Postad i: Vardag

Herregud vilken dag, vart full rulle på jobbet sen jag började till stängning. Man har inte haft en lugn stund, jo 30 minuter under lunchen. Men nu är jag äntligen påväg hem iallafall, sitter och lyssnar på gammal skön musik och dricker en nocco - melon crush. Så god verkligen, första gången jag dricker den och den rekommenderas.

Jag börjar få lite resfeber nu, det drar verkligen ihop sig och jag börjar bli nervös inför flygningen, mellan landningen osv. Förr var jag sjukt flygrädd och satt och höll handen med den jag reste med vid start och landning. Men det har släppt, antar att jag blev van? Men jag har också en positiv nervös känsla inför resan för att jag är så sjukt taggad. Haha blandade känslor i en trött kropp såhär på kvällskvisten.

Vi hörs senare. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon! Vilket tråkigt väder Göteborg bjuder på idag, ett riktigt söndags väder då man ska ligga hemma och kolla film med levande ljus. Det önskar jag att jag kunde göra iallafall, men jag är påväg till jobbet som vanligt. Jag slutar 18.45 ikväll så då får jag åka hem och mysa ner mig istället.

Igår efter jobbet gick jag och handlade lite, sen la mig i sängen och kollade serie. Där låg jag hela kvällen i stort sett och åt chips med dipp och marabou. En riktigt lugn helg vilket har vart så skönt.

Vi hörs senare, ha en mysig söndag. Kram

Likes

Comments

Postad i: Tips

Tänkte tipsa er om ett par bra serier som jag för tillfället kollar på eller sett de senaste, jag föredrar serier framför film nästan alla dagar i veckan. Vad gillar ni mest? Serie/film?

Greys Anatomy - Ni vet säkert vilken den är och jag älskar den verkligen. Tycker hela serien är så bra både storyn och skådespelarna, det finns ju en del snyggingar med i serien också. Ett citat från min favorit karaktär i serien ”It’s a beautiful day to save lives” - Derek.

Men för er som inte vet vad den handlar om så kommer en liten sammanfattning här: Man får följa ett par läkarstudenters liv både på sjukhuset och utanför, att vara läkarstudent innebär mycket stress, mycket jobb, sena nätter och lite sömn. Det uppstår även relationer på jobbet med kollegorna som kan bli problematiskt, familjedrama och djup kärlek. En serie som ger en blandade känslor, mycket skratt, tårar och irritation. Man följer dessa studenter från dem var läkarstudenter till utbildade specialister.

Orphan black - Allt börjar med att en tjej bevittnar ett självmord vid en tågstation, hon upptäcker snabbt att tjejen som precis dött ser EXAKT likadan ut som hon själv. Hon söker vidare för att få reda på vem den döda tjejen är och upptäcker att det finns kloner av sig själv. Man får sedan följa deras liv, forskning och allting som händer på vägen i deras jakt om att få svar på sina frågor.

The walking dead - Jag kollade på denna serie för flera år sedan men tappade sedan intresset och nu för ett par veckor sedan började jag kolla om serien och är helt fast. Jag kan inte och jag vill inte sluta kolla, den är sinnessjukt bra faktiskt.

Handling: En man vid namn Rick vaknar upp från sin koma och märker att ingenting är sig likt. Han inser snabbt att jorden blivit invaderad av zombies och ger sig snabbt iväg för att leta rätt på sin familj. Ett gäng överlevare gör allt som krävs för att överleva zombierna och skapa ett nytt liv men på vägen går mycket fel.

Empire - Handlar om Luicous Lion som äger ett multi-miljons företag, han har tre söner som alla kämpar om att få ta över företaget en vacker dag och en ex fru som vill ha sin andel. Det är en musik serie där två av tre sönder är artister, Luicous är en gammal rappare och företaget är ett musik företag där de signar artister. De lever i en kriminell värd där de förflutna inte går att lägga bakom sig.

Den är så bra för er som älskar musik då det är kärnan i serien, den är så underhållande och jag kan inget annat än att älska Cookie som är ex fru till Luicous.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Såhär kan man se ut en lördag morgon klockan halv sju, halvt sovandes vid matbordet.

Godmorgon! Sitter och slänger i mig frukosten för tillfället då jag ska gå till vagnen om 10 minuter, tog lite för lång tid på mig med allt idag så nu blir det lite stressigt. Jag slutar iallafall klockan tre idag och senare ikväll kanske jag ska träffa Nellie. Återstår att se hur döda vi är efter jobbet haha.

Ha en fin lördag så hörs vi senare, puss.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Heeej på er, sitter på spårvagnen hem just nu och längtar efter att få lägga mig i sängen. Sätta på ett the walking dead avsnitt, göra något litet att äta sen somna gott. Där har ni mina fredagsplaner, inte de roligaste kanske men min lever firar haha. Jag ska även ta mitt vaccin som jag glömde ta imorse, man får inte äta en timma innan eller efter man tar vaccinet så får se till att hålla mig vaken en timma efter jag ätit. Det blir kvällens utmaning då jag är väldigt trött haha.

Hoppas ni haft en bra fredag och får en fortsatt bra kväll. Vi hörs imorgon. Kram

Likes

Comments