Header

​vi har historieprov om några timmar och vi försöker plugga. eller jag har gett upp, jag lyssnar på jazz och uppdatera min profilbild på facebook istället. Jag är supersur på min historielärare för han har gett oss alldeles för mycket att plugga till. han är en universitetslärare och har aldrig någonsin haft en gymnasieklass. han har endast oss hela året och har därför ingen känsla alls för att vi har andra kurser????? kommer få F men har typ accepterat det, jag kan ej briljera i alla kurser liksom. i alla andra är jag bäst for real

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ!!!!!!!!!! jag har inte skrivit här sedan jag gick i tvåan, nu går jag i trean. har haft en bra sommar, har fått nya vänner och lärt mig skejta!

so why now???? why are you back??? undrar ingen!! jo: min nya historielärare är en good for nothing miljöförstörare. han har alltså printat ut ca 20 sidor av VÅR LÄROBOK endast för att vi ska kunna stryka under viktiga saker!!!!! vi har en BOOOOOOOOK!!!!

första lektionen vi hade med honom (detta är den andra) så skrev han ut lektionsanteckningar, och vi tänkte väl att det var någon förstalektionsgrej MEN idag delar han ut dagens lektionsanteckningar som är 10 sidor O BA DEM HÄR FINNS OCKSÅ PÅ SCHOOLSOFT????????? varför skriver du ut 100 sidor av material som vi redan har tillgång till gubbe

​edit: han kan dessutom inte säga R

Likes

Comments

HEJ jag sitter i skolan på min spanskalektion och är förvånad över hur dålig jag är på spanska?? Jag har läst språket sen jag gick i 6:an = ca 6 år!!! har också kommit fram till att alla som läser tyska kan prata språket, men alla som går spanska gör det för att läsa något???

Denna helg så skulle jag plugga supermycket men istället så klippte jag mig jätte kort, gjorde en liten tatuering och kollade på Orphan Black. Älskar att den och OITNB drar igång när alla andra säsonger slutar nu o drar igång på hösten. Jag ser iallafall ut som Harry Pottermen istället för ett ärr i pannan så har jag en sårskorpa i form av en blomma, det gör OOONT??? men jag ska ta hand om denna mer än mina förra, dem är gråa nu:-)

​jag håller på med ett parafras av Fridas målningar nu på bilden och de är ju kul! jag är redan klar med min skiss och är så taggeeed på att måla!!!!

Likes

Comments

HEEEjjjjjjjjjjjj jag har haft ett mycket bra påsklov hittills. Jag har hängt mycket med Alma och på våra äventyr så har vi hängt med Johanna, Ebba och en massa andra fisar. det har ju varit så fint väder så vi har hängt väldigt mycket i stan och slösat pengar. som en gör.

!!!!!!!!!!! hittade denna bild på Almas dator. det var i somras när jag hängde med Alma & Julias familjer ut i skärgården. vi tog en gummijollen som någon annan familj hade med sig och paddlade över till en annan kobbe för att smygröka. I sommar så hoppas jag på att vi kan åka ut själva med en segelbåt eller något, vi har planerat det i flera år men det sker aldrig, kanske för att alma är den enda som faktiskt kan segla???

Här får ni fler bilder från sommaren 2015!!!!

nu vinter!!!!

nu har jag gått igenom almas bilder och hittar inget mer intressant. vill typ har blont hår igen?? ser mer ut som jag med det... men som en bäddar får en ligga. ett tag till iallafall :-) vill färga någon färg men måste då först bleka det och då brister det nog. det är så fruktansvärt slitet så vet inte riktigt vad jag ska göra. IDAG ska jag iallafall hämta mina nya New Balance i åkersberga. HAPPY DAYYYYYYY

Var på fotografiska i förrigår vilket var supercoolt. Utsällningarna var mycket bra och väldigt olika från varandra så en fick liksom se mycket och ta in massa olika intryck. Jag och Alma har också kommit å en idé till en serie som vi VERKLIGEN ska fullfölja. vi kommer alltid på grymma ideér tillsammans!! likasinnade smurfar. vi har försökt att kolla på Breakfast at Tiffany's och Dirty Dancing men de båda hackade för mycket så då har vi gått och lagt oss istället.

Imorgon ska vi träffa Cecilia som bor i USA annars. sedan ska jag jobbar i helgen med hanna, som jag inte har träffat sen påsklovet????!!!! hon har vart sjuk sedan dess och är i alperna nu!!!! och kommer hem idag!!!!! cray I say

Alma ska snart ha kompisar här så snart ska jag ta en promenad hem. jag ska duscha och kolla på många serier. kansk hämta mina skor, vi får se.

PUUUUSSSSSSSSS

Likes

Comments