Header

Gör ingenting vettigt med mitt liv. Går i skolan, kommer hem och tar en tupplur på 3 timmar, går upp och lagar middag (möjligtvis) och sedan somnar jag om. Välkommen till min fantastiska vardag.

Hur som helst nu är det långhelg, Imorgon var tanken att gå på fest men är för lat och tänker att jag hellre laddar upp för Valborg. På Valborg ska jag iväg på storfest hos min killkompis och det ska bli så jävla najs !!

Det som är lite tråkigt dock är att Caroline är hemma i Frankrike över helgen. Behöver terapi snack, vi är väldigt lika hon & jag så känner mig inte allt för udda och konstig när jag berättar om mina tankar, känslor för henne. Är ganska trött på att känna mig smått psykiskt ostabil :/

En hjälpande hand //// Jag och Caroline

Bilden på mig och Caroline är från första gången vi träffades. Vi började prata på någons hemmafest i oktober och sen dess har vi inte slutat prata. Känns som att vi har varit vänner i flera år haha <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags åkte jag till Eksjö för att träffa mina kompisar. För ca 6 års sedan bodde jag där och det ligger i Småland för er som inte vet. Umgicks mest med mina bästa killkompisar som jag inte har träffat sedan augusti. Vi åkte iväg till Jönköping i lördags för att kolla på kostymer eftersom killarna ska åka upp till Stockholm om ca 1 månad för att fira mig på min födelsedag. Kom hem igår i alla fall och drog iväg till Emelie för en tjejkväll tillsammans med Hanna & Vilma. Min småländska har ökat till 90 % samt påpekade Hanna att jag har blivit ännu mer ”grabbig”. Kul ändå.

Förresten så har de flesta av er skrivit frågor via ask, så jag länkar den här igen för att ni andra som inte ställt frågor kan skicka! https://ask.fm/anfishalysenko

Likes

Comments

Antal läsare har ökat så i samband med det så tänkte jag svara på frågor. Så ställ massa frågor nu, hur personliga som helst. Kommentera helst men annars skriv på instagram eller på min ask. klicka HÄR för att komma direkt till den.

Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från i söndags. Då var det playboy fest!! Det var rätt kul, men festerna blir tyvärr inte längre 110% klockrena längre med tanke på att jag känner alla och allt går som en rutin. Men ska inte klaga, har en underbar kompiskrets!! Nästa helg är det valbooooorg, tagga tagga tagga. Oj oj oj, jag tror verkligen den kommer bli bra.

Har gått runt med ångest i bröstet hela dan. Ville gå ut och kräkas under franska nationella och det var en sån himla obehaglig känsla. Har börjat märka av att jag påverkas mer och mer av negativa kommentarer. Speciellt kommentarer från nära vänner, dem går rakt i hjärtat och skär igenom. Känner mig så liten, betydelselös. Vet egentligen inte vad jag bidrar med i folks liv, fan hatar den känslan. Den har börjat krypa tillbaka nu och jag trodde att jag hade lämnat den tillsammans med vinterdeppen. Men den kanske kommer tillbaka nu eftersom det snöar fortfarande nu i april, skyller på det.

Likes

Comments

Ber om ursäkt för de kassa dator-bilderna. Har bara jobbat sedan jag kom hem så har inte tagit några bilder. Så sjukt att jag har lov för det känns verkligen inte som det. Har inte legat hemma och kollat serier en enda dag… är så himla trött och vill verkligen göra det. Men ska inte klaga, jobbar tors-lör nu med att påskpyssla med barn. Bästa jobbet ändå <3

Igår hade jag tjejkväll med Christina, Caroline & Lola. Gud vad jag tycker om dem, riktigt jävla underbara. Är ni nyfikna på vilka det är kan ni bara stalka upp dem på instagram :) Idag jobbar jag till 4 och sedan ska jag iväg och fixa mig! Jag ska vara glittrig från topp till tå ikväll på festen, tjohoo. Fett taggad, är dock speciellt taggad på söndags festen. Gissa vem som ska göra mig sällskap?? Min 21 åriga syster. Är jävligt nervös över det av någon anledning, men hon ville gärna gå och jag fick längre ute tid så det blev en bra deal ändå :)

Ha en bra helg och gör inte allt för många misstag!! Juste glad påsk kanske jag borde säga?? Hhaha firar inte påsk detta år, men skulle dock inte tacka nej till ett påskägg fyllt med godis ;-)

Likes

Comments

Skrivet 12,00 idag i Moskva

Hej kompisar, sitter på flyget för tillfället hem till Stockholm. Åh min älskade stad, har saknat den så mycket. Ska gå förbi plattan på hemvägen för att lämna en blomma och be för att vår värld ska bli bättre. Är egentligen inte kristen, men vid svåra tider kommer barnet fram, mitt inre barn som trodde på gud. Som barn var jag väldigt troende, kanske på grund av "tvånget" från mina föräldrar (ser dock inte alls det som något dåligt, religionen fick mig känna en speciell sammanhörighet med mig och familjen). Vi gick till kyrkan varje söndag, mina föräldrar gav mig svaren kring livet genom kristendomen. Ni vet frågorna man ställer som barn "hur skapades jorden, hur skaffar man barn, vad händer när man dör". Jag var väldigt troende som barn, vid 8 års åldern köpte jag en bönbok. Dels för att göra pappa stolt men även för att jag kände mig oerhört fin och trygg att vara del av någonting, att bli tagen seriöst inom någonting trots att jag var ett litet barn. Det skiljer inte så mycket på ett troende barn eller en troende vuxen.

Ska pussa på min syster och min hund när jag kommer hem <3 Sedan ska jag iväg och träffa min finaste Caroline och troligen Lola, Christina, Malva också. Åh har saknat mina vänner, är så taggad på att träffa alla igen. På lördag & söndag ska jag på temafest med hela nacka gänget. Temana är musik och playboy!! Ska vara sexigt klädd, inte så värst likt mig men ska bli kul!


Likes

Comments

OUTFIT: Byxorna är från Humana och resten är mammas från 90-talet.

Hej på er, jag befinner mig i Moskva för tillfället och är ganska tom inombords efter att jag hörde om det potentiella terrordådet (eller är det bekräftat nu att det var ett terrordåd? ) i Stockholm. Jag var dock inte förvånad när jag hörde om att detta hände, i jämförelse med andra som tänkte "hur kan detta ske i vårt trygga land". Många av mina vänner var runt denna plats omkring denna tid och det är så oerhört läskigt. Min bästa vän var knappt 100 meter ifrån när detta inträffade ( @hannahchristina ).

Men snälla ni, behandla inte muslimer som fiender nu. Terrorism tillhör ingen religion. Förstå det.


Alla tankar går till de drabbade, deras anhöriga och alla som befann sig runt omkring. #openstockholm är bland det finaste jag har sätt. Tillsammans stöttar vi och finns för varandra. <3

Likes

Comments

Varje dag har jag hatat på mina smalben, klagat och försökt täcka mina smalbens smalhet (hhaha ironin). Men idag känner jag vem fuck bryr sig?? VEM TÄNKER PÅ DINA SMALBEN ANFISHA?? Skrattar åt mig själv, att jag precis som alla andra har komplex över sådana löjliga saker.

Förresten jag åker imorgon, jag lämnar landet. Vet inte vad jag känner kring det än, vill inte åka iväg just nu men samtidigt behöver jag verkligen en paus. Jag behöver ladda om. Och jag vet att om jag stannar i Sverige under lovet kommer jag bli ännu mer utmattad.


Likes

Comments

Hörni! Har ni glömt lyssna på podden?

I veckans avsnitt gästar Lola där hon & jag pratar om sex!! Vi pratar om oskulden, onani och sextips. Avsnittet var fett roligt att spela in och vi har fått positiv feedback, jag och Ebba kommer fortsätta prata om sex. Jag & Lola pratar även om onani som är tabubelagd bland tjejer och vi diskuterar kring hur privat man ska vara om sitt sexliv. När förlorade vi oskulden? In & lyssna!!

Godmorgon Måndag hittar ni på itunes samt podcast-appen.

Skriv gärna vad du tyckte om avsnittet. Samt om du har frågor, förslag, önskningar, tankar till podden kommentera eller maila godmorgonmandag@hotmail.com

Likes

Comments

Jag & Kajsa

Jag i en väldigt casual pose // Robel, Andreas och jag

Min finaste Ebba

Jag har levt i en total bubbla. Veckan har bestått av många kaffekoppar och kollektivt åkande hit och dit. Samt sönderlyssnat på Zara Larssons album, Only you & One mississippi går rakt in i hjärtat.

Usch, hatar mig själv så mycket för tillfället och jag hatar verkligen den känslan. Gör ingenting som jag vill, åstadkommer absolut ingenting med mitt liv. Vill göra klart mina låtar, sluta ha identitetskris och vill andas utan att känna stress, ångest eller någon annan skit.

Några positiva saker som har hänt i mitt liv: Har jobbat med en modevisning vilket har varit väldigt roligt, älskar att jobba ,få ansvar och känna tillit från min chef, hon behandlar mig inte som liten och ger mig attityden "det här grejar du utan problem anfisha!!" vilket jag är väldigt tacksam för. Hade valt en kaffepaus med arbetskollegor på 35 år istället för en shoppingrunda på stan med kompisar alla dagar. Förlåt kompisar...

Har även varit på Ebbas konstutställning och är så stolt över henne! Så mycket som hon har stressat för denna vecka, så många nätter som hon har målat. Är så stolt över henne och är redan exalterad för hennes konstutställning nästa år!!
Likes

Comments