Header

Sleepy😴 (gamla bilder)

Likes

Comments

Snö. Snö och vinter är plus och minus i olikas ögon. För mina småsyskon är det ett stort plus. Man bara ser all lycka dom får i ögonen.
Men för andra som mig kanske.. så är det inte lika omtyckt med snö. Jag kan gilla snö när det ligger på backen. Men jag gillar inte när det snöar. Samma med regn. Det kan lov att få vara vattenpölar men jag avskyr när det regnar.

Hur är ni själva när det kmr till snö och vinter?

Likes

Comments

Hej! Förlåt för dåligt uppdaterande. Jag har haft väldigt mycket denna vecka. Jag kom tillbaka till skolan efter en lång tid. Jag går nu 1 lektion per dag. Vilket är skönt!
Så det har tagit mycket på krafterna. Jag tänkte inte att det skulle bli någon skillnad att vara på en lektion per dag. Men det tog mycket av min ork senare på kvällen.

Sedan i fredags så fyllde jag faktiskt år! 15 år :). Inget speciellt jag är bara glad att jag kan handla energidryck på Willys nu, haha 5 för 25kr. Det kmr bli roligt. Nu får jag bara se till att släpa med mamma till banken och skaffa id-kort. Det hoppas jag att vi får till ganska snart!

Jag har börjat kolla på 2 nya serier sen sist också. Glitch (finns på Netflix) den har jag sett klart, skit jävla bra!!! Läste faktiskt att säsong 3 kommer 2018! Så det ser jag fram emot! Sedan just nu faktiskt så ser jag på Teen Wolf. Absolut inte den bästa serien men den är bra, lång tråkig dock.. handlar om samma sak hela tiden så det tröttnar jag lite på faktiskt.

Men Glitch skulle jag verkligen rekommendera!!! 5/5 den är jättebra!!!!!!! Så den borde ni alla se! Om ni inte redan har sett den.

Likes

Comments