Header

Hejhej!! Helgen är snart här och den är helt fullproppad med planer. Igår gick jag i skolan tills halv fem och sedan mötte jag upp Lola för ett glas vin. Pratade bland annat om min & Ebbas podcast "Godmorgon Måndag". I ett avsnitt är Lola gäst där vi pratar om sex. Vi smålyssnade på det och cirka fem minuter in förstår vi att folk måste tycka att vi är så pinsamma. På grund av att ingen förstår att vi är 60% ironiska. Ett exempel är att vi pratar om vårt Nacka/Incest gäng om hur sjuuuuk den är. Alltså det är verkligen 100 % på driv. Nog om det, nu ska det fokuseras på helgen!! Har följande saker planerat:

Fredag - Går i skolan till kl 14. Sedan ska jag till Bröd&Salt för att jobba med Hanna fram till halv 9 ungefär. Efteråt ska jag på fest tror jag? Eller så blir det vinkväll med tjejerna.

Lördag - Jag ska slå in julklappar!! Och få betalt!! Ska nämligen jobba på ett event mellan 12-17 vilket ska bli väldigt roligt. Efter jobbet ska jag åka iväg till Ebba för att fira henne med hennes släkt!! Kan inte förstå att min livskamrat fyller 17 år, se till att gratta henne idag !!

Söndag - Jobbar på samma event 12-17, efteråt ska jag på en liten reunion med mitt gamla tjejgäng från Huddinge! Kommer bli fett trevligt.

Inte så mycket andrum under helgen, har dessutom ett jävla omprov i matte på måndag som jag måste plugga till. Är ganska säker på att jag kommer kugga igen. Jag är verkligen i jullovs-känsla så inget av skolan spelar så stor roll just nu. Det är nästa års problem ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags efter skolan gick jag till Stureplan för att träffa min favorit skribent Olivia Hagéus. Hon bloggar på Veckorevyn och jag har läst hennes blogg sen typ två år tillbaka. Det är så konstigt att träffa en person man har följt på sociala medier i flera år. Man vet ganska mycket om deras liv och när man väl träffas förstår man inte riktigt hur man ska bete sig ?? Man är ju en främling för personen. Men det var fett trevligt i alla fall! Efteråt träffade jag Lola & några andra på Vigårda, kom hem runt nio och var uppe till fyra på morgonen för att jag & min bror kollade på serien "Timeless" som finns på Netflix. Rekommenderar!!

I lördags var jag hemma hos Pontus med några vänner och ältade om vart vi skulle på kvällen. Tanken från början var att åka till en julfest ute på Ingarö men latheten vann och vi gick till våran tjejkompis för att hänga med gänget. Följde med Hanna hem sen och åt upp typ all mat hon hade hemma..

Vi gick upp runt kl7 för att åka till jobbet och det är så jädrans skönt att jag jobbar med henne på söndagsmorgonar. Speciellt efter helgen är det bra att ha sju timmars samtalstid med sin bästavän. Av någon jävla anledning tänker jag "finns ingen morgondag" på fyllan vilket resulterar till att jag säger lite grejer.. Aja i slutändan har jag alltid saker att skratta åt och det är jag väldigt glad för.

Likes

Comments

^^ Bilder från förra helgen!! Hade planerat överraskningsfest både för min syster & min bästavän!  

Likes

Comments

Godmorgon på er, Veckan har varit precis som vanligt. Har pluggat, jobbat, druckit vin (chockerande) och känslorna har varit detsamma - en liten identitetskris här och där, rastlöshet och den ständiga väntekänslan - "snart händer det". Problematiken med den känslan är att jag fortfarande inte vet vad "det" är. Vad är det som ska hända? Vad är det jag väntar på? Väntekänslan tillsammans med rastlösheten är fan inte kul. Den är med mig hela tiden. Tyvärr är jag inte bloggerskan med svaren på dessa tankefrågor. Jag är bloggerskan som frågar er, eller snarare ber er om svar eller en förstående kommentar.

Till de mer vardagliga sakerna så har jag upptäckt en rysk serie på Netflix som heter "The Sniffer", väldigt bra! Min pappa var hemma i onsdags vilket var väldigt trevligt. Han har dock redan åkt tillbaka till Moskva men jag har för mig att han & mamma kommer någon gång nästa vecka!

Dagens planer är väldigt oklara ännu, antingen blir det tjejkväll eller så ska jag på fest med några människor från skolan. Vi får se helt enkelt vart jag hamnar!

Likes

Comments

Foto: Catrin Sandberg

Lite bilder från förra veckans fotografering för UF-företaget ViDE. Har just nu en rabattkod som ni kan ta del av "Anfisha15" för 15% rabatt på valfri tröja!

Likes

Comments

Till alla mina vänner

som lagat mig

varje gång hjärtat spruckit

eller när hjärtat dunkade gånger tio tusen

jag kommer fylla era gravar med kärleksbrev & rosenblad,

som ana sa, ja som ana sa

Ska fylla era gravar med kärleksbrev & rosenbladLikes

Comments