• Instagram
  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

No matter how hard it is, dont show your feelings, because these days there are no such things as humanity. Humans suck. Learn how to fake a smile and how to force a laugh because that's so much easier than explaning what's wrong with you.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår så var det fredag och vi fick förfan äntligen höstlov! SÅ JÄVLA TAGGAD!

Åkte igår då först till Cassu och var med henne en stund tills vi for ut i byn med massa andra härliga personer. Slutade natten med att sova hos Fanny och idag åkte hon och jag iväg lite spontant till Seinäjoki med tåg. Köpte inte så mycket alls men en trevlig dag har de varit i alla fall. Har dock gått och blivit lite smått sjuk så har inte några planer för ikväll, skönt dee i alla fall. Imorgon har jag fotbollsavslutning vid Zip adventure park så hoppas man är friskare tills då. Hoppas alla har en trevlig kväll i allaa falll <3

Likes

Comments

Återigen torsdag. Har ingen aning vart veckan har sprungit iväg men i alla fall är det fredag imorgon så det är ju kul. Igår så var jag i Vallgrund som nästan alla andra onsdagar också haha xD. På tisdagen var jag hos Cassu med andra vänner också hela kvällen och på måndagen hade jag träning i Malax. Ikväll står gymmet och att öva på tyskaprov på schemat. Så jävla skoltrött atm. Har två prov och några förhör denhär veckan varav ett prov hade jag idag. Hade biologi prov vilket inte är det precis lättaste heller och dålig som jag är så hade jag inte hunnit öva mycket alls. Blir väl att öva hela natten ikväll då istället haha, för en tia ska jag fan ha! haha får se hur det går & önska mig lycka till. Hadee

Likes

Comments

Då var helgen slut och imorgon så är det måndag och skola som gäller. Min helg har varit mer än bra och det är jag glad över. Igår så var jag ute med vänner i princip hela dagen och natten & idag hade jag och Fanny sovmorgon och sov lite för länge så att säga haha. Annars så var idag minsann lika bra. Var med några vänner och hittade på en heel del skojj.

Just så kom söndags ångesten och hälsade på. Inte den trevligaste gästen så att säga haha. Hur som helst önskar jag alla en bra vecka och snart hörni är det höstlov. TAGGAR!

Likes

Comments

God morgon och glad lördag på er alla! Tänkte lite snabbt skriva ett inlägg före jag far vidare.

Gårdagen var kul. Var med Fanny och några andra trevliga människor ute & kvällen slutade på bästa sätt men god mat & myys.

Igår på dagen var jag med Fanny även till en frissa och piercade mina öron. Lagade 3 nya hål, så har sammanlagt nu 5 hål. Var också ut och åt.

Dagens planer är nästan spikade och klara & vi ska börja med att snart åka iväg till stan och äta. Sedan står på schemat att vara med andra vänner osv i Sundom. Får se vad kvällen har att erbjuda. Vi hööress

Likes

Comments

Kvällens outfit, just a casual one

JAG VET att min blogg har lately mest handlat om vad jag har gjort under den senaste tiden, förlåt för det. Ändring ska ske, jag lovar. Ska försöka att ta mer tid för bloggen framöver!

Påtal om ingenting så har jag märkt min stora kärlek för vägskyltar, byaskyltar, ortskyltar osv. Ni vet dem blåa skyltarna som visar vartåt du skall åka om du inte är säker. Haha satt och skrollade igenom min kamerarulle och rensade igenom och märkte att 30% av mina bilder är från då jag eller nån av mina vänner står vid en sån skyllt haha. Tog en senast nu ikväll. Funfact om någon igentligen brydde sig haha.

Annars så har min dag varit bra. Helt perus skoldag meddubbeltimme tillvalsmusik, finska och fysik. Efter skolan så åkte jag ut till Vallgrund för att spendera kvällen med vänner. Resten av veckan är ganska så oklar men lite halvt småsuddiga planer finns. Hoppas alla har det bra! <3


Likes

Comments

Dagens: Försov mig imorse så duktig som jag är, han ändå dock i tid till skolan. För att heta skola så har väl dagen dugit och ämnena var faktiskt rätt så roliga osv osv. Efter skolan bestämde jag mig för att sova och sov några timmar tills min mamma väckte mig och sa att jag skulle vara i kyrkan om en halv timme. Jag är normalt den som inte går till kyrkan alls men från skolan så har vi börjat på skriftskola och därför måste jag gå dit med vår skriba grupp då och då. Har inte så mycket mer att säga om dettttt. Efter vistelsen i kyrkan så åkte jag om mami och fira kanelbullensdag haha, som är enligt mig typ den viktigaste högtiden haha. Jees åt tyvärr endå inga kanelbullar idag eftersom nästan allt var stängt före vi hann oss ut mot stan men så blev det med dee. Hoppas alla har det fint och så hörs viii <3

Likes

Comments

I have a hopeless crush on someone I know I have no chance with and that makes me feel like I am waiting for something that is not going to happen.

Likes

Comments

As you guys know, helger är a bless from god. Bästa som finns <3. Denna helg har även varit bra, som de flesta andra helgar också brukar va haha. Är en liten rastlös prick som får dåligt samvete ifall jag bara sitter hemma på datorn och ser på netflix hela dagarna, så mycket har man ju fått gjort dessa dagar i alla fall heh.

Fredagen gick åt att först umgås med några vänner och sedan senare på kvällen kom min moffa (som bor i Brasilien) till oss och hälsade lite på, så det var ju skoj. På lördagen hade två av mina små syskon kalas. Stort kalas med mycket god mat och trevliga gäster! Mera såna dagar tack! :) Idag, söndag så har jag hunnit med en hel del. Varit ut med mina syskon i en park hela förmiddagen, lunchat med släkten & varit på en fotbollsmatch. VPS mot RoPS spelade och VPS vann med 1-0. Spännande men lite smått ohändelserik match men roligt var det där & bra stämning även. Nu står på schemat att försöka gå sova relativt tidigt och imorgon börjar en ny skolvecka med nya tag. Gaassh, skulle helst vilja sova bort denna månaden haha. Jaja gonatt på er & hoppas alla får en riktigt trevlig vecka!

Likes

Comments

Lite snabb halvkass uppdate nudå, haha I know fem dagar sen sist. Tisdag idag och dagen har spenderats med att först va i skolan, sen sova i flera flera timmar istället för att göra saker som var sjukt viktiga och jag nu behöver stressa över haha. Annars så bestämde jag mig för att fara och va med några vänner nu på kvällen så det gjorde jag.

Igår var väl också en bra dag. Var med vänner i Sundom och det var i princip den dagen haha. Sen så helgen gick åt att endast vara med vänner dygnet runt, the way I like it haha. Orkar inte gå in på specifika detaljer bc lat men i söndags var jag med Cassu XD. Vi hörs naa lateroo

Likes

Comments