Header

Ja, da er den ferdig! Og jeg er så himla fornøyd med den! Den ble så utrolig fin! Vi satt fra 13-19 å tattoverte og selv om det var jævlig vondt så var det verdt det! Sa jeg heller ville føde 10 barn til enn å ta en slik på nytt 🙈

Men herregud så fornøyd jeg er med den!

Vi satt såpass lenge for at vi ville alle linjene skulle bli 110% perfekte, vi tok en pause men elles så jobbet han jevnt å trutt hele tiden. med noen få avbrytelser Elias da,men han var så flink i går, lekte seg masse med lekene sine og spiste sikkert en pose med hirsestaver. Men han var fornøyd og glad så det er det som teller :D

Legger ved noen bilder so ble tatt i går av den, kan legge ut bilder når den er ferdig grodd også om noen uker 😍

Og ja, om det er flere som ønsker bra tattovering bare send meg en DM/PM og jeg skal sette dere i kontakt med tattovøren!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Her kommer MIN versjon av den tyrkiske retten Kadinbudu Köfte. Som blir kaldt damenes lår-kjøttboller, siden de orginalt minner om en kvinnes fyldige lår.

Dette trenger du:

450g kjøttdeig
120g kokt ris
1 tsk smør
1 løk, fin hakket
1 tsk köfte bahari
1 tsk kanel
2 egg
Stor bunt med fersk persile (eller 3tsk tørket)
Salt og pepper
1 tsk tørket chilli 1. I en grunn panne steker du løken gylden, før du har i HALVPARTEN av kjøttdeigen. Stek til det er ferdig. Rør inn risen og bland det godt sammen.
 2. I en annen bolle blander du egg, resten av kjøttdeigen, og krydderet sammen, bland det godt sammen.
 3. Bland alt sammen og kna godt.
 4. Form bollene til små kjøttboller som du gjør litt avlange, og stek de på middels varme til de er gjennomstekt.
  De kan også friteres om det er ønskelig. Men da bruk en blanding av egg og dryss av mel til friteringen.
 5. Serveres med salat, chips, brød eller annet tilbehør

Likes

Comments

Herregud så spent jeg er, i morgen er dagen! Jeg skal endelig få tatt min underboob tattovering som jeg har siklet på så lenge! Skrev jo om den allerede i mai i fjor, men endelig skal jeg få ta den!

- link til inspo innlegg -

Jeg og artisten har sendt bilder av skisser og diverse fram og tilbake en stund nå, og nå er den ferdig tegnet og i morgen klokken 12 så skjer det, da kommer jeg til ligge i noen timer under nålen og jeg er så himla spent!

Skal oppdatere dere løpet av morgendagen tror jeg, med bilder og resultater!

Slenger ved noen bilder fra de fake-tattoo jeg lekte meg med for en par uker siden :)

 • 56 lesere

Likes

Comments

Har du ikke allerede sett denne serien, så gjør det.

Den er basert på bøkene av Jay Asher. Vi får følge Clay Jensen (spilt av Dylan Minnette) når han får en pakke i posten, en boks med navnet hans på, og inni den boksen ligger det kassettbånd som Hannah Baker (spilt av Katherine Langford) På kassettene forteller hun de 13 grunnene til at hun tok sitt eget liv to uker tidligere.

Du følger han gjennom reisen hans ved å høre på kassettene, tilbakeblikk fra Hannah og de 13 menneskene som blir fortalt om på kassettene. Det er en intens reise og du blir hektet.

13 reasons why er produsert av Tom McCarthy, Brian Yorkey, Selena Gomez, Joy Gorman og Kristel Laiblin.

Selve serien er blitt omstridt, diskutert, er den bra, er den dårlig, gir den ungdom feil intensjoner? Fører denne serien til økt selvmord blant ungdom? Fører den til mindre selvmord? Det er det vel ingen som kan spå eller si noe om, men at den setter lys på et tema som er viktig stemmer! Det er alt for mange som tar sitt eget liv, alt for mange ungdommer som tenker tanken og alt for mange liv som går tapt.

Å serien her tar for seg hvordan en uskyldig liten spøk mellom noen gutter fører til att en jente tar sitt eget liv. Hennes rykte blir ødelagt, og det er ingen sjanse for henne å renvaske seg selv. Etter flere hendelser som baller på seg, så tar til slutt Hannah det valget.

Noen av skuespillerne er disse:

 • Dylan Minnette as Clay Jensen
 • Katherine Langford as Hannah Baker
 • Christian Navarro as Tony Padilla
 • Alisha Boe as Jessica Davis
 • Brandon Flynn as Justin Foley
 • Justin Prentice as Bryce Walker
 • Miles Heizer as Alex Standall
 • Ross Butler as Zach Dempsey
 • Devin Druid as Tyler Down
 • Amy Hargreaves as Lainie Jensen
 • Derek Luke as Kevin Porter
 • Kate Walsh as Olivia Baker

Har du ikke sett denne, eller vurdert å ikke se den. Bare sett deg ned og se den. Tro meg, det er verdt tiden din!

 • 75 lesere

Likes

Comments

I dag fikk vi en ny smekke i posten fra VikingDesigns, og den er bare så flott! Elias Aydin elsker den! God kvalitet, og smekken kan vaskes på 40grader i maskinen uten problemer.

Tusen takk Tonje på VikingDesigns for smekken!

Hun lager også dørskilt, postkasseskilt, fødselsrammer og masse annet! Sjekk ut facebook siden hennes for mer informasjon.

Hvis du ønsker å bestille en selv så kan du kontakte henne på hennes facebook side

- link - - link -

Likes

Comments

Vel, siden jeg har bestemt meg for at sommerkroppen skal komme litt raskere enn den gjør, så må jeg i høygir nå! Så da skal ALT av søtt, sukker og fett ut av hus, alt usunt skal bort og jeg skal skjerpe meg veldig. For det er så lett å trene, gå tur og være aktiv når lille er våken, men når han legger seg klokken 19, da er det alt for lett å legge seg i sofaen og snavle ett eller annet. Men det skal det bli slutt på nå. Jeg har 1,5 mnd igjen og jeg har 13 kg igjen til målet mitt (det var 11 før påska kom), jeg innser jo at jeg ikke når det, for 13kg på 1,5 mnd er ikke sunt. Men at jeg klarer å komme ned ca halve er innenfor mitt mål. Det er 1 kg i uka, og det skal være levelig, sunt og oppnåelig.

Så for å nå det målet skal jeg gå tur HVER dag, uansett vær og vind, og det skal ikke være bare en liten tur, det skal være MINST 5 km. Hvis noe skjer så jeg ikke får dratt på tur, så må jeg finne på noe alternativt på de dagene. Kanskje få lånt trappemaskin eller kjøpe meg tredemølle? Vi får se.

Men i dag så var det så fint vær at jeg tenkte vi kunne gå en ca 6 km tur, men vi fortsatte bare å gå, så det endte opp på 1,3 mil isteden, og det er jo veldig innenfor. Så med trening i kveld, så tror jeg at jeg har klart å forbrenne iallefall en sjokoladeplate?

I morgen håper jeg på sol og sommer, så det blir enda en lang og god tur, så lenge beina fungerer i morgen da, for det er vist ikke sikkert!

Likes

Comments

Ja, da har det vært en del dager uten innlegg her på bloggen, men har vært en travel uke, og det hele startet med middagselskap på mandagen.

Jeg lagde lammelår, fløtepoteter, grønnsaker og saus. Det ble tatt imot med stor suksess, Og det var nesten ikke noen ting igjen når middagen var over. Og alle gjestene var mette og fornøyde.

Til dessert var det ostekake med gele-lokk. Hadde aldri prøvd meg på gelelokk før, så det var morsomt at det gikk så bra som det gjorde.

Og rakk ikke ta bilde av maten FØR vi spiste, for vi var så sultne at vi rakk ikke gjøre annet enn å spise. Så derfor ble det bare bilde av beinet uten kjøtt.

Tirsdagen ble brukt til å vaske å rydde etter middagen, og slappe av før ferien. så den dagen forsvant uten at det skjedde så veldig mye mer. Eller jo, Elias lærte seg å krype, så mellom all ryddingen ble det barnesikring av hus, for denne gutten fikk fart på seg og var inne i skap, skoffer og hyller fortere enn jeg fikk bært han unna.

Men på tirsdagskvelden fikk jeg en mindre hyggelig melding fra en noe desperat x, som truet med å ende mitt liv hvis jeg kom til Tyrkia, og at jeg ikke hadde hans tillatelse til å snakke med felles venner. Men det trengs vel ikke si noe annet enn at de rette autoriteter har fått beskjed om hva han har sagt og gjort, så da er den saken ute av verden for øyeblikket.

Onsdagen hadde jeg kjøretime, eller trinn-vurderings-time, så nå er jeg snart ferdig med lappen forhåpenteligvis, mangler teori-prøven, og litt av det obligatoriske, så er jeg ferdig. Passer bra det nå som bilen min står utenfor å venter på at jeg skal sette meg bak rattet å kjøre oss en lang og god tur i sommer. Må bare få tak i ett passende bur for Sunny og hennes selskap der bak.

Torsdag så dro jeg, Elias og lillesøster Charlotte til Søskenbarn Monica på påskelunch. Der fikk vi servert både pannekaker, rundstykker, egg og diverse pålegg. Hun har også en boble-stol som Elias Aydin forelsket seg i og synes var dødskult å sitte å snurre i.

På fredag dro jeg, lillesøster og hennes kjæreste i Pirbadet for å bade. Selv om det er helt syke priser. For oss fire ble det 600kr, og det var med "familie-bilett-rabatt" Så det er ikke rart man ikke drar i Pirbadet hver uke, men det var greit for nå, og Elias Aydin plasket og koste seg i vannet. Lærte seg å sprute også, så spørs hvordan det blir i badekaret neste gang nå?

Men å bade i Pirbadet var suksess, og det er nok ikke siste gang vi drar til "badeland" må bare finne ut om Huseby-badet er like moro, siden det er en god del billigere.

I dag så drar vi kanskje en tur til Farmor, altså Elias Aydin's Oldemor på besøk, Der er også mitt søskenbarn Victoria, som får møte Elias for første gang .

Likes

Comments

Jeg kjøpte en hanske til å børste Sunny, og den funket overaskende bra til å koste 20kr på eBay. Den var enkel å ta på, enkel å bruke og ikke minst var det enkelt å ta av håret fra hansken etter bruk!

Du bare tar den på som en vanlig hanske og stryker over hunden, akkurat som du gjør når du koser med den. Så du får børset hunden, og hunden får kos. Win Win situasjon!

Likes

Comments

Sjekk ut @Turkeyspaws folkens! Det har kommet en del oppdateringer der i det siste, og jeg setter stor pris på om dere titter innom og følger bloggen. Eller bloggens facebookside, der kommer all informasjon ut fortløpende.

Likes

Comments

I dag så lagde jeg bananpannekaker til Elias Aydin, og resultatet ble ganske bra om jeg får lov til å si det selv. De smakte ganske godt, og de var veldig enkle og lage. De kan også fryses om du har behov for det. Og babygrøten kan byttes ut med havremel eller hvetemel, men må da evt forandre mengden mel.

Dette trenger du:

1 banan
2 egg
1 dl med babygrøt

Jeg prøvde en oppskrift med HIPP mild Havre grøt, og en porsjon med Nestle Banan/Mais havregrøt.

Jeg moste bananen, hadde i ett og ett egg og blandet det godt sammen, så blandet jeg i grøten og lot det stå og svelle i 10-15 minutter før jeg stekte det i smør (uten salt og melk)

Elias Aydin sin favoritt var tydelig Nestle versjonen, mens jeg synes den var veldig søt, så hvis jeg skal lage til meg selv så kommer jeg nok til å bruke hvetemel.

- Alt i alt en klar vinner -

Har dere laget noe som deres barn har likt å spise? Noen oppskrifter jeg bør teste ut?

Likes

Comments