Hej på er! Har ni haft en bra helg? Min helg var verkligen den lugnaste på länge tror jag. Umgåtts med en fin vän, ätit mycket god mat och bara myst. Lördagen bestod av Tacokväll och film med Bea. Och nu idag (söndag) så har jag först varit och hälsat på kattungarna som jag ska adoptera (!!!) ja det är sant! Jag ska bli med katt! Känns helt fantastiskt och dom är så otroligt fina. När jag hälsat på min kattungar åkte jag hem för att städa, tog en lång dusch och lagade sen en god middag - perfekt söndag helt enkelt.

Nu är jag redo för en ny jobbvecka med nya möjligheter! Till helgen kommer min mamma hit och hälsar på, och dessutom så har jag förhoppningsvis fått hem kattungarna, gud så mycket roligt som är på gång! Det gör mig lycklig.

Kvällens middag - Lax med pesto, bönpasta och ruccola toppat med balsamico. Så enkelt, så nyttigt, så gott!

Mycket mat och matbilder nu, hehe. Men det är ju trotsallt ett stort intresse ;)

Nu väntar sängen!

Puss.

Likes

Comments

Mitt senaste beroende - bananpannkakor! Så himla lätt att göra, och så himla gott. Känns som en lyxig lördagsfrukost, även fast det är så nyttigt. Det enda du behöver är en banan och två ägg. Jag brukar även krydda med lite salt och hälla i chiafrön för lite mer mättnad. Idag blev det hallonsylt till, men vill man vara ännu nyttigare så kan man använda sig av färska bär som topping! Mums.

Idag kommer en kär vän till mig från Uppsala hit till Stockholm för en lunch och lite shopping. Det var verkligen jättelängesedan vi sågs så jag ser så mycket fram emot det.

Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments