Header

Nicole & Niki

Godkväll!! Lade mig nyligen i sängen efter en väldiiiigt lång dag. Startade dagen med ett matteprov som jag chansade mig igenom och sedan bestämde jag för att unna mig själv med thaibuffé och en liten shopping på "flying tiger". Ångrar mig nu. Ångrade mig dock ännu mer vid kassan på Willys när jag skulle betala och insåg att inte hade några pengar kvar och var tvungen att ringa Arina för att få en Swish betalning... Skämdes rejält men det underlättade lite när både jag & kassören skrattade åt det.

Efter lunchen så åkte jag till Mariatorget för att möta upp Nicole & Niki för en kaffe. Jag & Niki går i samma klass men tidigare så gick alla vi tre i samma klass i mellanstadiet. Lite roligt ändå att jag fortfarande har kontakt med alla i mitt gamla gäng från 6:an. Efter kaffet så åkte jag till min kompis Olivia och åt middag. Håller på att försöka övertala henne att byta gymnasium och börja på Norra hos mig!! Hoppas hoppas <3

Annars då? Imorgon kommer jag troligtvis skolka från halva dagen FÖR ATT PLUGGA, det är lite sjukt ändå. Sen på fredag ska jag till min fina vän Athena i Bromma på "All white party". Har frågat runt varenda person jag känner om någon har en vit kavaj men ingen har det?!! Det som är ännu sjukare är att jag inte har någon ?! Känns som ett klädesplagg som ska finnas i min garderob. Så har nu ännu en sak jag ska köpa när lönen kommer, har en lista på gång. Ska åka dit lite tidigare för att föra och ta bilder innan jag blir allt för ful/full :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Simon, Lola, Emelie & Hanna

hejhej!! Det är söndagkväll vilket betyder att det är den klassiska "sammanfatta helgen" inlägget.

I fredags jobbade jag och då överraskade Simon & Lola mig på jobbet!! Vi åkte till Stureplan och satte oss på Alberts (såklart ). Typ det enda cafét som har värmelampor & är öppet på kvällen.. tror jag ?? Skriv gärna cafétips om ni vet något annat !!

I lördags jobbade jag stängning och efteråt åkte jag till Emelie för att snabbt fixa mig och sedan åkte vi iväg till vår killkompis för krök. Det var massa nya tjejer där och jag har så fruktansvärt svårt att lägga tjejer på minnet.. Alltså det har hänt mig 4 gånger dem senaste två veckorna att jag skakar hand med någon jag redan har träffat. De anser säkert att jag är fett dryg men det är jag inte, bara korkad xDdd


Likes

Comments

Lite bilder från Insparks-veckan. Det var en väldigt partyfylld vecka, gick ut 4 kvällar, men kul var det!! Min Inspark hade temat "Livet efter Norra". Drog på mig alla glittriga klädesplagg jag kunde hitta och sen fick folk gissa sig fram till vad jag var. Från början var tanken "Artist" men allt senare in på kvällen blev det "jag e allt möjligt" eller "jag glittrar i livet" och det är väl lite så livet efter gymnasiet kommer vara. Jag kommer vara allt möjligt, men jag kommer alltid glittra" ☺ Nackas Inspark hade OS-tema och självklart skulle jag representera Ryssland. Roligaste var att Hanna representerade Sverige så det var otroligt kul. Sverige & Ryssland - fiender eller bästavänner ?? Vi skakade hand och det kommer inte bli något krig. Gotland ska fortsätta tillhöra Sverige ;-))

Jag hade väldigt roligt iaf, ångrar dock att jag slängde iväg min plunta någonstans på taket.. Undrar om någon tog med den hem?? Vem fan har min plunta nu ?? Till er som ska gå på inspark, försök inte att ta in dricka !! Jätte onödigt och väldigt enkelt att bli busted. Drick upp allt i kön istället☺

Likes

Comments

Jag kan verkligen inte skriva längre. Har total tappat känslan för skrivning, eller snarare läsbar skrivning. Kan verkligen inte formulera mig själv längre i skrift, känns som att allt jag skriver blir fel. Det är skit jobbigt, känns som att varenda ord är felplacerat och att jag ständigt byter tempus. (( har hört om mitt tempus-problem sen tvåan… jag skojar inte )) Men i för sig så är bloggen mitt forum. Det är ingen svenska uppsats. Jag skriver så som jag lever, med det sagt livligt och lite oklart.

Fast just nu är livet väldigt bra men också lite tråkigt. Jag har inga utmaningar i livet just nu och så känner jag mig extremt fast i denna tonårsperiod. Att jag bara fyller 17 år nästa maj gör mig alldeles ångestfull, irriterad och nästan svim-färdig. Känner mig tvångsatt i denna "Under 18" tröskeln. Brukar egentligen aldrig tänka på min ålderssiffra men fick det som en smäll i ansiktet för några dagar sedan när jag ringde banken för att öppna upp ett sparkonto. Jag måste ju ha en vårdnadshavare som håller mig i handen in till banken för att skapa ett..

Så får vänta med det helt enkelt tills någon förälder kommer hem. Ska tills dess kolla upp hur mycket pappersarbete det krävs för att Arina min syster ska bli min juridiska vårdnadshavare ♡ Hade verkligen underlättat livet hahahah

Är ledig denna helg från jobbet så ska njuta av det med en vinflaska eller två :)) hahah, skojaaaaa baraa, det är ju faktiskt corn som gäller xD ( alla tonåringar vet)


****

Likes

Comments

Hej på er!! Dagarna flyger verkligen förbi så har missat att uppdatera bloggen. Har de senaste veckorna inte gjort något särskilt, druckit te och hängt runt på söder. Försöker lära mig gator och vart alla butiker finns, är just nu en turist i min egen stad. Utöver det så har jag jobbat och fotograferats. Fotograferingen var till ett konstprojekt som jag kommer berätta mer om under våren men kan ge en hint om att det är lite naket ( ni som hann se min insta-story innan den togs bort ni vet )

Förresten så får jag en ny mobil nästa vecka!! Är så glad över det, har haft iphone 5 i snart tre veckor och jag står inte ut med den dåliga kameran. Har tagit tio bilder max under dessa veckor och får verkligen panik. Brukar ta minst hundra bilder i veckan så är så lycklig nu att få den nya iphone 8 som har två kameror!!! Ojoj vad mina sociala medier kommer bli bra nu!!

Likes

Comments

Jag får troligtvis inte säga detta

för vi känner knappt varandra

men jag saknar dig, och jag vill tillbaka

vi är främlingar, knappt sagt 10 ord till varandra

men jag vill bara tillbaka

vi är främlingar, du har aldrig uttalat mitt rätta namn

men jag vill ändå bara tillbaka




Likes

Comments

Ingrid o Alice, jag & Alle min bästis, Linn o Emma <3

Hejhej! Helgen är över och jag är nu hemma i Stockholm. Hur var helgen då? Den var känslomässig jobbig. Jag hade generellt väldigt kul men det var också väldigt många dåliga saker som inträffade - polisanmälan, slagsmål och krossade hjärtan. Har skrikit både av lycka & aggression. Men jag kan ändå säga att från mitt håll så var helgen väldigt lyckad. Fick i alla fall träffa min bästis efter 3 månader så det är alltid något <3


Vad händer i veckan då?

Tors: Ska äta middag hos Andreas med mina vänner <3

Fre: Ska jobba efter skolan och sedan ska jag troligtvis till Ebba för att bli avmålad? Ni kommer kunna köpa mina nudes i en konstsallong i vår hahahh stay tuned

Lör: Ska till Rålis för utekrök med skolan, vet inte riktigt hur det blir. Ska i alla fall droppa förbi för att träffa lite folk.

Likes

Comments