Header

Sjukt bra dag på gymmet!

Märker att man orkar allt mer och mer både fysiskt och psykiskt. kollade även på ett gammalt klipp på mig idag som spelades in för några månader sen och om jag inte märker fel så tycker jag att jag hade en jävligt pipig stämma.

Vet inte om det beror på det Naturliga testosteron som kickar in när man tränar mer fysiskt men det är väll alltid roligt att märka vissa skillnader.

Är även sjukt sugen på en ny tatuering snart, men har väldigt svårt på vad. Kanske en mandala, bygga på chestpiece, kanske något diabete relaterat eller nått annat, ge gärna något tips!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilderna talar för sig själv!

Bättre blodsocker, bra kost och mer energi, målet till en pump känns allt närmare!
Viktuppgångar och allt ser mer och mer ljusare ut.

första bilden visar en sjuk person med en vikt på knappt 60kg och den andra visar en ny starkare person som ska bevisa att en sjukdom inte kan ta kontrollen över en och med en vikt på 68,8kg och bättre fysik så vet jag att man aldrig ska ge upp och att det är inte försent att bry sig om sig själv!

Och ja! jag har små händer..😒


Likes

Comments

Hoppas alla har haft en riktig god och mysig jul för det har jag haft. Vill även säga att jag känner att jag är som nyfödd och känner mig bättre än någonsin, helt nytt humör, helst ny energi och samt den uppskattning alla ger mig för att jag är den jag är värmer!
Träning går bra och ännu en viktuppgång och med en målvikt på 70kg närmar sig. Jag kommer förändra mig själv för att visa att det går att nå toppen från botten. Jag är nu uppe i 68 kg och jag vill säga att det har jag aldrig vägt innan, fan vad glad jag blir!

Snart är det är ett nytt år och jag tror det nya året kommer bli mer en toppen.
Jag önskar alla en riktigt VARM jul och att ni har fått många fina klappar!

Om inte så är familjen den största gåva man kan få.
God jul!Likes

Comments

Sedan i helgen när jag kom ut ifrån sjukan från en keto acidos vägde jag strax under 60 kg och nu 3 dagar senare med lite intensivt gymmande så är jag nu uppe i 65,2kg vilket jag länge sedan var uppe i.

Mina blodsocker blir allt stabilare och med rätt kost så blir dem ännu bättre, jag kan inte direkt fatta att jag inte ville må såhär när jag mådde sämst med höga blodsocker, jag känner helt ny energi som jag inte kände innan och humöret är på top!

Idag blir det även första dagen på ett fritids som jag fått vikariat på så jag kan inte mer än säga att det ser riktigt ljust nu.

Likes

Comments

Kan väll börja med att meddela att jag har vart inlagd på sjukhus sen i måndags av en keto acidos och den akuta inbjudningen vill jag nog inte vara med om igen, lungorna drog ihop sig så att det var som att andas genom ett sugrör samtidigt som om man hade fått tusen nävar i magen.  Jag måste hitta en morot till min diabetes som gör att jag måste ta hand om mig bättre. länge har jag kämpat för att få en insulin pump vilket hade underlättat för mig något enormt.  Jag får sätta målet och fortsätta kämpa och blicka framåt för vill verkligen inte att min diabetes ska förstöra för mig i vuxen ålder med dom drömmar jag har och även om många dagar är mörka så ser jag även ett ljus nu som blir allt starkare.

nog om det negativa !!
positivt är att jag mår bra och har startat en sida på Facebook där jag lägger ut mina bilder jag ritar och jag ser att mina bilder är väldigt omtyckta!
fick ett trevligt meddelande att en person ville ha en 3-5 lång serie bilder jag ska rita så de blir ett projekt att se fram över.  hoppas jag kan uppdatera här lite oftare!!

Besök den https://www.facebook.com/871263472906066

Likes

Comments

På fritiden kan man hitta på massa kul
gå in på min instagram för att se mitt klipp Inst: @Creaholic

Likes

Comments

Efter åtta hårda timmar med både solsken, regn och en förbannade massa knot så är lite trägårdsarbeten klirrat.
Lite plus I kassan +++
Trimmad damm och kullar samt gräsklippning.

Likes

Comments

Sjukt härlig dag med massor av sol, älskar när man har en riktig "sunweek" utan att det tråkiga regnet som förstör, enda för att vara riktigt lat. Nåja vad har hänt och vad väntas???

Idag så har man hunnit med tre saker:

* Solat
* Lavat ved
* Vart hemma och latat

Vad kallar man det? Inget särskilt har faktiskt hänt under dagen men jag vet vad som väntas:

* Fet vin/ölbrännboll med gymnasieklasserna
* STUDENTEN!!
* Bröllop
* Bråvalla!

Känner att denna sommarn börjar bra, kommer bli bra samt att man kliver in i vuxenlivet och upptäcker världen
fack yeee!


Likes

Comments

Då tog man sin helg för denna vecka eftersom Jesus for till himlen och så en härlig klämdag på köpet. Kan det bli mycket bättre än så. Kan börja med att stiga upp ur sängen sög, skolan förövrigt bara dryg, flaket för studenten samt champagne frukost så är min del betald av det så några hundralappar fattigare blev man med. Nåja känner att det närmar sig slutet och jag är fett taggad på att bli arbetslös, haha

Så av dagen gången så tycker jag inte det har vart något vidare "plus" då jag är så sjukt trött, men det är nog de flesta tror jag.

Nu ska jag avnjuta lite lifsnektar

Likes

Comments

Efter över ett års inaktivitet tänkte jag minsann testa på det igen.
anledning till inaktiviteten var på grund av tappat intresse och jag kände att jag inte hade någon direkt ide till att fortsätta men men jag känner att jag har en del saker på G att underhålla er mer med. Kommer bjuda på vad jag inspireras av och mycket mer samt förhoppningsvis lite bättre uppdaterande 

Likes

Comments