Listor, Vardag

1. P3 Dokumentär måste ju vara världens bästa podd om man älskar dokumentärer lika mycket som jag gör. Har i princip lyssnat på varenda avsnitt, förutom ett fåtal som inte har fallit mig i smaken. Podden är så intressant och lärorik, lätt min "number one favourite"!

2. Ingen kan ju ha missat Therese & Zätas succépodd? Känner att jag inte ens behöver förklara varför jag älskar den. Tisdag har blivit min favoritveckodag bara för att ett nytt avsnitt kommer ut, haha!

3. Jag har alltid älskat skräckfilmer så när jag hittade creepypodden för två år sedan blev jag överlycklig. Vartenda avsnitt är så himla bra och det ända som är dåligt med podden är att den bara uppdateras varannan vecka..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Jag hade en så härlig eftermiddag/kväll med min pingla igår. Vi började med att dela en "bowl of fries" vid O´Learys följt av en glass vid pavis. Annars körde vi runt, lyssnade bland annat på lite Khalid (♥), pratade och avslutade med lite youtube-mys hemma hos mig. Det är återigen bevisat att spontant är bäst!

Likes

Comments

Vardag

Tre bilder från den senaste tiden!

Under de senaste två veckorna har jag bara jobbat, umgåtts med kompisar, haft syster och min systerdotter på övernattning och åkt på en ordentlig förkylning som först nu börjar ge med sig. Med andra ord har ni inte missat nånting, haha!

Förresten så har min fina vän börjat blogga, här hittar ni henne!

Likes

Comments

Vardag, Äventyr

Ända bilderna från veckan hittills, frukost på jobbet och filmmys med bästis.

ÄNTLIGEN TORSDAG!

Jag har längtat efter den här dagen i ett år nu, och speciellt mycket den senaste månaden efter att jag beställde tågbiljetterna. Jag drar ju iväg till Ekenäs på "minisemester" idag efter jobbet. Saknar mina vänner där borta något fruktansvärt och vi har en massa roliga saker inplanerade, såå taggad!!

Annars då, jobbade övertid måndag & tisdag, träffade Elo en snabbis i måndags och så kom mina släktingar från Sverige hit den här veckan så har hunnit träffa och umgåtts med dom också. En lugn vecka hittills alltså, men känner på mig att helgen i Ekenäs inte kommer att bli så lugn, haha!

Ha en fin helg hörni, tänker jag iaf ha!


Likes

Comments

Vardag

Helgen har bestått av 26 timmar jobb och jag har stått konstant i 18 av dom timmarna, så ni kan ju tänka er hur mina fötter mår idag, haha. Nu ikväll har jag varit på "portsarfesten" som ordningsvakterna på firman ordnar varje år efter jakobsdagarna men tyvärr kunde jag inte stanna så länge eftersom jag har morgonskifte imorgon. Vi satt mest och pratade och åt en massa god grillmat. Jag är så glad att jag får jobba tillsammans med så härliga människor!

Tanja hade med sig två av sina valpar ikväll och dom var ända som fastnade på bild. Så himla söta!

Likes

Comments

Vardag

1. Träffade några saknade vänner❤️ // 2. En mysig lördagsfrukost // 3. Mat med bästis // 4. Kollade ikapp youtubevideos & redigerade några bilder samtidigt

Likes

Comments

Vardag

Mys med Lillan / Selfie med favorittröjan / En godare tisdagslunch

Tänkte precis skriva "äntligen fredag" men jag har två nattskift som väntar på mig i helgen, så för mig har det faktiskt ingen skillnad fast det är helg. Nu har jag haft en ledig dag på 18 dagar, och kommer inte vara ledig alls innan jag åker till Ekenäs.

Veckan som gått då? Vad har hänt? Känns som att jag har jobbat, tränat och sovit. Har inte alls hunnit träffa nån av mina kompisar den här veckan, förutom Erica då vi körde backintervaller och Johan som jag bor med. Får hoppas att nästa vecka blir mer social, och det tror jag verkligen eftersom "Jeppisdagarna" drar igång på söndag!

Likes

Comments