Header

Pulling me further

Further than I've been before
Making me stronger
Shaking me right to the core, oh
I don't know what's in the stars
Never heard it from above, the world isn't ours
But I know what's in my heart
If you ain't mine I'll be torn apart

I don't know who's gonna kiss you when I'm gone
So I'm gonna love you now, like it's all I have
I know it'll kill me when it's over
I don't wanna think about it, I want you to love me now

I don't know who's gonna kiss you when I'm gone
So I'm gonna love you now, like it's all I have
I know it'll kill me when it's over
I don't wanna think about it, I want you to love me now

(Love me now, love me now)
Oh, oh, love me now, oh, oh, oh, yeah
(Love me now, love me now)
Oh, I want you to love me now

Something inside us
Knows there's nothing guaranteed, yeah
Girl, I don't need you
To tell me that you'll never leave, no
When we've done all that we could
To turn darkness into light, turn evil to good
Even when we try so hard
For that perfect kind of love, it could all fall apart

I want you to love me now

And who's gonna kiss you when I'm gone?

Oh I'm gonna love you now, like it's all I have
And I know it'll kill me when it's over
I don't wanna think about it, I want you to love me now

(Love me now, love me now)
Oh, love me now, oh, oh, oh
Love me now
(Love me now, love me now)
Love me now

Oh I don't know how the years will go down, it's alright
Let's make the most of every moment tonight

I don't know who's gonna kiss you when I'm gone
So I'm gonna love you now, like it's all I have
I know it'll kill me when it's over
I don't wanna think about it, I want you to love me now

I don't know who's gonna kiss you when I'm gone
So I'm gonna love you now, like it's all I have
And I know it'll kill me when it's over
I don't wanna think about it, I just wanna love you now

(Love me now, love me now)
Oh, oh, love you now, oh, oh, oh
(Love me now, love me now)
Love you now
Oh, love you now, oh, oh, oh, oh
  • 18 lesere

Likes

Comments

Nå ble det noen dager uten innlegg fra meg igjen, men har vært utrolig opptatt den siste uken, men skal prøve igjen å være bedre denne uka.

Jeg og Elias Aydin var på langtur i helgen, og var gjester i ett marrokansk nikah bryllup. Og det var utrolig koslig og bli innvitert og få være der under den store dagen deres. Jeg og Elias Aydin reiste fra Værnes ned til Gardemoen med fly, også videre fra Gardemoen mot Charlottenberg, og selve Nikah'en var i Arvika. Det var en intim og flott sermoni, og det var noe jeg ikke hadde vært med om før.

Jeg hadde kledd meg i en tradisjonell marrokans "kaftan" som jeg kjøpte i Marokko i 2013, mens linda, bruden, hadde en flott marrokansk kaftan i rød, grønn og gull.

🇲🇦 Mabrouk 🇳🇴

Elias Aydin var ett prakteksemplar hele helgen, han sov en halv time på flyplassen i Trondheim, og var våken hele flyturen ned til oslo, men ikke en lyd fra han. Han smilte, lo og snakked med de andre passasjerene, og de ble sjarmert av han. Men det er ikke rart da, for han er jo en liten sjarmør.Siden vi var borte Fredag til Søndag var min lillebror hjemme hos meg og passet på Sunny.

På lørdagen hadde også en veninne BabyShower, så jeg bakte en kake til henne, prøvde meg på en slik gravid-mage-kake, ble ikke helt fornøyd, men det smakte utrolig godt, og den kommende mor og hennes gjester var kjempefornøude ❤️

I dag så møtte jeg Annette og hennes to barn Emine Louise og Aurora Selin på lekelandet på Sirkus Shopping . AS er jo 10 dager eldre enn EA så det var morsomt å la de møtes, de har jo hatt ett avstandsforhold i 4 mnd nå, så det var på tide de møttes, #arrangertekteskap

De lekte så fint sammen, og håper de kan vokse opp sammen og møtes ofte i oppveksten.

Avslutter ett langt innlegg med ett bilde som jeg tok på vei mot bussen, Norge er alltså så vakkert om vinteren med snøen og fjellene. Ikke rart man blir litt nasjonalromantisk.

Likes

Comments

Jeg har tenkt på å skaffe meg en tatovering i ære for Elias Aydin, og har snakket med ett studio om tid, pris og plassering, og etter nyttår en gang blir det nytt blekk på kroppen. Må bare spare opp litt penger først, for den blir ikke billig.

- bilder fra google -

Likes

Comments

Denne lagde jeg til dåpen til EA, og tenkte å legge ut en bruksanvisning om hvordan den ble laget.

Du trenger først og fremst kransekakemasse, enten ferdig kjøpt eller så lager du selv, oppskrift på kransekakemasse finner du her:

Fremgangsmåte:

Det enkleste er om du har ett 18-ringers sett med kransekakeringer og bruker de som mal.
Der teller du ringene 1-18, og du trenger

4 nr 1 til hjul
Ring 4-5-6-7-8-9-10 til vognen,
Ring 3-4-5 til kalasjen/taket. Disse deles i to.

Alle sirklene lagde jeg avlange, slik at de blir mest mulig passform for vognen.

Når de er ferdigstekt, så venter du til de er helt kalde før du tar på melisglasur, jeg valgte og lage med litt blå glasur, siden jeg hadde blått tema i dåpen.

Så hadde vi en marsipanbaby inne i vognen, med ett teppe av fondant over.

Lykke til i lagingen, det var ikke så vanskelig som jeg først trodde! 👌🏼

Likes

Comments

Den 18 desember 2016 hadde vi dåp til lille plomme, og jeg kunne ikke bedt om en bedre dag, Han ble feiret av familie og venner, han var strålende fornøyd hele dagen og en drøm å ha med å gjøre.

Vi var det eneste dåpsbarnet i kirken, og hadde en uvanlig seremoni med tanke på at kirken hadde en "syng julen inn" seremoni, med lite preken, men mye julesanger og en veldig koselig.
Jeg hadde mamma, pappa, lillebror og lillesøster som faddere, og lillesøster tok av han luen og tørket han. Han smilte og lo under dåpen og var så flink.

På selskapet var vi en 26 stykker som koste oss med god mat og godt selskap, og er så glad så mange kunne komme å feire plomma. Vi hadde selskapet på lokalet på jobb, og mamma lagde maten, vi hadde koldtbord med roastbiff, svinestek, laks, spekemat og kylling til varmmat.

Dåpskjolen han brukte er den samme som jeg brukte i min dåp, og mamma brukte i hennes dåp. Begge mine søsken har brukt den, begge mamma sine søsken har brukt den, og alle søskenbarn (på mamma sin side) har brukt den. Den er nemlig over 50 år gammel, Den er sydd om fra min grandtantes brudekjole og er ett arvestykke som jeg håper alle mine barn og barnebarn kan bruke.

Kakebordet var alt for stort 😅 men vi hadde to dåpskaker, en som jeg lagde og en som mamma lagde,, kvæfjordkake, søskenbarnet mitt hadde bakt ostekake, kransekake og muffins. Så det kan sies det ble en del rester igjen når dagen var ferdig.

Jeg er så takknemlig over at dagen ble så perfekt som den ble og at så mange valgte og komme og støtte opp Elias Aydin i sin store dag ❤️

Likes

Comments

Januar - Februar

Januar var preget av mye opp og nedturer, fikk meg jobb i Nazar, flyttet til ny leilighet i Alanya, fant ut om graviditeten, fant ut sannheten om mennesker rundt meg.

@hayatiim fant Sara, og vi bestemte oss for å ta henne med i adopsjonsprogrammet og finne noen til å adoptere henne og evt ta henne til Norge.

I Februar så kom mamma og lillesøster og besøkte meg den siste uken i Tyrkia, Vi gjorde en del for @Turkeyspaws og matet hunder på gaten. begynte å kjenne graviditeten mtp kvalmen og at jeg var sliten.

Mars - April

I mars så kom påsken, og det ble det en tur på hytten og en tur til sverge for å gå på ski med bestefar og mamma og hundene. Slet veldig med hypermessis og var en del kvalm, spydde en del, ble sykemeldt på jobb.

April bydde på min aller siste tur til Tyrkia, offentliggjorde graviditeten

Mai - Juni

Mai var preget av hunder og hundelek, trente en del agility med Sunny når formen tilsa det, Sara kom hjem fra Tyrkia, og det ble en lang prosess med å få hundene til å akseptere hverandre,
Kjøpte inn barneseng, skap, stellebord og diverse til Elias Aydin kom til,

Juni var en fin måned værmessig, søskenbarnet mitt hadde 30-års dag, og ble feiret med sliders og hoppeslott, vi gikk mange fine turer med meg, sara og sunny. Var tilbake 50% på jobb noen uker, før jeg fant ut at det ikke gikk ant og jobbe alikevel.
Sunny ble 7 år gammel og hadde en fin feiring med Sara,

Juli - August

Juli var en tøff måned, Sara måtte bli avlivet og jeg slet en del med det.
Dro en tur til Ullared med mamma på shopping,

August falt jeg for pokemon go basillen og gikk rundt og fanget pokemon, Det ble holdt babyshower for meg, fant ut kjønnet på mageboeren,

September - Oktober

September gikk enormt fort, @gullis giftet seg, jeg fikk nøklene til den nye leiligheten og begynte å pusse opp der, Men rakk ikke å bli ferdig før Elias Aydin meldte sin ankomst 12 dager før planlagt termin.
Holdt bacheloretteparty for @gullis

I oktober kom turboen Sita, dro på kåindregg med lille i vognen, slet en del med våkenetter og urolig baby, men vi klarte oss fint gjennom den første måneden alene. Fikk en del nye møbler til leiligheten.

November - Desember

November dro avgårde raskt som ingenting, jeg hadde bursdag, Elias Aydin begynte å sove på eget rom, noe som gikk kjempebra allerede fra første natt, vi dro til svergie på harryhandel med Elias Aydin.

Desember var over nesten før den hadde begynt, vi hadde dåp til lille, han feiret sin første jul og sitt første nyttår, vi var på julebord på jobben, og han sjarmerte alle i senk.

Nå er det bare å håpe 2017 blir full av milepæler og at det blir ett fantastisk år ❤️

Likes

Comments

Dette er enkelt og lage, og veldig godt.

Det du trenger er

500g mandler
300g melis
1 dl eggehvite

Bruk kjøkkenkvern til å male mandlene, og bland mandler, melis og eggehvite sammen i en kjøkkenmaskin i ca 2-3 minutter, til den er eltet godt sammen.

Pakk den inn i plastik fram til du skal bruke den, mange mener å la den ligge i romtemperatur til dagen etter er det beste, da den blir enklere og jobbe med.

Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca 10-13 minutter.

- Bilder fra google -

Likes

Comments

Gjorde du noko i 2016 som du aldri har gjort før?

Jeg ble gravid, jeg fødte ett barn

Kva land besøkte du?

Tyrkia for siste gang, Svergie en del.

Er det noko du manglar i år 2016 som du vil ha i 2017?

En full natts søvn?

Kva dato frå 2016 kjem du alltid til å hugsa?

29.januar - Dagen jeg testet positiv på graviditetstesten.
21.mars - Dagen jeg så Elias Aydin for første gang
16.juni - Dagen jeg så Elias Aydin for tredje gang.
18.juli - Dagen da Sara tok sitt siste åndedrag
27.september - Dagen Elias Aydin ble født
18.desember - Dåpsdagen til Elias Aydin

Kva var din største karrieremessige framgang?

Fikk fast stilling på jobben, etter å ha jobbet som vikar i 4 år.

Og den største framgangen privat?

Jeg vokste en god del dette året, lærte mye om meg selv og hvor mine grenser går. Hva jeg tolererer og hva jeg ikke tolererer. Hvor grensene går og hva jeg er kapabel til.

Beste kjøpet?

Har handlet alt for mye i år, ting til barnerommet, ting til den nye leiligheten,

Kva brukte du mest pengar på?

Ting til Elias Aydin. Mat.

Var du gladare eller tristare samanlikna med i fjor?

Tror jeg har vært mest lykkelig, jeg har funnet meg selv (til en viss grad) jeg har vokst og jeg har følt meg mer fri nå enn på lenge.

Kva skulle du ønska du hadde gjort meir?

Skulle jo ønske jeg hadde ett bedre svangerskap der jeg kunne være mer sosial med folk, og gjøre mer, men det ble som det ble og jeg er fornøyd med det som ble

Vart du forelska i år?

Ble forelsket i min lille plomme, blir mer og mer forelsket for hver dag som går.

Noko du ønska deg og fekk?

Mine ønsker for 2016 var å få ett sunt og friskt barn, å få orden på livet og jobbe mer med meg selv, og alt dette ble oppfylt.

Høgste ønske akkurat no?

At Elias Aydin vokser opp å blir en flott gutt, som kan å respektere andre og har gode verdier.

Finst det noko som skulle gjort livet ditt enda betre i år?

Ja, det er vel en del ting som kunne gjort året bedre, men det ble som det ble og jeg er fornøyd med det.

Kva fekk deg til å ha det bra?

Støtte fra mine rundt meg, og følelsen av å være elsket for den jeg er.

Kven sakna du?


Kva tenkjer du å gjera annleis neste år?

Jobbe mer, spare litt mer penger, trene mer og være flinkere å trene mer med Sunny enn det ble i år, med hypermesis og en urolig unge ble det perioder med lite mental trening.

liste lånt fra @hayatiim i 2015

  • 319 lesere

Likes

Comments

🤶🏻❤🎅🏼

  • 370 lesere

Likes

Comments