Header

hej på er, hur mår ni? Jag mår bra, jag har börjat hitta tillbaka till mig själv. Jag lägger bakom mig dem vilsna månaderna.

Har lov om fyra dagar!! Jag har börjat planera in lite kompis-träffar med gamla vänner. Har även planerat en målarkväll med Ebba. Vi ska måla hela natten, dricka massa te, lyssna på våran musik och bara umgås. Det var länge sedan hon och jag umgicks. Vi träffas minst en gång i veckan på grund av podden men det är sällan vi hinner umgås med varandra på djupet. Blir så otroligt skör men samtidigt trygg med henne, min älskade Ebba.

Spenderade någon timme i biblioteket igår och reserverade massa böcker. Hittade även min favoritbok från sexan som jag tänkte läsa om nu. Blev även lockad av en bok med titeln "Söta pojkar är bara på låtsas". Kan återkomma med en recension om någon dag!

Puss


Likes

Comments

I söndags tog jag en fika med Hanna & Lola på Vau de Ville. Eller "vad du vill" som jag ut talade det, ni förstår nivån på min fruktansvärda franska. Fick inte beställa varm choklad ( inte för dem hade det heller ) av Lola eftersom det är oehört pinsamt.

"Lär dig dricka kaffe din idiot" - Lola till mig varje gång vi fikar

Beställde något som innehöll minst kaffe men kände mest att jag drack varm mjölk för 52 kr. Fick i mig lite D-vitamin och var oerhört mysigt att lyssna på musik, prata med vännerna och andas in all rök från alla nikotin-besatta stockholmare.


Likes

Comments

Är på så fucking bra humör, I'm feeling myself atm. Tänkte skriva några punkter som jag är glad för:

* Igår tränade jag för första gången på 1 år med Emelie & Hanna. Ganska sjukt hur fort mitt humör kan gå upp enbart av en träning? Men mår fett bra och ska skaffa gymkort nästa vecka!

*Jag har så otroligt fina vänner och det är jag oerhört tacksam över. Pratar dagligen med alla mina nära vänner runt om i Sthlm/utanför.

* JAG FUNGERAR. Jag fungerar. Kan knappt tro att jag säger det. Har varit fett jävla jobbigt dem senaste månaderna men är äntligen igång igen.

* Har en fungerande rutin och är så jävla glad över det. Jag vet inte hur, men jag lyckas göra allt plugg, göra fett mycket socialt, ha ett stabilt mående, ta hand om relationer, göra allt hemma, hinna sova (!!!) och mitt nonchalanta jag har börjat försvinna. Fett bra eller hur syrran?

* Har en fucking podd vilket är så sjukt. Jag & Ebba grät när vi fick möjligheten att starta en riktig podd, det var ju det vi hade drömt om i så länge.

* Jag har jobb på gång, ska jobba på bröd & salt samt barnpassning. Sen kommer jag säkert jobba som fotograf, eventpersonal med mitt musikföretag. Älskar Stage Academy, min andra familj <3 Vem vet kanske släpper en låt i år??

* Fett många provoceras av mig. Ni tänker " varför är det bra?", för att jag finner det oerhört underhållande. Jag får ärligt en selfboost när jag får höra att killar från min förra skola i grupp diskuterar om mina åsikter, mitt liv och hur jag är som person. Hjärtisar, jag saknar er <3 Ni läser väl bloggen också?? Annars suger ni som haters, ni måste ju gå in på bloggen också och diskutera om vad jag lägger upp & skriver här !! Eller i för sig bloggen är väl mer för människor som inte känner mig, ni känner ju mig? Eller nä inte riktigt. Väntar ni ivrigt på att jag ska döpa om mig själv till feministfitta på Instagram? Föresten varför skriver ni inte till mig och diskuterar kring mina åsikter med mig?? Har inte blockat er än så passa på!Likes

Comments

Blev ritad av @imminentstarvation på Instagram!! Så kul!! Det handlar mer om hur konstnären uppfattar mig från mina bilder än att det ska se ut som jag till 100%. Hen lade till captionen "Its good to be me"! Perfekt! Tror konstnären fick uppfattningen classy but secret nasty, love it!

Likes

Comments

Jag, Tyra & Caroline

Hej mina fina!! Hur har eran helg varit???

Fredags: Stannade hemma och spelade monopol med syrran & några vänner.

Lördag: Gick på fest men hade tyvärr inte så värst kul. Jag tror ni förstår nivån på kvällen om jag säger att Marcus & Martinus spelades i högtalarna...

Söndag: Umgicks med Ebba och det var så länge sedan. Spelade in två avsnitt till podden och på kvällen drog jag iväg på dejt vilket var fett trevligt.

Nytt avsnitt ute av podden! Så lyssna gärna!!

Likes

Comments

"Jag trodde att vi pratade om allt men egentligen nådde jag bara en centimeter, om ens det, in i hans själ. Och när han fått komma i mig tröttnade han.

Jag var aldrig förälskad. Men besatt, det blev jag. För det är sådant som händer med 10%-are.

Själva termen syftar på en person som i regel är dryg, oförskämd eller elak, men när hen väl ger en komplimang eller ett leende, känner man sig utvald. Speciell. Man längtar efter mer, ännu ett leende, ännu en smekning över kinden, och till slut blir man så beroende av de där 10% av kärlek att man blir galen. Man gör allt för att få den där lilla, lilla delen. Att 90% är totalt skit ser man inte då.

Man träffar någon man vet inte är ens typ, men ändå blir man galen. Varför är det så? Varför blir man knäpp av någon man egentligen inte vill ha? Jag tror att det handlar om att man träffar någon som man från början tror att man själv utnyttjar, och när man inser att det kanske är tvärtom får man kortslutning. Man blir rädd. För att man själv kanske inte duger."

Några utdrag från Olivia Hageus inlägg som ni hittar HÄR.

Det är så sjukt läskigt. Texten går rakt igenom hjärtat och jag blir helt galen. Har läst den så pass många gånger och är varje gång i chock hur något kunde sättas så bra i skrift. Jag har ju varit där x antals gånger själv och handskats med en 10%-are. Äntligen finns det en term för dem. Det är besattheten, man känner sig utvald när man får ett leende, när man lyckas hålla hen kvar ett tag till. Jag har aldrig kunnat förklara med ord varför just honom eller varför jag var så pass besatt av en person jag egentligen inte ville ha?? Han var en 10%-are. Jag har alltid handskats med 10%-are och gör det än idag. Det är en rutin som måste brytas.

Man blir helt galen, galen i någon som man egentligen inte vill ha. Termen 10%-are är så klockren och sann.

Bilder från tiden jag handskades med den extrema 10%-aren. Kom ihåg att jag hade sovit 2 timmar den natten för att jag var vaken och skrev om hur mycket besatt jag var i honom men att känslorna fortfarande var oklara.

Likes

Comments

Tja!! Fick nyss resultatet från mitt franska-prov, fick ett D. Trodde det gick svinbra och jag hade pluggat sönder till provet. Men nä tydligen inte, så ger upp drömmen om att bli en fransyska.

Ska sova hos Hanna imorgon eftersom vi ska till Romme på onsdag!! Är helt värdelös på skidor om jag inte har sagt det innan. Dock är jag bäst på att skratta åt mig själv så tror resan blir bra ändå - ståendes eller liggandes i snön. Ska även på dejt imorgon, önska mig lycka till.

FÖRESTEN kommer inget avsnitt av Godmorgon Måndag idag på grund av olika skäl. Men vi är tillbaka nästa Måndag!!

Likes

Comments