Header

Saknar verkligen att vara klädd i helsvart. Saknar se hela Stockholm mörkt och se alla må skit. Känner en samhörighet då, nu känns allt och alla som ett jäkla Instagram feed -oäkta. Det är nog bara jag som är bitter kanske? Men allt känns stilla nu, allt står på paus och jag vet inte vad jag gör med mitt liv. Vill verkligen tillbaka till skolan och börja plugga !! Börjar om en vecka så ska väl försöka njuta av sommarlov. Har helt enkelt haft en dålig helg psykiskt så vill gärna att den är över så snart som möjligt. 33 minuter kvar :))))

Likes

Comments

Landade i Arlanda onsdagsnatt och kände mig känslomässigt oklar. Nu känns det som att Spanien aldrig inträffade och att jag bara har drömt allt. Men jag var fan där, i värmen, på stranden med min bästavän. Har inte skrivit någonting på bloggen så nu kör vi ett recap-inlägg:

26 juli åkte jag & Ebba ( min poddpartner, livskamrat m.m.) till Alicante, Spanien. Ebbas familj har en lägenhet där som jag och Ebba bodde i. Vi har dagdrömt om denna resa sedan 1 år tillbaka och det var ganska nära på att resan inte ens skulle bli av överhuvudtaget men som tur var så gick allt som planerat. Vad gjorde vi då?

Vi levde på Mayo och vin, solade på stranden, smörjde in oss med SPF30 varje halvtimme typ och utöver det så gick vi ut typ två gånger under resan:

Vi gick ut söndag kväll till en nattklubb som hette Velice. Folk började rulla in vid ca 2-tiden och det tog inte lång tid innan jag och Ebba lyckades ragga upp några tjejer på dansgolvet som sedan blev våran girlgang under resan.

Finaste Jane, Skye, Ellie

Det var en väldigt rolig kväll och vi drog hem ca kl6 och måendet dagen efter var fan ett rent jävla helvete. Bakis + solsting !!!!

Vi drog ut igen några dagar senare till samma klubb men vi fick inte komma in på grund av 20-års gräns. Så vi gick vidare och hamnade till slut på en skandinavisk klubb som hette "ULTRA". Alla som var där var göteborgare eller norskar på 25+. Snubbarna där var fan riktiga jävla svin, det var en kille som på riktigt skrattade i mitt ansikte när jag bad honom att sluta tafsa på min vän för hundrade gången. Spelade ingen roll hur många gånger man sa "nej, sluta, jag är inte intresserad, jag vill inte." De vägrade ge sig, de kom alltid tillbaka och viskade i ens öra eller tafsade på en. Det var den enda stunden under resan jag längtade hem, hem till mina älskade killvänner.

Det är väl det, vi hade annars en väldigt avkopplande resa och jag har fan aldrig varit så lugn i min själ och kropp som då.

Klyschigt? Extremt.

Förstår nu varför alla gör allt dem kan för att åka på semester, problemen hemma spelar liksom ingen roll längre. Vi får hoppas att jag åker iväg snart igen:)

Likes

Comments

Ebba och Ida

Hello !!! Sitter för tillfället i soffan med kraftig huvudvärk och hunger. Har inte ätit middag än och är nog alldeles för trött på att laga mat nu. Kan min syster komma hem från Gotland snart?? Behöver ha någon hemma som påminner/tvingar mig att äta. Ska försöka börja äta under rätt tider, för just nu äter jag middag mellan 15-23. Varierar från dag till dag, kanske det största tecknet på att jag faktiskt har sommarlov?

Idag har jag spelat in poddavsnitt hela dagen. Åkte hemifrån ca kl 10 och gick först förbi jobbet för att hämta lite gratis fika till mig och Ebba. Sedan åkte jag till Hägersten för att spela in i Ebbas pv's lägenhet, tack Adam <3

Har gått väldigt bra och vi lyckades spela in 2 avsnitt. Vår fina vän Ella gästar i ett kommande avsnitt som kommer komma upp i samband med Pride! Är otroligt nöjd med innehållet! Efter cirka 5 timmar ( !!!! ) av poddande så drog jag & Ebba till Hornstull för att äta sen-lunch och köpa engångskameror till Spanien. Tips: Fujifilm butiken vid Zinkensdamm har erbjudande just nu, 2st engångskameror för 160 kr!Likes

Comments

Hanna, jag och Evelina <3

Har de senaste veckorna enbart jobbat och varit fett uttråkad. Väldigt många av mina vänner är bortresta och vädret har varit kefft som faaan. Hade monopolkväll igår hemma hos mig men vi spelade inte en enda runda. Vi kollade på en riktigt jäkla skitfilm, huvudskådespelaren var Adam Sandler så ni fattar ju. Utöver det då?

Har umgåtts med Emelie och Hanna, vi gick till Bianca Ingrosso & Pernilla Wahlgrens outlet vid Karlplan i onsdags. Lyckades bli filmad av deras kamera crew x antals gånger för serien samt fick jag med mig ett par ljusrosa klackar för 100 kr!! De passar perfekt för att sitta i baren med Ebba i Spanien och se riktigt fiiiin ut. Herregud har jag ens berättat om det? Spanien resan är bokad !!!

Sjukaste var att jag och Ebba skulle boka biljetter på Norwegian ( priset för tur & retur låg på ca 4000kr ) och precis innan vi ska boka kollar Ebba på SAS och ser att de har ungdomsbiljetter ( ?!!) så lyckades köpa tur & retur biljetter för 1200 kr ! Vi åker 26:e juli och jag åker sedan hem själv den 2:e augusti. Ska bli så otroligt bra, är så jävla taggad på att gå ut och dansa!! Snart väldigt snart ska jag njuta till fullo <3


Likes

Comments

Loggade in på min ask nyligen och såg att jag hade några frågor som jag tänkte besvara på nu!

Du sa i podden att du bor ensam med din syster?? Hur kommer det sig?

SVAR: Jag bor tillsammans med min syster då mina föräldrar är i Ryssland större delen av tiden. Det beror på olika anledningar men det fungerar bra och har fått en närmre relation med min syster <3 Mina föräldrar är hemma ca varannan månad men det händer ofta att dem är borta längre.

Vilka gymnasium har du sökt till, vilken linje?

SVAR: Slutgiltiga antagningen kom ut i torsdags och jag ska gå på Norra Real inriktning samsam! Någon av er som går där// ska börja??

Din favoritpodd?

SVAR: Alex & Sigge !!!!

Vad gör du utanför skolan?

SVAR: pluggar, fikar, tar bilder, kollar serier, skriver, sjunger och poddar. Jobbar ibland också!

Favoritaffär?

SVAR: HUMANA som är en secondhand butik samt Zara.

Hur mycket pengar får du i månad/veckopeng? Jobbar du eller hur får du pengar?

SVAR: Får barnbidrag + jobbpengar. Jag jobbar ibland med olika events. Har gjort allt från hjälpa till på maraton, pysslat med barn, fotograferat, hjälpt på modevisning. Nu jobbar jag på Bröd & Salt!

Har du haffat på någon du inte borde?

SVAR: Det har hänt en gång ca 1 år sen då jag och min kompis hade intresse för samma kille. Jag små flörtade med honom vilket hon direkt märkte av. Utöver det så nej det har jag inte.

Röker du?? Isf använder du fake-legg eller köper nån ut?

SVAR: Jag feströker ibland, nej jag har inget fake-legg. Antingen köper nån ut eller så köper jag själv, de leggar inte alltid! :)Likes

Comments