Idag började vi dagen på Andys lekland med Jenny och Maximilian och alltså behöver jag säga något mer än kolla på bilderna? Våra fina ungar!
Efter Andys åkte vi hem till Jenny och åt lunch medans barnen sov, det var nog första gången det hände men ändå stressar man i sig maten för att få äta ifred

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I fredags spenderade vi hela dagen hemma hos Emma och tilly, det är inte lika enkelt längre att fånga alla "bebisar" på bild längre och inte alls ofta vi lyckas träffas allihopa längre. Det är en liten skillnad på dom sen senast vi var där kan man ju säga. Nu går dom allihopa och är inte alls lika lätta att fånga på bild tillsammans. Men med mutning i form av majskrokar och sång så lyckades vi

Likes

Comments

Nya skor till mig och Lowa kom hem igår, alltså hur fina är dom inte? Till Lowas skor har jag även beställt en overall i svart och zebra från Lindberg. Bild på det när den kommer hem med posten

Likes

Comments

Solklar favorit i familjen, hon älskar sin morbror!
Hon har börjat säga "mobo" när man frågar om vi ska träffa honom och när vi svänger in på gatan och hon ser huset sitter hon och säger "oh! oh!" Och hoppar i sin stol av lycka. Idag följde vi med honom till läkaren och snacka om överlycklig tjej att få spendera några timmar med favoriten

Likes

Comments

Ja vad har egentligen hänt? Massor om jag tänker efter men allt tänker jag inte avslöja. Jag och Lowas pappa har flyttat isär och fick huset sålt rätt fort, 13 december får jag flytta in i vår nya lägenhet i Kungsängen och tills dess bor vi i viksjö hos min pappa.
Vi var en vecka på Gotland med min mamma och familjen där lillebror hade crosstävling men roligt nog så var det Stockholms veckan samtidigt och jag fick passa på att hänga med tjejerna en dag. Lowa har hunnit fylla 1 och vi hade ett stort kalas hemma hos min mamma fullt med släkt o vänner och vi kunde inte vara mer än nöjda. Hon går själv sedan 9 augusti, innan de hade hon tagit typ 3 steg men då släppte det och hon bara gick. Annars har vi bara tagit dagarna som de kommer och tagit det rätt lugnt. Hängt med kompisar, åkt båt, badat, flyttat och haft en helt underbar sommar

Likes

Comments

Hösten är här och det är väl lite små mysigt men med småbarn innebär det att allt tar dubbelt så lång tid och värre blir det när vintern kommer. Imorse på morgonpromenaden åkte åkpåsen fram och man var väl lite smått avundsjuk, hade gärna bytt plats med henne.
Efter lunchen gick vi ut på baksidan och lekte med bollar och hundarna, det roligaste Lowa vet är att få busa med hundarna här hemma.

För tillfället bor vi hemma hos min pappa i viksjö med tomt, det kommer vi sakna när vi flyttar härifrån i december. Då flyttar vi till en tvåa på 64kvm i Kungsängen

Likes

Comments

Det kanske är dags för en comeback här på bloggen igen, allt har börjat lugna ner sig och det har hänt mycket sen den 22a juni. Ska försöka köra en liten update i ett annat inlägg senare.

Idag kör vi en mjukstart med lite bilder från dagens bus i lekparken med Maximilian

Likes

Comments

Godmorgon! Det ser ut att bli toppen väder idag och då ska vi passa på att njuta av solen och i eftermiddag kommer Lowas pappa och hämtar henne för en natt hos honom. Nästa vecka börjar jag jobba, bara i tre veckor men kul ska det bli och det skulle inte förvåna mig om det kommer vara super väder bara för det.

Igår hade vi läkarbesök på BVC och vi fick ett "en alldeles perfekt bebis" hur stolt blir man inte? Hon väger numera 11,050kg (!!) och är 74cm lång. Exakt lika mycket som jag vägde när jag var 11 månader, hon är en stabil min lilla knubbis. Efter BVC hämtade vi ut nya lära gå sandalerna från posten och gick direkt hem för att testa dom och dom fungerade alldeles utmärkt.
Köpta för 149kr på hm

Likes

Comments

Hipp hipp hurra idag är det Lowas bonus morfars födelsedag!
Känns som att det är någon varje vecka som fyller år, men vad gör det när det bjuds på god middag och när man får klä på finkläder. Dagen till ära fick det bli en klänning från Newbie "ankstjärtstrosor" från när jag va liten och en rosett.

Likes

Comments

I fredags blev "plutten" 10 månader. Måste börja planera 1 års kalas (!!!!). Hon är just nu i en utvecklingsfas och sover så dåligt men det händer så mycket. Hon kan stå själv utan stöd längre stunder och går med bara att hålla i en hand så snart kanske det kommer några steg, hon gör ljud på läpparna med fingrarna och är en riktig liten teaterapa.

Likes

Comments