Header

Röda rum är den webbplats där tittaren får se en video efter hans önskemål. Det innehåller i allmänhet trakasserier och tortyr, av någon person med ond intention. Första avsedda tittaren skickar e-post-id till webbplatsägare. Då skickar webbplatsägaren dem länken för att betala avgifterna. Användaren betalar pengarna och kommer i gengäld att få tillgång till hemsidan. Användaren kommer att använda det lösenordet och komma in. Någon person vars ansikte är dolt bakom masken visar ämnena. Användaren kommer att önska tortyr som att skära kroppsdelar till exempel. Ju högre tortyr, ju mer pengar krävs.. "The Daisy Destruction" som skakade internetvärlden är ett av de mest fruktansvärda fallen hittills av barnmisshandel/barntortyr. Som ni märker på titeln är det inga trevliga saker som händer. Och det är ett oskyldigt barn. Eller var.
Och mannen sitter bakom lås och bom.
Röda rummet är en farlig plats som bör undvikas, det är mitt kloka råd. Jag har aldrig sett en live-show, tänker inte ta reda på mera detaljerat vad som händer, om dem finns eller överhuvudtaget söka mig till det. Oavsett om dessa rum fanns från början eller inte, så tror jag att dem finns NU. Den här idèn om att kidnappa folk, tortera dem i LIVE-webcam inför folk som betalar 10.000 för avsågade ben, eller 5.000 för att poppa ut ögongloben... De har suttits i rullning nu om inte annat. Det har väckt idèn, om ingen vill tro att det redan funnits längre; som är så makaber att alla som är riktiga blodtörstande psykopater kommer att vilja prova detta. Och det är egentligen inte alls så märkvärdigt eller hittepå.... Ta en vanlig avrättningsvideo bara som sprids. Det är ingenting nu för tiden. Nästa era nu är allting med Live. På Facebook kör folk live väldigt ofta, det växer och växer. Alla har tillgång till internet och kameror nu. Alla kidnappningar med avslutande tortyr kommer bara att levla upp ett steg, från att spela in och sedan sprida runt skräcken, till... ja, precis; LIVE-tortyr. Sätter väl ännu mer skräck i den intet ont anande naiva medelsvensken.
Mycket, mycket rimligt. Inte alls så långsökt som folk först kan tro, "äsch, det låter som taget ur Hostel eller Saw. Sånt händer inte i verkligheten".
ok, vi får se vem som hade rätt. Det här kommer bara att öka. Gruppvåldtäkter Live kommer också att öka. Djurplågeri Live. Och folk som har sex med varandra Live.
Allt kommer att spåra ur, och jag säger som vanligt: Världen är elakare nu än någonsin.
Glöm andra världskriget, det tredje kommer vara sååå mycket värre och det pågår redan smått utan att vi fattar det. Det måste smälla, explodera, för att folk ska fatta att det pågår krig i världen? Folket slumrar i vanlig ordning!
Krig behöver inte vara vapen och bomber. Det kan ske så mycket mera taktfullt och tålmodigt. Kan orsaka mera än någon bomb någonsin gjort, det här kommer nämligen aldrig att få ett slut; det har bara börjat.

Om ni vill besöka, eller försöka hitta ett så kallat "Red Room", så råder jag er att installera webbläsaren "Tor". Och besöka psykiatrin för en koll i hur du mår. När jag ville titta på sånt här mådde jag dåligt i alla fall. :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments