Vardag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Häst

I fredags så tog vi ett sista farväl av världens underbaraste ponny. Han har gett mig, min mamma och mina systrar så mycket glädje genom alla 11 år som vi haft honom. Vila i frid fina vän❤

Likes

Comments

Listor, Vardag

Veckans bästa
När vi äntligen fick hem sänggaveln som jag hade beställt, fick vänta en vecka längre än vad dom sa i butiken så blev extra glad när den äntligen kom! Sen är det också jättekul att vara tillbaks på "gamla jobbet" även om det bara är för idag. Känns som att det är så längesen jag var här trots att det bara är 2 veckor sedan.

Veckans godaste
Min pestopasta med kyckling. Så god och så enkel att laga!

Veckans tuffaste
Nya jobbet. Hade inte förväntat mig att det skulle vara så fysiskt tungt som det faktiskt är. Har ont i hela kroppen, men jag trivs hittills med både jobbet och tjejerna så jag tror att det kommer att bli riktigt bra!

Veckans tanke
Har tänkt så mycket på att skaffa hund, är så otroligt valpsjuk! Jag vet att jag verkligen vill ha en hund, vilken ras det ska bli och jag vet till och med från vilken kennel jag ska ta hunden ifrån. Vet dock inte om jag ska ta en nu, nästa år eller ännu senare..

Veckans längtan
Längtar egentligen inte till nånting, förutom till en valp då..

Helgens planer
Ska på bio med mamma, syrran och kanske Johan ikväll, annars har jag inga planer förutom ett nattskift inatt. Ska bara ta det lugnt!

Ända bilderna jag hade från veckan!

Likes

Comments

Foto, Kläder

Här hittar ni skorna!

Både jag och Johan har velat ha skorna ett tag, så nu när jag var i Vasa över helgen så köpte jag dessa gråa ovan åt mig själv och ett par likadana fast i svart åt Johan. Helt klart mitt bästa köp någonsin!

Likes

Comments

Vardag

Jag vet inte om jag har berättat det här på bloggen, men jag är ledig hela den här veckan. Det är rätt skönt, men samtidigt så är det lite jobbigt eftersom jag blir så rastlös. Längtar nästan till måndag!

Hursomhelst så blev det en spontan lunch tillsammans med mamma idag. Plötsligt stod hon på trappan och plingade på dörren, så vi åkte in till stan på lite sushi. Överraskning nummer två stötte jag på när vi kom tillbaka till bilen, nämligen min första böter.. Lite trist eftersom jag inte hade glömt parkeringsbrickan, utan den hade ramlat ner från instrumentbrädet. Men hade ändå en mysig stund med mamma

Likes

Comments

Vardag, Mat

Som rubriken säger så har jag spenderat hela min kväll i köket. Gjorde först två pizzor till middag åt mig & Johan och sen bakade jag en marängtårta som jag ska ta med till jobbet och bjuda mina kära kollegor på. Är ju nämligen sista dagen imorgon, så det hör ju nästan till att man bjuder på något gott. Ska verkligen spendera mer tid i köket, det är ju så himla roligt att både baka och laga mat!

Likes

Comments