle ha sockar till när de är sovdags eftersom de sover i sina vagnar på terassen. Så då fick ja fart minsann o nu får vi se hur mina händer mår imorn. 😬 känns inget vidare men hoppas de lugnat sig tills imorn. Plutten vart sämre under natten så inget bad blev av idag heller. Suck! O inte fira vi svärfar heller. Nu går ögonen i kors, natti

Likes

Comments

Skrutten har fått vara frisk några dagar o sen är de igång igen. Mycket baciller blir de såklart. Sambo är ute med jobbet ikväll så de är bara skrutten o ja som ligger o myser.
Vill som vanligt ta en dusch och som vanligt får man vänta för ikväll är han lite hängig o ledsen till o från så vill inte gå ifrån honom.
I morgon är det badet som gäller om han orkar såklart men de tror ja och efter det ska svärfar firas med en fika.

Har stängt ner instagram och Facebook och raderat apparna så ja kanske kan hålla mig borta ett tag. Sjukt vad ja blir påverkad av allt möjligt man läser o ser där. Då är de bara nyttigt o ta en paus ibland.

Nu vill ja mest fokusera på att hitta jobb och annars sonen och alla projekt man har igång.

  • 5 readers

Likes

Comments