Header

Min kjære @gullis har jo alltid vært like babyklein som meg, og vi har i mange år drømt om å få to små samtidig og at de skal bli like gode venner som vi er. Vi drømte og planla og lo og håpte. Men drømmen brast fort da ting ikke ble helt som planlagt, og Tonje og Tom trenger litt hjelp på veien, så derfor opprettet Maria (Tonje's mor) en spleis for å hjelpe dem på veien, da denne veien er dyr og tung, Men absolutt ett håp om at den blir kort og kjapp.

Så derfor håper jeg at noen av mine lesere også kan hjelpe Tonje og Tom litt på veien mot å få ett ønskebarn og at Elias Aydin får seg en lekekamerat så fort som mulig ❤️

- Link til "Prosjekt Barnebarn" finner dere her -
- https://www.spleis.no/project/14029 -

For å følge Tonje og Tom på veien, så følg gjerne @gullis sin blogg, der hun skriver om håpet, fortvilelsen, drømmen og veien mot å få ett dypt ønsket ønskebarn ❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 18 lesere

Likes

Comments

Jeg og Sunny fant masse bringebær og jordbær på turen vår i dag ❤️

Likes

Comments

Savner magen, savner spark, savner kosen og savner spenningen

Savner ikke formen, savner ikke oppkast og savner ikke kynnere og kvalme

Likes

Comments

I dag har Elias Aydin kost seg på lekeland med Gabriel, en gutt fra termingruppa, og hans mamma Marianne :)

De har kost seg i sklia, i ballbingen mens ho mor har kost seg med å prate shit og ha en samtale med noen som faktisk svarer noe annet en "mamamamama agooo, hæ, hæ, hæ" Noe som er veldig etterlengtet for tiden!

Likes

Comments

Du trenger:

400g fisk, enten torsk, steinbit eller annen type hvit fisk
2 dl makaroni

3ss smør
5ss hvetemel
4 dl melk
1ts salt
1/2ts muskat
2dl revet ost
3 egg
1 dl strøkavring

Sett ovnen på 200 °C. Kok fisken og makaronien (hver for seg) og hell av vannet.

Smelt smøret til sausen i en kjele og rør inn melet litt etter litt. Spe med melken under omrøring slik at det blir en klumpfri saus. Rør inn salt og muskat, og ett egg av gangen. Rør til sist inn osten. Hold igjen litt til å ha oppå.

Sørg for at fisken er beinfri og kutt den i mindre biter. Rør den inn i sausen sammen med makaronien. Hell alt i en smurt, ildfast form. Dryss over litt strøkavring og revet ost og stek fiskegratengen nederst i ovnen i ca 30 minutter.

Vi liker å spise det med gulrot og potet og litt smør over 😍

Likes

Comments

Til kaken:

200 g smør

1 plate kokesjokolade (lys eller mørk etter smak)

5 egg

4 dl sukker

200g hvetemel

1 ts bakepulver

Fyll:

Sjokolademousse

  1. Smelt smøret og smelt sjokoladen i smøret.
  2. Pisk sukker og egg til luftig eggedosis.
  3. Bland eggedosisen med sjokoladesmøret.
  4. Sikt inn det tørre til slutt og rør sammen
  5. Stekes på 180 grader i 15-20 minutter.

Til smørkremen:

300g smør
1pk melis
sjokolademelk etter smak og konsistens

Likes

Comments

Ja, da ble det byttet om på rommene til meg og lille, og det brukte jeg omtrent hele dagen på. Men det gikk fort allikevel med litt hjelp av lillebror Kim-Andre, for istedet for å male dørene på nytt så tenkte jeg det ville være lettere å bytte de, men de var speilvendt av hverandre så det ble mer arbeid enn jeg hadde tenkt meg. Men vi fikk det til.

Så nå mangler det bare en ting på rommene, og det er klesskapet. Men det tenker vi å ta når vi har tid en gang etter neste lønning.

Før
Etter

Så dette blir bra når jeg blir helt ferdig! Tenker også å skifte ut Ole Brumm tapeten inne på rommet mitt etterhvert.

Likes

Comments

Ja, da har jeg glemt å blogge igjen da, herlighet som jeg styrer. Men saken er at jeg har vært travel de siste par dagene, og internett har ikke vært helt stabil, så da faller lysten til å blogge bort. Men på søndagen var jeg ute med ei barndomsveninne, og mandagen dro vi hjem til mamma en tur for å spise middag og i dag så har vi vært i Svergie og handlet inn til bursdagen til Elias Aydin. Ja jeg vet den er om en mnd, men jeg reiser til Spania og er hjemme bare noen dager før selve selskapet, så alt som er ferdig handlet er bra :)

  • 89 lesere

Likes

Comments