Tänkte vissa er lit bilder från en fotografering jag var med på, Älskar detta och skulle vilja jobba inom det men just nu gör jag det mest på hobby nivå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Onsdag och hänger i stallet idag

Likes

Comments

Kan inte förstå att hon är min trots att jag snart haft henne i 2år men jag är så glad att jag har fått äran att ta hand om henne min prinsessa

Likes

Comments

Godmorgon på er ny vecka och nya tag. Detta blir en rätt chill vecka för min del för börjar med sovmorgon och sen inställd matte skönt och sen har vi ledigt fredag så en dag mindre i skolan.
Har inte jätte mycket planerat denna vecka men det är skönt det med för orkar inte ha massa saker denna vecka.
Ska snart gå upp och fixa mig och sånt men har rätt mycket tid på mig så behöver inte stressa vilket är jätte skönt slippa.

Likes

Comments

Påväg tillbaka till skolan nu efter en helg hemma. Ska bli skönt åka tillbaka för trivs att vara på Vreta även om det ibland är skönt komma hem.
Har haft en super bra helg med folk jag verkligen tycker bra om och det har fått mig tänka lite, vilket gjort att jag har insett att jag har folk som tycker om mig så ska lägga mer tid på dem än på att bry sig om dem som inte tycker om mig.

Min älskade Gomira får stå för bilden.

Likes

Comments

Blir en mysig kväll med att lyssna på hockey och dricka redbull och äta godis.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er tänkte skriva om detta inlägg jag pratade om för några dagar sen nu. Det är ett rätt stort ämne så kan inte ta upp allt men jag ska berätta hur jag känner och mår.
Mitt liv är inte så lätt just nu och jag mår tyvärr väldigt ofta dåligt och har ångest och dåliga tankar om mig själv. Jag gillar inte mig själv överhuvudtaget och det är jobbigt för det gör att andra inte gillar mig heller, sen påverkar det väldigt mycket om någon säger att jag inte ser bra ut då trycks ja ner lite mer.
Är på botten just nu och det är tufft att vilja fortsätta för jag vet att flera stycken vill se mig död och det har många gånger slagit mig att jag kanske ska göra det dem vill? Jag vet dem skulle bli glada om lilla fula jag tar mitt liv. Att få så pass mycket hat som jag får är tufft och jag vet inte vad jag ska göra för uppenbarligen gillar inte folk mig. Dem gör allt för att förstöra mitt liv och säger dåliga saker som att mina vänner snackar skit om mig, allt för att få mig ta det där sista andetaget. Jag vet inte varför just jag ska bli behandlad såhär men det räcker nu.
Jag är rädd för att vara bland folk och väljer ofta vara ensam för att jag inte klarar av att vara med någon för jag är rädd att dem inte tycker om mig. Jag är rädd hela tiden vart jag än är.
Går knappt i skolan längre för jag är rädd för vad folk tycker och tänker. Har fått höra att rätt många på skolan tycker dåliga saker om mig så som att jag är en hora och äcklig men vet inte om det är sant kanske bara är ett ryckte men jag kan inte förstå varför folk ska spridda ett sånt ryckte om mig? Jag är väldigt annorlunda men det ska inte spela någon roll utan man ska acceptera alla för den dem är. Visst man kan inte älska alla men man behöver inte förstöra andras liv bara för man inte gillar personen.
Jag har haft mycket problem med mobbning och blivit utsatt för en del saker som är svåra att prata om men en dag ska jag klara av att berätta hela min historia.
Just nu klarar jag inte skriva mer för det blir för jobbigt för mig och klarar inte skriva mer för tårarna bara rinner så behöver en paus. Kommer fortsätta på detta ämne när jag orkar det.

Likes

Comments

Imorgon får jag äntligen se mitt älskade HV71 live. Dem ska spela i Linköping mot LHC och jag är så taggad för inget slår se sitt favorit lag live. Jag hoppas såklart på en vinst för grabbarna i HV71 💛💙

Likes

Comments

Hej på er onsdag idag och jag ska egentligen vara i skolan men mår inte bra så valde va hemma och istället åka till Julia en stund nu och ta en mysig fika och bara ta det lugnt. Jag har inte mått så bra denna vecka och de är tufft men jag försöker. Ska kämpa för att en dag säga att jag har vunnit över alla äckliga tankar och ångesten.

Likes

Comments