View tracker

R.i.p min kära älskade katt som jag fick känna i åtta härliga år

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 16 readers

Likes

Comments

View tracker

Finbesök på kvällen och husdjuren!

  • 30 readers

Likes

Comments

View tracker

​hösten är ​nu här  och livet är nervöst inför rygg märgsprovet som skall tas den 29 för att se om det  är parkinson eller parkinsonism. 

Likes

Comments

 sommaren tog slut fort och nu är vi tillbaka till vardagen.mannen började jobba idag och jag längtar till husvagnen och värmen som vi inte fick mycket av. barnen har ju en vecka till och stora sonen fyller ju 18 den 16 september så vart har tiden gått sedan han var 635 gr tung och beroende av oss.ändå skulle jag inte vilja böra om igen med blöjbarn mm. pollbad 33 grader är ju aldrig fel även om det är i staden. väntan på lapp från linköpings lasarett börjar bli lång. 

Likes

Comments

hur har sveriges väder blivit på sommaren . förr var det varmt och mysigt på kvällarna men nu får man ha jacka på sig tills man går till sängs på kvällen. alla man pratar med erkänner att det är sämsta sommaren på många många år.vad tycker ni? campingen är knappt halv på möllstorp ock man ser hur folk drar sig inomhus tidigt på kvällarna .syn för sommaren är ju bästa årstiden eller? kram på er!!!!!!!

Likes

Comments

​Min son Johan som är äldsta barnet älskar musik och skriver bra låtar. Även om vi inte delar all musikval så ja det går att lyssna till. Just nu sommarjobbar han på kommunens servicecenter i receptionen och jag är stolt mor. Han är tonåring men jag älskar honom även om vi inte delar alla värderingar vi har. Bara 27 emellan mor och son.

nouw.com/anettehedell

Likes

Comments

DETTA ÄR VÅR HUND SOM HETER DANIELLA (ELLA)5 ÅR OCH KATTEN HETER SIGRIG (SINGAN)12 ÅR.

VI SKULLE JU INTE HA HUSDJUR MEN VAD GÖR MAN INTE FÖR BARNEN.´BARNAN HAR ADHD OCH DET SÄGS JU ATT DET ÄR BRA FÖR DE BARNEN MED DJUR. HUNDEN ÄR OMPLASERING PGA ATT DE FÖRRA ÄGARNAS BARN SLOG,SPARKADE OCH CYKLADE PÅ HENNE. FÖR NÄR VI FICK HENNE VAR HON RÄDD FÖR ALLA OCH ALLT.NU ÄR HON MER HARMONISK MED OSS. KATTEN KOM FRÅN KATTHEMMET(TUR ATT DET FINNS KATTHEM)

Likes

Comments

​min första son kom 3 månader för tidig och vägde 635gr. Så vi låg på lasarett i 3månader 1997 från september till december. Jobbigt  men allt var som ett töcken då.nu är han snart 18 år och det är svårt att  ta in att tiden gått så fort. Andra sonen är 12 snart men vi har mist en son emellan de två levande sönerna. 

Likes

Comments