Header

Har samlat lite "jul" rabatter här nedan som kanske kan vara av intresse. En del av dessa behövs rabattkoder jag fått för att dela med er läsare. Annars är det bara att klicka på namnen eller bilderna nedan så kommer ni till hemsidan, och automatiskt med mellandags %;en. Passa på att shoppa loss.

Mitt bästa tips till er just nu är ELLOS .

Ellos Sale "Mellandagsrea" up to 70%. Until 1/1. Samt en extra kod till er 20% discount on first order* Use code "345458".

Gina Tricot har upp till 50% på en hel del varor fram till och med 20170108.

Halenshar nu Sale up to 50%. En liten extra kod 15% discount and free shipping on first order*. Until 31/3. Use code "NY16".

Junkyard30% till 80% rea.

Nordic feel Sale "Mellandagsrea" up to 75% HERE 20% discount on scented candles HERE

Bubblerrom Sale up to 50%. För att få 10% discount on first order over 100 kr*. Use code "NEWWEB".


Likes

Comments

Igår fick vi huggt julgranen eller rättare sagt skjutit julgranen. Eller det blev faktiskt två i år också. En större nere och en mindre till Nicolai rum.

Största problemet nu är väll att jag fortfarande inte känner någon julstämning. Hittar den verkligen inte i år, men får hoppas den kommer snart.

Men får säga att det va gott att slippa ligga såga med grenar över allt och träd som kniper sig.

Tack!

Likes

Comments

Helt otroligt vad ett brev man väntar på kan skapa en ny lust när det väl kommer.

Att inte ha lusten att öppna det.

Men kan säga att när jag väl öppnade det så känns det helt sjukt bra. Så länge inga förändringar sker är det ju positivt och positivt gillar vi.

Happy Happy happy

Likes

Comments

Stressad till jobbet då både jag och min i försov oss. Hann i tid men vilken start på dagen. Phu.

Väl hemma igen möts jag av att disken är diskad, varmt och gott samt uppfyllt med ved inne.

Inte nog med detta, ett par timmar senare får jag dessutom två av de sötaste blommor (mini julstjärnor) vid denna tiden på året, med jätte tuffa krukor till. Undrar vad jag gjort för att förtjäna detta.

💘

Tack bästa!

Likes

Comments

Jobbar i kassan idag igen. Inte helt min grej, men gått väldigt bra idag. Bara Malin som inte är helt nöjd. Tydligen är inte rinnande glass i korvkylen hennes dröm på tillvaro.

Likes

Comments

Blev Kina mat och tv bara så där en onsdags kväll. Friterad kyckling och ris i curry sås med lite morötter och vattenkastanjer. Mm gott

Tack 💘

Likes

Comments

Dagen startade med att jag blev väckt kvart i sex. Vilket absolut inte var planen. Trött och små grinig, men detta gick över när jag fick reda på varför.


Idag fick jag världens bästa för julklapp kan man säga, eller fick reda på den Iaf. Jag kommer inte få den innan den 25, och egentligen är det ingenting jag faktiskt fysiskt får heller.

Pappa kommer hem en sväng.

Jaha tänker kanske några, men för mig är detta det bästa som kan hända. Var ju och träffade honom i våras, men känns som en evighet sedan.

Är så otroligt glad idag att inte ens sura stressade kärringar som inte borde handla när dom är på sådant humör kunde förstöra min dag. Känns som alla andra varit på lika bra humör som mig. Hade nog inte ens sett världens suraste som annat än glad idag. Smile

Likes

Comments

Inte igår eller detta året eller senaste åren. Jag korkade upp innan klockan 13 på dagen.

Likes

Comments

För första gången sitter jag inte vid rink kanten när mini är på isen, utan idag sitter jag ovanför i värmen. Han va lite skeptisk till detta men ser ut att gå hur bra som helst.

Längtar till att komma hem efter en kaos dag. Men är säker på att dagens val är de rätta.

Älskar dig gumman. Du är världens bästa syster.


Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw