Idag är första dagen på grabbarnas jullov och jag har en väldigt besviken 7 åring här hemma, han missade sista dagen på terminen då han är sjuk!! Hoppas ingen mer blir dålig för det är ju inte så långt kvar till jul.

Julafton är lite speciell i vår familj, dagen börjar nämnligen med att hela familjen (syskon, respektive, barn, mor och far) åker till äventyrsbadet för att tillbringa förmiddagen där. Efter detta så äts det jul lunch och paketöppning med svärmor och svägerska med familj, för att sedan åka till mina föräldrar och fortsätta med mer mat och mer paket!! Lite stressigt är det allt men det funkar!!
Längtar lite till jul men tycker det borde komma lite snö snart!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på att grabben skall sluta skolan för dagen, men har varit på språng hela dagen!! Började dagen med att vara snäll mot bror och lämnade av ett gäng med matlådor till honom på hans jobb, sen hämta syrran så nu har kusinerna haft lite mys (ja moster med förstås).

Snart är det dags att göra lite middag för att sen åka till jobbet!!! Kommit på att man hinner göra väldigt mycket på dagen när man jobbar kväll!!

Likes

Comments

Ibland vill man bara dra något gammalt över sig, sova och vakna när allt är bra igen!! vet inte vilket som vart värst idag: trottsiga barn eller yrseln!? Eller kanske kombinationen?? Alltså jag älskar mina barn över allt annat på denna jord, men en 7-åring och en 3-åring som testar gränser ala delux i kombination med lite yrsel har gjort att jag haft väääldigt lite tålamod tyvärr. Får krama dem lite extra mycket imorgon!!


  • 9 Readers

Likes

Comments