Header

  • 51 lesere

Likes

Comments

Jeg har sett rundt omkring og ser mange selger slike smokkelenker, og jeg har bestilt meg en smokkelenke fra "Idas Smokkelenker" på facebook, Men tenkte med meg selv, at disse er kanskje "lette" og lage selv? Så jeg bestilte meg gjerne en del perler og utstyr på eBay, så får vi se om det blir vellykket eller om det blir totalt mislykket. Blir det bra kommer jeg til å legge ut en tutorial på det på bloggen, med linker til hvor jeg kjøpte og hvordan jeg lagde den.

På fredag så dro jeg og lillesøster til Mythos tattoo i byen, for å ta en tatovering til inntekt for FOD Trondheim. (Foreningen for Omplassering av Dyr - Trondheim)

De hadde forhåndstegnede motiver du kunne velge mellom, størrelse og design var laget på forhånd, men du kunne velge utførelse selv, om du ville ha farger, linjer eller svart. Prisen var satt fra før, og alle pengene gikk til FOD. Tatoveringene kostet 500kr, og de samlet inn over 23000kr, og det er fantastisk.

For mer info om FOD trykk her
For mer info om Mythos tattoo trykk her

Jeg og lillesøster valgte denne søte katten som leker med en fisk. Den er plassert på innsiden av foten, rett over akilleshælen,

På lørdagen var vi på treff på Bowling1 her i byen, oppe på lekelandet. De vi traff var jenter som har barn med tyrkere. Det var barn i alle aldre, men Elias Aydin var den yngste. Var utrolig koselig og treffe folk igjen, føler vi har vært veldig mye for oss selv de to månedene her, men er man sliten så er man sliten. Selv om vi har hatt en del godt besøk den siste tiden, og gjort ting og møtt folk nesten hver eneste dag, er det fortsatt de som ikke har gjort seg bryet med å komme å hilse på. Men det får være opp til de ;)

Ellers er Elias Aydin blitt frisk fra feberen, mens jeg fortsatt er litt dårlig, Men vi klarer oss fint.

Likes

Comments

Jeg har hatt ett "problem" med lille under leggingen de siste ukene, de siste 4-5 ukene faktisk, det er at hvis rommet er helt mørkt, altså helt svart i rommet, så gråter Elias Aydin, han vil ikke sove eller roe seg ned alene. Så døren inn til soverommet må stå på gløtt. Noe som gjør at han hører alt som foregår på stuen og resten av huset.

Så jeg kom til å vurdere nattlampe, som lyser opp uten å være for lys, og da kom jeg over denne her på eBay.

og den fungerer slik som beskrevet på eBay, den er liten og lett, går på 3 AA batteri, har tre settings, enten hvitt lys, farget lys eller begge deler.

Den koster 35 kr (i dagens kurs) og tilsvarende lampe har jeg funnet på Clas Ohlson til 199kr, så dette er ett "røverkjøp"

Både jeg og Elias Aydin likte denne lampa :D

Likes

Comments

Dagen i dag har gått i ett, så nå er det rett i seng og sove! For både jeg og lille har feber og er tett i nesa.
Håper på bedre form i morgen.

Likes

Comments

Denne uka hadde jeg jo planer om å bli sunn igjen, gå masse turer, og trene og slikt, men skjebnen ville det annerledes. Elias Aydin våknet på lørdag med litt tett nese, men var i normal form, like blid og fornøyd som alltid, så på søndagen var nesa enda tettere og han var i dårlig humør, ville sitte masse i fanget til mamma og sov nesten hele dagen og hele natten. Han sov fra 21-04 og fra 04-09, og det er ikke helt normalt for han.

Mandag dro vi til NAV og måtte ordne med en del farskapssaker, og når vi dro hjem var han trøtt og sint, nesen enda tettere og snørra rant. Jeg tok feberen og han hadde 37,7 i feber, ikke mye, men for en 8 uker gammel gutt kan det være nok til å bli pjusk. Han ville ikke spise eller drikke så mye, skrek en del og var i rett og slett dårlig form. Natt til i dag så våknet han flere ganger, ikke for å spise men fordi han var tett i nesa, han sovnet rundt 21, men våknet klokken 01, 03, 04, 08 og 10, så tydelig at noe ikke stemmer.

I dag har han vært i bedre humør, men vil ligge i fanget til mamma hele tiden, men spiser og drikker som før, og er ikke like varm, så vi håper formen blir bedre etterhvert og at han blir feberfri i morgen, så jeg kan "legge han fra meg" og gjøre litt husarbeid mens han sover.

Snøen kom forresten tilbake i natt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Man finner alt på ebay om man leter litt, og jeg fant denne hånduken som selger broderte navn og dato (eller hva du selv ville ha) på den. Og den er rett og slett nydelig, god kvalitet, stor og myk. Så denne kommer Elias Aydin til å ha nytte av i lang tid framover,

Du kan velge mellom flere farger og motiver, og jeg valgte den beige modellen, men man kan også få den i rosa, gul, blå, grønn og hvit. Da med forskjellige motiver på.

Link til hånduken finner du her

Likes

Comments

Noe av det første jeg gjorde når navnet var bestemt var å bestille smokker fra Navnesmokken.no, og Elias Aydin elsker de. Jeg bestilte tre forskjellige typer smokk, fordi man vet aldri hvilke smokker den lille tar, og om han i det hele tatt blir smokkebarn. Det er det jo bare han som vet noe om.

Jeg bestilte disse smokkene:

Avent Symetrisk smokk

Strl 0 (0-2mnd)

Avent symetrisk smokk

Strl 1 (0-6 mnd)

Når Elias blir større skal jeg nok bestille flere smokker fra navnesmokken,no, de har samme kvalitet som i butikken, og resultater er flott. Du kan skrive hvilken tekst du vil, hvilken font (skrift type) du vil ha og også ha noen tegn, og prisen er ikke noe å si på heller.

Likes

Comments