jag har inte bloggat på ett tag men det är många som vill att jag gör de så nu tar tag i bloggen igen... de mesta jag gör på dagarna är att umgås med min underbara son o man. just nu sitter vi hemma hos liams farmor och har det mysigt.. imorgon ska vi hem igen.. nu e de dax o ta hand om Liam. så jag får lägga upp ett inlägg imon. btw. jag gör gelenaglar hemma, det finns mer info lägre ner i bloggen.. godnatt på er 💙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa. Har inte bloggat på ett bra tag o känner att jag måste bättra mig så det. Jag e ju gravid i v 40 nu o har kraftiga värkar osv o har inte haft tid för bloggandet. Just nu ligger jag i badet o njuter. Vill bara att bebis ska komma ut snart. Jag är öppen 2 cm. Men man ska ju va öppen 10 cm. Så de e bara o vänta haha :)
Lägger upp ett inlägg lite senare då jag inte vill tappa mobilen i vattnet haha puss på er

Likes

Comments

Min älskade man, bästa vän och livskamrat! Idag är det ett år mellan oss, tiden går så fort. Tänk att idag va det ett års sen vi satt o diskuterade om vi verkligen skulle ta detta seriöst, och de gjorde vi, så vi tog beslutet att ge det ett försök. Inom bara några dagar kommer vårat första barn. Är så lycklig att jag är den som får dela alla minnen ihop med dig. Och jag som får leva mitt liv ihop med dig. Ett helt år har gått och många fler ska det bli! Jag älskar dig älskling!❤️

Likes

Comments

Jag vet att jag e riktigt usel på att blogga! Men jag har haft mycket plugg då jag pluggar distans hemma.. måste tänka på skolan osv med. Men jag har verkligen inte glömt av er!

Idag är det 19 dagar kvar till bf. Tiden går så foooort! Kan inte prinsen bara komma ut nu? De hade varit så skönt.. har haft riktigt galna samman dragningar... inte alls kul. Imorgon kommer mitt hallonblads te hem, de sägs att de stärker livmodern. Får väll se vissa har fått värkar av teet.

Jag lovar er att blogga imorgon med och jag lovar er jag jag ska börja ta de seriöst nu!

Här bjuder jag på en bild på mig själv, men snapchat effekten. Då jag aldrig lagt upp en bild på mig heheh 😘 puss

Likes

Comments

hej, och förlåt för dålig uppdatering här på bloggen har haft massa saker att göra, idag har vi varit hos barnmorskan och lyssnat på bebisens härta och kollat så att allt såg bra ut osv, allt va toppen.. kan inte vänta längre!! 4 hela veckor kan de inte gå fortare.. är skit nervös inför förlossningen dock, men efteer så kommer jag ha min lille prins i famnen.

Just nu sitter jag i köket med min älskade man som gör mat, han är så duktig! idag ska vi äta någonting vi såg på tastemade på Facebook, så vi får hoppas att det är gott. men de tror jag det är..

Vad har ni gjort idag? de e skit väder ute så orkar knappt gå ut.. hämtade ut ett paker från H&M idag, tänkte lägga upp de på bloggen sen men de e ganska mycket så får se fall jag tar med allt idag. De är massa kläder som jag ska ha nu efter graviditeten då jag bara har mamma kläder just nu typ hehe.. men ska hjälpa ahmed nu så bloggar lite senare!

puss på er sålänge!

Likes

Comments

När skaffade du din blogg?
Jag skaffade min blogg för 3 dagar sedan.
När gifter ni er?
Vi har inte bestämt än när vi ska gifta oss.
Ska ni skaffa mer barn? Isåfall när och hur många?
Ja de hoppas jag att vi ska göra, ingen aning när. Men inte på några år iaf. O hur många bet jag inte haha.
Hur länge har du och din kille varit tillsammans?
Den 12/2 har vi varit tillsammans i ett år.
Har du bott i Tynnered i hela ditt liv?
Ja jag har bott i Tynnered i hela mitt liv.
Har din kille bott i Angered i hela sitt liv?
Nej han är inte född i Sverige, men han har bott där i 20 år.
Varför flyttade ni därifrån?
För vi fick eget boende någon annan stans.
Om ni ska flytta igen vart hade ni flyttat?
Utomlands.
Hur träffade du och Ahmed varandra?
Jag puffade honom på Facebook så bestämde vi oss för att träffas så blev de vi 2.
Hur och varför bestämde ni namnet Liam?
Han skulle heta Leon först men då va det flera som skulle heta det, o då valde vi Liam för de va ett fint namn.
Hur var eran reaktion när ni fick reda på att du var gravid?
Vi blev glada, men kunde inte tro mina ögon först.
Vad sa Ahmeds familj när ni sa att ni skulle bilda familj?
Dom visste om oss från hela början, så dom stöttar oss hela vägen. Och är glada.

Likes

Comments

Just nu sitter jag och Ahmed och spelar bingo lotto, hahah vi vann 100 kr😂 vad gör ni för kul denna tråkiga söndag? Snart ska vi upp och göra mat men ingen aning om vad det blir för någonting ännu😳 mat tips någon hahah... lägger upp ett inlägg lite senare. Ta hand om er pusss

Likes

Comments

Godmorgon på er. Jag vaknade precis.. känns som att jag har börjat bli sjuk orkar verkligen inte resa mig upp ur sängen eller nått.. idag så ska jag bara ligga ner o vila och klockan 18.00 så ska jag och Ahmed spela bingo lotto. Kul va! Inte för att man vinner någonting men men haha. Jag hade frågestund på instagram och ska alldeles strax svara på dessa frågor här på bloggen. Men nu måste jag ta en alvedon och försöka vila lite 😘😘

Likes

Comments