Header

''Ska man börja? Ska man inte?''

Ja, nu sitter jag här igen och funderar och funderar.. Ska jag köra igång med bloggen igen eller inte? Det är den stora frågan. Förr hade jag bloggen mest för att jag knappt hade något annat för mig på dagarna, men sen kom massor emellan som skola, plugg och annat, och bloggen blev något jag la åt sidan. Nu sitter jag här igen och vet inte alls hur jag ska göra. Jag har funderat på att köra igång med den ett tag nu men det har aldrig blivit av då jag inte vill att det ska bli som sist, att jag startar igång den och sen lägger den åt sidan för att jag har för mycket att göra. Men som det ser ut just nu så är det snart sommarlov (snart?? rättare sagt om ca 50 dagar) och vi börjar sakta men säkert avsluta alla kurser jag läser just nu i skolan. Och då känns det absolut som att jag har mer tid för detta.

Men det känns också som att det inte är någon mening att blogga om ingen läser ändå, så isånnafall känner jag själv att jag måste börja sprida bloggen mer, och OM det är någon som faktiskt läser nu så får ni jättegärna sprida den, även fast den inte riktigt kommit igång igen.

Så om nån nu läser detta, tycker ni att jag ska köra igång igen? Är det värt det? Vad tycker ni? Är tacksam för svar, verkligen! Tills vidare, ha det bra! (Tyck gärna till i omröstningen)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments