Känns inte jätte härligt att vakna upp efter nattens jobb och vara tvär förkyld! Men det är bara att bita i det sura äpplet och jobba sista natten. Fast kom på att jag ska på utbildning i morgon!
Vår väder i luften gör det hela lite enklare och tanken på ledig helg känns hur bra som helst! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är den personen som du i regel träffar först, antingen på akuten eller någon annan vårdavdelning. Det är jag som tar emot dig, visar dig vägen, gör kontroller på dig med hjälp av apparater eller prover. Jag kommer till dig när du larmar, behöver hjälp till toaletten, med din hygien eller om du bara undrar något. Jag hjälper dig att duscha, borsta tänderna, ser till att du har rena kläder på dig och i din garderob, städar för dig och brer på dig en extra filt om du fryser. Jag är personen som är vaken hela natten för att se till så du har det bra, ser till att du får maten serverad men ser även till att du får i dig den och den näring du behöver. Jag ser till att du får i dig dina viktiga mediciner när du själv inte klarar av det. Jag sitter vid din sida när du har ångest och är ledsen eller när du saknar dina anhöriga. Jag är hos dig när livet tar slut. När du tar dina sista andetag så finns jag hos dig och håller din hand!
Jag är undersköterska! ♡

Likes

Comments

Hemma efter en middag med syrran och hennes pojkvän på Harrys! Gör mysigt :) Älsklingen går verkligen all in på fotbollen ikväll. Ingen sömn för barnen ikväll om man säger så. Det är antingen "JA" eller "NEEJ" som gäller! 😄 tur man bor i hus på landet så man inte stör några grannar. Dagens jobb bestod av att gräva så i morgon ska kabeln ner i marken.

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag så jag slängde ihop en smörgåstårta :) Blev faktiskt ganska nöjd om jag får säga det själv. Strax kommer familjen och senare ikväll så blir det lite fest och utgång. Hoppas alla får en bra lördag! :)

Likes

Comments

Har fullständigt gått och kärat ner mig i Michael Kors! Han har så otroligt fina saker så man kan smälla av. Det är ju inte gratis precis, men smakar det så kostar det! ;)

Likes

Comments

Exakt så känns det nu. Ångest. Fick i mig ett knäckebröd, en halv kvarg och en halv banan till frukost. Då kommer ångesten. Ångesten över att ha ätit alldeles för mycket! Nu ligger jag under gosefilten i soffan och tänkte se på film. Sen blir det till att städa, tvätta och börja packa för i morgon blir det en tripp till Norrköping med hjärtat. Sova på hotell och bara mysa! ❤

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder..
Sitter just nu på jobbet och känner mig ganska trött om man säger så! Men inte många timmar kvar tills jag får åka till mitt underbara hem. Sen i morgon kl 21 är det jobb som gäller igen. Laddar för en ledig helg med en hel del roliga grejer :)

Likes

Comments

Snart jobbat färdigt mina 10 timmar inatt. Ska bli skönt att få komma hem och lägga mig i sängen :) Resten av dagen ska jag göra så lite som möjligt. Fast jag är ganska sugen på att rensa i min garderob bland handdukar och änna bröte som man samlat på sig genom åren. Genom åren.. låter som om man är tvär gammal ju! :P Hittade dessa på nätet. Tycker det är dax att det uppmärksammas. Vi är många i samhället som lider av ÄS, tyvärr.
Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Sova några timmar efter nattens jobb, sen ner till Sahlgrenska och få svar på prover och även ta nya prover. Känslan med nålar i armarna skrämmer mig. Somliga tycker att det är självförvållat. Jag vill snarare påstå att det är som vilken sjukdom som helst. För det är vad det är, en sjukdom. Inget man väljer att få.
Dax att ställa sig på den fruktade vågen också. En fullständig plåga om ni frågar mig..
Sen blir det raka spåret hem, fortsätta packa och sen 10 timmars nattjobb igen.
Hoppas ni får en bra dag! :)

Likes

Comments

Om exakt 2 timmar tar jag helg! Ska bli galet skönt! I morgon kommer mannen i mitt liv och på lördag ska vi på födelsedagsfest då man ska vara utklädd till något grekiskt! Jag hoppas bara att min klänning hinner komma innan dess.. annars blir det jobbigt!
Hoppas ni får en bra dag! :)

Likes

Comments