//Sponset innhold.

Mine to must-haves i hverdagen, fra en travel jente til en annen. Jeg er en av de som er super lat når det kommer til huden min, til tross for at jeg vet hvor viktig den er. Disse to hjelper meg litt på vei! Clinique sin pep-start, er en skrubb og en rens- noe som vil si at istede for å måtte ta seg tid til to forskjellige produkter, i to omganger- holder det med et! Den er helt genial, og jeg elsker å starte dagen med denne også, føler meg mye mer våken og ikke minst ren.

Nummer to er min absolutte favoritt, nemlig fuktighetskremen. Det skal sies at jeg kan være ganske kresen når det kommer til kremer jeg skal smøre i ansiktet, både når det gjelder konsistens og ikke minst lukt. Konsistensen på denne kan minne litt om en primer, noe jeg elsker! Og den har en helt nøytral lukt, noe jeg også er ekstremt fan av.
Ikke bare tilfører den mye fuktighet, den matter også ned huden noe så sinnsykt- og er du shiny slik som meg, er det gull verdt. Poenget med den er å fukte huden som alle andre fuktighetskremer, men også å blure den- som et instagram filter, oh lord right? Really? Men det funker faktisk! Huden min blir mye jevnere etter et lag med denne.
Så, til tross for min elsk på primere, har jeg faktisk lagt de på hylla en stund på grunn av denne blå krukken- I love it!Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

/Sponset behandling

For en liten stund siden var jeg igjen innom Jacob hos Adam og Eva paleet, for å få frisket opp i fargen min litt- som alltid gikk jeg ut strålende fornøyd, han er så flink! Ikke bare med å gjøre meg freshere enn ever, men også å få meg til å føle meg vel, og ikke minst trygg! Hår er ikke bare hår liksom, it's a big deal.
Tror jeg er Jakob's fanbase number one, men det er sant- Skal dere til frisøren, anbefaler jeg Jakob og resten av teamet hos Adam og Eva paleet!

Også er håret fremdeles brunt, faktisk. Litt stolt av meg selv for at jeg ikke friket ut og gikk tilbake til blondt igjen med en gang, akkurat nå er jeg hektet på brunetter- og synes det er så fint! Så vi får se hvor lenge jeg holder meg mørk- so far, so good.


For å bestille time kan dere ringe +47 22 42 88 55
Elleeer, booke online
her


Ha en fin dag, dere!

Likes

Comments

 

Glitter choker + band tshirt. Helt utenfor min komfortsone, og ikke meg i det hele tatt! Men why not.
Jeg synes band tshirts er utrolig kult, men har aldri funnet en som jeg kan ha sett meg selv bruke, ikke det at jeg gjør det med denne heller- men den er uansett den kuleste so far.

Yes or no?

Likes

Comments

Bloggen har blitt en søndags greie for meg, og jeg hater det! Men tiden vil ikke strekke til akkurat nå, og jeg irriterer meg over mørke og gufne dager.. Foreløbig er det slik, men jeg regner med å komme over på en litt lysere side veldig snart!

Jeg setter enormt pris på dere som er innom til tross for mangel på innhold..
​Og ikke minst dere som legger igjen en fin kommentar, tusen takk! Hjerte.

På torsdag reiser jeg til Tyskland, der skal jeg koble av og bare kose meg over helgen- det gleder jeg meg enormt til, I need it!


Håper dere har det fint!

Likes

Comments

Har sykt lyst til å begynne å male. Tegne. Skrive. Eller bare fargelegge, jeg vet ikke. Ett eller annet, noe som gjør meg fokusert og lar meg lete etter noe.

Derfor så "artsy" idag, jeg maler på meg selv i photoshop istedet. Også elsker jeg den nye kimonoen min fra Minimum, jeg har brukt den hver dag, no joke. Den er enkel, og fin- slike trenger jeg flere av!


Håper dere får en super kveld!

Likes

Comments

For å oppsummere,

Søndag: Hygge, kaffe, vind, netflix, sjokolade.

Håper dere har hatt en fin helg, og en fin start på oktober! Jeg har satt meg et mål om å komme sterkt tilbake her inne, jeg må bare skaffe litt motivasjon først.
For ideene mine, og drømmene er der- jeg må bare finne de.__


  • 3051 lesere

Likes

Comments

Digger denne deilige genseren fra BikBok, designet av Angelica Blick. Elsker armene på den, og at det er en chunky off shoulder! Den er super fin for seg selv, men her tok jeg den over en hvit herre skjorte for å leke litt med layers, som er det beste jeg vet til høsten! Kulde du kan bare komme, jeg er så klar!
Fargen er også nydelig, en ny favoritt i garderoben!
​Det varmet også litt ekstra når jeg faktisk fikk en like fra henne på instagram!! Om den ikke var en favoritt før, er den det nå- yes jeg er fan, og stolt. #shesmybieber

Hva synes dere om bildene?

  • 3222 lesere

Likes

Comments

/Sponset behandling.

Ser dere noe nytt? igjeen..

Oh yes, jeg er gått over til den mørke siden. Egentlig helt spontant å gjøre det akkurat nå ettersom jeg nylig var hos frisøren, men en tanke jeg har hatt lenge! Det er sinnsykt uvant, i og med at jeg har hatt hvitt hår i en evighet- men so far, so good! Jeg liker det.

Nok en gang dro jeg til Jacob hos Adam og Eva Paleet, som tar like godt vare på meg hver gang- og gjør alle gale forandringer på meg uten å tvile- Til tross for noe jeg vil kalle en ekstrem forvandling, føler jeg meg 100% trygg.


Vi la ingen permanent farge, som vil si at den fader- men så er den ikke så vanskelig å få ut av håret igjen heller,
i tilfelle jeg skulle ønske å bli blond igjen neste uke (hvem vet?), rastløs.
Bunnen er nå mørkest, så den vil nok holde seg lengst også og gi meg en ombre effekt når lengdene mine lysner (med mindre jeg ønsker å ha hele håret mørkt, og fresher opp fargen når det trengs)

...

Jeg må si det er sykt deilig å få litt mørkere hår til høsten, huden blir blekere og klærne forandrer seg-
da trives jeg ikke like godt i helt blondt hår av en eller annen grunn.

Hvis du føler på det samme som meg, og vil ha noe nytt kan du booke time hos Jacob og Adam og Eva Paleet, ved å ringe +47 22 42 88 55

Eller bestill time online, her.Hva synes dere om fargen? Likes

Comments

Puma skatter nummer 2, som jeg tok med meg hjem fra Tyskland! De er super rare, og en helt ny type sko for meg- men jeg elsker de!
​Jeg må ha flere, de er så vanvittig gode på foten at dere aner ikke! Virkelig de mest behagelige skoene jeg eier.

...

Ellers har jeg gjort en ganske stor forandring ved meg selv! Ikke spør hvor det kom fra, jeg er en rastløs sjel..
Viser dere her imorgen, eller på instagram senere ikveld- finn meg på; @anettehhovland
Hva synes dere om skoene?Likes

Comments

Instagram@anettehhovland