Postad i: UNCATEGORIZED

Sitter här och slänger i mig en alldeles för sen frukost i all hast.. kommer i säng så himla sent på kvällarna ibland och då är det verkligen näst intill omöjligt för mig att lämna sängen innan kl.10 dagen efter om jag inte verkligen måste haha. Dagens planer än så länge blir att bege sig ut på malmöfestivalen lite och kolla, och förhoppnigsvis käka något gott, det bästa enligt mig på malmöfestivalen är ju såklart alla matstånden! Rena rama himmelriket för den hungriga matälskaren, nu måste jag kila dock, vi höres peeps!

Likes

Comments


Eftermiddagen spenderades i Köpenhamn, vilket var mycket trevligt, bortsett från att det regnade mesta delen av tiden så det blev en snabb tur på ströget, såg någon parad gå in mot tivoli (bilden ovan) och sedan blev det drinkar och burgare.

Ni vet när man ber någon ta bilder på en, och de ler och säger ja, och man står där i 10-15minuter lyckligt ovetande medans ens vän står där och tar bild efter bild där det ser ut som en demon försöker kräla ur en... en sån dag vart det idag.


(återigen till det här med att be någon ta bilder på en.... haha )

Blev högrevsburgare med stora krispiga pommes och en Cosmo till det.. hehe.

Ursäktar kvaliten(känns som att det stavas med accent -> é) på bilderna lite. Har inte haft möjlighet att få så bra bilder med kameran i regnet, eller gjort speciellt mycket värt att dokumentera i bild. Hoppas ni har en trevlig fredagskväll och är rädda om er.. Nu är det dags för mig att ta en liten kvällspromenad och sedan bär det av mot sängen!

Likes

Comments

Postad i: TRAVEL

Kom hem från Marbella för knappt två veckor sedan, älskar verkligen den staden. Allt känns så mycket bättre på solkusten, människorna är gladare, vädret är bättre, färgerna starkare, musiken högre. Tänkte att jag kunde skriva lite mer om den resan i ett senare inlägg.

Likes

Comments

Postad i: UNCATEGORIZED, THINGS I WEAR

GOD MORGON folket! Ja, jag är fullt medveten om att klockan är 14.20.. Stod och kollade i skohyllan här om dagen och bestämde mig för att klicka hem ett par fräscha vita kicks. Såhär såg de ut när dem damp ner i brevlådan igår! (Fast så hämtade jag dem från postombudet... haha)

Likes

Comments

Postad i: UNCATEGORIZED

Känns alltid lika lustigt att börja blogga igen. Precis som att jag, sen sist, blivit inkapabel till att bilda meningar som jag publicerar tillsammans med bilder. Vilket jag inte har- förhoppningsvis. Kan liknas lite vid känslan av att skriva sin första uppsats efter sommarlovet i skolan, om ni minns?

Kommer ihåg när jag började 8:an att vi skulle skriva en uppsats om hur sommaren varit, och i en kort sekund så svor jag på att jag inte lärt mig alfabetet och att svenska lektionerna jag deltagit på egentligen bara var illusioner. Men sen passerade den där sekunden och jag, precis som alla andra, skrev en halv taskig uppsats baserad på selektivt minne som gav en waaaay more appropriate bild utav sommarens bravader..

NÅJA, nu har man väl brutit blogg-isen, om det finns någon sådan. Uppdaterar lite senare!


Likes

Comments