Header

Har sikkert delt denne før, men John Legend er værd å dele flere ganger 😍

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

  • 51 lesere

Likes

Comments

Jeg ble utfordret av noen på Facebook, og gjorde dette på min egen facebook side, og det kom inn totalt 19 liker og 11 komentarer :) Så det ble en okey sum på 66kr, men det er ikke helt den summen jeg hadde sett for meg, så derfor deler jeg den på bloggen også.

Summen jeg donerer gjelder både på bloggens kommentarer og liker, også bloggens facebook side.

Lik i vei, alle FB-venner og bloggvenner, og kommenter ennå mer!
Summen jeg donerer til Barnekreftforeningen skal være summen av dette:
1 like👍= 1 kr
1 kommentar = 5 kr
Summen vil bli presentert om 24 timer, og jeg vil da velge ut 4 personar til å ta imot den samme utfordringen😊
Hjelp oss å hjelpe

  • 65 lesere

Likes

Comments

I går hadde jeg og lille legetime, siden lille har vært surklete i brystet en stund og jeg skulle inn på "etter svangerskaps kontroll", så vi kom oss ned til legesenteret og vi fikk vite at lille hadde bare litt slim i øvre luftveier og det var ikke noe å tenke over eller gjøre noe med, så det var greit og vite.

Når timen var over møtte vi @gullis og vi skulle sette oss ned ett sted og spise, men med vår flaks så åpnet ikke noen steder i nærheten før om 2-3 timer, så da tok vi like gjerne bussen til jafs, og spiste en burger.

Siden Elias Aydin klarte å gulpe, ikke bare en gang, men to ganger, og sølte smoothie over hele seg, stakk vi innom Rema 1000 for å handle inn en ny body til han. Der hadde de også ferdig oppkuttet appelsin, EA hadde ikke prøvd det før så tenkte han skulle få prøve og det var suksess, så Tonje måtte løpe frem og tilbake for å hente biter til han, for han SKULLE ha, og ble direkte sint om han ikke fikk en ny bit, for han er vist lik moren sin, får han ikke maten sin i tide så blir han sint 🙈

Inne på Rema hadde de også tilbud på roser, så da havnet det ett par, tre, buketter i handlevogna, så det ble roser både på spisebordet og stuabordet når jeg kom hjem. Fikk endelig bruke vasen jeg fikk som forlover-gave fra @gullis også ❤️

I dag så våknet lille klokken 6, og ville ikke sove mer alene, så da tok jeg han i sengen med meg og sunny og han sovnet, jeg sovnet og sunny snorket helt fram til 8:30, så utrolig deilig å sove lenge en lørdag. Han har faktisk sovet lenge i dag når jeg tenker over det. Han spiste mat klokken 9, sovnet klokken 10, og sover enda, nå er jo klokken 12:40, så det er nok en lang og god dupp tenker jeg ❤️

Likes

Comments

Vel, det har blitt lite oppdateringer fra meg i det siste, men jeg har vært mye opptatt og det har skjedd en god del her hjemme.

Så får vel bare starte med å oppdatere dere da.

1. Fredagen kjørte jeg og mamma til Svergie en tur for litt harry-handel, møtte også bestefar på grensen, så da dro vi like gjerne innom han på hytten og hilste på han og Dia.

2.Lillesøster var her i helgen på besøk, koste med Elias Aydin og slappet av, kjørte litt akebrett med Elias Aydin og Sunny og spiste god mat. Og siden Elias Aydin har såvidt begynt med BLW så fikk han bli med på de måltidene. Kan skrive mer om det senere.

Lillebror var også her på fredagskvelden, så da ble det litt spilling av Playstation av alle ting, gjenopplevde litt barndomsminner, og spilte litt Guitar Hero/Rockband.

Taco med lillebror og lillesøster, og Frokost med lillesøster.
Elias Aydin har så vidt begynt med BLW.

3. Har begynt å pusse opp i gangen, det eneste rommet som vi ikke gjorde noe med før Elias Aydin ble født. Så føler det er på tide med det. Dørene skal males hvite, veggene skal bli hvite, eller kanskje den Marrakech fargen? og dørkarmene skal få samme farge som soverommet mitt (grått) hvis veggene forblir hvite.

Så alle dørene har blitt pusset, malt 3 og 4 strøk på de, og soveromsdøren til Elias Aydin har fått en oppgradering.

4. Elias Aydin er like ved å knekke koden for å krype! Snart så fyker han avgårde!

5. En ting til har skjedd, men det holder jeg litt hemmelig enda :D

  • 188 lesere

Likes

Comments

2018
  • 266 lesere

Likes

Comments

  • 312 lesere

Likes

Comments

Ungen sover, bikkja sover, så nå skal søren meg jeg også sove! Har vært en slitsom helg med sykdom, så nå håper jeg uka som kommer blir snillere med meg og mine to barn.

Elias har hostet en del, tett i nesa, men virker ikke plaget med dette, og har vært feberfri hele uken, så det er flott. Håper det ikke ødelegger for vaksiner på 5-mnd kontrollen i morgen at han hoster litt?

Sunny har blitt enda værre, Trodde jo vi hadde funnet ut av det når vi fikk tilbake blodprøvene på lavt stoffskifte, men etter å ha gjort fra seg inne hver dag i en uke, og nå på lørdag bæsjet blod (Sorry for mye informasjon) Etterfulgt av å ikke gå på do i det hele tatt på 33 timer (and still counting) så klarer jeg ikke å gi meg med den konklusjonen om at det er bare lavt stoffskifte. Så jeg ringte faktisk dyrlegevakta, men hun som tok telefonen der var bare sur og grinete og mente at en hund som bæsjer blod og så vegrer seg for å gå på do etterpå var ikke noe å bry seg om. De er faktisk vakt for en grunn! De skal kunne svare på spørsmål fra engstelige dyreeiere i helger, det er derfor man har vakt! Så i morgen 08.00 skal jeg ringe til dyrlegen min og høre hva jeg skal gjøre. Ender vel opp med å dra inn på hastetime og kanskje flere blodprøver og undersøkelser! Synes så synd på Sunny! Hvor mye må hun gjennomgå? Hun sliter både fysisk og psykisk for tiden, og jeg vil bare ha en lykkelig og frisk Sunny.

Likes

Comments

I går var jeg på min første sosiale tur ut på byen på nesten 3 år. Å Gud så moro det var! Endelig få gjøre som jeg ville, si hva jeg ville og bare være meg.

En fantastisk følelse!

Jeg og @gullis dro til verkstedhallen på konsert til en bekjent av meg, og vi koste oss masse på vår lille #husmorferie 👌🏼

Og Elias Aydin? Han var hjemme på overnatting hos bestemor og bestefar og koste seg glugg ihjel! Fikk snaps og bilder hele kvelden og var så kos å se han slappe av og kose seg med noen andre enn meg hele tiden ❤

Nå skal jeg slappe av på sofaen, etter å ha gjort alt for mye i dag. Måtte jo rekke så mye når jeg først var barnefri, så da ble det liten tid til å slappe av i dag, så siden EA sover søtt skal jeg slappe 100% av.

Likes

Comments