Hello! Idag har det varit en vanlig skoldag som har flutit på rätt bra faktiskt. Siri min älskling fyllde 19år idag så vi bestämde oss för att käka ute. Sickla har inte det största utbudet, så det fick bli Tacobar. Jag fick även mina 11 skivbiljetter som jag måste börja sälja nu, vilket är jobbigt faktiskt. Wish me good luck! Efter skolan mötte jag upp Mikaela i sickla och efter många om och men tog vi en fika på Espresso House. Fick höra om hennes "fantastiska resa" i livet,  vilket var rätt kul! Vi gick runt ett tag och kollade i affärer, men sedan var det dags för mig att börja dra mig mot jobbet. Jag började som vanligt vid 16:30 och slutade 19. Klickade verkligen bra med barnen idag, vilket aldrig har hänt tidigare typ. Nu ligger jag i sängen och ska sätta på ett avsnitt av The Big Bang Theory och sedan blir det läggdags, pöss. 

Likes

Comments

Började kolla på Entourage serien för 10 dagar sedan och nu har jag tyvärr sett alla avsnitt... Serien är så jävla bra!! Jag rekommenderar verkligen er att se den, ni kommer inte ångra er. Nu sitter jag och väntar på att det ska bli den 24 juni för då har den biopremiär i Sverige. Ja, dem har nämligen gjort en film, ni förstår inte hur taggad jag är!!

Likes

Comments

Hatt - En marknad i England// Klänning - Sheinside// Skor - Din Sko

Likes

Comments

Igår tog Martin och Markus studenten så vi fick följa med i partybussen. Det var skit kul, det tog 1 minut sedan var man helt dygnsur. Det kändes som ett hemmakrök, men att alla var skit hypade. Fyfan vad man stank!! Drog hem duschade, åt och fixade mig. Sedan drog vi till Martins studentmottagning och käkade. På kvällen drog vi till Långholmen och krökade, det var väl helt ok. Nu är min syster på besök så är skit glad! BARCELONA VANN CHAMPIONS LEAGUE!!!!! Ville bara uppdatera er lite, aja ska sova nu puss :*

Likes

Comments

​En podd som jag och Emelie spelade in en tråkig söndag. Haha ta inte allt så seriöst, Emelie är lite speciell. 

Likes

Comments

Denna bild får mig att bli så jävla stolt och glad över att hon vågade göra denna övergång så öppet bortsätt från allas åsikter och kommentarer. För att jag vet att detta kommer att inspirera och hjälpa så många andra som är i samma sits som hon var i. Hon är inte bara förebild för transpersoner utan för alla som rädda för att vara sig själva. Hon visar att man ska våga vara sig själv och inte bry sig om vad andra tycker, livet är för kort för det och att det aldrig är försent. Massor med kärlek till dig Caitlyn!

Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan, kollar på KUWTK och käkar lunch. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig inför JESSIE J, så jävla taggad!!!

Likes

Comments

En av de bästa live konserterna jag har varit på. Hade så jävla kul och jag rekommenderar verkligen att gå på en Hoffmaestro konsert. ni kommer inte ångra er!!

Likes

Comments