Header

1 och 2 juni (tors,fre) - Var på grönan båda dagarna för att gå på konsert. På torsdagen gick jag med Evelina & Hanna för att se på Zara Larsson. Vi hade inte så bra platser och var rätt trötta så vi drog efter halva konserten.

På fredagen stack jag & Ebba för att köa till Veronica Maggio. Vi kom relativt sent ca kl15 men lyckades ändå hamna på andra raden! För att vara helt ärlig så är jag smått besviken på konserten, tror dock att det beror på att inget kommer toppa hennes konsert i Stadion.

3 juni lördag - Jag & Ebba åkte iväg till ett Vernissage i Solna. Mina kompisar Vera & Ella ställde ut vilket var roligt. Utställningen var i en källare och man kunde se allt från bilder, målningar och dikter. Utöver att titta på konst så köpte jag även en glitterkofta för 50 kr! Drog sedan iväg till ett krök hos min kompis.

4 juni (söndag) - Jobbade inne i stan med ett barnpassnings-företag. Jobbade tillsammans med en jätte trevlig tjej och vi satte oss vid humlegården för att pyssla med barn och dela ut information till föräldrar. Efteråt åkte jag iväg till syrrans jobb för event. Det var officell öppning på hennes butik Bröd & Salt. Kommer hänga där hela tiden i sommar, dels för att jag får gratis fika men också för att det ligger i Slussen precis vid djurgårdsfärjan. j

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har gått ut & in på nouw appen i flera dagar men har inte kunnat skriva ett enda ord. Även andra sociala medier har varit svåra att gå in på, har försökt koppla bort mig från Stockholm. Har inte ens kunnat gå in på kamerarullen för blir helt stressad av att titta på allt där hemma.

Åkte iväg till Eksjö, Småland i torsdags och sitter nu på tåget tillbaka till Stockholm. Har bott själv dessa dagar vilket har varit otroligt skönt, har inte planerat en enda timme dessa dagar vilket är helt otroligt för att vara mig.

Vad fan har jag gjort då? Hade utekrök i torsdags och sedan drog vi iväg till en lokal för fest. Blev lite allt för full vilket resulterade till att jag ramlade på dansgolvet och spräckte min mobil. Men hade fett roligt! Utöver det så har jag bara umgåtts med mina vänner och reflekterat över saker & ting med mig själv. Kalla mig klyschig och cringe men det är fan viktigt att stanna upp och tänka över ens beslut & känslor.

Kommer fram till Stockholm vid ca 3, ska pussa på min syster och sedan ska jag nog iväg på dagsfest. Btw så har jag & Ebba inte slutat med podden, men vi har varit upptagna samt har vi ingen inspiration just nu. Vi vet inte vad vi ska prata om, så skriv gärna frågor, ämnen som vi ska ta upp i podden! Godmorgon Måndag!


Likes

Comments

Hade födelsedagsfest några veckor sedan men har glömt att lägga upp bilder. Det var en trevlig kväll, var mer ett mingel än fest men det var kul ändå!

Likes

Comments

Somnade med kläderna på igår halv 9 och vaknade upp 4 på morgonen. Precis som förra inlägget har jag inte kunnat resa på mig idag, har sovit och kollat på dokumentärer om universum & porrindustrin.

Imorgon är planen att vara fett produktiv - hämta post, lämna böcker, klippa mig, fixa naglar, vara med vänner, åka till banken & podda.

Annars då? Har bal på tisdag & slutar skolan på onsdag! Är så oerhört exalterad att bli av med min ångest och stress, jag vet att den är relaterad till betygen. Känns dessutom jobbigt att det enda som lindrar min stress & ångest är att sjunga. Men det kan man inte göra mitt i natten. Är mer exalterad för att sätta mig på tåget bort från Stockholm än på balen. Kan inte vänta, vill bara åka iväg fort till mina fina.

Likes

Comments

Förlåt gänget, har varit så upptagen denna vecka. Varit på konserter, krökat & jobbat. Kan skriva ett recap-inlägg med bilder från dagarna lite senare.

Idag har jag spenderat dagen i sängen, enbart gått upp ur sängen 2 gånger. För att dra ner persiennerna och hämta vatten. Har druckit ca 2l vatten idag och har knappt klarat av att lyfta huvudet. Ibland kan man inte göra något mer än det när det känns som att ens tankar & känslor äter upp en inifrån. Nästa torsdag åker jag iväg till Småland i några dagar för att spendera tid med mina bästa vänner. Vet inte om ni känner likadant med det tar på mina krafter att umgås med vänner som man enbart känner "ytligt". Trots att jag umgås med 30 personer både fredag&lördag varje helg kan jag lätt känna mig ensam i slutändan. Inte för att jag har något emot dessa personer, tvärt om. De ger mig så mycket glädje i livet. Men jag hinner inte ta egentid eller prata om viktiga saker. Så det ska bli skönt att komma bort lite, andas, tänka och umgås med de som känner mig till 110% och som jag vet uppskattar mig.

Ska försöka få i mig lite mat nu i alla fall och sedan ska jag lägga mig bredvid min älskade syster för att sova. GodnattLikes

Comments

Vid ett nyktert tillstånd

Existerar vi inte

Vid ett nyktert tillstånd

Ser du mig inte

Vid ett nyktert tillstånd

Vill jag ha dig mer än allt

Vid ett nyktert tillstånd

Rör du mig inte alls


Vid ett onyktert tillstånd

Är jag det enda du ser

Vid ett onyktert tillstånd

Får du hela mig

Vid ett onyktert tillstånd

Ber du mig att stanna kvar

Vid ett onyktert tillstånd

Är jag det vackraste du vet

Vid ett onyktert tillstånd

Är jag din drömtjej

Men när tillståndet byts ut mot det nyktra har du glömt mig och allt du har sagt och lovat

- Anfisha Lysenko

Likes

Comments

Hanna

Nu är långhelgen över men lilla jag har tur för även idag har jag ledigt. Denna långhelg har känts som sommarlov vilket i sig inte är bra för psyket. Har mycket kvar i skolan men har ingen motivation till att skriva uppsatser när vädret är så fint. Har badat & solat tillsammans med Emelie och Hanna vilket har varit väldigt trevligt.

Likes

Comments