Det finns väl inte så mycket att säga, titeln och bilderna talar för sig själva. Vi åkte och fiskade med Robs bror och kompis. Rob fångade två sea robins (vet ej svenska namnet på dem) och Robs morfar lagade till fiskarna och det var faktiskt riktigt gott! Och så var det väl med den saken... ha det gött, måste duscha för hela jag luktar fisk!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Så jag åkte på semester på semestern... Till Poconos, Pennsylvania! Vi bodde på Camelback Resort och hela vistelsen här, inkluderat maten var över förväntan!

Första dagen spenderade vi ett par timmar i Aquatopia, en inomusvattenpark. Vi ville ut till deras utomhusvattenpark men det stormade så det får bli någon annan gång.

Andra dagen klättrade vi i träd som små apor och på tal om apor så åkte jag linbana mellan träden bara någon meter över en ren! Jajemen, livs levande vild ren!

Efter klättringen åkte vi en 1220 meters linbana nerför en alldeles för hög skidbacke.

En buss tog oss uppför hela skidbacken och väl där, redo för flygtur så kände jag mig lite osäker på säkerheten men jag fick svar på tal av snubben som kopplade fast mig.

"This really doesn't feel safe"
"Yeah, it doesn't look safe either and it probably isn't"

Och så öppnade han porten och jag flög iväg. -1 life
Nääää! Jag överlevde faktiskt och det var en fantastisk upplevelse. Kände mig som en fågel och känner mig nu redo för nästa steg - fallskärmshoppa!

Likes

Comments


Efter fyra månader med dessa fina, söta, älskade, underbara (och ibland mycket påfrestande) barn kändes det extra hårt i hjärtat att natta dem och säga hejdå och godnatt en sista gång innan jag skulle åka. "Du komma stax baks igen" har redan hunnit upprepas en hel massa gånger och ja, jag kan väl inte svara annat än "ja, jag kommer strax tillbaka igen".

Jag gick inte själv till tågstationen och att säga hejdå där var inte särskilt kul heller... Det hela slog mig när jag äntligen fick sätta mig ner på min plats. Det där med hejdån har aldrig varit sådär jättesvårt för mig, visst är det jobbigt men jag gör det till en så liten grej som möjligt och tänker inte på det men denna gången har varit helt annorlunda.

Jag har fäst mig vid denna lilla familj och önskar så djupt att jag bara kunnat packat ner allihop och tagit med mig dem hit.

Men nu äntligen, efter tre timmar på tåget+nio timmar på flygplatsen+ytterliggare tre timmar på flygplatsen för förseningar+åtta-nio timmar i luften så är jag framme!

Jag kom ju hit mitt på dagen så då fick jag äta grillat första jag gjorde och jag skojar INTE, deras grillning är fantastisk! Inte alls som svensk utan riktig ordentlig megafet BBQ mmmmmmmm!

Deckade mitt i grillningen och sov i femton timmar och nu sitter jag här hejdå..
Likes

Comments

Jag har glömt bort att min blogg finns! Jag måste ju lägga ut mina bilder någonstans så vafan ja, här blir det ju då... Ska fixa så jag har wifi först sen kommer en massa från hela 3 månaders USA, OCH lite till! ♡ Denne bilden innehåller en dammtuss och en fjäril som sitter o sitter 🌹

Likes

Comments

Pipes on flesh, låter som en delikat husmanskostsmåltid (ja, detta ordet finns på riktigt.) eller nästa stora zombiefilm kanske..?

Jag började gymma först veckan jag var här, har dock inte orkat skriva om det för det är så fruktansvärt tråkigt med hälsokostbloggar och gymbilder. Jag är egentligen för lat för denna form av självskadebeteende/tortyr, för det är vad det är i mina ögon. Det är jobbigt, man blir trött, äckelsvettig och man får ont överallt i form av blåsor och träningsvärk. Samtidigt blir jag för rastlös om jag stannar hemma medan Rob åker o gymmar. Som tur är så har de en simbassäng! Tack o lov, precis vad jag behöver i tider som dessa! Det flyger baggar i en del av duscharna (men jag handikappad nog för att få använda deras duschar) och toaletterna vill jag helst inte prata om. Själva omklädningsrummet är rena rama lyxen däremot! Jättefräscht och snyggt med fyra tv-apparater och speglar överallt!

Sen vill jag även berätta om min favorittortyrsmaskin (också ett ord som finns.)
Det är som ett gångband men det är trappor och jävlar vilka lår- o rövmuskler man får! Jag som redan har massa från cyklingen (kycklingen HA!) kan vandra uppför 100 våningar. Hade aldrig gjort det dock i verkligheten, här har man ju lyxen att ha en egen personlig tv framför sig. Japp, varenda maskin har en egen tv. SLÅ DET SVERIGE!!!

Likes

Comments

Jag kan inte sova så jag tänkte bara döda lite tid med att berätta för er att det inte finns falukorv här. Hur ska jag kunna överleva utan falukorv?
DET, mina kumpaner, ska jag berätta för er! Jag får VARA en falukorv helt enkelt. Jag är ju ingen kannibal så då är det lättare att hålla suget borta, (antar jag).
Hur som helst, jag brände mig ju på stranden och jag drog av mer eller mindre hela mitt skinn på bringan i ett drag, som en falukorv. Bort med det röda oanvändbara skinnet och fram med den underbara nya ytan som gömt sig där innanför. Jag är så len!!!

Sen en bild på red velvet cake (eftersom ni blev så sockersugna nu efter mitt prat om falukorv och död, klibbig, gammal hud) som jag tyvärr aldrig kommer att kunna förklara vad den smakar. Mitt bästa försök är nog "god" för det var den verkligen, riktigt god!

Likes

Comments

En härlig cykeltur med Rob i parken gav mig visdom om mina egna ben, och hans ben 😏 jag har inte tjocka ben jag har cykelben! 😁 han som spelar fotboll har ju konditionen men jag har musklerna. Perfekta tandemcykelparet, får bli en sån i framtiden 😍

Likes

Comments

Men det finns en anledning till det, som jag kommer till... Snart! Låt oss börja där vi slutade istället!

Det regnade och åskade och precis efter det lugnat sig och slutat regna så fick jag ett meddelande av rob "look outside so cool". Allt var orange! Jag o robs syskon bestämde oss för att gå ut o spela pingis i den oranga världen. Allt verkligen färgades orange!!!!! Det var så jävla coolt 😍

Sen solnedgången var ju att dö för 😍

Likes

Comments

Startade dagen med subway och direkt därifrån till Jones Beach med en vän till Rob och en vän till vännen. Väl där var det en kvinna som solade toppless, helt fritt fram för världen att se som pojkarna (såklart) uppskattade. 😏

Någon meter ifrån oss låg en hershey crab, eller ett helt skal från en sådan. Den tyckte rob skulle ligga på hans väns bröst där han låg fridfullt och solade, ovetande om sitt kommande öde. Hans vän kastade iväg skalet reflexmässigt mot rob som fick en tagg i ryggen och skalet gick av i tre delar 😂😂

Medan de försökte liggsurfa eller vad mam kallardet, glidsurfa whatever så stod jag vid vattenkantem och såg på delfinerna som simmade och hoppade. Det var hur många som helst!

Hur som helst, det var en uuurgullig liten vovve som gick förbi med en kvinna. Vovven tyckte inte om killarna direkt, den tyckte bättre om tjejer tydligen 😍

Sen började applåderna och vrålen. En kille friade till sin flickvän mitt på stranden (paret till höger på bilden) och det var ju fint. All runt om oss applåderade, tjoade o hade sig 😊

På kvällen åkte vi med hans bror till en av mina favoritställen, kommer ni ihåg? Japp! TEXAS ROADHOUSE!!! ÅH, vad jag älskar det! 😍🍴

Måste även lägga till extra bilder på hur bränd jag blev... Smygporr, så barn se bort! 🙈

Likes

Comments

Så vad har jag gjort idag? Inte så mycket, chillat som en chillare chillar, men lite action blev det ändå! Först en favorit i repris - Monster mini Golf!💀👹😈 Vi tog med oss Robs två syskon och hade a great time. 😁
Efter att Rob stack till jobbet så chillade vi ännu mer, jag o hans syskon (som förresten heter Eric och Svetlana). Vi spelade bland annat pingis, en liten tournament (kan ej svenska). Jag kladdade på mina tånaglar🇺🇸 och hjälpte Svetlana med sina fingernaglar. Sen tror inte jag att vi gjorde så mycket mer än att se på när Eric spelade och diskutera mina 15 olika emotions (SUCK, kan ej svenska😒).
Jo! Vi köpte lite smått o gott på ett CVS, bland annat en deodorant. Stod där o tvekade hur länge som helst om vad jag skulle välja eftersom de inte har normala deodoranter... De på bilden nedan är den enda typen av deo förutom spraydeo. Det är ingen rollgrej utan det är typ som en mjukare variant av tvål som man skruvar upp som en lypsyl.. Skumt! Men det funkar 👍

Likes

Comments