Jag har bestämt mig för att byta tillbaka till blogg.se! Jag vill egentligen inte byta fram och tillbaka, men vill ni veta varför så kan ni läsa det där. Jag hoppas att alla ni som gillar bloggen hänger med över till blogg.se, det kommer bli lite annat innehåll men.. jag tror det blir kul! Kika in på angelicabengtsson.se

http://angelicabengtsson.se/ http://angelicabengtsson.se/ http://angelicabengtsson.se/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina torsdagskvällar innebär ju boxpass, idag kanske lite lugnare med tanke på att hostan sitter kvar lite men jag gör mitt bästa! Vet inte om ni märkt det men jag har segat lite med bloggningen idag heheh men om allt går enligt mina planer så berättar jag varför imorgon!

Likes

Comments

Som ett fan/vet-inte-vad-jag-ska-kalla-mig-själv av One Direction så måste jag dela med mig av deras nya låt! Jag har bara lyssnat några få gånger och vet inte riktigt vad jag tycker??? Hmm känns väldigt olikt de andra men det ska bli kul att höra hela albumet. Ni andra, vad tycker ni?


Likes

CommentsEn throwback till 2011, en liten Göteborgsresa med min och Johannas familj! Lisebergsbesök och sånt trevligt! Ser ni bilden på mig och Johanna längst upp??? Jag ser så liten ut tycker jag, men så säger man väl alltid?? Tur vi ändrats i alla fall! 

Likes

Comments

Jag älskar att krypa i säng med vetskapen att jag gjort något vettigt på kvällen, som idag! Fler sådana kvällar, tack! Jag startade med en löprunda, hoppade sedan in i duschen, åt och sedan har jag påbörjat några olika uppgifter och skrivit ner alla uppgifter vi har och när de ska vara inlämnade.. lite organiserat, precis som jag vill ha det! Det enda som oroar mig är matten just nu, jag missade den helt förra veckan så imorgon får jag ta tag i det och försöka fatta. Efter lite plugg och sådär belönade jag mig själv med att göra lite roligare saker, ett litet nytt projekt som jag tänkte jobba på när jag har tid, med förhoppningarna att det blir klart så snart så möjligt! Lite nya blogg-planer hehe. Nu ska jag sova, godnatt!

Likes

Comments

Dagens träning gick faktiskt bra, och det känns skönt att vara igång! Jag längtar efter ett gympass faktiskt, jag tror att motivationen alltid finns inom mig men den tappas lätt bort när fokusen inte ligger där. Jag älskar träning och motivationen till att hela tiden bli bättre finns inom mig. Jag vet ju själv att jag inte tappat allt på en vecka, och det måste jag försöka intala mig själv, ett liten paus gör oftast mest nytta men det känns ännu värre när man varit sjuk och suttit hemma. Är man iväg och gör annat så gör man ändå något vettigt, om ni förstår mitt tänk??

Det var i alla fall sjukt härlig med en löprunda i dagens tråkiga väder. Målet var att ta mig igenom rundan utan att ramla ihop, typ ;). Nej, så illa var det inte. Jag ville mest ta mig igenom rundan och få lite pulsökning, hade jag känt att det inte gick (det är jobbigt med lite hosta) så hade jag självklart saktat in och gått, men det funkade hyfsat så jag kämpade på! Imorgon ska jag cykla till Friskis och gymma, och kanske ett boxpass! Hur grymt??

Likes

Comments

Skolan avklarad och nu ska jag hoppa i mina träningskläder!! Det är perfekt väder för en löptur och jag hoppas jag klarar av det utan några problem, träningen känns inte alls motiverande efter en dryg veckas uppehåll, det känns som allt är tappat men kanske jag hittar tillbaks igen - får hoppas! Det känns så jäkla hopplöst när man byggt upp så mycket under en lång period och sen kommer en sjukdom i vägen, men det är väl bara till att kämpa på? Ska försöka tänka på hur skönt det är att få röra på sig i alla fall :)

Likes

Comments

Jag lyssnar aldrig på musik i hörlurar på gymmet, utan lyssnar på den som spelas på gymmet och när jag springer har jag aldrig musik, däremot när jag är ute och går själv - då har jag alltid musik! Här är 3 låtar som alltid spelas under tiden - perfekta träningslåtar!
Likes

Comments

Jag älskar att ta fram min hårddisk med bilder sen slutet av 2009 och framåt - det är så kul att kolla tillbaka på och minnas! Ibland kan jag kolla på bilder och minnas precis vad som händer, just precis där och just precis då, när bilden togs. Det finns mycket jag saknar och många fina minnen ligger bevarade på hårddisken, men samtidigt är jag en riktigt framåt-tänkande person och att bara tänka på livet efter studenten får mig att hoppa av lycka! 

Oktober är nog den bästa höstmånaden, eller vad säger ni? Augusti är sensommar, September är övergången och Oktober är höst. November är lite kallare, lite gråare och uppladdning för riktigt kyla och snö... men Oktober, ganska mysig och fint ändå! Jag längtar efter vackra höstdagar med kameran i högsta hugg, både porträtt foto samt fånga naturen på bild, för visst är det vackert med höst? 

Något som jag längtat efter lääänge kommer också ske, jag ska få ett till kusinbarn under månadens gång - hur mysigt??? Redan till helgen bjuds det på släktträff (förmodligen inget nyfött kusinbarn där dock) samt kommer det hända lite roligare saker i skolan! Dessutom innebär ju detta snart höstlov, och då ska jag nog ta mig upp i Smålands skogar och hälsa på Johanna. 

Vad har ni för planer denna månad?? Ni kan väl kommentera och berätta!


Likes

Comments


Better Blogging Nouw