Header

Jeg elsker å være hjemme i julen, og det at jeg har ekstra lang juleferie i år er jeg så glad for! Etter så mange år uten skikkelig førjulstid sammen med familien er dette midt i blinken for meg. Men til tross for det, så gleder jeg meg til å få ha en skikkelig førjulstid i en egen leilighet også, å pynte og ordne til selv. Jeg kjenner det kribler i magen når jeg går å vandrer og ser i butikker, for så mye fint det finnes. Jeg tenker på alt fra hvilke farger jeg skal ha på puter, hvilke kopper jeg vil ha til hvordan juletreet mitt skal se ut. ÅH, det blir så bra!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

//adlinks.

...

Og mitt seneste innkjøp // Dressjakke_ HER / Dressbukse_ HER

Julen skal være rosa i år, leste jeg et sted tidligere denne måneden. JA, tenkte jeg! Nå har jeg ikke sett så mye rosa julepynt rundt om i butikkene, men mye rosa sånn ellers! Det virker å være en farge vi tar med oss fra våren/sommeren, helt frem til neste år og neste sesong. Denne dressen fra Ganni klikket jeg hjem isted, den er så kul at jeg greide ikke dy meg.. Jeg vet ikke om en rosa dress er det mest anvendelige jeg kan kjøpe meg, men en ting er sikkert- jeg skal bruke den uansett. Også kan man enkelt bruke jakken og buksen hver for seg. Jeg ser for meg blazeren med en hvit tee og lyse highwaist jeans til våren, med et par sneakers. Yay or ney?

 • Mote
 • 101 Lesere

Likes

Comments

//inneholder sponsede produkter

For my skin.

Prøver å tøffe meg litt opp å lage flere videoer, jeg synes jo det er fryktelig gøy! Men likevel er det noe som klumper seg i magen med en gang jeg skal legge det ut offentlig, men det kommer seg.

Jeg hadde vel strengt tatt ikke trengt å lage en video for dette, det viktigste er vel å få vist dere produktene jeg bruker- men jeg elsker å se slike videoer selv, så da ble det det.

Håper også dere vil abonnere på kanalen min hvis dere vil se mer!

English/ I'm trying to thoughen up and do more videoes, cause I really enjoy doing them! But still I get this knot in my stomach just before I'm putting it public- but I'm making progress.
I guess I didn't need to do a video to show you this, the main thing is the products obviously- but I love watching videoes like this, so I decided to do one!

If you wanna subscribe to my channel and see more, that would make me super happy!

Hope you like it!

Likes

Comments

...

Jeg er en sucker for nye, gode serier å se på- og blir helt i ekstase når jeg finner noe som virkelig treffer. Det gjorde jeg på mandag. Kanskje dere har sett den, eller hørt om den- jeg snakker om DARK, som ligger på netflix. Jeg er helt frelst av denne serien, jeg tror jeg ble ekstra gira siden jeg hadde null forventninger men likevel ble møtt av så mye spenning, og gode karakterer og personligheter.
Den ble lagt ut 1. desember, og jeg skulle starte på den når den først kom ut, helt til jeg fant ut at den var tysk. Uff nei, tenkte jeg- det blir for slitsomt å følge med på, vel så feil kan man altså ta. Jeg gav den et forsøk likevel, og jeg er allerede ferdig.. Det gikk ikke an å stoppe, så den ble sett ferdig på to dager- typisk meg. Den minner meg en liten smule om Stranger Things, for dere som elsker det like mye som meg! Da er jeg sikker på at denne faller i smak også, og jeg lover at man glemmer at de snakker på tysk etterhvert, jeg tenker ikke over det lenger.

English/ I'm such a sucker for new tv shows so watch- and it's pure happiness when I find one that really hits a nerve in me. And that I did, on monday. Maybe you've allready seen it, or heard of it? I'm talking about DARK on netflix. I'm honestly so inlove with this show I can't deal- I started it with zero expectations, but I was met with this crazy thriller and so many good characters. The show premiered on netflix first of december, and I was gonna start it right away, until I found out it was german.. And I was like, no thank you- that's to much. How wrong was I? Now I don't even think about it anymore.
It reminds me a bit of Stranger Things, so if you loved that just as much as I do- I bet you'll love this as well.

 • 258 Lesere

Likes

Comments

Just in case some of you didn't see this? Here's a friendly reminder! Aaand, I would love it if you guys would subscribe to my youtube channel, there's only two videoes up- but I promise, there is more to come! Actually I'm working on a new one as we speak, it will be up tomorrow. Stay tuned!

 • 308 Lesere

Likes

Comments

...


Finding the perfect nude.

 • Beauty
 • 320 Lesere

Likes

Comments

...

I wish.

En ny og forbedret førjulstid er i gang fra og med nå, jeg orker ikke stresse mer med gaver og lignende i år som jeg alltid pleier å gjøre. Så nå har jeg funnet frem notatboken min, og lager heller lister på hva jeg har fikset så langt- og hva jeg mangler. Jeg føler meg hundre ganger lettere allerede.

Julen fører med seg mye stress for mange, og det forstår jeg så godt. Derfor mener jeg det er enda viktigere å holde tankene organisert, og å luke ut det som er viktig eller ikke like viktig, slik at man får tid til å kose seg også.


 • 415 Lesere

Likes

Comments

...

Dette skjer hvert eneste år. Med en gang det blir mørkere ute, og alt ikke er så sommerlig og friskt lenger, så savner jeg å være brunette. De siste 5 årene har jeg hatt en vane for å være blond på våren og sommeren, og farge det brunt så fort høsten og vinteren er på vei. Men for et herk det er! Jeg kunne ønske det fantes en knapp som gjorde at jeg kunne endre hårfarge og frisyre når jeg måtte ønske- for det er jo ingen hemmelighet at det sliter enormt på håret å endre så mye på det, på så kort tid.

Jeg lovte egentlig meg selv at i år skulle jeg la være, bare la håret mitt være i fred. Og uansett om jeg elsker brunt hår og å ha det selv ikke minst, så vet jeg at jeg trives aller best som blondine- det blir alltid det til slutt uansett. SÅ, jeg skal prøve å la være i år, men det e søren meg ikke lett...

Men så kan jeg jo ikke la være å spørre dere! Hva dere synes, blondt eller brunt?

English/ This happens every year. The minute it gets darker, and summer is over I miss being a brunette. For the past 5 years I've had a habit of coloring my hair brown before fall and winter arrives, and keeping it blonde for spring and summer. But omg the struggle! I wish there was a button I could press when I wanted to change my hair, and it happened instantly. Cause it's no secret that coloring your hair is super damaging..

I promised myself that I wasn't going to do anything this year, just let it breathe for a minute. And no mather how much I love being a brunette, I know that blonde is my haircolor- I always end up missing that the most. SO, I'm gonna try to not do anything this year, but it's really hard you guys!

But I want to know though, what do you think? Brunette or blondie?

 • 691 Lesere

Likes

Comments

Tradisjonen tro, så er denne sesongen stappfullt av glitter til julebord og nyttårsesongen. Jeg har også dukket opp i antrekk som har noe med litt sparkle på seg- det hører jo med, særlig på nyttårsaften. Men i år har jeg overgått meg selv altså, i år skal jeg være en vandrende diskokule.

English/ Just as all the years before, this one is also full of glitter and glam. I've been one of those girls that show up in something sparkling, you just have to right? Most importantly on new years eve! But this year, I've really outdone myself, this year I'm gonna be a walking discoball.

Det eneste problemet jeg har er at jeg har funnet en jumpsuit som også er full av glitter.. Den er så fin den også, så det spørs om jeg ikke må ha et klesbytte (neida, joda, neida) - så ekstra er jeg ikke dessverre. Men vi får se, jeg er 90% sikker på at det blir diskokule i år, men hvem vet- kanskje jeg ombestemmer meg.

English/ The only problem is that I've found a jumpsuit as well, that is full of glitter! And it's so pretty. Maybe I'll have to do an outfit change? (just kidding..) I'm not that extra! We'll see, I'm 90% sure that I'll go for this discoball- but who knows, I may change my mind.

 • Mote
 • 583 Lesere

Likes

Comments


Jeg elsker røde lepper, men går med det altfor sjeldent! Jeg greier aldri å finne en leppestift som holder godt nok.. Og det vises så fort når den falmer utover dagen. Rød leppestift er ikke bare rød leppestift liksom, den skal være matt uten å bli tørr, den skal være pigmentert, og den må være blåbasert så tennene ikke ser gule ut. Oh, the struggle. (Det var dagens hint, om at jeg ønsker tips!!)

English/ I love a bold red lip, but I never really wear it! I struggle with finding one that I like, and that lasts me all day. The worst thing is a faded red lip.. The struggle is real! It needs to be matte without being dry, it has to have a lot of pigment, and it needs to have a hint of blue in it so my teeth doesn't end up looking all yellow. (That was todays massive cry for help, and tips!)

 • Mote
 • 698 Lesere

Likes

Comments

Follow me @anettehhovland