Header

Vil minne om spleis insamlingen vi har gående nå! Håper dere hjelper oss å hjelpe! Hver krone hjelper oss, og det er spesielt viktig nå som kulden setter inn, og valper som fødes nå kommer ikke til å overleve vinteren.

Så hjelp oss og unngå flere drektigheter! Hjelp oss sterilisere/kastrere flest mulig!

https://www.spleis.no/project/17187

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ojsann! En hel uke siden jeg blogget! Det var jo ikke akkurat meningen da, men ting har vært litt hektisk her de siste par dagene.

Sunny har jo bare blitt værre og værre med tiden, og jeg har ikke tall på antall tabletter og medisiner hun har prøvd de siste ukene, med variabelt resultat. Både med dopet hund, stresset hund, hund i smerter og kvalm hund. Så så langt har ikke noen medisiner fungert. Vi går på en siste type nå, og skal gå på den til søndag, så får vi se hva dyrlegen konkluderer med på mandagen. Vi krysser alt vi har av labber, fingre og klør.

Ellers er Elias Aydin sitt glade og fornøyde selv. Hopper og spretter og koser seg masse både ute og inne. Har nå lært seg og åpne esken med lego selv, så hver morgen våkner jeg til Lego i hele stuen, det er jo alltid like kos å våkne til. Men han er da så søt, og rydder en gang i blant opp etter seg, men er ikke noe jeg bør vedde noe penger på om han rydder eller ikke enda.

Han leker med Sunny, eller ved siden av henne, siden hun ikke liker at han klemmer og koser på henne noe mer, og han er lykkelig uvitende om at Sunny kanskje ikke er Sunny så lenge. Han har også lært seg at Sunny heter Sunny, så nå peker han og roper Sunny dagen lang! Det varmer ett mammahjerte ❤️

I morgen stikker vi til Svergie en tur, så kan blogge litt om det i morgen, imens får dere nye de (u)fine bildene av Sunny og Elias Aydin i lek.

Ikke lett å få med de to i ett bilde, siden ingen av de står i ro i mer enn to sekunder om gangen.

Likes

Comments

  • 98 Lesere

Likes

Comments

- NB -
- Bildeinnlegg -

Dette slottet ble bygget i det 14 århundre for å beskytte Alcazaba, og er i dag det mest besøkte monumentet i Malaga. Det gir en utrolig utsikt over byen og det er også ett museum inne i borgens område der du får lære om historien til Gibralfaro,

Likes

Comments

Baby mine, don't you cry
Baby mine, dry your eyes
Rest your head close to my heart
Never to part
Baby of mine

  • Hund
  • 127 Lesere

Likes

Comments

Likes

Comments

I dag fyller Elias Aydin ett år. Ett helt år har gått siden vi plutselig befant oss på st.olavs med føderier og en veldig liten sjarmør ble født. En gutt med egne meninger, sterke reaksjoner, høye brøl og lange klemmer.

Det har vært ett helt fantastisk år, og ett meget følelsesladet år.

Gratulerer med dagen Elias Aydin. Verdens fineste og beste gutt ❤️❤️❤️

Mamma er så uendelig glad i deg, og ville ofret alt for deg. Du er den beste lille gutten noen kunne ha forestilt seg og vår kjærlighet for deg er uendelig stor. Ditt smil lyser opp dagen for alle, og din latter er like smittsom. Hele familien elsker deg. Tante og onkel elsker deg, mormor og morfar elsker deg og alle de fire oldeforeldrene dine elsker deg høyere enn månen.

Ingen er så god som du ❤️

Likes

Comments

- NB -
- Bildeinnlegg -

Vi tok bussen over til Tarifa som er ca 2-3 timer unna Malaga med buss, og fra der så tok vi en ferje over til Marokko og Tanger. Denne ferja tok knapt 45 minutter.

Vi dro innom Herkules grotte.

- Herkules grotten er en av de mest populære turistattraksjonene i Tanger, og den ligger ca 14 km vest for Tanger i en by som heter Cape Spartel. Dette er i nærigheten av Marokkos Konge's sommerpalass.

- Hulen har to åpninger, en til lands og en til sjøs, og havåpningen er mest kjent for "Kartet over Afrika"

Tok dessverre ikke noen bilder inne på markedet og slikt, da det var litt kaotisk mtp framkommelighet med barnevogn og diverse.

og, ja, jeg hadde på meg en luftig skjorte, som tydeligvis fikk veldig luft under vingene i vinden på stranden i Marokko.. Bare se her..

Likes

Comments

Nå har vi gjennomført ettårsdagen, eller iallefall en av de to feiringene, Denne gangen med familien, og det ble en utrolig vellykket feiring! Vi ble vel en 13-14 stk totalt, og Elias Aydin kunne ikke bedt om en bedre dag. Han storkoste seg fra start til slutt. Og gavene han fikk, den ene etter den andre. Han satt med ett glis rundt munnen hele tiden, og han klarte nesten ikke slutte å leke med bilene, duploen og de andre lekene han fikk. Og lenestolen hans, den skal invies i morgen tidlig til litt barnetv og kos før vi drar til Aurora Selin og feirer hennes dag :D

Likes

Comments

@anettenesrin