Nu är jag trött på kylan!! Kung Bore håller ett stadigt frostigt grepp om oss.. Var ute på en PW (power walk för er som inte vet) förut för att rensa skallen och samla nya krafter i jakten på nytt jobb. Höll på att frysa sönder i den svinkalla vinden.

Allt känns så dystert på vintern på nåt sätt. Hela min värld rasade samman för inte så längesedan och jag känner att kylan, arbetslösheten och ensamheten sätter sina spår i mig.

Viljan finns där men motivationen tryter och jag vill helst bara gräva ner mig. Hur får man tillbaka motivationen? Hur länge orkar man med alla dessa möten med arbetsförmedlingen som inte leder någonstans alls?? Dom kallas för AMS men jag anser att dom är TRAMS för dom gör ju inget för att hjälpa en.

Tror jag tar detta hårdare då min största inspirationskälla och batteriladdare hästarna inte längre finns i mitt liv då ekonomin inte tillåter det.. Känns som en fallande spiral som kommer att ta all kraft att komma ur, kraft som jag just nu inte har..

Oftast är det ju så att löser man ett stort problem så faller de små problemen runt omkring även dom på plats. Men hur ska man kunna se ljuset i tunnelns slut när man trevande i mörkret inte kommer fram?

Jag tycker jag förtjänar ett break nu efter allt jag gått igenom på sista tiden, men det verkar inte som att det är min tur att finna lyckan, jobbet eller de andra puzzelbitarna som saknas..

over and out

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Längtar verkligen till på lördag..  Då blir det middag och sedan utgång. Få klä sig i nåt annat än svarta byxor och svart tröja som man har på jobbet (dresscode på Kicks) Slänga på sig extremt mycke ögonskugga och fixa iordning sig ta sig en lite jävel o bara dansa loss..

Ska bli riktigt kul.. Var ett tag sedan nu..

Det enda som jag vet med säkerhet att jag ska ha på mig är min parfym.. Men klädmässigt får jag se vad jag är på för humör..

Hoppas att snön har smält så man kan använda sina Scorett stövlar med 12 cm klack utan att behöva halka runt som bambi på hal is.. Längtar verkligen till våren är så trött på kyla snö och slask.. 

VÅREN KOM NUUUU!!!!!! behöver värma min frusna själ..

Likes

Comments

Före jul blev jag arbetslös och gick hemma i 3 månader och höll på att klättra på väggarna.. Allt gjorde mig frustrerad och irriterad och jag kände mig ensam och övergiven.

Men så bestämde jag mig för att om det så ska behövas så skaffar jag mig en praktikplats bara för att få nåt att få dagarna att inte snigla sig fram.

Fixade en praktikplats på Kicks då jag såg det som en kul grej. Men shit vilken utmaning det blev. Det är miljarder krämer, parfymer och smink som man skall lära sig. Min praktik varar i 3 månader och jag tycker jag börjar få kläm på en del av sakerna.. Har testat en massa nytt smin och lärt mig massor om hudvård.

Men så kommer det tillfällen där man känner shit vad okunnig jag är.. Har spenderat större delen av denna helgen med att plugga in produkter så jag slipper stå som ett fån när kunderna ställer frågor.

I butiken där jag jobbar är det en go stämning och många skratt, De tjejer jag jobbar med besitter en sån enorm kunskap att man känner vördnad för hur de kan trolla med produkterna o vips så ser det hur glamoröst ut som helst..

Känner mig som en svamp som bara suger in information och hjärnan arbetar på högvarv för att klara av att ta till sig allt.. Men jäklar vad kul det är..

Det är första gången på många år jag vaknar på måndag morgon utan ångest inför kommande arbetsdag..

Längtar till Roberto Cavallis nya doft lanseras så man kan köpa den fick ett test av deras representant och den är helt jävla grym. Flaskan är lyxig och doften sensuell och djurisk.. Men det är ju så allt Cavalli skapar ser ut..

Ha en grym dag.


Likes

Comments

Nu får killar bannemej ta och hänga med i utvecklingen. Dom har en massa gadgets som helst för att ta bort oönskad hårväxt i näsan, öronen och för att trimma skägget till perfektion.  Men när det gäller resten av kroppen är dom totalt CLUELESS..

Det ställs krav på oss tjejer att vi ska raka och ansa för att vara så sidenlena som  möjligt. Men på dom verkar det vara ok att se ut som bushmen..

Jag har nyligen dejtat en kille som är jättesnäll och go på alla sätt o vis, ingen hunk direkt men en charmig grabb som får mig att skratta.

Nu efter några veckors dejtande så sov vi ihop (pga kvinnliga själ sov vi bara ihop). När han tog av sig tröjan så höll jag på att svimma och det var snarare av skräck än förtjusning.

Han var jätte LUDEN ungefär som en bergsgorilla.. Det är ok med hår på bröstet, armar och ben men fan inte på axlar och rygg..

Ytligt?!?! Absolut men jag tänder inte på killar som är hårigare än KING KONG..  Vi lever i ett samhälle där det finns alla förutsättningar att se så bra ut som möjligt..  Så grabbar en vaxning av rygg och axlar och ni slipper stöta på detta problem..

Jag vet att det finns fler tjejer än mig som reagerar på samma sätt..

 

Likes

Comments

Ibland när man är i stan så kan man bli förbluffad över hur folk både klär sig och hur dom beter sig..

Var på lunch med en vän idag och på väg hem från stan så sitter det 4 tjejer framför mig på tåget.. Sättet de pratar på avslöjar att dom är 12-13 år.. Två av tjejerna hade väldigt lite tyg på kroppen och satt o pratade om vilka killar dom skulle hångla med i helgen på nån fest samt att om dom var bra på att kyssas skulle de kanske få gå längre än så..

Jag trodde jag skulle sätta min Latte i halsen..

Den ena tjejen utbrister helt plötsligt Men guuuuuuuuud han ba tog på mig såhära ba.. o tryckte sig mot mig såhär ba...

Vad är det som gör att dagens unga knappt tonåriga tjejer beter sig på detta sätt??? Dom är i mina ögon bara barn och borde få vara det ett tag framöver..  Vad är det för föräldrar som låter dem se ut som översminkade luder och inte sätter ner foten?

Min mamma hade gett mig husarrest om jag hade klätt mig så eller betett mig så..

 

Likes

Comments

Nåt jag har funderat på när man är med på en dejtingsida som är till för singlar som vill träffa någon att dela sitt liv med. Hur kommer det sig då att det finns så många oseriösa män och kvinnor där då?

Jag menar om man nu utger sig för att vara ute efter ett förhållande och letar efter den rätte, varför säger man inte det då?? Det värsta jag vet är oärliga människor som utger sig för att vara nåt dom egentligen inte är..

Det är en ren djungel det där med att dejta och jag blir matt bara av tanken på att det tydligen bara är gamla gubbar och idioter som dras till mig.. Varför skulle jag vilja vara med en gubbe som är gammal nog att vara min farfar, nån som är så ung att jag skulle kunna vara hans morsa eller nån annan emotionellt störd människa som velar värre än en yr höna med avkapat huvud. Sen finns det ju de som tror man är ihop efter en dejt.. eller de som bombar sönder mobilen med en massa desperata sms om att man är sååå fantastisk o dom kan inte sluta tänka på en..

Nej Tack!!!!!

Har alla vettiga killar runt 30 gått i ide eller vad är det frågan om?? Nu har jag dejtat fram och tillbaka i snart 3 år och känner att jag är så trött på skiten att det inte längre spelar nån roll om man är singel eller inte...

Den ena idioten avlöser varandra o man står där som en sorteringsrobot som sorterar in killar i olika kategorier.. Slängas....... läggas i kanske högen....... o.s.v.

Jag är trött på att snubbla på målsnöret eller höra att du är en jättegullig tjej kanon på alla sätt....

MEN!!!!!!!!

Och så kommer det nån kass ursäkt i stil med att "det saknas något", "vi kan väl vara vänner", "det är inte du det är jag" eller den senaste "herregud det är bra om det går några dygn innan man hörs av" Eller som vissa andra gör stoppar huvudet i sanden och låtsas att man inte finns..

Väldigt moget måste jag säga..

 

Likes

Comments

Är det vad livet går ut på?? Själv bedrägeri?? Man kliver genom livet och samlar på sig erfarenheter i allt. Man ger sken av att allt är så himla tiptop och att man har allt man drömt om..

Man lurar sig själv och sin omgivning att allt är i sin ordning och att man trivs som fisken i vattnen trots att livet är slitsamt och man kör sig själv i botten för att på nåt sätt lyckas hålla skenet uppe.

Men om livet inte är tiptop och om man inte har allt det där man önskat sig och om man sliter som ett djur för att alla ska se en som den där starka individen som livet inte kan knäcka.. Vad händer då?? Vad händer när illusionen rasar samman och man inte klarar att hålla skenet uppe?

Kolla bara på killen jag dejtat som på fullaste allvar tror att man kan dejta 1 dag i veckan och att man inte behöver höra av sig förrän nästa gång man känner för att ta en dejt (eller ett snabbt och säkert ligg) som man sedan kastar bort som en använd trasa..

Varför gör man såhär mot sig själv? Är man så sadistisk mot sig själv eller är det bara ett sätt att ta reda på om man faktiskt har några känslor i kroppen??

Att han inte är intresserad har jag redan listat ut.. Men varför ska det vara så svårt att bli omtyckt av nån man tycker om..  Vad är det egentligen som krävs för att man ska lyckas fånga en kille?? Vad är det som krävs för att han ska stanna??

Det måste bli ett slut på mitt självbedrägeri men hur????

Likes

Comments

Hundens dagbok
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det bästa som finns!
 

Kattens dagbok
Dag 856 av min fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Notera: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kisse jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi’. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem med tanke på risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallburen är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias…

Likes

Comments

Jag har nog världens underbaraste vänner... Häromdagen hände det en ganska uppochner vändande grej i mitt liv och allt blev till kaos..

Igår var jag som en zombie som inte sovit på nästar 48 timmar pga att oron är fruktansvärt stor.. Då kommer 2 av mina närmaste vänner med junkfood och sitter o pratar skit i flera timmar.. Kändes skönt att ha dem här och slippa alla tankar som surrade i huvudet om det hemska som har hänt..

När dom sedan hade åkt hem efter att ha tvingat mig att gå o lägga mig och sova kändes allt mycke lättare,, Vetskapen om att dom finns där och fångar upp och stöttar mig när allt är skit är en trygghet som man inte kan beskriva i ord...

 

Likes

Comments

Vilka är fördelarna med att se yngre ut än man faktiskt är?

Vad anser man egentligen är fördelar? Jag får trots att jag fyller 31 snart visa leg överallt.. På krogen, på systemet och alla andra inrättningar där du måste vara över 18 år...

Visst är det en komplimang men i längden är det rätt trist. Vissa anser att när man fyllt 30 ska man var gift och ha barn gå på parmiddagar och umgås på ett vuxet plan.

Jag är varken gift eller har barn.. Jag trivs med mitt liv och jag anser inte att jag måste ha allt det där familjära. Enda gången jag saknar det är vid högtider men å andra sidan kan jag jobba de dagarna utan att jag har nån där hemma som klagar på att jag jobbar Jul, nyår, påsk o.s.v.

Nackdelarna med att se yngre ut är?

Att det kommer fram killar i 18-20 års åldern vilket är alldeles för ungt och man uppfattas som en bitch för att man talar om för dem att dom är 10 år för unga...

Killar i ens egen ålder tittar inte ens åt en för att man ser ut som de ynglingar man själv ratar.. Det har blivit som en ond cirkel som man inte vet hur man ska komma ur då man fortfarande inte har fått några rynkor..

Att man sedan känner att man har lämnat partyscenen bakom sig och lämnat över partyprinsessekronan till yngre förmågor är det ingen som uppfattar,

Varför är vi så åldersfixerade i vårt samhälle och varför måste man konstant dömas för hur man ser ut eller klär sig? Vad hände med personlighet, old fashion dating och vart tog det hederliga tonårshånglet vägen?

Idag är pressen så pass hård på oss att man ska släppa till för att det är vad som förväntas av en men om man inte vill släppa till då drar folk.

Vad är det för fel på vår generation??

Likes

Comments