T-shirt_ Ganni

Den følelsen når man har favoritt bakeverket på en tskjorte, lifegoals.
Ganni og prints altså, de finner alltid på noe gøy! Også elsker jeg genseren med en liten croissant på, så himla søt!

Den siste uken har jeg vært i Molde, men nå er jeg tilbake i Oslo for noen dager- før det bærer videre og hjem igjen, det blir en skikkelig Molde sommer på meg i år, noe jeg gleder meg sinnsykt til! Jeg elsker Oslo og storby, men jeg føler jeg har vært minimalt hjemme de siste to årene, og da spesielt på sommeren- så dette skal bli godt.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 58 lesere

Likes

Comments

Disse bildene får meg til å lengte tilbake til solfylte Hellas.. Vi hadde det så fint!
Føler meg absolutt ikke ferdig meg reising denne sommeren, litt av bakdelen med å ta sydenturen så tidlig er jo at det føles så kort, jeg har vært på ferie før sommeren i det hele tatt har begynt føles det som!
Men om det ikke skulle bli noe mer syden på meg i år, så håper jeg og krysser alt jeg har for en fin sommer her hjemme. Pliiiiis, liksom.. Det må det bare bli, heia sola!

Hvor reiser dere på ferie i år?

Likes

Comments

For en fantastisk ettermiddag og kveld det var på torsdag! Nouw Norge hadde stelt istand en ordentlig sommerfest for oss på Lekter'n Aker brygge. En ekstra takk og mye ros til @tessb og @karolinesmadal som stod på for at vi skulle få en bra kveld! All ære til dere <3

Fine omgivelser, noe godt å spise, nydelige bloggkolleger, goodiebags, kåringer og ikke minst litt champagne i glasset- for å nevne noe! Men det var egentlig det som skulle til for min del altså, jeg hadde det utrolig hyggelig!

Litt ekstra stas var det også å vinne "kveldens fresheste outfit" - Det hadde jeg altså ikke trodd, men det var så gøy! Tusen takk <3

Jeg hadde på meg en linskjorte fra Gina Tricot, favorittbuksene og veske fra Zara,
og smykker fra Tom Wood og Weekday.

Fotobaren AS var også der med photobooth til vår store glede! Tror jeg og Ida kunne stått der og tatt bilder hele kvelden!

Tusen takk til alle sammen for en super fin kveld!

Likes

Comments

What I would wear right now.


Print tee_ HER / denim skjørt_ HER / Sko_ HER / Strandveske_ HER / Øredobber_ HER

Øverst på ønskelisten min står denne freshe outfiten jeg har funnet hos Miinto.no ! Så effortless men likevel så stilig, akkurat slik jeg liker det. Det beste jeg vet er antrekk hvor det ser enkelt ut, at jeg ikke har prøvd altfor hardt på morgenen,
men likevel at det ligger en liten tanke bak det. If that made sense!
En annen ting jeg ikke får nok av, er valgmulighetene man får ved enkle plagg som et denimskjørt, sandaler og en håndveske- på en kjølig dag er en myk og god strikkagenser like kult som en tskjorte. Og om du skal fra hverdag til fest, kan du lett ta på deg et par pumps og se smashing ut.

  • 1261 lesere

Likes

CommentsPå slike dager er det sinnsykt deilig å ha en balkong, noe godt å sitte på og noe kaldt i glasset.
enough said.

Håper dere har hatt en fin dag, og koser dere sånn generelt! For min del nyter jeg å styre dagene mine helt selv, men prøver fremdeles å vende meg til å ikke dra på jobb hver dag. Det er sinnsykt rart, men også veldig deilig- særlig når været er på min side.

Likes

Comments

//Produktene er sponset

Etter at jeg gikk fra sjokoladebrunt hår til blondt, har jeg naturlig nok merket en liten forandring i håret mitt.
Det er vel ingen hemmelighet at mye farging og særlig bleking sliter en god del på håret vårt, mitt stakkar har gått gjennom haugevis av behandlinger- jeg føler jeg har hatt alle fargene i boka.
...
Derfor elsker jeg å teste ut nye produkter innen hårpleie! Det er så deilig når noe faktisk funker og får håret mitt til å føles mykt og sunt ut.
Og det var nettopp det som skjedde med disse tre over her, jeg har testet ut Fusion serien til Wella i noen uker nå, for å virkelig kjenne og føle på om de gjorde det jeg følte de gjorde.
Og her er det mange pluss i boka, serien lover å pleie og reparere skadet hår, og forebygger slik at hårene ikke knekker av like lett.
...
Jeg har ofte blitt hypnotisert av frisøer og lignende som viser meg produkter som gjør ditt og datt, at håret mitt kommer til å vokse til Rapunzel hår, at de slitte tuppene mine bare magisk er borte etter første vask. Heldigvis har jeg lært at magi ikke finnes, men at nøkkelen ligger i forebyggning- produkter kan reparere, men det er vanskeligere å se en forskjell på. Derfor er det viktigste for meg at håret mitt føles godt, ser sunt ut også er det en himla bra bonus om det lukter godt også!

Favoritten min er hårmasken, den er helt himmelsk! Om det kun er hårkur dere trenger, go for that one!

  • 1210 lesere

Likes

Comments


Enda et antrekk fra ferien som ble brukt igjen, og igjen. Elsker dette skjørtet, det er så fresht! Og gjør hele antrekket på egenhånd- jeg har kombinert det sammen med en enkel hvit genser og noe litt større ørepynt. Verre er det ikke.
Morro var det også at hotellet var fullt av blomster i samme farge, jeg følte meg hjemme da med andre ord.

Hva synes dere?


Likes

Comments

//sponset behandlingHer er antrekket fra gårsdagen, vi tok turen til Årets stylista- som egentlig var super sommerlig og fresh, planen min var også å dukke opp i noe som kunne minne mer om sommer, men jeg blir så utrolig påvirket av været..
Og igår var himmelen som en kran noen hadde glemt å skru av. Så, all black it was.
Og gratulerer så mye til Silje som gikk av med seieren igår! Så gøy <3


På tirsdagen var jeg tilbake i frisørstolen hos flinkeste Ingunn igjen, det trengte jeg! Det er ikke så veldig lenge siden sist, men etter sydenturen vår så merket jeg at både klorvannet og solen hadde satt sine spor på håret mitt- det var rett og slett ikke fresht i det hele tatt!
Så da var det deilig å få jevnet ut fargen litt, og ikke minst få klipt vekk det nederste partiet som var mest slitt (helt utrolig slitt) stakkar tuppene mine, de så ut som 20 år gamle malekoster.. Men ikke nå lenger! Halleluja.
Jeg er så fornøyd, og håret mitt ser så mye sunnere ut med en gang!

For bestilling av time online, HER
Dere kan også nå de på telefon, +47 22370100


Følg de også på insgtagram for myye fin inspirasjon, de er så dyktige!
@ingunn.hairandmakeup
@hendrixhair.grunerlokka
@hendrixhair
Likes

CommentsBukser med blomster på, statement ørepynt, slip in sandaler, grønne planter og røde negler.

Stikkord til bildene over, og mine 4 favoritter på turen til Hellas. Buksene brukte jeg hver dag, uansett.
Og kombinert med en enkel hvit tee og de røde sandalene blir antrekket som en drøm, jeg elsker det!
Det er fremdeles litt uvant for meg dette med farger i garderoben, siden jeg stort sett sverger til svart, hvitt og grått.
Men toner av rødt, rosa og gult har virkelig fanget meg i år- og jeg får altså ikke nok!

Likes

Comments

Follow me @anettehhovland