View tracker
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jaaduu, ligger just nu hemma med hög feber osv. Skippade skolan idag och satt på sjukhuset istället. Då jag kom hem från sjukhuset så gick jag och sova och sov i lite mer än 7h haha. Jeeesus.

Annars så var gårdagen i princip likadan. Helgen däremot var riktigt prima med vänner dygnen runt. Blev en sväng till Vasa på lördan och kvällen slutade i Replot heh. Söndagen gick åt distrikts matcher såjees. 3 dagar till nästa helg, GO GO GO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tjoo! Halvvägs till helg nu och en hittills  bra dag bakom mig. Har först haft 2 block tillvals tyska och sedan finska och biologi. Skulle nog inte kalla det för en "chill" dag direkt men jäuu. Efter skolan åkte jag till stan och var med två pojk kompisar och resten av kvällen är oplanerad. Hoppas hur som helst alla har haft en bra dag och att alla orkar kämpa sig vidare mot helg!

Likes

Comments

View tracker

Är jag ända som lider av söndagsångest? Liksom bara tanken av att åka tillbaks till skolan efter en rent utsagt skitkul helg gör en lite smått panikslagen. Hur som helst är det fallet nu just. Klockan är snart tio, jag talar i telefon med en nära och vet att jag har så sjukt mycket som egentligen behövs göra förrän jag imorgon åker till skolan. Jajaaa kunde inte bry mig mindre. Hoppas alla har haft en bra helg i alla fall! Haade

Likes

Comments

Jo tjena, uppdateringen suger rijält lately men det får helt ta och duga för stunden, för mer tid finns tyvärr inte. I alla fall tänkte jag idag bara ta och catch up on you guys eftersom det var väldigt länge sedan jag gjorde ett sånt inlägg.

Såå förra veckans fredag då så var jag med vänner i stan och hade det mys. Åkte sedan ut med andra vänner och hittade på en hel del skoj. Lördagen gick åt till att vara i Sundom och gjorde en hel del bus, så lördagen skippar vi. Hahah nej nej men de tar vi nog någon annan gång xD.

På söndagen vaknade jag hos Cassu och vi cyklade iväg till butiken och köpte mat och åkte hem till henne & och hade det så pass mysigt så vi båda somnade. Måndagen gick åt till skola och träning, samt tala i telefon stor del av dagen <3. På tisdagen var jag först med en grupp pojkar från skolan till Wärtsilä på studiebesök. Intressant osv. På kvällen var jag i stan med två nära <3..

Onsdagen gick åt att presentera arbetet om studiebesöket vi gjorde och på kvällen var det att gå på gudstjänst eftersom att jag ska bli konfirmerad snart. På torsdagen var jag hela kvällen på gymmet dåå.

Igår fredag så var jag först från skolan till botniahallen på temadag vilket faktiskt var rätt så roligt. Kvällen gick åt med vänner och familjjjj. Dagen oplanerad so far men lär hitta på nåt. Imorgon är det i alla fall farsdag så de lär ju firas. Haadeee

Likes

Comments

1. Var var du för 3 timmar sen? - Jag låg och sov i Cassus säng

2. Vem är du kär i? - Jaadu haha, han vet väl om det själv säkert

3. Har du någonsin ätit en krita? - Säkert då jag var liten haha

4. Finns det något rosa inom tio meter från dig? - Nej

5. När var sist du gick till en galleria? - Igår

6. Har du på dig strumpor nu? - Jaa

7. Har din familj en bil värd över 7000kr? -Jees

8. När var sist du var i en annan stad? - I Seinäjoki för cirka 2 veckor sen eller nåååt

9. Har du varit på bio de senaste fem dagarna? - Nepp

10. Är du snygg? - Inte enligt min egen åsikt

11. Vad var det sista du drack? - Vatten

12. Vad har du på dig nu? - Svarta nike tränings shorts och en stor svart huppare

13. Tvättar du din bil eller lämnar du den på biltvätt? - Har ingen bil

14. Det sista du åt? - Kommer inte ihåg

15. Var var du förra veckan vid den här tiden? - Troligen ute nånstans

16. Har du köpt något klädesplagg denna veckan? - Jaa

17. När var sist du sprang? - Två dagar sen tyyp

18. Vad var sista sporten du tittade på? - Fotboll

19. Vad är ditt favoritdjur? - Apor, idc whyy

20. Din drömsemester? - Till Hawaii

21. Sista personens hus du var i? - Cassus

22. Värsta skadan du haft? - Hade brutna revben för någon månad sedan

23. Har du någonsin varit kär? - JA.

24. Saknar du någon nu? - Ja.

25. Senaste teatern du såg? - Kommer inte ens ihåg men säkert någon med skolan.

26. Vad är ditt hemliga vapen för att locka till dig killar? - Jaadduu, finns ju ett och annat haha

27. Vad är dina planer för ikväll? -Tala på facetime och sen säkert sova

28. Vem var den sista personen du lämnade en kommentar till? - En pojk noo.

29. Nästa resa du ska på? - Ska troligen på sportlovet någonstans

30. Åker du någonsin på läger? -Näjjj

31. Var du en hedersstudent i din skola? HAHAHAHA NEJ. Det är nog inte jag haha

32. Vad vill du veta om framtiden? - Int nå speciellt nujust

33. Har du på dig någon parfym? - Jaass

34. Ska du till doktorn någon gång detta året? - Säkert

35. Var är din bästa vän? - Hemma hos sig

36. Hur mår din bästa vän? - Ska inte ta upp det här

37. Har du en solbränna? - Nej

38. Vad lyssnar du på nu? - Scars to your bautiful - Alessia Cara

39. Samlar du på något? - Nej

40. Vem är den största skvallerbyttan du känner? - En viss släkting :)

41. Senaste gången du blev stannad av en polis? - haha jaahh

42. Har du någonsin druckit läsk med sugrör? - Ja

43. Vad står det i ditt senaste sms du fick? - "Okeej, puss ja far nu"

44. Gillar du starka såser? - Nee

45. Sist du duschade? - För 1 timme sen

46. Behöver du tvätta din egen tvätt? - Nääj

47. Talar du andra språk? - Ja

48. Är du någons bästa vän? - Jo

49. Är du rik? - Tillräckligt

50. Vad gjorde du klockan 12 i natt? - Talade i telefon

Likes

Comments

I am sorry that I am distant and needy and sad all the time. I am sorry that I overthink everything and I am sorry that I don´t say the right things. I am sorry that I say sorry too much.

Likes

Comments

En jävla rolig helg bakom mig! Fan vad kul. Vet inte dock om det är nödvändigt att gå in på detaljer osv men men lyckat har det i alla fall varit haha. Hur som helst vacknade jag upp hos Cassu imorse så här befinner jag mig idag. Inga speciella andra planer för dagen som det ser ut nujust så det känns ju skönt iaf. Hoppas alla får en bra vecka och snart är det jullov, eller jaa om 47 dagar haha, så jävla taggad! Lovar att göra bättre inlägg i framtiden, okok? De om de, haade

Likes

Comments

Hej allesammans och glad tisdag på er! Idag har jag troligen det näst sista provet för denna provperiod avklarat och ikväll har jag en inlämning att skicka in. Annars börjar det vara så gott som klart med det. Har varit väldigt off ​från bloggen på senaste taget men det skyller vi på skolarbete, okok. Trotts att jag ändå inte alls lagt ner mycket tid på provläsningen så har jag fått relativt bra vittsord så dee bra. Har finska prov ännu imorgon så slutar alltihop med det svåraste provet haha. Jeees.

Ikväll så ska jag bara åka till Vallgrund och va med vänner och ha de mys och jaa, så vi hörs helt enkelt senare. Haade

Likes

Comments

1. Jag är en perfektionist av hösta grad. Det är sällan mitt rum är väldigt stökigt och om det är det, vill jag helst inte vara där. Samma med andra saker, om mitt smink, outfit, blogginlägg, naglar inte är perfekta får jag någonslags panik innombords.

2. Jag vill mest av allt just nu bli vegan. Till en början bara vegetarian om ens demivegetarian haha. Det är en sak som jag länge velat. Varför? Såklart jag tänker på djuren men det är inte allt. Jag äcklas ganska så mycket av tanken att äta nåt som engång har sprungit runt och levt sitt egna liv. Att sluta äta kött och ha en mera växt baserad diet är ganska så svårt men det tar väl sin tid I guess. Skulle aldrig klara av att göra en stor förändring över en natt.

3. Jag hatar då människor säger åt mej saker som jag skall lyda. Jag hatar med andra ord uppmaningar. Liksom då folk berättar för mig vad jag skall göra, äta, tycka och tänka, fokusera, satsa och värst av allt, vem jag skall älska. De börjar fan gå övergränsen. Liksom jag får förfan älska den personen jag vill älska. Man styr inte känslor och jaa. Liksom tänk er ett liv utan den person som gör dig glad även fast du inte mår som bäst, får dig at skratta och bara får livet att kännas lite extra bra ibland. Jaa vissa vuxna människor går en på nerverna ibland..

4. Just nu är jag 100% trött på högstadiet. Vill ha förändring, nöög, Har läxor och prov, mer än timmar på dygnet. Har lärare som springer hack i häl på en och pointerar ut alla ens misstag och jag missar väldigt många timmar sömn ibland på grund av skolarbete. OkejOkej ja vet att gymnasiet kommer bli dubbelt hårdare med läxor, prov mm. Men i alla fall är det lite mer fritt. Lite klagsamt inlägg maybe men så får det vaa! (Ta mig inte fel, de finns bra saker med högstadiet också. Men just nu är jag bara väldigt trött på skolan).

5. Jag börjar redan panikera över vilket gymnasie jag skall välja, var och vilken linje. Har några tankar och ideer men är väldigt osäker. Dock är det 1 år tills jag borde börja veta och har ännu halva åttan plus nian kvar innan jag skall byta skola. Men jag är hur som helst säker på att jag kommer ångra mitt val av gymnasie osv.

6. Jag har världens sämsta humör. Jag blir irriterad hur lätt som helst och vill då hemskt gärna kasta stenar på folk.. Brutalt ik right. hahaahah näj men skämt och sido, jag har hemskt humör. Jag blir lätt arg men visar det oftast inte. Jag går med andra ord runt och hatar på folk/saker inne i mitt huvud. Haha låter lite udda och så vidare men detta är väl ett inlägg om bekännelser, right?

7. Det finns ingenting värre (nästan) än folk som klagar på ens dialekt. Liksom jag talar hur fan jag vill med vem jag vill. Jag umgås mest på fritiden med vänner/familj med grov dialekt. Skulle det då inte vara konstigt om jag själv talade högsvenska? Okej ja, jag skriver på högsvenska men det är av orsaken att alla skall kunna förstå mig. Går i en skola mitt inne i stan i princip så det är både kul samt irriterande då folk går runt och klagar på ens talesätt då de är sort of en ovana för dem med dialekt haha jeees.

Likes

Comments

Jaja ursäkter hit och dit, förlåt. Länge sen sist. Har haft en vecka höstlov nu, och om jag ska vara ärlig så var den veckan faktiskt rätt så bra. Hade inga större förväntningar på höstlovet eftersom att jag hade tänkt åka till Spanien men det inte blev av. Trodde det skulle bli att sitta inne och se på netlix hela lovet, vilket det nu inte blev till haha.

På lördagen tror jag det var åkte jag och Fanny till Seinäjoki, på söndagen blev jag extremt förkyld och skippade fotbolls avslutningen och istället försökte vila. På måndagen var jag med min kusin här och där och hade rätt så skojj. På tisdagen var jag med vänner hela dagen och hittade på en hel del bus, vilket jag också gjorde på onsdagen. Torsdagen spenderades i Sundom såsom fredagen. Åkte på Lördagen till Norra vallgrund och där har jag hållit hus tills idag.

Då jag kom hem ikväll så började jag städa och rensade igenom hela min garderob. Bra det, för det behövdes verkligen haha. Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen tror jag och imorgon är det tillbaks till skolan, blandade åsikter om det.


Likes

Comments