Header

Hej igen!

Idag har jag varit i skolan och på min lunchrast så skulle jag till tandläkaren. Hon gjorde avtryck på mina tänder. Jag var as rädd ska jag erkänna. Jag har hört från alla att det är hemskt och att man nästan spyr när man tar avtryck. Men till en lättnad så var det inte så hemskt. Det kändes bara som om jag hade haft as mycket tuggummi i munnen. Efter det så tog vi en mafssa röntgenbilder på mina tänder och till slut tog de vanliga bilder. Det var hemskt! Hon la in två plast grejer i min mun som hon då skulle dra isär min mun med samtidigt som jag bet ihop. Det kändes som om mina läppar skulle gå av jag lovar. Efter det så tog hon in en spegel i munnen på mig samtidigt höll med den här plast grejen också och det kan jag säga att också gjorde ont som satan. När det äntligen var över så tog de 2 bilder på mitt ansikte sen var det över.

När jag kom tillbaka till skolan så var skolans specialpedagog där och skulle berätta om vad hon jobbar med och hur, men det mesta missade jag. Efter lektionen var det att springa till bussen på 5 minuter för annars hade jag missat det, men jag hann! :D

Väl hemma städade jag lite och lagade mat, revben med ris och sås till det.

Hur var eran dag? :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har varit i skolan idag. Vi har gjort några plakat som vi ska ha uppe på öppet hus. 22 november alltså nästa onsdag. Som jag har fått reda på att bara jag och Hampus från min klass ska vara där ingen annan. Men det blir väl bra haha.
Jag sluttade skolan 14:20 sen skulle jag vänta till 17:10 för då skulle jag ha utvecklingssamtal. Sånt är livet när man är fortfarande bara 17. Men det gick i alla fall bra mina studier går bra och ingen hög frånvaro. På vägen hem stannade vi, jag , min mamma och Mark på MC Donalds och åt för alla var hungriga. Jag var tillbaka i Olofström lite över 19:00. Då jag bara tog mina saker hemifrån och sprang till bilen för jag skulle sova hos Viktor.
Stackarn fick vänta på mig as länge 😅
Men det är i alla fall väldigt skönt att vara hemma!!

Hur har eran dag varit? 😚

Likes

Comments

Helgen har vi bara legat i soffan som vanligt tänker ni säkert. Men på söndag hade Viktor sin första tunering i e-sport (CS:GO). Tyvärr vann de inte, men nästa gång går det nog bättre.
Idag har jag haft skola, och vi har kollat på en svensk film som heter Pojkarna. Det var spännande och rolig.

Viktor har börjat på sin praktikperiod 2 nu, men han är inte alls nöjd med den här praktiken. Hans handledare har sagt att om Viktor kommer lite senare än prick klockan 7 så får han inte ha lunchrast. Det är väl ändå lite hårt. Tycker att han ska ha hänsyn på att Viktor ska köra ända från Osby, och det är halt väg.
Jättekonstig praktikplats men jag hoppas han säger till sina lärare för det är ju inte normalt. Värsta diktatur haha.

Vad har ni hittat på under helgen och denna kalla måndagen? 🌸

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag och helg. Skönt att slippa skolan lite men denna veckan gick snabbt.
Idag har jag haft skola och efter det var jag hos tandläkaren. Snart får jag nog min tandställning wohoo!! 😄
Nu ska jag bara ligga i sängen hos Viktor och läsa en bok och vänta tills middagen är klar.

Hur har eran dag varit?🌸

Likes

Comments

Igår sluttade jag skolan lite tidigare för att åka till Kristianstad med Bella och Viktor för att hämta ut bellas nya ID. Vi var på skatteverket i ca 40-50 minuter för det var lite strul med en av datorerna, men till slut fick Bella sitt ID.
På vägen hem när vi blev hungriga sprang vi in en runda på eko hallen.

Idag var nog bästa torsdagen på länge. Började dagen med att komma försent till skolan för blekingetrafikens busschaufförer vet inte hur man håller tiden. Tycker att det är lite dåligt av de faktiskt!
Väl i skolan hade jag 3 lektioner men på den sista fick vi testa på hur det är att vara rullstolsbunden, blind och döv/hörselskadad.
Jag fick gå med ögonbindel inne i staden och gå in på gallerian på H&M. Jag kan bara säga att det var läskigt, förvirrande och obehagligt att inte kunna se vart man ska gå, vad det finns för kläder i en butik. Senare åkte jag rullstol i city gross och ja vad ska man säga jag fick ju några konstiga blickar av människorna.
Men annars hade vi roligt också.

Allt som allt ska vi inte ta våra förmågor för att se, höra eller kunna gå för givet vad som helst kan hända så vi förlorar kanske en av dessa fantastiska förmågorna.

Likes

Comments

I fredags umgicks jag och Viktor med några vänner ett tag, kört runt lite snackade en hel del. Sen körde vi hem och fixade lite med bilen.

På lördagen så har vi varit på Viktors kusiners kalas, Anton och Kevin som har fyllt 15. Vi kom en halvtimme försent med det gjorde inte så mycket för det var några mer som var lite sena. Viktor var mest med hans andra kusin Fille och de pratade en massor (like always).😸
När vi hade tråkigt så körde vi en runda med bilen sen efter ett tag skulle nästan alla ungdomarna iväg till ett spökhus som jag vägrade följa med till. Hatar såna ställen och jag visste att de skull skrämmas. Annars hade jag ju fått sitta helt ensam i mörket i bilen som är inte så kul heller.
De kom tillbaka efter 45 minuter kanske och var hur nöjda som helst med att ha kunnat skrämma Viktors kusin Veronica.
Senare på kvällen somnade Viktor och Fille i soffan så vi åkte hem runt klockan 11.

På söndagen fixade jag och Viktor antennkabeln till bilen så nu kan man lyssna på radion också, som Viktors pappa har längtat efter.
Resten av dagen spenderade vi i soffan och degade.
Till middag så gjorde jag lite gulasch soppa som Linda räddade till slut för den var lite smaklös vad vi än gjorde. Men till slut lyckades vi.🤗

Likes

Comments

Lite uppdatering från de senaste dagarna. Har tyvärr inte haft så mycket att skriva om men nu kör jag när jag har varit med om lite grejer.

I onsdags så skulle vi till Sölvesborg till psykiatrin men vi kom en timme för tidigt så vi sprang in en runda på dollarstore. Köpte lite grejer snabbt men det jag tyckte var dåligt att man inte kunde testa om foundationen var rätt färg, så jag fick gissa mig fram. 👏🏼
Till slut köpte jag en papperskorg till badrummet, en foundation och en fil så jag kan göra naglar. (Foundationen blev inte rätt färg.)

I torsdags så väntade jag på Viktor tills han slutade jobbet sen skulle vi hälsa på en vän. Vi var där rätt länge fikade och pratade lite om allt möjligt. På vägen hem så körde vi in till Mcdonald’s sen vidare till Osby.
När vi kom fram skulle Viktor koppla in slutsteg och baslåda som tog oss ca 1,5 timme, men jag kan lätt säga att det var värt det.

Vad har ni hittat på de senaste dagarna? 🙂

Likes

Comments

Igår kväll fick jag reda på den bästa nyheten, jag har blivit faster till en liten pojke. Och min storebror har äntligen blivit pappa.
Välkommen till världen Dimitri💕


Viktor somnade rätt tidigt igår kväll så han vaknade upp klockan fyra. Jag vaknade till när han började röra på sig bredvid mig så jag har varit uppe sen dess. Vi har kört till Olofström lämnat in bilen på lagning sen kom vi hem till mig.
Under tiden vi väntade somnade jag, och sov en ca en timme. Gud vad skönt det var.
Efter det hämtade vi bilen sen ringde mamma om vi hade kunnat ta emot ett paket åt henne men killen som skulle ge det till oss kom aldrig så vi får nog hämta den imorgon.

Senare idag lagade jag och Bella lite pastasallad men såklart lyckas jag med att hälla hela pastan i diskhon.

Hur har ni haft det idag? ☺️

Likes

Comments

Igår gjorde jag inte så mycket bara legat i soffan hela dagen sen på kvällen tvingade jag Viktor att gå en runda för jag har tröttnat på att sitta framför Tv:n.
Så det hade inte blivit en bra blogginlägg av det.

Idag vaknade jag 05:45 för att Viktor skulle jobba i veckan, fast det är höstlov. Tycker lite synd om han men så är det när man skippar några dagar på praktiken.
Fortsättning på måndagen kommer i ett nytt inlägg runt kvällen.

Likes

Comments

Idag har jag vaknat klockan 11 för att passa Viktors lillasyster. Efter ett liten stund så pratade jag lite med mamma i telefon, och hon mår lite bättre. Tyvärr kan jag inte besöka henne i helgen för jag har ingen skjuts dit.
På morgonen så regnade det rätt mycket så jag tänkte att det blir en mysdag i soffan idag. Men såklart ska det hända något under dagen så att det blir lite spänning.😁
Nathalie skulle värma upp några bullar i micron som hon tog ut från frysen. Men när hon gick ut till köket var det fullt av rök för bullarna började brinna i micron. Vi fick öppna allting jättesnabbt och ta ut bullarna och spola kallt vatten på dem.
Nu ligger jag i soffan och väntar på att älsklingen ska vakna igen.
Hur har ni haft det än så länge? ☺️

Likes

Comments