Header

Nå har jeg gått på min nye hobby ett par uker, og jeg stortrives. Jeg og Flor begynte på Poledance for noen uker siden, og selv om vi ikke har vært på så mange timer enda, så er det utrolig moro å drive med det. Og overraskende tung trenign. Man bruker muskler man normalt ikke bruker, og da spesielt overarm og musklene i leggen og hoftene.

Det er også viktig å øve på å bli myk, i den forstand at man presser kroppen i de forskjellige stillingene uten at det ødelegger deg. Så øvelse, yoga, stretch og styrketrening er viktige elementer i treningen.

Dette er nok noe jeg kommer til å bruke mye tid på framover, og lille har også blitt med meg på treninger allerede, og siden det er muligheter for å ta han med på studio på dagtid så ser dette ut til å løse seg fint mtp trening og øvelser. Så da trenger jeg bare å finne barnevakt til de timene som er på kveldstid, så dette løser seg :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 34 lesere

Likes

Comments

Herlighet, sommeren 2011 og 2010, var helt fantastiske, Ozzy osbourne, Whitesnake, Motley Crue, steelheart, steel panther, guns and roses, airosmith, slash, bullet for my valentine, killswitch engage, papa roach, disturbed, judas priest, alice cooper, cinderella, danzig, stone sour, kiss, twisted sister, airborne, motorhead, iron maiden, crash diet, billy Idol, anthrax, Buckcherry, +++++
For noen sommre! og jeg skal oppleve det igjen!

Likes

Comments

I går feiret lille sin første 17 mai, og han storkoste seg. Og han var så søt i bunaden sin 😍

Vi dro til midtbyen i 12 tiden for å se på borgertoget, siden både min pappa og min bror skulle gå i toget sammen med Norges Motorsport Forbund og MK-Trondhjem Racing

Vi dro hjem til mamma og pappa etterpå og spiste sodd, noe som lille synes var ekstremt godt. Og slurpet i seg sin porsjon fort.

Til dessert hadde vi is, mens lille hadde eple, mango og pære-mos, og han var storfornøyd med dagens innsats. Både når det kommer til maten og til underholdningen. og vi gleder oss allerede til neste års feiring, for da blir det tivoli også på lille.

Likes

Comments

Jeg kjøpte denne morgenkåpen til Elias Aydin på ebay og synes den var rett og slett råkul. Så vurderer å bestille en til faktisk, men i annet design, siden det fantes både i ugle, hai, mus, monster og kylling.

Elias Aydin er litt over 70cm, bruker størrelse 80/86 i klær, og denne er omtrent rett under rompa hans. Så den passer nok de som ikke er mer enn 80/90 cm høy, men det er jo smak og behag på hvor lang dere vil den skal være.

Elias Aydin synes den var kjempekul, og skrek og hoppet og lo til speilbildet sitt mens den var på. Så dette var ett veldig godt kjøp!

Likes

Comments

Noen ganger trenger man bare å komme seg bort, å tenke på noe annet, å glemme hverdagens problemer og stress. Noen ganger så trenger man en pause. Og denne pausen trenger jeg desperat for tiden.

  • 192 lesere

Likes

Comments

  • 201 lesere

Likes

Comments