Kom precis på att jag har ju glömt att jag har en blogg 😉 haha! Är ju inte så väldans aktiv här i vilket fall men ändå. Nu står handling och diskning på schemat. Hade jag fått välja så hade det blivit parkering i soffan med chailatte och greys anatomy 💛 men då har jag ju något att se fram emot iallafall! Plus att det är fredag imorgon så inte ska man klaga inte 👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har börjat sovit dåligt igen och vaknar cirka 700 gånger per natt 😔 lite drygt och påfrestande men som tur är finns det värmeljus och netflix ☺️ har gett upp för inatt med sovandet så det är väl bara gilla läget och ha mysmorgon och som tur är så har ja alltid sällskap av nån av kissarna när ja vaknar så vaknar dom och sällskapar så helt ensam är man ju inte 😻 kunde ju vara värre absolut så tänker inte klaga ihjäl mig 😆 ikväll så är det bingo som gäller micca och jim kommer över och spelar med mig och denden, ska även få hjälp med lite hårfix och färgning 🙏 få se om man ska göra nå käk eller hur det blir men mysigt iaf så dagen är ju inte helt förstörd ☺️☺️ nu ska ja fortsätta titta på greys och mysa med lillen och vänta på dagen ;) tack för mig!

Likes

Comments

Första hela veckan efter julledighet är avklarad! Skönt. Men denna kyla är inte okej alltså fyfan! Har på mig dubbla leggings täckbyxor 3 tröjor, jacka, raggisar och vantar och ändock klarar ja inte att va ute bara lilla vägen till jobbet är hemsk haha men jaja nångång vänder det ju såklart :) och för att inte tala om att köra bil på vintern det är det värsta jag vet, privat chafför sökes! 😂 skönt med fredag hursom ska bara stanna inne å sällskapa med kissarna med tända ljus och filmer, fredagsmys 🙈👍 tack för mig för denna gång önskar alla en trevlig helg! :)

Likes

Comments

Det var skönt att börja mitt i veckan därav blir inte veckan så lång 😆 skönt med mjukstart må ja säga! Men känns ändå skönt att ha börjat jobba igen back to reality. Dock kom ju istiden där ett tag fyfan vad kallt det va känner verkligen att detta icke är min årstid!!! Nej fy vad jag hatar kyla alltså. Hatar även att köra bil i detta väder igår från och till jobbet så höll ja på att åka åt helvete flera gånger så jäkla halt! Otäckt tycker jag. Men det är väl bara hoppas snön och kylan försvinner lika fort som den kom 😀 troligt.. -.- men iallafall skönt med lite helg det är ju bästa 😍 ligger och gosar lite med lillen innan dagen börjar 👍💕

Likes

Comments

Efter lite ledighet så börjar jag jobba igen imorgon, alltid innan jag börjar får jag lite ågren även fast det är skönt att komma tillbaka i dom vanliga rutinerna! Men kan ju inte påstå att några dagar till skulle skada 🙊 men så är det ju jämt! Hunnit med lite under ledigheten iallafall fixat iordning lite hemma, saga och hanna har varit här på besök, saga tyckte det var roligt med katterna så hon sprang och gav dom lite slängkyssar 😍 idag hann jag och hans med en sväng till erikslund också 👍 men sen så är det ju skönt att bara vara och inte ha nånting att anpassa sig efter utan bara vara och göra ingenting! Nu har kylan slagit till också ingen är ledsnare än mig tror jag haha men hoppas den försvinner snart vilket jag icke tror men man kan alltid hoppas ☺️ nu blir det film eller ack Värmland har inte bestämt än. Tack och hej så länge

Likes

Comments

Så nöjd med att ha lite ledigt! Efterlängtat och skönt att vila upp sig lite innan året börjar! ☺️ skönt också att jul och nyår är över nu, visst det är mysigt i sig men som sagt skönt att det är över 😃 nyår va lugn, härligt som faen! Att man aldrig testat det 👌 nu ska ja fortsätta kolla på pH (blivit besatt typ) och gosa med lillen som ligger och sussar här bredvid, en toast ska jag göra också när orken och viljan faller på mmmm!

Likes

Comments

Sådär nu tror jag att det funkar som det ska! ☺️ ha lite tålamod eftersom ja inte kan typ nånting av de här så kommer de väl ta ett tag innan man är med i matchen! 😆 tänkte göra mig en kopp chailatte (bästa) och vänta på att morgonen kommer ikapp!

Likes

Comments

Vet egentligen inte varför jag skaffar mig en blogg men tänkte bara why not? ☺️ får väl se hur ofta man kommer skriva men nu har jag ju en iaf 🙊🙊 jaha som vanligt då när man är ledig så vaknar man cirka 6 vareviga dag :( kroppen är väl inställd på det från när man jobbar men då känner man ju att när man väl är ledig så kan man väl få sova till kl 8 iallafall men icke -.- så de är väl bara gilla läget da.... 😏 nyårsafton dagen till ära, det känns verkligen inte eller så har man bara blivit gammal så sånt där är inte så stort längre skulle kunna sitta och kolla på film i mjuksar och knut i skallen det skulle inte göra mig nånting! :) men hursom blir det en lugn nyår för min del käka lite gott och bara ta det chili! Med denden såklart 👌får se vad man hittar på nu då är lite rastlös men kan väl inte göra så mycket heller vill ju inte väcka sällskapet nu när han väl är ledig ☺️ ja det va väl allt från denna tidiga morgon! Får se hur det blir med detta bloggande jag testar iallafall sen får man se 👌 ha en bra nyår everyone!

Likes

Comments