• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Greetings from Trieste. Här skulle jag utan att ljuga kunna bo. Fan vilken stad. Så jävla fint, trevligt folk, god mat & vackert väder. Varit här nu i två dagar, varav idag är den tredje. Åker hem imårgon och det är så himla tråkigt. Dock vill jag på ett sätt hem, och det beror på att de är höstlov i Finland och alla mina vänner är ut på nåt kul, och på fredag, 20.10.17 har jag och min pojkvän varit tillsammans i ett halv år. ❤️


Annars då, kul så satan har jag haft. Har gått runt och shoppat hela dagarna. På kvällarna har mamma kommit hem från arbetet och vi har gått ut. Ää, så arma charmig stad, älskar älskar. Kommer lätt besöka denna fina stad mer i livet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu åker vi mot Ljubljana, cirka tre timmars flyg och sen blir det 1h av taxi tills man är i Italien. Shöne shöne. Startade från Vasa flygfält imorse klockan 5, väntas att vara framme i Trieste kring 12 lokaltid. Taggad

Likes

Comments

jahaaapp var ska man börja här. Bortförklaringar hit och dit, jaajaa jag har inte tid. Varit så satans off från bloggen de senaste månaderna men aaa, skolan började, fick körkort, krockade, varit med vänner hela tiden dygnet runt. Bloggen har helt enkelt blivit bortglömd. Förlåt för att ni kollade in och inget nytt har kommit upp.. Kände att jag måste ta tag i dethär nu.


Aup kom hem för en liten stund sedan och började tänka på bloggen. Tänkte på varför det alltid är så att då man har som mest att dokumentera, berätta osv. så glöms bloggen bort? I normala fall brukar jag skriva att jag inte vet vad jag skall skriva om men tammesatan, nu då det har det hänt så sjukt mycket, och mer saker är på kommande så är bloggen inte ens igång?! Ändring nu tack! Så med allt samvete jag har inom mig kan jag lova att i alla fall ibland uppdatera. Kanske inte varje dag som förr men sådär då det händer nåt, då jag är på resor, nåt roligt inträffar eller då jag bara känner för att dela med mig av min kreativitet och mina tankar. På tal om resor så åker jag på måndag till Italien. SICK. Meddelar mer senare, kyss.

Likes

Comments

Varför öppna sig för någon som inte bryr sig om vad man ska säga.

Varför försöka förklara sig för någon som vill förstå.

Varför ödsla sin tid på människor som endast är ute efter att göra livet komplicerat.

Varför förlåta någon som inte är värd ett skit av din förlåtelse.

Varför försöka göra sig till lags med folk som helt enkelt inte gillar en för att man är som man är.

Varför springa efter någon som bara fortsätter springa ifrån en.

Varför? Varför?

Likes

Comments

I princip de enda bilar de har i detta land är toyota hiace och carolla.

Vardaglig sysselsättning: spela fotboll, museum, djurparker, fixa naglar, gå till nån restaurang på nån drink, sök efter internet haha, sola, gå i gatubutiker, göm sig från solen osv..

Frukter i detta land ❤

Enda maten i princip de har kallas ingera, vilket är själva brödet. På lägger man olika slags chilisåser tex. Dorowat. Tilläger eib och daabbo, ost och bröd me andra ord.

Trafiken i detta land är KAOTISK. Bilar överallt, krockar och kollisioner och ingen ser sig för. Tar allt för många timmar att ta sig från en destination till en annan.

Sist och slutligen, åk till en resort. Där finns allt. Djur, otroliga hotell, poolar, restauranger och barer, båtturer. Visst att åka på en båttur i en skruttig gammal båt kaaanske inte låter så lockande, men fan så kul de var.

Där har ni lite bilder av de 100tals jag tog. Skrollade just igenom kamerarullen och tänkte att jag kan smätta in lite bilder och förklaring, in case någon där ute åker till detta råddiga men charmiga land. Xx

Likes

Comments

God morgon alla! Vaknade jävligt tidigt idag, kring 10. Lagade en smoothie och nu sitter jag i soffan och ser på pretty little liars. Osäker om vad som händer nuu, antingen Närpes senare idag eller först imorgon. Idkidk. Hoppas alla får en fin dag!

Likes

Comments

Då jag var i Etiopien var jag ofta till nagelsalonger, var ju då också till många olika ställen och på de flesta ställen lagade de inte gelnaglar. Så jag lagade då lösnaglar vilke hon sa "skulle hålla två månader". Efter en halv dag var hälften lösa och en hade trillat av.

Sökte då upp ett lite dyrare ställe som lagade bara gelnaglar. Med hjälp då av UV-lampor etc. Så smälte de in "extensions" till mina naglar. De sitter som sten och först då nageln växer ut eller om jag själv väljer att fila bort dem försvinner dem. SÅ JÄVLA NÖJD. Man kan såklart lacka om naglarna själv och utan nagellack ser naglarna helt vanliga ut. Jag själv var till många ställen efteråt som bara lackade naglarna också.

I finland vet jag några ställen som gör detta för cirka 80 euro kanske, men det är så jävla värt de. I Afrika där jag lagade detta gick de på runt 20 euro. Dock så kan man inte direkt se på bildera hur bra de ser ut i verkligheten men de ser bättre ut irl. Kommer absolut laga om detta i Finland! Orsaken till varför jag lagar detta inlägg är för att jag fått en del frågor om mina naglar, så där har ni. Hoppas ni fått svaren på de ni vile veta. Xx

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit så jävla braa. Varit i Pörtom området med fina vänner och massa roligt för mig. Orkar inte direkt berätta allt i detalj men aah. För skojs skull lagade vi blomkransar haha osvv. Åkte hem ikväll och var ut med Max och lite annat folk. Kom hem för en stund sedan och ska baa se på lite Youtube och sedan antagligen gå sova. Xx

Likes

Comments

När det kommer till mig, jag kan va elak som fan, söt som godis, kall som is, lika ond som helvetet eller lika lojal som en soldat. Allt beror på dig.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Droger, och mitt andra namn är Beroende. Du kanske inte känner mig? Eller så känner du mig alltför väl. Jag hoppas vi aldrig kommer att träffas igen, för jag är ingen trevlig typ...

Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än diamanter, mer än guld, och sorgen som följer mig är ett skickligt skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag finns överallt, runt om kring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm.


Jag bor likväl hos dom rika som hos dom fattiga. Jag bor längre ner på gatan hos dig, och är kanske även din granne! Min makt är övernaturlig! Prova, så ska du få se! Men OM du provar mig, kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min sen.

När jag styr dig, så stjäl du, ljuger, du gör vad som helst bara du får den där tillfälliga sinnesförändringen.

Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att kunna få känna min närvaro. Och du kommer tycka att det är värt det när jag finns i dina händer. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, såra alla i din omgivning.

Men när du ser deras tårar, så känner du ingen sorg eller smärta.

För jag hjälper dig att ta bort sånna känslor!

Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Min råa kalla värld.

Jag tar barn ifrån föräldrar, och föräldrar ifrån barn.

Jag kommer ta allt ifrån dig, ditt vackra utseende, din stolthet, men jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida för alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir ”ett”. Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du äger och har. Och när du inte längre har något kvar, utan kanske bara ditt liv, så är du ändå lycklig att du har mig.

Om du hör röster skrika i ditt huvud så är det bara jag.

Om du ser syner, får psykoser eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig.

Jag lämnar dig aldrig, för det är sån jag är.

Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig.

Men sen plötsligt kanske du inser att det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär. Och att vi aldrig kommer att skiljas från varann.

Du kommer ångra att du har testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min!

Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig!

Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det, du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/har ett val, och du väljer/valde själv. Du hade kunnat säga ”Nej tack” och gått därifrån. Men nu har du träffat mig, och vi har varann.

Så vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg, och kommer att hålla din hand ända ner i det mörka djupa träsket.


Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dom flesta av oss skulle klara av...

Så hur ska du göra nu? Ska du hälsa tillbaka på mig och umgås en stund? Eller vänder du ryggen och går härifrån? Valet är ditt!

Såg dehär på facebook och kände att de var värt att dela. Ingen fökänar att hamna i sitiationerna ovanför..

Likes

Comments