Dag 3'a dere! 2017 here we go, har en sykt god følelse på at dette blir et bra år- et av de bedre, faktisk. Og jeg gleder meg, vet ikke helt hva jeg gleder meg til enda- men jeg har sommerfugler i magen av tanken på ingenting, hva som helst, alt.

...

Håper dere har hatt en fin jul, og nyttårsfeiring! Julen ble ikke helt det store for min del i år, med sykdom og tannverk-
men jeg trøstet meg med godteri, familie OG den vakreste gaven noensinne fra min kjære, som dere ser på bildene over!
Jeg vokter over den som en hauk, og er obsessed. Min mini antigona.

Nyttår ble feiret med en bukett av vakre damer, god mat, champagne, stjerneskudd og fyrverkeri.

Nå skal jeg ta 2017 med storm.

Likes

Comments

Jeg lever, æresord. Dagene mine går i ett, og overskuddet mitt er på minus akkurat nå.
Og som jeg savner dette her, blogg, mote og foto. Livet.

Jeg lover meg selv og alle rundt at jeg skal bli flinkere og mer produktiv, tomme løfter. Enn så lenge!
Jeg skal faktisk bli flinkere, og komme tilbake til en god rytme- jeg må bare ta det litt som det kommer akkurat nå, føle litt på ting, hvile når jeg kan, koble av når jeg kan. But I'll get there.


Håper alle har det fint, og nok en gang takk til alle som fremdeles stikker innom, tross for min litt tomme periode-
Det betyr veldig mye.

Likes

Comments

//Sponset innhold.

Mine to must-haves i hverdagen, fra en travel jente til en annen. Jeg er en av de som er super lat når det kommer til huden min, til tross for at jeg vet hvor viktig den er. Disse to hjelper meg litt på vei! Clinique sin pep-start, er en skrubb og en rens- noe som vil si at istede for å måtte ta seg tid til to forskjellige produkter, i to omganger- holder det med et! Den er helt genial, og jeg elsker å starte dagen med denne også, føler meg mye mer våken og ikke minst ren.

Nummer to er min absolutte favoritt, nemlig fuktighetskremen. Det skal sies at jeg kan være ganske kresen når det kommer til kremer jeg skal smøre i ansiktet, både når det gjelder konsistens og ikke minst lukt. Konsistensen på denne kan minne litt om en primer, noe jeg elsker! Og den har en helt nøytral lukt, noe jeg også er ekstremt fan av.
Ikke bare tilfører den mye fuktighet, den matter også ned huden noe så sinnsykt- og er du shiny slik som meg, er det gull verdt. Poenget med den er å fukte huden som alle andre fuktighetskremer, men også å blure den- som et instagram filter, oh lord right? Really? Men det funker faktisk! Huden min blir mye jevnere etter et lag med denne.
Så, til tross for min elsk på primere, har jeg faktisk lagt de på hylla en stund på grunn av denne blå krukken- I love it!Likes

Comments

/Sponset behandling

For en liten stund siden var jeg igjen innom Jacob hos Adam og Eva paleet, for å få frisket opp i fargen min litt- som alltid gikk jeg ut strålende fornøyd, han er så flink! Ikke bare med å gjøre meg freshere enn ever, men også å få meg til å føle meg vel, og ikke minst trygg! Hår er ikke bare hår liksom, it's a big deal.
Tror jeg er Jakob's fanbase number one, men det er sant- Skal dere til frisøren, anbefaler jeg Jakob og resten av teamet hos Adam og Eva paleet!

Også er håret fremdeles brunt, faktisk. Litt stolt av meg selv for at jeg ikke friket ut og gikk tilbake til blondt igjen med en gang, akkurat nå er jeg hektet på brunetter- og synes det er så fint! Så vi får se hvor lenge jeg holder meg mørk- so far, so good.


For å bestille time kan dere ringe +47 22 42 88 55
Elleeer, booke online
her


Ha en fin dag, dere!

Likes

Comments

 

Glitter choker + band tshirt. Helt utenfor min komfortsone, og ikke meg i det hele tatt! Men why not.
Jeg synes band tshirts er utrolig kult, men har aldri funnet en som jeg kan ha sett meg selv bruke, ikke det at jeg gjør det med denne heller- men den er uansett den kuleste so far.

Yes or no?

Likes

Comments

Bloggen har blitt en søndags greie for meg, og jeg hater det! Men tiden vil ikke strekke til akkurat nå, og jeg irriterer meg over mørke og gufne dager.. Foreløbig er det slik, men jeg regner med å komme over på en litt lysere side veldig snart!

Jeg setter enormt pris på dere som er innom til tross for mangel på innhold..
​Og ikke minst dere som legger igjen en fin kommentar, tusen takk! Hjerte.

På torsdag reiser jeg til Tyskland, der skal jeg koble av og bare kose meg over helgen- det gleder jeg meg enormt til, I need it!


Håper dere har det fint!

Likes

Comments

Har sykt lyst til å begynne å male. Tegne. Skrive. Eller bare fargelegge, jeg vet ikke. Ett eller annet, noe som gjør meg fokusert og lar meg lete etter noe.

Derfor så "artsy" idag, jeg maler på meg selv i photoshop istedet. Også elsker jeg den nye kimonoen min fra Minimum, jeg har brukt den hver dag, no joke. Den er enkel, og fin- slike trenger jeg flere av!


Håper dere får en super kveld!

Likes

Comments

For å oppsummere,

Søndag: Hygge, kaffe, vind, netflix, sjokolade.

Håper dere har hatt en fin helg, og en fin start på oktober! Jeg har satt meg et mål om å komme sterkt tilbake her inne, jeg må bare skaffe litt motivasjon først.
For ideene mine, og drømmene er der- jeg må bare finne de.__


  • 4364 lesere

Likes

Comments

Digger denne deilige genseren fra BikBok, designet av Angelica Blick. Elsker armene på den, og at det er en chunky off shoulder! Den er super fin for seg selv, men her tok jeg den over en hvit herre skjorte for å leke litt med layers, som er det beste jeg vet til høsten! Kulde du kan bare komme, jeg er så klar!
Fargen er også nydelig, en ny favoritt i garderoben!
​Det varmet også litt ekstra når jeg faktisk fikk en like fra henne på instagram!! Om den ikke var en favoritt før, er den det nå- yes jeg er fan, og stolt. #shesmybieber

Hva synes dere om bildene?

  • 4535 lesere

Likes

Comments

Instagram@anettehhovland