God fredag alle sammen!

Idag har jeg hatt en veldig lite produktiv dag, planen i dag var og få gjort masse hjemme. Men når jeg våknet med feber så jeg planene mine bare forsvinne.

Jeg fikk ikke kommet i gang med å ordne hjemme før Johannes tok luren sin og da var jo kl allerede blitt 12.

Jeg fikk ihvertfall gjort det som var viktigst i dag, nemlig å få klippet Johannes. Han satt som en prest når frisøren holdet på. Selv om han protesterte litt begynnelsen. Jeg er så glad det finnes frisører som er flinke til å klippe barn! Tenkte jeg skulle vise før og etter bilder, men å ta bilde av en aktiv 2,5 åring er ikke lett.


Jeg bare elsker disse rosene her! Men det blir nok siste buketten med sånne roser før jul. Bare en uke til det blir jul i stua.


-Anette 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Tenkte jeg ville vise hva vi har pusset opp i huset vi kjøpte sammen i sommer. Vi tar rom for rom og fyller de opp etter det økonomien tillater.

Vi vil ikke bo oss ihjel. Og tar det når vi ser at vi virkelig kan.

Det første rommet vi tok var stua.
(den sa jeg at måtte bli ferdig før jeg ville flytte inn🙈)

Jeg elsker å dille og dulle hjemme. 


Har vi ikke fått det fint? ❤

-Anette

Likes

Comments

I dag hadde jeg egentlig tenkt til å vise min søndag i bilder. Men det eneste jeg fikk tatt bilde av var frokosten min og litt kveldskos.

Men jeg har ihvertfall hatt veldig koselig dag. Dagen begynte veldig tidlig da Johannes ville se på "padden" halv 6! Og var sulten og ville ha "sjeve" kl 7. Heldigvis ville han inn i senga vår å kose litt igjen. Så for oss voksene ble det en sen frokost. Noe som jeg syntes hører med på en Søndag.

Etter vi hadde ryddet av frokosten, gikk vi til byen for å få luftet oss litt og nyte den fine byen vår. Mens Johannes fikk tatt luren sin. Når vi kom hjem fra bryggeslengen vår kjørte Johannes og jeg til mamma for å spise middag. Ingenting er som søndagsmiddag (eller middag generelt) hos mamma.


Og akkurat nå skal jeg kose meg med en kopp kakao i senga og et par episoder av Gossip Girl.

Ha en fin kveld alle sammen!

-Anette

Likes

Comments

Alle trenger nok litt alenetid av og til. Jeg gjør ihvertfall det. Og jeg bruker alenetiden min på å gjøre ting jeg liker og som får meg til å slappe av. Bare å tenke på at det ikke er noen som trenger meg akkurat nå. Og at det ikke er noe annet sted jeg skal eller bør være er så nydelig.
Det er noen perioder trenger jeg mer alene tid enn andre. Bare en liten time for meg selv, om jeg bretter tøy eller går tur spiller ingen rolle. Bare jeg er alene.
Akkurat nå har jeg litt alene tid i kjellerstua, og jeg holder på å planlegge hvordan jeg skal pynte stua til jul. Og jeg trenger (heldigvis) mye mer nytt. Hihi.Ha en fin Lørdagskveld!

-Anette 

Likes

Comments

Jeg har lenge tenkt at jeg vil finne meg en ny hobby. Det nærmeste jeg kan kalle hobbyen min nå er hjemme mitt. Jeg elsker å rydde, vaske og gjøre det fint hjemme. Men det føles nå mer som noe jeg må gjøre. Så derfor tenkte jeg at jeg vil prøve å blogge.
Og da vil jeg skrive om ting jeg liker og gjøre. For selv om hverdagen vår er ganske hetisk, så gjør vi mange små ting som jeg setter pris på.
Og det er de små tingene i hverdagen som gjør livet så fint!

-Anette

Likes

Comments