... Tänker ni. När jag uppdaterar för första gången på månader. Här ligger jag i min soffa med mina mystofflor. Jag älskar söndagar trots att det innebär en ny jobbvecka runt hörnet. Vet inte vad det är, men så himla mysig dag. Förmiddagen var dock värre, kändes som jag blivit överkörd av en lastbil. Nejnej, bara kontentan av att jag var ute igår... Så får givetvis skylla mig själv. Hade en jävligt rolig kväll men vet inte om jag tycker att jag förtjänade spring in och ut på toan i fyra timmar??? Jaja. Jocke tog hand om mig i alla fall, fick tillslut ner en pannkaka och sen var jag typ människa igen. Hängt i jockes soffa hela dagen, tvn har rullat men man har inte riktigt kollat. Bara tjötat och varit nära, det bästa som finns! Imorgon väntas jobb, tredje veckan på gekås inleds och jag trivs jättebra. Hela hösten där vilket verkligen är skönt då icke planering ger mig ångest. Nu vet jag exakt, passar mig perfekt.
Förresten blir man någonsin nöjd och klar med inredning i sin lägenhet??? I wonder. Så jävla mycket jag vill klicka hem så det kliar i fingrarna. Ändå hejdar jag mig för att hålla mig till min buffert. Klokt men tråkigt.
Nehe sovdags nu för min del. Puss!

Två bilder på Jocke från våra dagar i Polen. Kan verkligen rekommendera er att åka dit! Så himla fint och mysigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inte trodde jag för några år sen att jag skulle uppskatta tystnaden i skogen, plockandes blåbär i mängder. Men det är vad jag har gjort idag. Haft en fin helg i Göteborg med min kärlek. Sån lyx att äta oxfilépasta och dela en flaska rosé klockan 22 på kvällen sen tillbaka till hotellet för att somna framför fotbollen i en helt fantastiskt hotellsäng!!!
Nu knackar verkligheten på dörren och det väntas ännu en vecka med jobb, jag är glad så länge det rullar på.
Uppdateringen här har ju definitivt hamnat i skymundan, kan inte lova något framöver heller...

Likes

Comments

Finns det något bättre än en spontan kväll mitt i veckan?
En tråkig tisdag blev biokväll med han som förgyller alla mina dagar!

Dags att skita på sig för vi ska se conjuring 2....

Likes

Comments

De senaste dagarna i bilder. Jag o Emma lyxade med mat på hermans innan vi drog till henne för drinkar och dans i två(?) timmar. Cyklade tillbaka till hermans för att stänga stället, men för allas trevnad åkte jag hem med Jocke redan vid halv två. Söndagen blev alltså soffhäng hela dagen... Värt. Avslutade i alla fall dagen med pizza på stranden och en av de nya beck-filmerna. Vi var riktgt osugna på att se någon mer Beck-film efter "Gunvald" men vi ångrade oss inte!!! Så ni som tänkt samma - måste kolla "Steinar". Glatt överraskade!
I måndags väntades 8 timmars övertid, sen hängde jag med mina brudar och doppade alla möjliga frukter i choklad, kan vara bland de godaste jag vet!😋
Nu väntas eftermiddagsjobb resten av veckan, Jocke släpar med mig till gymmet innan dagens jobb. Förutom studentfirande på fredag så är helgen hyfsat oplanerad, lugn ska den bli i alla fall..

Likes

Comments

Precis som rubriken beskriver. Men vad gör man egentligen när blogg-inspirationen tryter? Och helt ärligt, vem lider av det egentligen? Andra sommarveckan för året verkar i alla fall hittat hit igen. Häng med brudsen, först på stranden men efter hela munnen full med sand gav vi upp och la oss vid brofästet istället. Hem för en snabb dusch innan jag drog vidare till pappa som fyller år idag! Stort grattis.
Hann åka förbi och pussa lite på Jocke innan han gick på andra natten för veckan. Där jag egentligen borde (hehe läs; VILL) vara nu också. Menmen. Finns sämre veckor att vara arbetslös på... Regnet kunde fallit. Ja det är väl typ det. Jag hade i alla fall tur med vädret.
Förhoppningsvis drar sommarschemat igång snarast för jag har inte råd att sitta hemma på min röv och pilla ut navelludd något mer. Låter som jag varit hemma o flera veckor, haha nej det har jag inte. Bara idag. Men det räcker. Blir rastlös osvosv!
Jag ska i alla fall njuta av solens strålar till fullo nu när jag väl kan.
Bjuder på lite bilder från de senaste i min kamerarulle!

Min lovie💕💕💕

Likes

Comments

Haha jag orkar inte. Detta filter höjer mitt (säkert allas) självförtroende några levels😂

Likes

Comments

Tänkvärd titel.
Febern sköljde över mig igår natt. Hemmadag idag. Hemmadag imorgon. Tråkigt men behövligt. Förhoppningsvis känner jag mig bättre så jag kan njuta lite av helgen i alla fall. Puss på er

Likes

Comments

"Alla som deltar får 300kr" är inte det en varningsklocka så vet jag inte vad? När det låter för bra för att vara sant är det förmodligen inte sant.

Likes

Comments