Vardag, Äventyr

Jag har ju helt glömt bort att berätta att jag, Johan och halva familjen ska spendera sportlovet på Åland. Vi kom fram till vår stuga runt klockan 2 inatt och nu förtillfället sitter vi hos mormor & morfar och ska strax ut på isen i det här underbara vädret. Har inga bilder ännu förutom några selfies vi tog innan avfärd.

Likes

Comments

Listor

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen
Turkietresan med Janina skulle jag kunna uppleva flera gånger om, dagen jag och johan gick från vänner till lite mera än vänner haha och så skulle jag allra helst vilja uppleva vilken dag som helst med farfar!

Tre saker jag uppskattar
Mina fina vänner, sommaren och min familj.

Tre saker jag vill ha
En kamera, en marmorbricka till vårt blivande kök och en snygg och välmående kropp.

Tre saker jag älskar att göra
Alltså jag älskar att sjunga högt i bilen, gärna falskt också, till både gamla och nya favoritlåtar, umgås med favoritkillen och att lyssna på podcasts. Alltså finns det nått bättre än poddar? Tror inte det.

Tre ord som beskriver mig
Skulle nog beskriva mig själv som väldigt envis, sarkastisk och social.

Tre saker jag vill bli bättre på
Jag vill verkligen bli bättre på att stiga upp ur sängen på morgonen, ligger allt för ofta och snoozar vilket leder till att jag inte hinner äta frukost innan jag måste iväg. Sen vill jag också bli bättre på att laga mat och att spara pengar. Slösar lite väl mycket pengar på skräpmat och kläder..

Tre saker jag inte kan vara utan
Sorgligt med sant så kan jag, som många andra, inte vara utan min telefon.. Är i stort behov av en telefon detox! Mat kan ju inte heller vara utan, älskar typ allt som går att äta. Food is life liksom. Johan vill jag ju helst inte heller vara utan.

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga
Jag har egentligen inga drömmar som kan bli verkliga. Sen har jag förstås några mål, men framtiden är så oklar och jag har ingen aning om vad jag vill göra. Kanske kan svara på den här frågan när jag har listat vad jag vill göra med mitt liv.

Likes

Comments

Vardag

Nu har jag mina tre första praktikdagar på nya stället bakom mig. Har varit så trött när jag kommit hem att jag har powernappat en timme varje dag. Det är så mycket nytt att ta in, massor med information och kundbetjäning hela tiden. Det mesta går på svenska men har pratat mycket finska & engelska varje dag också. Trivs helt bra dessutom och bara jag kommer in i det så tror jag inte att jag är helt slutkörd när jag kommer hem.

Min fredag var inte så händelserik förutom att jag skypeade med min pingla i Brasilien i en timme som jag inte gjort på länge. Saknar henne så mycket! Bytte faktiskt olja i min bil med pappa också, så nu kan jag gör det själv nästa gång det behövs.

Kvällen planer är ännu oklara så får se vad som händer senare. Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Här fick det stå tomt under helgen men jag gjorde inte så mycket läsvärt ändå utan umgicks som vanligt med mina vänner och Johan.

Idag skrev jag på det sista pappret så imorgon får jag börja på nya praktikstället (finally!!) och det ska bli så skönt att endast jobba på dagen och inte behöva ha natt hela tiden. Trivdes annars bra, men att bara jobba natt var inget för mig. Hursomhelst så besiktade jag bilen idag och den gick som tur igenom, så nu är det bara att köra ett år till.

Nu ska jag börja ställa mig iordning innan min valentine hämtar upp mig. Det blir andra året som jag dissar Johan på alla hjärtans dag och hänger med bestie istället haha!. Happy valentines day everybody!

Bjuder på en ca 2 år gammal bild på oss.

Likes

Comments

Inredning, Vardag

Äntligen kom våra tavlor som vi beställt från Desenio, och de är såå fina! Ser framemot att se hur det ser ut när tavlorna är på plats i nya lägenheten.

Likes

Comments

Vardag, Inredning

Har länge letat efter en "diamond" lampa i vitt, men har bara hittat i svart & koppar som varit i min prisklass. Alla vita har varit 150+ vilket jag inte vill lägga på en lampa. Men häromdagen hittade J lampan på bilden och den är ju så fin. Billig var den också. Den kommer vara så fin i vardagsrummet!

Likes

Comments

Jag flyttade hemifrån för första gången när jag var 16 år och skulle börja studera i Vasa, men då har man ju alltid kommit hem till helgerna och loven. Jag har hunnit ha fyra olika lägenheter under de här tre åren men aldrig någon jag verkligen älskat och trivts i, det har aldrig riktigt känts som att det är mitt hem.

Nu ska jag flytta på riktigt, till en så fin radhus lägenhet, med personen jag älskar mest av allt och jag kommer inte åka hem & bo i mitt lilla rum på helger och lov utan bara för att hälsa på. Vi kommer att få inreda och möblera precis som vi vill ha det och ingen annan kan lägga sig i.

Jag längtar så mycket till inflyttningsdatumet och om jag fick bestämma skulle jag börja flytta nu direkt!

Likes

Comments