Header

- NB -
- Bildeinnlegg -

Vi tok bussen over til Tarifa som er ca 2-3 timer unna Malaga med buss, og fra der så tok vi en ferje over til Marokko og Tanger. Denne ferja tok knapt 45 minutter.

Vi dro innom Herkules grotte.

- Herkules grotten er en av de mest populære turistattraksjonene i Tanger, og den ligger ca 14 km vest for Tanger i en by som heter Cape Spartel. Dette er i nærigheten av Marokkos Konge's sommerpalass.

- Hulen har to åpninger, en til lands og en til sjøs, og havåpningen er mest kjent for "Kartet over Afrika"

Tok dessverre ikke noen bilder inne på markedet og slikt, da det var litt kaotisk mtp framkommelighet med barnevogn og diverse.

og, ja, jeg hadde på meg en luftig skjorte, som tydeligvis fikk veldig luft under vingene i vinden på stranden i Marokko.. Bare se her..

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nå har vi gjennomført ettårsdagen, eller iallefall en av de to feiringene, Denne gangen med familien, og det ble en utrolig vellykket feiring! Vi ble vel en 13-14 stk totalt, og Elias Aydin kunne ikke bedt om en bedre dag. Han storkoste seg fra start til slutt. Og gavene han fikk, den ene etter den andre. Han satt med ett glis rundt munnen hele tiden, og han klarte nesten ikke slutte å leke med bilene, duploen og de andre lekene han fikk. Og lenestolen hans, den skal invies i morgen tidlig til litt barnetv og kos før vi drar til Aurora Selin og feirer hennes dag :D

Likes

Comments

På lørdagen så skal vi feire Elias Aydin's ett års dag! Tenk det, om to uker så har jeg en "toddler" en ettåring, ikke en baby, ikke en liten gutt, men en ettåring! Tenk det. For ett år siden så kunne jeg ikke vente ett sekund til med å få han ut, og nå er han her, en blid, fornøyd og aktiv gutt.

Min sin skatt ❤️

Så derfor blir det ikke så mye blogging på meg løpet av helgen, da jeg kommer til å være opptatt med kakebaking, pynting og vasking. Og på Søndag så skal vi i bursdag til Aurora Selin! Så da blir vi like opptatt med å kose oss med kake og lek hos de :)

  • 105 Lesere

Likes

Comments

Det er alltid gull i enden av regnbuen, om du vet hvor du skal lete.

Likes

Comments

Ja, tenk det, nå er vi hjemme igjen etter en flott uke i Spania og feriebyen Malaga. Det har vært en travel uke med mye som har skjedd, og vi rakk også å dra en tur innom Tanger i Marokko på uken vår, så det er ikke så verst spør du meg.

Men kommer til å legge ut flere bilder ettehvert, når jeg får sett gjennom bildene på kamera og sortert de litt :D

i mellomtiden får dere nyte de mobil bildene som jeg har lagt ut løpet av uken.

- Vi blogges -

Likes

Comments

Her ble det tatt flere bilder med kamera enn med mobil, så dere få nøye dere med disse for øyeblikket

Likes

Comments

I dag dro vi på stranden, koste oss i solen, dro en tur innom museer i Malaga sentrum, en tur innom hovedgatene og endte opp på en tapas resturant på kvelden, en med veldig god mat!

Likes

Comments

I dag dro vi hele veien til Tanger i Marokko, og for en dag. Kommer flere bilder når jeg får ført over bildene fra kamera til Pc :)

Likes

Comments

I dag dro vi på en shoppingtur, og dro innom "El Corte Ingles" som er ett kjent kjøpesenterkjede i Spania, der de har de litt mer eksklusive merkene og de litt dyrere tingene, også var vi innom "Larios Centro" som er ett kjøpesenter mer i min smak, der de hadde Zara, Golden Mac, Disney Store, Primark, Stradovarius, Pull & Bear og mange andre butikker.

Likes

Comments

@anettenesrin