• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Måndag idag och sjuk som fan är jag. Helgen har varit väldigt bra. Åkte en sväng till Malax på fredagen och körde runt till olika ställen med fina vänner. På lördagen kom jag hem, och min pojkvän och några andra vänner kom till mig. Vi gjorde kanske inte så jätte mycket men mysigt att i alla fall umgås. (En av dem bor lite längre bort så det var kul att träffa han med.) Hur som helst stannade M&J övernatt medans de andra åkte hem. Söndagen var chill den med. Min pojkvän, Max hade blivit sjuk så han och Natte kom till mig. Stackaren bara frös haha. Natte sov över tills idag, måndag och vi åkte inte till skolan eftersom att Max smittade ner oss båda igår. Sånt sånt, känns som att hela stan är sjuka nu just. Hoppas ni alla får en fin vecka! Xx

Byxor; freddys // Tshirt; HM // Jacka; VeroModa // Skor; HM

Likes

Comments

Inom de senaste månaderna har jag:

1. Blivit mer intresserad av att hålla naglarna i bra skick. Målar om naglarna nästan varje kväll, använder olja ifall de ser slitna ut, ser till så allt är perfekt. Får värsta paniken ifall en nagel går av och har ALLTID en nagelfil med mig.

2. Upptäckt att andra färger än svart på kläder faktiskt inte är så hemskt. Förr gick jag alltid runt i helsvarta kläder, för stora tröjor samt alla plagg hade nåt med ett rockband att göra. Nu för tiden lägger jag ner mer tid på kläder, kan till och med fundera ut outfitten dagen tidigare och se till så att allt matchar. Såklart finns de vissa dagar då man verkligen inte orkar bry sig men nu har jag i alla fall någon sorts motivation.

3. Sträck kollat serier. Jag har knappt haft tid för att sova om nätterna för ända jag gjort har varit att se serier. Mina favoriter just nu är Riverdale, Jane the virgin, The carrie diaries och The vampire diaries. REKOMMENDERAR!

4. Lagat om mitt rum konstant. Möblerat, organiserat och jaaa helt enkelt inrett. Jag och mamma har börjat fundera på en walk in closet i vårt arbetsrum, alltså renovera. Ingen av oss använder rummet, så därför har vi tänkt bygga om rummet till en garderob. När det blir av vet ingen haha men ni kommer få se allt!

5. Bokat en resa till Brasilien. Förvånar knappast någon, som traditionerna är, skall Rio De Janeiro besökas vart annat år. Släkt bor där, och så långt jag kan minnas har vi alltid åkt dit istället för någon annan semester ort. Så jävla taggad! Och såklart följer ni med på det också!

6. Börjat bry mig mer i mitt Instagram flöde. Lägger alltid på samma filter, samma effekter osv. Kan gärna lägga ut ett inlägg på hur jag redigerar mina instagram inlägg i framtiden om det önskas?

7. Börjat dricka kaffe regelbundet. Förr drack jag alltid energidrycker som Redbull, MegaForce och så vidare konstant, men nu är det kaffe som gäller. Klarar ingen morgon utan en kopp kaffe haha.

8. Fått idén om att spara pengar mer. Slösar alla pengar jag får direkt på onödiga saker, Tex. Kläder eller smink som jag ändå bara använder en gång och sedan ger bort. Inte för att ekonomin är ett problem men kan vara bra att lära mig själv att sluta slösa pengar också haha.

9. Fått liiite skolmotivation. Okej, kanske jag inte borde skryta än iaf. Har inte varit i skolan på två dagar, viss orsak på grund av att jag är förkyld men så där annars. Känner att jag möjligen orkar fokusera bättre nu, vilket också behövs om jag vill slippa in någonstans efter nian. Stolt.

10. Blivit fast med mina hörlurar. Sitter 24/7 och lyssnar på musik, spelar ingen roll var jag än är. Har som vana att alltid då en lektion börjar, lägger jag på musik och jaa, det hjälper, tro det eller ej mig att få koncentration. Luv.


Så istället för ett "långt jobbigt att läsa inlägg" så har ni här ovan, tio saker jag, under denna tid bloggen har varit som mest ouppdaterad hunnit med. Kände mest att ingen orkar läsa ett inlägg på alla saker i detalj som har skett under dessa månader så därför valde jag ut några grejer som kan vara både halv intressant och viktigt att veta. (för den delen också oviktigt). Hoppas ni har det bra!

<3

Likes

Comments

Greetings from Trieste. Här skulle jag utan att ljuga kunna bo. Fan vilken stad. Så jävla fint, trevligt folk, god mat & vackert väder. Varit här nu i två dagar, varav idag är den tredje. Åker hem imårgon och det är så himla tråkigt. Dock vill jag på ett sätt hem, och det beror på att de är höstlov i Finland och alla mina vänner är ut på nåt kul, och på fredag, 20.10.17 har jag och min pojkvän varit tillsammans i ett halv år. ❤️


Annars då, kul så satan har jag haft. Har gått runt och shoppat hela dagarna. På kvällarna har mamma kommit hem från arbetet och vi har gått ut. Ää, så arma charmig stad, älskar älskar. Kommer lätt besöka denna fina stad mer i livet.

Likes

Comments

Nu åker vi mot Ljubljana, cirka tre timmars flyg och sen blir det 1h av taxi tills man är i Italien. Shöne shöne. Startade från Vasa flygfält imorse klockan 5, väntas att vara framme i Trieste kring 12 lokaltid. Taggad

Likes

Comments

jahaaapp var ska man börja här. Bortförklaringar hit och dit, jaajaa jag har inte tid. Varit så satans off från bloggen de senaste månaderna men aaa, skolan började, fick körkort, krockade, varit med vänner hela tiden dygnet runt. Bloggen har helt enkelt blivit bortglömd. Förlåt för att ni kollade in och inget nytt har kommit upp.. Kände att jag måste ta tag i dethär nu.


Aup kom hem för en liten stund sedan och började tänka på bloggen. Tänkte på varför det alltid är så att då man har som mest att dokumentera, berätta osv. så glöms bloggen bort? I normala fall brukar jag skriva att jag inte vet vad jag skall skriva om men tammesatan, nu då det har det hänt så sjukt mycket, och mer saker är på kommande så är bloggen inte ens igång?! Ändring nu tack! Så med allt samvete jag har inom mig kan jag lova att i alla fall ibland uppdatera. Kanske inte varje dag som förr men sådär då det händer nåt, då jag är på resor, nåt roligt inträffar eller då jag bara känner för att dela med mig av min kreativitet och mina tankar. På tal om resor så åker jag på måndag till Italien. SICK. Meddelar mer senare, kyss.

Likes

Comments

Varför öppna sig för någon som inte bryr sig om vad man ska säga.

Varför försöka förklara sig för någon som vill förstå.

Varför ödsla sin tid på människor som endast är ute efter att göra livet komplicerat.

Varför förlåta någon som inte är värd ett skit av din förlåtelse.

Varför försöka göra sig till lags med folk som helt enkelt inte gillar en för att man är som man är.

Varför springa efter någon som bara fortsätter springa ifrån en.

Varför? Varför?

Likes

Comments

I princip de enda bilar de har i detta land är toyota hiace och carolla.

Vardaglig sysselsättning: spela fotboll, museum, djurparker, fixa naglar, gå till nån restaurang på nån drink, sök efter internet haha, sola, gå i gatubutiker, göm sig från solen osv..

Frukter i detta land ❤

Enda maten i princip de har kallas ingera, vilket är själva brödet. På lägger man olika slags chilisåser tex. Dorowat. Tilläger eib och daabbo, ost och bröd me andra ord.

Trafiken i detta land är KAOTISK. Bilar överallt, krockar och kollisioner och ingen ser sig för. Tar allt för många timmar att ta sig från en destination till en annan.

Sist och slutligen, åk till en resort. Där finns allt. Djur, otroliga hotell, poolar, restauranger och barer, båtturer. Visst att åka på en båttur i en skruttig gammal båt kaaanske inte låter så lockande, men fan så kul de var.

Där har ni lite bilder av de 100tals jag tog. Skrollade just igenom kamerarullen och tänkte att jag kan smätta in lite bilder och förklaring, in case någon där ute åker till detta råddiga men charmiga land. Xx

Likes

Comments

God morgon alla! Vaknade jävligt tidigt idag, kring 10. Lagade en smoothie och nu sitter jag i soffan och ser på pretty little liars. Osäker om vad som händer nuu, antingen Närpes senare idag eller först imorgon. Idkidk. Hoppas alla får en fin dag!

Likes

Comments

Då jag var i Etiopien var jag ofta till nagelsalonger, var ju då också till många olika ställen och på de flesta ställen lagade de inte gelnaglar. Så jag lagade då lösnaglar vilke hon sa "skulle hålla två månader". Efter en halv dag var hälften lösa och en hade trillat av.

Sökte då upp ett lite dyrare ställe som lagade bara gelnaglar. Med hjälp då av UV-lampor etc. Så smälte de in "extensions" till mina naglar. De sitter som sten och först då nageln växer ut eller om jag själv väljer att fila bort dem försvinner dem. SÅ JÄVLA NÖJD. Man kan såklart lacka om naglarna själv och utan nagellack ser naglarna helt vanliga ut. Jag själv var till många ställen efteråt som bara lackade naglarna också.

I finland vet jag några ställen som gör detta för cirka 80 euro kanske, men det är så jävla värt de. I Afrika där jag lagade detta gick de på runt 20 euro. Dock så kan man inte direkt se på bildera hur bra de ser ut i verkligheten men de ser bättre ut irl. Kommer absolut laga om detta i Finland! Orsaken till varför jag lagar detta inlägg är för att jag fått en del frågor om mina naglar, så där har ni. Hoppas ni fått svaren på de ni vile veta. Xx

Likes

Comments