Header

Hur kan jag säga om din röst är vacker. Jag vet ju bara, att den genomtränger mig och kommer mig att darra som ett löv och trasar sönder mig och spränger mig.

Vad vet jag om din hud och dina lemmar. Det bara skakar mig att de är dina, så att för mig finns ingen sömn och vila, tills de är mina.

- Karin Boye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag och mitt lyckopiller Lola

Hej allihopa, Jävlar vad bra en mår av sol! Har ni märkt hur hela Stockholm och alla dess invånare får liv?? ALLA är i någon form av depression på vintern, på vintern består hela stan av svartklädda, nikotinberoende dryga stockholmare med en kaffe i handen. Nu ser jag leenden på gatorna, jag hör skratt och det är som att allt får liv igen. Stockholm under våren är så otroligt fint. Kan ändå inte förstå att det är några månader kvar tills jag flyttar in till stan, känns helt overkligt. Att vakna upp i den fina staden, promenera ensam på söder, gamla stan. Skriva låtar på balkongen och ta tunnelbanan på nätterna, älskar det av någon anledning.

Godnatt på er, puss


Likes

Comments

Nationella proven i svenska är avklarat. Tyckte det var kul att skriva krönika kring kroppsbehåring, allmänt kul att skriva under en aning stress - presterar så mycket bättre då. Min svenska skiljer sig en stor del i jämförelse med bloggen och uppsatser, på bloggen blir svenskan lite hur som helst. Tycker föresten det är lite löjligt hur många det är som lägger upp bilder på sina sociala medier och ba "fuck mitt liv har NP imorgon". Nahe menar du det? Du är inte ensam alla 01:or i Sverige har det!!! Förstår inte vad som är jobbigt med att göra en liten läsförståelse liksom??

Hur som helst, igår fikade jag på Chokladbollen med Vendela & Ebba (ligger på St:Eriks plan, rekommenderas verkligen under våren, sommaren när man kan sitta ute i solen samt om ni kommer in på lördagar får ni en riktigt trevlig servitris @hannasid ). Hade inte träffat Vendela sedan nyår så det behövdes verkligen en recap på vad man har missat i varandras liv. Hon skaffade blogg föresten någon dag sen @vendelastrom så in och kika!!! Jag har väl berättat att det är genom Vendelas blogg i sexan som jag lärde känna Ebba?? Lustigt hur allt blev som det blev.

Idag ska jag ha bästisdag med Hanna vilket är så himla underbart. Vi ska iväg till stan, ta en fika, podda (Hanna ska ersätta Ebba i avsnitt 9 ) samt ska vi gå på fest ikväll. Taggad!

Likes

Comments

Hanna, Pontus och jag

Hej fina!! Fattar verkligen inte hur det kan vara söndag redan? Var i alla fall hemma hos min kompis igår och umgicks med gänget. Hade extra trevligt vilket jag är glatt förvånad över. Tog dessutom en promenad hem med några vänner igår och brukar i vanliga fall aldrig få sällskap hem </3

Idag var egentligen planen att plugga till provet som jag har skjutit upp i cirka 2 veckor. Men har bara sovit och ätit pizza. Har dessutom börjat läsa mitt horoskop igen och helvete vad den stämde in denna månad., alltså stämde in läskigt bra. Tror ni på horoskop??

Likes

Comments

Hon sätter mina inre tankar i skrift

det är som att mina spöken i huvudet slappnar av och gungar i takt med musiken

rösterna säger inget nu, dem är lugna

mina hjärnspöken hörs sig själva genom hennes ord,

mina hjärnspöken hamnar i harmoni

Dem gungar med till hennes röst

men så fort jag stänger av,

är dem igång igen


Vem älskar Melissa Horn?? Jag eller mina hjärnspöken??

Likes

Comments

Söta pojkar är bara på låtsas

På den tiden var mina ögon lysande och hoppfulla. Nu trodde gubbar på stan att jag var en hora.

Dagen därpå satt jag med tårar i ögonen under franska lektionen utan att jag förstod varför.
Det enda jag visste var att hjärtat var tungt och att kroppen värkte av saknad efter något. Och vad hjälpte det att plugga franska verb när jag ändå var så långt från Paris?

Vad var det för fel på mig som gjorde att jag aldrig var nöjd? Och varför lade jag ner en massa tid på att flirta med killar som jag egentligen inte brydde mig om?

Likes

Comments

Caroline & jag //// champagne Papi

Hej!! Min helg har varit otroligt bra eller egentligen har hela lovet varit väldigt bra. Har knappt varit hemma hehe men det kan bli så ibland. Gynnade mig med roligheter efter allt kämpande jag har lagt på plugget. Har dock inte vilat upp mig och tanken att komma in på VRG just nu känns halvt långt borta. Hjälper inte med all prestation-förväntan hemifrån, men aja man ska inte klaga med sina inlands-problem.

Ska sätta mig nu och plugga, städa och läsa på en gammal favoritbok. Ska dessutom kolla lite kring Bråvalla, har egentligen tänkt åka nästa år men det är flera av mina kompisar som vill/ska dit nu i juni. Så vi får se hur det blir kring det, om jag kan och om jag ens får.

Likes

Comments