Header

Välkommen till vår julklappskväll torsdagen den 17 december kl, 17-20. Vi hjälper dig att hitta den där speciella julklappen slår in den och lackar den om du så vill. Vi kommer att ha flera specialerbjudanden och bjuder på glögg och pepparkakor. I caféet har vi specialpris på våra populära våfflor med sylt och grädde, 30:- inkl. kaffe eller te.

Vi hoppas på en trevlig kväll tillsammans/ Anette

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Nu är det åter dags för den årliga julmarknaden på slottet. Det betyder att det åter blir liv i vår lilla stad för några dagar. I år har vi dessutom bestämt oss för att Nostalgicaféet ska få representera oss på julmarknaden, vi kommer att sälja vårt hembakta bröd och hoppas att det blir en härlig upplevelse. Det betyder att vi just nu är helt snurriga av alla kakbak och kommer säkert att drömma om pepparkakor, schackrutor, korintkakor och ugnstider och temperaturer. Det har varit stressigt och kommer säkert att vara så hela helgen, MEN vi har jättekul i vår lilla "bakstuga".

Butikerna har fått en touch av vinter och jul och i caféet står julgranen och väntar på att bli klädd.

Vi hoppas ni har vägarna förbi och tittar in till oss i helgen har vi följande öppettider

torsdag 11-20 fredag 10-18 lör 10-16 och sön 11-16

Välkomna! Vi ser fram emot att se er/ Anette

Likes

Comments

​Här kommer några bilder på bland annat lyktor från Majas cottage. Vi är jättestolta över att ha fått ensamrätt i Vadstena på dessa lyktor som genom försäljning stöder barncancerfonden.

På söndag 22 november säljer vi godis, honung och senap på julmarknaden i Boxholms församlingshem med start kl 12. Vi har även ett lotteri där man vinner hembakat från vårt bageri och som första och andra pris har vi pepparkakshus. Pengarna från lotteriet skänker vi oavkortat till Ro för livet som stöder bröstcancerforskningen.

Den 26 november är det så åter dags för julmarknad på Vadstena slott. Den pågår under fyra dagar och i år har vi ett stånd i matboden där vi säljer bröd från Nostalgicaféet. Det blir saffransbullar, pepparkakor, småkakor och mycket mer och naturligtvis även kaffebröd för allergiker så välkomna dit.

Butikerna och caféet är naturligtvis också öppet som vanligt så vi har bråda dagar nu med att packa upp nya varor, skylta och framför allt BAKA. Precis som förra året kommer vi att ha någon slags tävling med ett pepparkakshus i vinst, så det är mycket byggande på gång i bageriköket just nu.

Våra öppettider fram t.o.m sista november är mån-tis stängt ons-fre 10-17 lör 10-15 och söndag 11-16

Under julmarknaden är det extra öppet och i december är det åter öppet måndagar och tisdagar/ Välkomna

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på nyheter som kommit den senaste veckan. Just nu har vi kartonger upp över öronen och det dyker upp nya saker i både Signerat och Änglarummet dagligen så titta in om ni har tid. Så fort jag kan ska jag lägga ut mer bilder och om ni undrar över något är det bara att ni hör av er/ Anette

Likes

Comments

​Så var höstlovet snart till ända och vår tjejkväll avklarad. Tack till våra kunder som kom och alla skratt det bjöds på under kvällen. Nu går vi mot vår största ljushelg och vi har fina ledljus som både kan lysa upp vår tillvaro inomhus, i lyktor utomhus och på våra minnesplatser för våra nära och kära. Vi kommer att ha öppet båda dagarna under helgen och öppnar kl 10 imorgon lördag då våra lördagsstamkunder kommer och våffeljärnen går varma. På söndag öppnar vi kl 11 och vi stänger kl 16 båda dagarna men vi är flexibla som alltid och ni är varmt välkomna/ Anette

Likes

Comments

Jaha nu har det gått ett tag igen! Först hade jag en efterlängtad semester och skulle ha en stand in som skötte bloggen, men det ser vi ju hur det gick(vi finns ju på facebook också sök på något av butiksnamnen så kommer det fram). Mina små medhjälpare hade tydligen lite busrea när jag var bortrest, vilket jag tyckte var en bra idé så vi kör höstlovsveckan också nu med 20% rabatt på allt utom lyktorna från MAJAS COTTAGE, som nu ÄNTLIGEN kommit hem (bilder är på väg). Vi har också ½ priset på en del utvalda produkter så nu är det läge att fynda.

OBS! Missa inte TJEJKVÄLLEN nu på torsdag 29 oktober kl 18-20 då med 30% rabatt istället och i caféet har vi kaffe och våra smarriga räkmackor för 70:- plus andra godsaker såklart. Varmt Välkomna/Anette

Likes

Comments

​Fredag och lördag är det fest i stan, då har vi lite extraerbjudande i butikerna.

Välkommen in!   /Anette


Du missar väl inte kanelbullens dag på söndag?

Kaffe och bulle 15 kr!

Likes

Comments

​Den här veckan blir det lite av favorit i repris med våra populära ute/inne änglar. Har du inte plats för dem hemma passar de bra på minnesplatser för våra nära och kära, kanske tillsammans med ett ledljus, som går att ställa in på 4 eller 8 timmar

För att förlänga sommarkänslan har vi plockat fram alla våra servetter med somriga blommor. De passar bra även så här års och lyser upp vilken lunch, middag eller kaffestund som helst, passa på att fynda!

Ps. Ville bara visa vår blomma som fått besök av en fjäril - de var så fina ihop :)


Likes

Comments

​Ny vecka-nya veckans varor! Den här veckan kör vi vår snygga bag från House Doctor, muggar i brunt,grått och brunt för trevliga fikastunder och de söta änglaramarna för bilder på dina nära och kära.

Hoppas helgen varit bra det har ju varit riktigt fint väder, man får passa på att sitta i solen så länge går, snart är vi inne i oktober. Vi har haft massor med trevliga fika gäster i helgen precis som vanligt. Det är kul när det är lite surr och glada skratt i caféet/ Ha det bra och välkommen Anette


Likes

Comments

Nu kommer veckans varor på bild och en favorit i repris vår blårandiga frukostservis. Vill också göra reklam för våra VIP-kvällar där ni har möjlighet att handla i lugn och ro till rabatterade priser. Hoppas vi ses/Anette

Likes

Comments