Vardag

Började veckan och morgonen med att åka på jobb. Har faktiskt saknat att jobba fast det bara är två veckor sen jag var där sist. Hade dock bara fyra timmar idag men skulle hur som helst på några ärenden efteråt så det gjorde inget. 

Nu ikväll kom Elo hit också. Vi gick på promenad med hundarna, bara pratade, kollade youtube och drack te, så mys!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Finns det nått bättre än att inte behöva sätta larm för nästa dag? Tror inte det. Vaknade av mig själv redan runt halv 9 så steg upp och åt frukost, kollade några youtube-klipp och nu har jag precis städat hela lägenheten. Så skönt att ha det undan. Om en stund ska dra iväg till Jennifer och jag tror vi i alla fall ska gå en powerwalk.

Igår hade jag och Johan 1 års dag föresten♡

Likes

Comments

Foto, Äventyr

Alltså vilken vecka vi har haft i Alanya!! Vi har gjort så mycket roligt, träffat människor från många olika länder och bara njutit. Kommer inte att skriva så mycket om resan utan alla bilderna får tala istället. Har inte möjlighet att publicera bilderna nu utan gör det i ett inlägg senare i veckan.

Det känns både tråkigt och skönt att vara hemma igen, skönt för att jag äntligen fick träffa Johan igen men tråkigt för att jag saknar värmen, alla vänner vi fått och helt enkelt hela Alanya. Längtar redan tillbaks, speciellt eftersom det är kallt och regnet öser ner utanför fönstret just nu.. Men I will be back!

Likes

Comments

Vardag, Äventyr

​Igår efter jobbet så åkte jag till Janinas för att umgås med henne lite. Vi började med att skriva en packnings-lista åt mig eftersom jag alltid glömmer nånting när jag ska bort, så nu känns det lite tryggare när jag har en lista att bocka av vartefter jag packar. 

Vi gick också ut på en promenad runt i bäckby, hittade lite blåbär och testade några nya "lekställningar" som dom skaffat till lågstadiet hahha. Vi avslutade vår promenad med kaffe hos Jullen!

Likes

Comments

Vardag

Det är inte varje dag man får ha en hund som sällskap på jobbet! 

Likes

Comments

Vardag

Jag och Jenni har som "tradition" att vi träffas på en kaffe varje måndag eftersom jag bara är i vasa två dagar i veckan just nu. Jenni står alltid för kaffet och jag står för tilltugget, vilket nästan är ett måsta haha! Mysigare måndagar kan man inte ha♡

Likes

Comments

Vardag

Hittills i veckan har jag haft ganska mycket program, vilket är mest roligt. Träffade Jennifer i måndags som jag inte sett sen i maj nångång och det var så mysigt. Hon hade till & med köpt mina favoritkex, bättre kompis kan man ju bara inte ha haha!

I tisdags körde jag hem från vasa för att vara med i volleyturneringen som ordnades från jobbet. Mitt lag vann bara en match och förlorade resten, men vi hade inte så stora krav heller utan var bara med för att ha roligt. Senare på kvällen firade vi mamma som fyllde år♥ Hela gårdagen bestod av jobb från morgon till kväll.. Direkt när jag slutade så började nästa. Men vi fick åka redan 23.00 istället för 00.00 som det var tänkt, så det var iaf skönt. 

Idag ska jag bara vara hemma och mysa!

Likes

Comments