Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Säljes

Aldrig använda endast provade , strl 42 men tajta i modellen.
Svarta med silikon vid knäna .
Likes

Comments

Säljes

Kingston Sadel 17,5-18"

Väldigt skön att rida i , fräsch och inga skador.

Då jag inte använder den ligger den bara att samla damm. Satt bra på ett kallblod (innan alla muskler kommit på plats) med bred låg manke ( men finns rum för högre manke) kort rygg samt bred över lag. Är något vidare än normal , rätt bred kanal och bra i stoppningen. Kan behöva smörjas, följer med gör stigläder /stigbyglar och sadelgjord.

1500 kr.
Likes

Comments

Allmänt, Fysiskt, Jonna, Ella

Sista jobb dagen för denna vecka idag, slutar kl 16 . Ska hem i rask fart och ta in Jonna som ska få sin andra omgång ET, lite vardagslyx mitt i veckan. Även jag skulle nog behöva lite ET!

När jag ändå är inne på hästarna så har jag pratat med Thomas och kommit fram till att Ella får stanna ett tag, får se hur hon utvecklas och hur hon fungerar. Hennes sår hon fick innan hon kom till mig var på ett väldigt olyckligt ställe, men nu efter drygt 1 månad är hon halt fri och har fått blivit flyttad ner till dom andra hästarna. Så nu börjar det vara dags att få henne bättre i hullet och i musklerna samt börja med lite arbete från marken. En häst som är lätt att gilla!

Men nu söker jag en ridhäst så jag hoppas att hon kommer hålla och att hon har det jag söker, hon är ju inte inriden så kan inte ge upp allt för lätt med denna. Hon har väldigt många drag som liknar London, en kompis häst, dock så är hon större, ca 170 cm i manken och har en sportigare modell av kropp. Stort huvud och lång man, en mycket vacker sak! Men 5 år och mycket energi, blir ett projekt men som känns roligt, enda saker som nu känns roligt eller har sett fram emot på ett tag. Läkaren sa att jag enbart ska göra det som känns roligt, lägga min positiva energi på det till en början för att sen få inställnings positiv till annat.


ELLA


/Angelica

Likes

Comments