Header

Hej! Hoppas ni mår underbart! Själv mår jag väll lite sådär, ingenting jag vill prata om här iallafall för då kommer det inte sluta bra, hahaha. Jaja nu tycker jag att vi alla ska släppa allt negativt i våra liv just nu och tänka på vad för roligt man har/kommer vara med om nu i oktober.

Det jag redan har upplevt

Beställt smink

Hämtat ut mitt smink

Fått hem mina skal från Wish.

Ätit kebabtallrik flera dagar i veckan, mumsigt!!

Haft roligt med vännerna

Provade på att spela basket i ca 2-3 veckor.

Det jag ska uppleva de kommande veckorna av oktober

Orienteringsprov på idrotten (ofc) imorgon faktiskt! i 3 timmar, ute i skogen med en karta och kompass om man nu är smartare än mig och kan förstå sig på kompasser, hehe ;D.

Åka till Ullared!!!!!!!! Nu på lördag, den 21 :)

Den 23 så ska det även vara ett SIP- möte, där skolan, np-center (soc, hjälpare för barn med npf diagnoser) och BUP, mina föräldrar och sedan även 3 andra från SOC. (Det mötet ska jag inte vara med på, vilket känns så där. Beror på vad som sägs men tror nog att det skulle sluta riktigt dåligt om jag var med på det mötet. Så jaa nästa måndag efter 15:00 så får jag höra det återberättat vad som sagts. Så antingen blir jag helt galen och tappar all lilla IQ som finns i min hjärna och blir bokstavligen psycho!! Förbannad och helt galen. Eller så blir jag hype och fantastiskt glad och överlycklig.. Men vi alla vet nog vilken av dom 2 alternativen vet blir :):.)

Jag ska ju även laga min freeking tand med laser stråle!! Dock inte i oktober utan 9 november tror jag det är.

Jag ska få höstlov, hahahah kul!

Jag ska träffa min psykolog på BUP och ha några samtal som vi alltid har.


Iaf så var väll det ändå allt, tror jag! Väldigt rörigt inlägg och kanske inte alls intressant! Jag ska nog snart börja med mina mer djupa och seriösa inlägg som jag har tänkt skriva ca 1-2 gånger i månaden. Jag måste först bara hitta på ämnen att skriva om. Men ja hoppas ert oktober blev bra och kommer att bli ännu bättre! :)

Hejdå! XOXOMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Haha jag passade på att tänka till lite och ta några bilder (dock så blev nästan alla bilder värdelösa) sedan så filmade jag även ett kort klipp på löven. Haha låter kanske lite konstigt för en tonåring att ta bild på vädret och filma löven oså. Nuförtiden verkar ju ingen bry sig eller tänka på hur miljön egentligen är. Haha det gör verkligen inte jag hela tiden! Men jag ör tacksam över dom få ögonblicken jag fångat på miljön, väldigt fina minnen har jag😊😊❤️❤️
Ha det så jättebra hejdå❤️❤️ Älskar er! XOXO

Likes

Comments

Höstens brister? Låter brutalt? Överdriver Engla nu? ”Åååh vad ska Engla säga nu!!??”. Haha.
Hösten är en jättefin och härlig årstid generellt. Löven som faller ner i olika nyanser. Små regnet som är typ bokstavligen varje dag. Och att känna den kylan som inte är för kallt. Lite mysigt är det ju ändå. Trotts kylan och vädret. Men nu ska jag ta upp höstens brister! Dom nackdelarna som jag märker.

Nackdel 1: förkylningen, halsont, feber och kylan. Ibland stiger kylan till den nivå då jag tycker det blir väldigt jobbigt. Vilket då gör så man blir trött jättefort för vädret påverkar en, vilket kan vara både positivt och negativt. Jag är en sån person som har ett helt otroligt bra immunförsvar! Jag blir aldrig sjuk, bokstavligen aldrig! Senaste gången jag hade feber så var det januari 2016! Jaa! 2016!!! Vissa blir ju sjuka nån gång i månaden eller några gånger per halvår! Men nej! Jag är verkligen inte så. Men nu så känner jag hur jag håller på att bli sjuk. Hela helgen och idag. Så har jag varit skit trött, haft ont i nacken, ont i halsen och haft huvudvärk. Jag är även helt j*vla förkyld och täppt i hela j*vla näs j*veln! Vilket jag stör mig på någon enormt mycket!! Jag har ju alltid haft någon konstig tanke om att nässpray gör ont och känns obehagligt så jag har aldrig i heeeela mitt liv använt nässpray! Inte på rätt sätt iaf. Närmaste jag och nässprayen har kommit som vänner är då jag sprutat ut lite av sprayet på en sked och sedan försökt göra så att det skulle droppa in i min näsa, vilket det gjorde. Men som vi alla förstår så direkt när jag vred huvudet tillbaka så åkte ju all vätska ur näsan. För jaa... man sprayar ju rakt i näsan utav den anledningen att det ska åka upp i bihålorna (eller vad det heter) så att det senare kan lösa upp.

Nackdel 2: regn! Regnet är mysigt men ibland går det mig på nerverna!! Ibland är det för ofta, eller för mycket. Eller ibland så känner jag bara ”NEEEEEJ INTE REGN!!! VARFÖR IDAG!!!! ÅÅÅÅÅÅHHHH JÄVLA REGN VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET HÄR!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅHHHHHHHH”. Haha. Så jaa det kanske beror på humöret mest. Men regn gör en faktiskt begränsad! Man vill ju inte direkt gå ut och träffa sina vänner och sedan gå utanför dörren och bli ner kissad av regnet!? Nej, NEEJ säger jag bara! Jag stannar hellre hemma och är uttråkad som f*n men ändå torr! Jag tycker faktiskt att det är så synd att man ska bli begränsad av regn! Någon som är så naturligt! Vatten! Helt vanligt vatten! Men att det kmr som en bomb på en sekund sen nån minut senare slutar det. Jaaa. Jobbigt är det!

Likes

Comments

Ahahhaa jag är väldigt impulsiv Ahahha. Men det är ju ändå bara hår! Sedan så blev det knappt skillnad enligt mig! Så det gör verkligen ingenting för mig. Det är hår. Det växer ut! Lugna ner er. Om ni vill klippa eller raka eller färga eller något! Bara gör det! Go for it! Det går att ändra sig efteråt, Promise ❤️ iaf Ahhaha Hejdå hoppas ni har & får en fantastisk dag! XOXO ❤️❤️

Likes

Comments

Förlåt! Man hör väldigt grova ord i början och litenhet och dit i videon! För er som känner mig så vet ni ju hur jag fungerar att typ 9/10 gånger så skämtar jag alltid! Skämtade om allt dumt jag sa i videon. Förutom i början då jag verkligen var jätte besviken för att mitt ljud hade slutat fungera. Så då blev jag väldigt upprörd! Men menade ju såklart inget illa! Vilket jag tror att ni förstår. Haha hillebard förklara mig lite. Ha en trevlig dag imorgon ❤️❤️ hejdå XOXO

Likes

Comments