• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Varför öppna sig för någon som inte bryr sig om vad man ska säga.

Varför försöka förklara sig för någon som vill förstå.

Varför ödsla sin tid på människor som endast är ute efter att göra livet komplicerat.

Varför förlåta någon som inte är värd ett skit av din förlåtelse.

Varför försöka göra sig till lags med folk som helt enkelt inte gillar en för att man är som man är.

Varför springa efter någon som bara fortsätter springa ifrån en.

Varför? Varför?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I princip de enda bilar de har i detta land är toyota hiace och carolla.

Vardaglig sysselsättning: spela fotboll, museum, djurparker, fixa naglar, gå till nån restaurang på nån drink, sök efter internet haha, sola, gå i gatubutiker, göm sig från solen osv..

Frukter i detta land ❤

Enda maten i princip de har kallas ingera, vilket är själva brödet. På lägger man olika slags chilisåser tex. Dorowat. Tilläger eib och daabbo, ost och bröd me andra ord.

Trafiken i detta land är KAOTISK. Bilar överallt, krockar och kollisioner och ingen ser sig för. Tar allt för många timmar att ta sig från en destination till en annan.

Sist och slutligen, åk till en resort. Där finns allt. Djur, otroliga hotell, poolar, restauranger och barer, båtturer. Visst att åka på en båttur i en skruttig gammal båt kaaanske inte låter så lockande, men fan så kul de var.

Där har ni lite bilder av de 100tals jag tog. Skrollade just igenom kamerarullen och tänkte att jag kan smätta in lite bilder och förklaring, in case någon där ute åker till detta råddiga men charmiga land. Xx

Likes

Comments

God morgon alla! Vaknade jävligt tidigt idag, kring 10. Lagade en smoothie och nu sitter jag i soffan och ser på pretty little liars. Osäker om vad som händer nuu, antingen Närpes senare idag eller först imorgon. Idkidk. Hoppas alla får en fin dag!

Likes

Comments

Då jag var i Etiopien var jag ofta till nagelsalonger, var ju då också till många olika ställen och på de flesta ställen lagade de inte gelnaglar. Så jag lagade då lösnaglar vilke hon sa "skulle hålla två månader". Efter en halv dag var hälften lösa och en hade trillat av.

Sökte då upp ett lite dyrare ställe som lagade bara gelnaglar. Med hjälp då av UV-lampor etc. Så smälte de in "extensions" till mina naglar. De sitter som sten och först då nageln växer ut eller om jag själv väljer att fila bort dem försvinner dem. SÅ JÄVLA NÖJD. Man kan såklart lacka om naglarna själv och utan nagellack ser naglarna helt vanliga ut. Jag själv var till många ställen efteråt som bara lackade naglarna också.

I finland vet jag några ställen som gör detta för cirka 80 euro kanske, men det är så jävla värt de. I Afrika där jag lagade detta gick de på runt 20 euro. Dock så kan man inte direkt se på bildera hur bra de ser ut i verkligheten men de ser bättre ut irl. Kommer absolut laga om detta i Finland! Orsaken till varför jag lagar detta inlägg är för att jag fått en del frågor om mina naglar, så där har ni. Hoppas ni fått svaren på de ni vile veta. Xx

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit så jävla braa. Varit i Pörtom området med fina vänner och massa roligt för mig. Orkar inte direkt berätta allt i detalj men aah. För skojs skull lagade vi blomkransar haha osvv. Åkte hem ikväll och var ut med Max och lite annat folk. Kom hem för en stund sedan och ska baa se på lite Youtube och sedan antagligen gå sova. Xx

Likes

Comments

När det kommer till mig, jag kan va elak som fan, söt som godis, kall som is, lika ond som helvetet eller lika lojal som en soldat. Allt beror på dig.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Droger, och mitt andra namn är Beroende. Du kanske inte känner mig? Eller så känner du mig alltför väl. Jag hoppas vi aldrig kommer att träffas igen, för jag är ingen trevlig typ...

Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än diamanter, mer än guld, och sorgen som följer mig är ett skickligt skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag finns överallt, runt om kring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm.


Jag bor likväl hos dom rika som hos dom fattiga. Jag bor längre ner på gatan hos dig, och är kanske även din granne! Min makt är övernaturlig! Prova, så ska du få se! Men OM du provar mig, kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min sen.

När jag styr dig, så stjäl du, ljuger, du gör vad som helst bara du får den där tillfälliga sinnesförändringen.

Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att kunna få känna min närvaro. Och du kommer tycka att det är värt det när jag finns i dina händer. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, såra alla i din omgivning.

Men när du ser deras tårar, så känner du ingen sorg eller smärta.

För jag hjälper dig att ta bort sånna känslor!

Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Min råa kalla värld.

Jag tar barn ifrån föräldrar, och föräldrar ifrån barn.

Jag kommer ta allt ifrån dig, ditt vackra utseende, din stolthet, men jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida för alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir ”ett”. Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du äger och har. Och när du inte längre har något kvar, utan kanske bara ditt liv, så är du ändå lycklig att du har mig.

Om du hör röster skrika i ditt huvud så är det bara jag.

Om du ser syner, får psykoser eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig.

Jag lämnar dig aldrig, för det är sån jag är.

Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig.

Men sen plötsligt kanske du inser att det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär. Och att vi aldrig kommer att skiljas från varann.

Du kommer ångra att du har testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min!

Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig!

Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det, du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/har ett val, och du väljer/valde själv. Du hade kunnat säga ”Nej tack” och gått därifrån. Men nu har du träffat mig, och vi har varann.

Så vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg, och kommer att hålla din hand ända ner i det mörka djupa träsket.


Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dom flesta av oss skulle klara av...

Så hur ska du göra nu? Ska du hälsa tillbaka på mig och umgås en stund? Eller vänder du ryggen och går härifrån? Valet är ditt!

Såg dehär på facebook och kände att de var värt att dela. Ingen fökänar att hamna i sitiationerna ovanför..

Likes

Comments

Ganska mycket har hänt sen senast jag uppdaterade om min vardag.. kom iaf hem från Pörtom förra veckans söndag och åkte till Vallgrund med Jenna på en liten fest som var ganska så tråkig så vi bästämde oss för att åka till vasa. Tog chuss därifrån och var med mina vänner iställe.

På måndagen var vi först till en strand, (Jenna och Mathilda sov över och Eric kom tidigt på morgonen) var där några timmar tills vi gick till ABC. Satt där tills 01.00 ksk? Då var även min pojkvän, andra kompisar osv. också med.

Tisdagen började med att Max väckte mig kring 12 och vi åkte ut med andra vänner. Var ut men blev jävlit trött så åkte hem med Jenna och Eric och sov en stund, då var klockan kring 20.00. Åkte ut igen lite över 9 igen men allt var rätt så dött så jag och Jenna åkte hem igen kring 11. Klockan 12 fick vi för oss att dra ut igen haha så åkte och träffa Poivre. Kom väl hem kring 02.00 kanske.

Onsdagen skulle bli bra men hinder kom ivägen. Planen var att åka ut och köra bil med Jenna, max & nå andra men e skeit se. For då ist med Max, Julia och annat folk ut i Gerby. Jenna kom till Gerby lite senare och vi kom väl hem mellan 03-04 kanskee? Jenna har för övrigt sovit här hela veckan och nu är jag påväg till henne. Får se på vad vi nu hittar på ihälgen. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Detta hände i Etiopien den 4 juni klockan 04.18. De började med att jag vaknade på natten av att jag började höra ljud som gick i trappan, trodde först de var pappa eller någon. Ljudet var som vanliga fotsteg på samma gång de prasslade, viskade och typ smaskade?? Ljudet kom närmare och närmare i korridoren och vände om och gick av och an. Såklart blev jag livrädd och försökte sträcka mig till mina hörlurar på bordet brevid mig men allt frös. Jag kunde fan inte röra mig. Mittiallt stängdes fönstret som hade stått på vid gavel fast det var vindstilla. Jag frös och skakade. Jag vet inte om jag inbillade mig eller om de var sant men de kändes som att nått kallt strök mitt lår och min arm. Kallt och i nåra minuter. Jag var så jävla skrämd och visste inte vad jag skulle göra. Försökte tänka på annat men de gick inte. Efter cirka 30-40 minuter somnade jag och minns inge mer. Hade jävlit sjuka ben dagen efter i alla fall. Jag berättade detta till familjen och de antog att det var Emu som åkte till kyrkan mitt på natten som hade väckt mig, men saken är den, att detta var inte enda natten jag höde dessa ljud. Jag fortsatte höra dem i 3-4 nätter till fastän Emu inte var där. Skumt och sååå. Jag vet också att detta inte kanske är de läskigaste som kan hända men jag blev jävligt skrämd och chockad. Kan också tilläga att jag inte direkt tror på spöken/övernaturliga saker men vafan ska liksom föklara dedär. ?

Likes

Comments

Satt i några timmar och rensade min spotifylista, och hittade dessa låtar. Mitt lilla 8-åriga Darin-hjärta är i extas haha. lööve.

Likes

Comments