Vardag, Tips, Utflykter/resor

Hej på er!

Nej, jag har inte kollat upp min konstiga knöl på halsen ännu.. Jag tänkte passa på att fråga när jag ska till vårdcentralen på tisdag för att ta bort en eller eventuellt två leverfläckar.

Fördelen med mitt jobb är att jag slutar ganska tidigt på eftermiddagarna så jag hinner att njuta av solen en stund. Idag tog jag med mig min lilla familj och min mamma till stallet. Vi tog en promenad med Zelda som har blivit ganska rund nu. Hon ska ha föl om cirka 1 månad. Det ska bli så spännande!

Jag och mamma gick in i björkskogen och hämtade grenar att ha till påskriset. Perfekt! Det tog bara någon minut att samla på oss varsin stor bukett. Imorgon ska jag och Oliver gå och handla fjädrar och ägg till riset så ska vi pynta det under helgen.

Vi har inte sågat sönder eller brutit av grenar på någon buske, vi har bara tagit det som legat på marken.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

personligt, Vardag

Hej på er.

Det är väldigt roligt att inlägget jag skrev om mig och Daniel fick så positiv respons! Jag fick en fråga om det möjligtvis råkar finnas någon bild från vår första kväll tillsammans. Efter att ha finkammat facebook så hittade jag en mingelbild från just den kvällen. Den är inte vacker men nu när jag hittade den kan jag ju inte låtsas som jag inte gjorde det.. Jag ångrar att jag letade faktiskt haha..

nej jag har inte löshår.. Mitt hår var förstört efter att jag varit brunett i flera år och var under en period väldigt gult.. jag undrar vad han såg i mig den kvällen egentligen? För det kan ju inte ha varit utseendet som lockade 😂

Likes

Comments

personligt, Vardag

Imorse vaknade jag upp med en gigantisk knöl på halsen! Jag har inga svårigheter med att svälja eller äta och känner inte av den. Men jösses vad stor den är! Som den förnuftiga personen jag är så googlade jag på det.
98% av allt som kom upp sa att det var cancer i sköldkörteln. Det stod det på vårdguiden också. De andra 2 % som stod var att sköldkörteln kunde vara inflammerad men då skulle det kännas som en knut i halsen eller göra ont.
Så jag hoppas att den försvinner av sig självt inom några dagar, men tänkte att jag skulle fråga när jag ändå ska till vårdcentralen på tisdag. Ska ta bort en eller eventuellt två leverfläckar som har vuxit sig stora, mörka och svampiga. Ääää!

Någon som har ett expertutlåtande?

Likes

Comments

Contains affiliate links Fotografering, Inspiration, Shopping, Oliver

Vi har inte hunnit med så mycket idag som vi brukar göra. När jag slutade jobbet hann vi med en kortare promenad innan jag var tvungen att ta mig tillbaka till jobbet för ett jobbmöte. Mindre kul..


Men som jag sa igår så är jag så nöjd att jag hittade matchande jackor till mig och Oliver! Utbudet med mamma-son klädkollektioner är väldigt glest tyvärr.. Därför blir jag extra glad när jag väl hittar något som jag tycker om, som våra nya bomberjackor på bilderna nedan.


Ha en fin kväll ❤

Inlägget innehåller metapiclänkar.

Likes

Comments

Mammatankar, Tips

Respekt är a & o framförallt för såna som jag som bloggar väldigt personligt. Jag och en kompis har diskuterat det flera gånger när vi har setts då vi känner en person som inte utelämnar några detaljer i sina inlägg. Då nämner hen inte bara väldigt personliga saker om sig själv utan även om sin partner. Lite för privata saker som man helst inte vill veta. I det här fallet läser hens partner inte hens blogg och har inte en aning om vad hen skriver om.

Varje gång jag väljer att publicera något som är lite mer personligt som inte handlar om bara mig brukar jag be personen jag skriver om att godkänna det innan. Som igår kväll skrev jag en personlig sammanfattning om hur Daniel var när jag lärde känna honom. (inlägget hittar ni -->HÄR <--Innan jag tryckte på publicera-knappen lät jag honom läsa igenom vad jag skrivit om det var något i texten som han inte ville att vem som helst skulle läsa. Det är lätt att glömma bort när fingrarna dansar över tangenterna men det är så viktigt att ha i bakhuvudet.

Glöm inte att visa respekt 😊


Här ligger Daniel och läser igenom ett av mina inlägg som väntar på att publiceras.

Likes

Comments

personligt, Lite närmare hjärtat

Om någon hade sagt att den där killen på bilden skulle bli min bästa vän, andra halva och pappan till min son den där mörka höstnatten på nattklubben puls balkong, där vi kysstes för första gången för nästan 5 år sen. Hade jag bara skakat på huvudet och skrattat. Aldrig i livet att den där självsäkra och dryga grabben skulle kunna vara något mer än ett fyllestrul.

Det följande halvåret var vi aldrig sams. Jag var konstant sur på honom, han sa så elaka och dryga kommentarer hela tiden. Vi var varandras motsatser och ingen av oss förstod den enas beteende.

Men under våren ändrades något väldigt drastiskt. Fientligheten var som bortblåst från bådas håll och vår relation började långsamt förändras till något mer. Jag började inse att han var en riktigt omtänksam och snäll person ju mer jag umgicks med honom och våra gemensamma vänner började se en förändring också.

Framåt sommaren började vi dejta. Vi gick på bio och han bjöd mig på middagar. Ju mer tid vi spenderade ihop desto mer säker blev jag på att jag tyckte om honom mer än bara som min vän.

I slutet av september var vi åter tillbaka i dimman på nattklubben Puls tillsammans med våra gemensamma vänner. Bland allt folk och med Norlie och KKV sjungande på scenen bad han mig att bli hans.

Det första året tillsammans var som en berg och dalbana och efter 1,5 år tog vi en paus på 3 månader. Om vi inte hade haft det uppbrottet tror jag inte att vi hade haft det så bra som vi har idag. Det är väldigt sällsynt att vi tjafsar eller bråkar. Det finns ingen som får mig att skratta som han kan. Min bästa vän, min trygghet och min andra halva ❤

Likes

Comments

Det är inte ofta.. men ibland så händer det faktiskt! Daniel och jag var på stan igår och sakerna som följde med oss hem var inte bara till Oliver. Det är väldigt ovanligt men välbehövligt! Jag köpte nya sneakers och nya träningsskor då mina är väldigt slitna.
En adidaströja fick följa med hem också.

Men Oliver kom självklart inte hem tomhänt.. Jag hittade en exakt likadan bomberjacka som jag har i hans storlek. Jag är väldigt nöjd!

Nu ska jag åka och jobba några timmar innan jag får komma hem och mysa med familjen.
Ha en bra måndag allesammans

Likes

Comments

Trött kille efter en intensiv och rolig lördag 😴

Likes

Comments

Oliver, Fotografering

10 månader idag. Min lilla kille börjar bli stor och 1 årsdagen närmar sig med världens fart!

Jag hade verkligen inte en aning om vart vi skulle ta 10- månadersbilden men efter en liten promenad ner till affären så såg jag det perfekta stället. Korskullen! Man blir ju så hemmablind ibland. Det blåste som satan när vi fotade bilderna men Oliver var riktigt lättflörtad idag så det tog inte ens två minuter innan vi var klara och hade den perfekta bilden i kameran. Tänk om det var så smidigt jämt!

Det börjar bli svårare och svårare att fota honom ju större han blir.. Han är ju aldrig stilla när man väl tar fram kameran. HAHA.. men jag är väldigt nöjd!

Vad tycker ni?


Nu väntar chips, film och familjemys.

Ha en fin fredag allihop ❤


Likes

Comments

Samarbeten/sponsrade inlägg

Hej på er!

Jag förstår att ni som har deltagit i den giveaway som jag har haft här på bloggen i samarbete med Filur namnlappar är sugna på att veta vilka två som vann? Tack till er som har deltagit! Jag lottade ut de två vinnarna genom att använda mig av en slumpgenerator på internet.

Trumvirvel tack!

De två vinnarna är :

@AnnaNadine

Marie.

Filur namnlappar har fått era mejladresser och de kommer att kontakt med er och berätta hur ni ska gå tillväga för att få hem era namnlappar.

Ha en bra fredag allesammans! ❤

Likes

Comments