Header
View tracker

finaste Caroline-Sophie och Tyra //// The Matching Ladies // Jag och kära Tuva


Herregud, har inte skrivit på snart en vecka på bloggen?? Men är kanske lika bra för har verkligen inte varit psykiskt stabil denna vecka över huvudtaget. Har i alla fall pluggat, poddat med Ebba och var iväg på fest igår. Fikade även med Tuva tillsammans med några andra, satt och pratade i x antals timmar om absolut ingenting. Var egentligen jätte trött igår och inte alls på humör men sminkade mig, bytte om och var redo att kicka igång kvällen!! Hade i alla fall super kul igår och är glad att jag tvingade mig ut. Är så oerhört glad över människorna runt om mig just nu, har en sådan härlig kompis-krets i Nacka <3 Inga rykten som sprids, ingen dömer någon och man blir nästan mer uppskattad att vara lite udda. Är så tacksam för det, för vet att det är ovanligt i högstadiet att ha det så.

Idag - Plugga sönder, städa huset, möjligtvis ut ikväll igen, puss

Likes

Comments

Hej!! Har inte varit aktiv denna helg, men var med några människor i lördags och umgicks med min syster & Joanna i söndags. Inte gjort något mer än så, hade i alla fall en väldigt mys helg!

Denna vecka ska jag:

- Gå på öppethus

- Volontärarbeta på WWA galan

- Kanske gå på dejt

- Podda

- Fika

- Partaja

Föresten så är ett nytt avsnitt ute av podden! Så glad att vi har fått så positiv feedback. I dagens avsnitt pratar vi om nyårslöften, prestationsångest och gymnasieval. Ebba ger er tips på vad man ska tänka på och jag berättar om hur jag tänker kring mitt val. Podden heter Godmorgon Måndag och hittas på iTunes samt podcaster.

Likes

Comments

Hello darlings, har inte skrivit på två dagar men inget intressant har hänt. Har dessutom haft ful-dagar så har inte velat ta bilder på mig själv. Idag efter skolan åkte jag till St:Eriks gymnasiet där Ebba går för att spela in podden. Vi är igång nu, känns riktigt jävla najs. Nu måste jag och Ebba träffas obligatorisk varje vecka!!

Kom hem några timmar sedan och har bara pratat på skype, nu ska jag skriva lite och titta på serie. Bloggen kommer vara mycket uppdaterat dem kommande veckorna ( specifikt under helgerna ) då jag har massa saker inplanerat !!

PUSS

Likes

Comments

Min fina Hanna //// min fina hund barni

Hello, nu är det sista dagen på lovet och har knappt gjort något. Men men, ska bli skönt att återgå till rutiner men är så jävla stressad redan nu. Sista terminen i högstadiet, sista terminen med min klass, Sista terminen som avgör vilket gymnaisum jag kommer in på. Jag måste höja mig 50 poäng denna termin, önska mig lycka till!!

Igår var jag hemma hos Tyra igen vilket ännu en gång var fett trevligt. Fick träffa några som jag inte hade träffat på ett tag!

Likes

Comments

View tracker

Hej mina fina!! Äntligen kan jag berätta nyheten, har längtat i flera månader!!

Tillsammans med min bästavän Ebba Alexandrie har vi nu startat en podd. Vi har hållit på med denna idé sen augusti och äntligen är första avsnittet ute. I första avsnittet får ni lära känna oss lite genom att få höra om våra dåliga egenskaper, vad som har hänt på sistone samt kör vi Who-s most likely to där ni får reda på vem som troligen skulle sälja sig själv.

Podcasten heter GODMORGON MÅNDAG och ni hittar den på itunes eller i er podcast app.

Vi har skapat en instagram samt en mail där ni kan skicka in frågor, ämnen och feedback!!!

Instagram -godmorgon_mandag

MAIL - godmorgonmandag@hotmail.com

OBS: Om avsnittet inte fungerar pröva att radera avsnittet & lyssna igen, backa tillbaka några sekunder i avsnittet eller låt avsnittet ladda!


Likes

Comments

"Har sätt att du lägger upp massa "tumblr-bilder" så undrar om du kunde dela ditt konto?"

Jag har tumblr och we heart it. Dock använder jag inte tumblr för jag förstår inte riktigt appen hehe. Använder mig i alla fall av we heart it, där jag heter Anfishalysenko <3

Likes

Comments

Har jag varit borta lite från bloggen så tänkte visa vad jag har gjort:

Kajsa & Nicole kom hem till mig i onsdags! Har känt dem sen jag flyttade till Stockholm, vi gick i samma klass förut. Känns dock fortfarande som att vi lär känna varandra?? Hade iaf enliten sleepover och det var super mysigt. Vi försökte planera in massa saker nu under året.


I fredags var jag & Lola i forum och sedan drog vi hem till henne. Vi fixade oss och jag fick med mig ett par kläder hem från hennes garderob ( doneras alltid kläder till mig ). Var så oerhört snygg, dock syns det inte på bilderna över huvudtaget. Så jävla besviken. Gick typ inte att ta bilder för jag skakade hela tiden?? Hade typ sockerbrist som jag kan få ibland. På kvällen stack vi hem till våran kompis Tyra. Var så jävla trevligt, dansade så mycket.

Likes

Comments

Lovade att visa jeansen som jag köpte tidigare, såhär ser dem ut i alla fall. Jag köpte dem på HUMANA för 350 kr, det är ett par Levis 501. Riktigt kap!!! Är så jävla nöjd att jag äntligen äger ett par bra jeans, hatar alla mina andra. Har gått upp i storlek så alla mina andra jeans sitter så otroligt tajt.

Likes

Comments