Träning

Efterlängtat paket kom idag ! 💪🏻
Väntar på ännu ett med protein gröt , protein shake och vitaminer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vaknade upp i morse med en huvudvärk från helvete , säkert på grund av all hosta som fått mig att sova dåligt om nätterna. Inte nog med det så hade ögat blivit dubbel så stor som när jag gick och la mig.. om de nu är ögoninflammation eller en vagel? Och en snuva som inte vill ge med sig!
Egentligen skulle jag nog behöva 1 v i sängen eller soffan så kroppen får en ordentlig vila, men det har jag varken tid eller råd med. Vem har det!?
Men förmiddagen blev lugn åtminstone , mys med Henna i soffan framför youtube och en brakfrukost 👌🏻
Åkte / gick till stallet vid lunch , for ut med Jonna i skogen och hon var ordentligt pigg och med min tur började det precis regnande när vi lämnade stallet. Blev en kortare runda i skogen och avslutning på ridplanen då det även slutat regna.
Där skärpte hon till sig emellan åt.
Fick en snabbvisit av Linda och sen var det bara att slänga sig i duschen och bege sig mot jobb.
Nu ligger jag äntligen i sängen efter en super god middag på restaurang rött.
Ska inta en alvedon och sen försöka sova..
/Angelica

  • 7 readers

Likes

Comments

Allmänt, IVF

Vad är det man brukar säga/skriva, nytt år och nya möjligheter?

Nya möjligheter ja kanske, allt hänger på vad jag/vi själv stakar ut för väg. Vilka vägar jag/vi vill gå eller kanske stigar. Just nu är jag och Björn inne på en väldigt stor väg , men många nya erfarenheter och möjligheter. Tidigare har det varit mer en stig som hela tiden leder oss tillbaka till start. Stå och stampa på samma ställe om och om igen kan bli en aningen tröttsamt.

Vi har tagit kontakt med en privat IVF klinik för att få hjälp på traven, då vi fått blankt nej av dom uppe i Skellefteå pga mitt BMI. Sjukt men sant, hur man kan ha den makten över par som försöker skaffa barn. Kunna sitta där och bestämma vilka som får och inte. Nog kan jag förstå att om du lever ohälsosamt, inte motionerar, har ont i kroppen pga av vikten och enbart sitter hemma och där BMIet ör högt. Då kan jag först att det finns en viss rätt att neka.

Jag kan inte påstå att jag ligger inom den ramen av personer. Därför gör det så ont då dom inte ens kan ta sig den tiden och träffa oss för att inse att mitt BMI in hänger ihop med ohälsosamt leverne. Blir så arg bara jag tänker på det!

Men nu orkar vi inte tjata eller ligga på dom mer om det här, så vi kontaktade istället en privat klinik, super trevliga än så länge dom jag pratat med. Kan ju kanske ligga i att det kostar oss nu en del att bilda familj. Men har fått en bra känsla och redan efter 2-3 dagar så fick vi hem papper från dom och lite instruktioner samt ett helt blad med en massa prover som jag då ska fara och ta innan vi bokar in en tid.

Bollen är i rullning !

Likes

Comments

Allmänt, Träning

Helgerna bara svischar förbi i raket fart, hade inte gjort ont om helgerna varit någon dag extra. Det är så underbart med helgerna, kunna vakna när man vill och ha en mysig morgon framför tvn med tända ljus och frukost. I helgen blev det verkligen en sådan helg bort sätt från att i söndag då åkte jag och tränade rätt tidigt på morgonen, Björn låg fortfarande och sov, Köpte med mig frukost på vägen hem och myste framför tvn en bra stund in på dagen.


Likes

Comments

Allmänt, psykiskt, Träning

Jag har ont i alla muskler, de stramar och ömmar så fort jag rör mig. Det är en härlig känsla än fast jag nu tycker mig gå som en tant på 90 år. Är väldigt nöjd med gymmet, fräscha maskiner och en härliga atmosfär. Jag får tvinga mig att ge mig i väg fortfarande men när jag är där är det alltid på topp! Då känns det att jag kan fokusera och göra det jag ska. Jag hoppas verkligen det håller i sig och att jag slipper fler bakslag , att det äntligen kanske kan få vara bra under en längre period.

Likes

Comments

Allmänt, Jonna, psykiskt, Sjukhus, Träning

Varför jag inte har skrivit på bloggen på väldigt länge har många anledningar.

Har inte varit den person jag normalt är. Jag har inte mått bra psykiskt som jag hade väldigt svårt att inse. Det är nog den största delen men det har även varit en hel del problem med min kropp. Har nyligen opererats i halsen (förra tisdagen) väntar på svar från läkaren som skulle skicka det på analys eller koll. Haft ofta huvudvärk och magsmärtor som även det är kollat, mensen försvann och kom lite som den ville eller inte alls. Fick börja äta prover igen och nu är även en plan gjord för hur framtiden ska se ut med medicinering och graviditet. Det känns bra i allt detta elände ..

Äter antidepressiva full dos varje dag och de har blivit bättre men långt ifrån bra. Vissa dagar finns energin och vissa är den totalt bort blåst. Ibland händer det att jag planerar att göra något på morgonen för att jag har energi just då, sen senare då jag ex står klädd och ska ut och rida eller vad det nu kan vara så försvinner bara allt och man klär av sig och lägger sig igen helt tom. Så har fått börja tvinga mig själv att göra saker, även fast det inte finns energi eller lust till något. Har kunnat sätta igång Jonna igen efter en lång vila och jag har även tagit tummen ur och skaffat mig ett gymkort. Så jag hoppas att jag ska kunna fortsätta tvinga mig själv att fullfölja gymmet och få Jonna i form igen.

Det tråkiga med allt det här är att vi blev tvungen att sälja fåren och jag fick skicka iväg Ella. Det blev för mycket helt enkelt, det är ibland så svårt att förklara hur det är och hur det känns och hur det ens kan bli såhär.

Likes

Comments

Likes

Comments

Säljes

Aldrig använda endast provade , strl 42 men tajta i modellen.
Svarta med silikon vid knäna .
Likes

Comments

Säljes

Kingston Sadel 17,5-18"

Väldigt skön att rida i , fräsch och inga skador.

Då jag inte använder den ligger den bara att samla damm. Satt bra på ett kallblod (innan alla muskler kommit på plats) med bred låg manke ( men finns rum för högre manke) kort rygg samt bred över lag. Är något vidare än normal , rätt bred kanal och bra i stoppningen. Kan behöva smörjas, följer med gör stigläder /stigbyglar och sadelgjord.

1500 kr.
Likes

Comments