Bloggen har blitt en søndags greie for meg, og jeg hater det! Men tiden vil ikke strekke til akkurat nå, og jeg irriterer meg over mørke og gufne dager.. Foreløbig er det slik, men jeg regner med å komme over på en litt lysere side veldig snart!

Jeg setter enormt pris på dere som er innom til tross for mangel på innhold..
​Og ikke minst dere som legger igjen en fin kommentar, tusen takk! Hjerte.

På torsdag reiser jeg til Tyskland, der skal jeg koble av og bare kose meg over helgen- det gleder jeg meg enormt til, I need it!


Håper dere har det fint!

Likes

Comments

Har sykt lyst til å begynne å male. Tegne. Skrive. Eller bare fargelegge, jeg vet ikke. Ett eller annet, noe som gjør meg fokusert og lar meg lete etter noe.

Derfor så "artsy" idag, jeg maler på meg selv i photoshop istedet. Også elsker jeg den nye kimonoen min fra Minimum, jeg har brukt den hver dag, no joke. Den er enkel, og fin- slike trenger jeg flere av!


Håper dere får en super kveld!

Likes

Comments

For å oppsummere,

Søndag: Hygge, kaffe, vind, netflix, sjokolade.

Håper dere har hatt en fin helg, og en fin start på oktober! Jeg har satt meg et mål om å komme sterkt tilbake her inne, jeg må bare skaffe litt motivasjon først.
For ideene mine, og drømmene er der- jeg må bare finne de.__


  • 1418 lesere

Likes

Comments

Digger denne deilige genseren fra BikBok, designet av Angelica Blick. Elsker armene på den, og at det er en chunky off shoulder! Den er super fin for seg selv, men her tok jeg den over en hvit herre skjorte for å leke litt med layers, som er det beste jeg vet til høsten! Kulde du kan bare komme, jeg er så klar!
Fargen er også nydelig, en ny favoritt i garderoben!
​Det varmet også litt ekstra når jeg faktisk fikk en like fra henne på instagram!! Om den ikke var en favoritt før, er den det nå- yes jeg er fan, og stolt. #shesmybieber

Hva synes dere om bildene?

  • 1591 lesere

Likes

Comments

/Sponset behandling.

Ser dere noe nytt? igjeen..

Oh yes, jeg er gått over til den mørke siden. Egentlig helt spontant å gjøre det akkurat nå ettersom jeg nylig var hos frisøren, men en tanke jeg har hatt lenge! Det er sinnsykt uvant, i og med at jeg har hatt hvitt hår i en evighet- men so far, so good! Jeg liker det.

Nok en gang dro jeg til Jacob hos Adam og Eva Paleet, som tar like godt vare på meg hver gang- og gjør alle gale forandringer på meg uten å tvile- Til tross for noe jeg vil kalle en ekstrem forvandling, føler jeg meg 100% trygg.


Vi la ingen permanent farge, som vil si at den fader- men så er den ikke så vanskelig å få ut av håret igjen heller,
i tilfelle jeg skulle ønske å bli blond igjen neste uke (hvem vet?), rastløs.
Bunnen er nå mørkest, så den vil nok holde seg lengst også og gi meg en ombre effekt når lengdene mine lysner (med mindre jeg ønsker å ha hele håret mørkt, og fresher opp fargen når det trengs)

...

Jeg må si det er sykt deilig å få litt mørkere hår til høsten, huden blir blekere og klærne forandrer seg-
da trives jeg ikke like godt i helt blondt hår av en eller annen grunn.

Hvis du føler på det samme som meg, og vil ha noe nytt kan du booke time hos Jacob og Adam og Eva Paleet, ved å ringe +47 22 42 88 55

Eller bestill time online, her.Hva synes dere om fargen? Likes

Comments

Puma skatter nummer 2, som jeg tok med meg hjem fra Tyskland! De er super rare, og en helt ny type sko for meg- men jeg elsker de!
​Jeg må ha flere, de er så vanvittig gode på foten at dere aner ikke! Virkelig de mest behagelige skoene jeg eier.

...

Ellers har jeg gjort en ganske stor forandring ved meg selv! Ikke spør hvor det kom fra, jeg er en rastløs sjel..
Viser dere her imorgen, eller på instagram senere ikveld- finn meg på; @anettehhovland
Hva synes dere om skoene?Likes

Comments

Skinnjakke/Gina Tricot Genser/Carlings (sponset) Jeans/Envii Pumps/Zara


Super vide og altfor lange ermer er vanvittig upraktisk i det daglige liv, men det er veldig stilig! Så vi blåser i det.
​ Jeg elsker denne genseren fra Carlings, alt ved den. Og da spesielt ermene, såklart. Noe så enkelt gjør et ellers kjedelig antrekk litt mer spennende! Og slike ting er jeg avhengig av, enkelt med det lille ekstra!

Hva synes dere?

Likes

Comments

Nå når jeg var i Tyskland tok vi turen innom et av hovedkontorene og fabrikkene til Puma, hvor jeg fant disse herlighetene! Fenty slides fra kolleksjonen til Rihanna, og de er så kule! Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og hadde en enorm diskusjon med meg selv om hvilken farge jeg ville ha.. Valget falt på sort, as always. Jeg elsker dem, om de blir flittig brukt vet jeg ikke- men jeg har dem, og de er mine.

Hva synes dere? For min del er dette helt klart et YEY. 

  • 2799 lesere

Likes

Comments

Fila er tilbake for fullt, og gøy er det! Dette er tidenes deiligste genser sånn all over, pluss i boka at den er trendy også!
De finnes på Volt, hvor min er fra- De har størrelser fra xs så her er det fullt mulig å gå berserk i en herrebutikk.
Nå har jo også sweat/hoodie trenden virkelig tatt sats også! Jeg jubler, hva med dere?
Jeg valgte å kombinere genseren med skinnjakke over skuldrene, pinstripe dressbukser og et par pumps- Det funker like bra med sneakers, eller et par jeans for en mer laidback look.Hva synes dere om at Fila er tilbake? Yay or nay?

Likes

Comments

Instagram@anettehhovland