Vardag

Alltså vilken härlig midsommar det blev, och det bästa är att jag fick fira den med alla mina fina vänner!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Foto, Vardag

Igår kväll så bestämde jag och Elouise oss för att dra iväg på en liten fotorunda, och kvällen blev så lyckad. Vi körde runt, lyssnade på musik och stannade till på några ställen för att fota. Vi strosade också runt i kokkola på ställen där jag aldrig varit förut, mys. Det är längesen jag varit så genuint lycklig som jag var igår, och det har jag min fina vän att tacka för!

Förhoppningsvis fick vi några fina bilder också, ska gå igenom och redigera dem imorgon. Glad fredag på er!

Likes

Comments

Mat, Vardag

Igår så åkte jag och mina jobbkompisar till Härmä för att köra gokart. Har aldrig kört förut så det var lite smått spännande, men det var så himla roligt. Ska verkligen dra med några kompisar för att köra igen senare i sommar. Efter att vi kört klart så blev det trerätters. SÅ gott, och vi hade verkligen så roligt hela eftermiddagen och kvällen.

Har tyvärr inga bilder från gokarten eftersom jag lämnade telefonen i omklädningsrummet..

Likes

Comments

Mat, Vardag

Jag började min morgon med att åka till esse för att rida Aramis (som ni såg bilder på i förra inlägget), han var duktig trots att jag inte klarade av att rida något längre pass pga att mina handleder inte klarade av det..

Ungefär en halv fyra tiden åkte jag, Erica och Elo in till stan på en sen lunch till Pub Niska som nyligen öppnat här i Jakobstad. Jag beställde en inbakad pizza, eller "plåtbröd" som pizzorna hette på menyn, och den var helt okej. Inte det bästa jag smakat men inte det sämsta heller. Dock blev det lite strul med min mat, men som kompensation fick jag en milkshake på huset och sen också rabatt på min mat. Personalen var så härlig och stället var riktigt mysigt, så kan nog rekommendera er att åka dit.

En halvtimme efter att E & E åkt hem kom mina faddrar över på en kaffe, så mysigt att bara sitta och diskutera med dem. Nu har jag precis avklarat ett HIIT-pass och är helt slut så nu ska jag hoppa i duschen, dricka min kopp te och sen gå och lägga mig.

Likes

Comments