Det lyner og tordner her lige nu, hvilket ikke ligefrem er det bedste sommervejr. Så nu når vejret er mest til at være indedørs i dag, kan man ligeså godt smutte under dynen og se en god film. Her er et par anbefalinger:


OLYMPUS HAS FALLEN

Personligt kan jeg rigtig godt lide film med spænding og action. De film hvor man næsten sidder på kanten af sofaen, og næsten bider negle, fordi de er så spændende. Det synes jeg Olympus has fallen er. Den er virkelig god, og har lidt af det hele. Det hvide hus kommer under et terroristangreb, hvor præsidenten bliver kidnappet. Mike Banning er præsidentens bodyguard, og prøver nu ene mand at redde ham. Jeg elsker denne her genre, når det kommer til film. Jeg synes virkelig I skulle gøre jer selv den tjeneste at se den, den er helt klart værd at se! Der er desuden lavet en efterfølger der hedder London has fallen og den er mindst ligeså god!


THE PROPOSAL

Dette er en af de bedre romantiske komedier, der er lavet længe. Den er virkelig både hammer sjov samt enormt sød. Der er sikkert mange, der i ny og næ tager sig selv til hovedet, fordi de har en heks af en chef. I The Proposal virker Andrews overordnede Margaret rent udsat som chefen fra helvede. Da firmaet finder ud af, der er rod i hendes arbejdspapirer og truer med at forflytte hende, burde Andrew være lykkelig. Imidlertid stivner hans smil, da Margaret giver ham et særdeles ubehageligt tilbud: enten gifter han sig med hende, så hun kan få arbejdstilladelse, ellers må han finde sig et nyt job. Den er virkelig god, og jeg synes virkelig de spiller godt i deres roller.


MIG FØR DIG

Lige da jeg så traileren til denne film for første gang, vidste jeg med det samme, at det var en film jeg skulle i biografen at se. Det fortrød jeg bestemt ikke, fordi denne romantiske drama er et must at have set. Filmen handler om den ubeslutsomme Louisa Clark, der driver fra det ene job til det andet for at få økonomien til at hænge sammen. En dag bliver hun tilbudt et job som plejerske for den unge forretningsmand Will Traynor, der har mistet førligheden i en ulykke. Will er blevet et kynisk menneske uden livsglæde, men da Lou dukker op, viser hun ham, at livet trods alt er værd at leve, og sød musik opstår mellem det unge par. Den er så skide sød og man kan ikke andet end at elske den. Se den!


DEADPOOL

På det sidste er jeg blevet helt vild med superheltefilm. Deadpool er en lidt anderledes superheltefilm end de klassiske som Superman, Spiderman etc. Den her er spækket med humor, og virkelig en af de sjoveste film jeg har set længe. Der er ikke et sekund, hvor man ikke sidder og har ondt i maven af grin. Normalt har jeg svært ved at grine af film af den her slags, men allerede efter 15 minutter var jeg helt solgt. I filmen følger man Wade Wilson på jagt efter manden, som gav ham accelereret helbredning og et udseende fyldt med ar. Jeg tror så den 3 gange inden for en uge, så god er den!


KVINDEN I BURET

Og med Kvinden i buret mener jeg selvfølgelig alle filmene i Afdeling Q serien. Jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg ikke elskede Nikolaj Lie Kaas. Bare en smule. Han er virkelig en af de bedste danske skuespillere. Carl Mørck er vicekriminalkommisær, og er en af Københavns Politis skarpeste hjerner. Han har samarbejdsvanskeligheder og han sættes derfor i spidsen for Afdeling Q, som er politiets nyoprettede afdeling for "sager under særlig bevågenhed". I virkeligheden skal han og hans nye makker Assad få tiden til at gå med at katalogisere en række gamle uopklarede sager. En ung dansk folketingspolitiker Merete Lynggaard forsvandt sporløst fem år tidligere. Dengang blev det afskrevet som selvmord, men efterhånden som Carl og Assad får gravet dybere i sagen, begynder sandheden at gå op for de to ansatte i Afdeling Q. Jeg elsker de film så meget, de er så spændende!


THE INTERN

Det her er den sødeste film jeg har set længe. The Intern handler om Ben Whitaker, som levet et stille liv som pensioneret enkemand. Den 70-årige newyorker er hverken ensom eller trist, men alligevel mangler der noget i hans tilværelse efter et langt arbejdsliv og et mangeårigt ægteskab. Hans gåpåmod er stadig intakt, så da et succesfuldt modefirma har brug for en seniorpraktikant, søger han stillingen. Få dage senere har han første arbejdsdag på en moderne kontor, hvor gennemsnitsalderen er omkring de 30, og hvor filterkaffe er et interessant kuriosum fra fortiden. Ben lader sig ikke slå ud, og på kort tid vinder han respekt fra sine nærmeste kolleger. Det viser sig til gengæld at være en langt større opgave at imponere kvinden, der er selskabets direktør og skaber. Jeg sad virkelig næsten og smilte under hele filmen, den er virkelig god.


Knus fra mig

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu går vi snart en helt masse lækre fester imøde. Der har lige været konfirmationer, og snart står studenterfesterne for døren. Jeg synes, at til et perfekt outfit tilhører den perfekte taske. Det er altid praktisk, at have en taske med til alle sine vigtigste ting. Derfor har jeg fundet nogle tasker, jeg selv kunne finde på at købe til sommerens fester, og de koster alle sammen under 500 kr., så det er lige til at overkomme. Jeg håber i kan lide dem, eller at de kunne give lidt inspiration.

God torsdag til jer alle!

Knus fra mig

Likes

Comments

ENDELIG! Nu fik jeg mig endelig taget sammen, og nu er rejsen sgu bestilt. Depositummet er betalt, og der er nu ingen vej tilbage. Det er 100% sikkert, at jeg skal afsted nu og jeg kan slet ikke vente! Det er også på en måde helt surrealistisk, fordi det længe bare har været ved snakken, men nu har jeg rent faktisk bestilt. Jeg tror ikke rigtig det er gået op for mig endnu. Rejsen går til Sydafrika, Tanzania og Zanzibar i to måneder. Jeg var i Afrika i efteråret 2015 i to uger sammen med min mor, lillebror, storesøster og hendes mand, og det var bare den fedeste oplevelse. Jeg vidste, at jeg stensikker ville tilbage dertil en dag, og det bliver altså efteråret 2017. Afrika har bare sin helt egen charme, og jeg er bare vild med kulturen og naturen. Desuden synes jeg menneskerne dernede er så utrolig søde og gæstfrie, så glæder mig til at skulle derned igen.

Jeg har i rigtig langt tid gerne ville ud at rejse i mit sabbat år, men har egentlig ikke rigtig kunne bestemme mig, hvor jeg gerne ville hen. Problemet har været, at jeg har så mange steder i verden jeg virkelig gerne vil besøge og opleve. Jeg elsker virkelig at rejse, og udforske andre steder i verden der er helt anderledes fra hvor jeg kommer fra. Jeg overvejede også at tage på en jordomrejse, men kunne ikke rigtig finde en med de rejsemål, jeg kunne tænke mig. Jeg drømmer virkelig også om at besøge Australien og New Zealand, men det må vente, og er uden tvivl sikker på det nok skal komme en dag. Jeg kan næsten ikke tælle på to hænder, de steder jeg stadig mangler at besøge.

Min rejse starter i Sydafrika, hvor der kommer til at ske en hel masse adventure som skydive og bungy-jump. Min mor har sagt, at hun gerne vil betale hvis jeg prøve bungy-jump, og det kunne være en enormt fed oplevelse. De fleste har sagt, at de ikke tror på jeg tør, fordi de kender mig så godt, men det kunne være så fedt at modbevise dem. Også mest fordi jeg ved, de fleste jeg kender siger, de ved jeg ikke tør. Desuden har min svoger prøvet det i Frankring fra 103 m højde, så det kunne være så fedt at overgå ham, da denne bungy-jump er på 216 m. I Tanzania skal vi på safari, og til sidst skal vi bare nyde livet på Zanzibar, hvor vi kan snorkle med delfiner, dykke og bare nyde de skønne palmestrande. Jeg har valgt at tilkøbe 2 ugers friviligt arbejde i Cape Town med børn, så det glæder jeg mig enormt meget til. Da vi var dernede sidst, besøgte vi et hjem for udsatte kvinder og børn, og allerede der fik de små afrikanske børn mit hjerte. Den livsglæde og positivitet man kan se hos dem, og de kram og kys man fik, er noget af det mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet. Så derfor bliver jeg simpelthen nødt til at få to uger, hvor jeg kun tilbringer min tid med dem. Jeg tror også det var derfor valget i sidste ende, endte med at blive Afrika, selvom jeg allerede har været der. Men det vil jo også blive en helt anden rejse end sidst, da jeg vil komme til at opleve nogle helt andre ting. Jeg rejser med adventure.dk, hvilket jeg kun har hørt godt om, og indtil videre har jeg ikke andet end at have fået et godt indtryk af bureauet. I kan tjekke deres hjemmeside ud lige HER.

Jeg kan slet ikke vente med, at i skal følge min rejse, og mit livs eventyr til efteråret.! Det bliver en af de vildeste oplevelser i mit liv.


Knus fra mig

Likes

Comments

I dag er det mig der har stået for aftensmaden. Jeg havde sådan lyst til noget let, og jeg elsker virkelig tapas, så det var virkelig lækkert. Jeg aner ikke hvorfor, men har virkelig ikke følt det har været weekend. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har arbejdet fra 7-11.30 både lørdag og søndag, men har slet ikke haft den samme følelse af afslapning, og weekend.

Desuden vil jeg lige komme med en anbefaling på en serie jeg virkelig er blevet vild med. Serien hedder Gidseltagningen og kommer hver søndag på kanal 5. Den er virkelig enormt god, og virkelig spændende. Den handler om et terrorangreb i Københavns metro, hvor 15 mennesker bliver taget som gidsler. I serien følger man en tidligere soldat Phillip Nørgaard, der som leder af PETs Terror Task Force så skal forsøge at redde gidslerne. Han har desuden selv siddet som gidsel, da han var udsendt, så han har også en fortid og nogle forfærdelige oplevelser der hjemsøger ham. Der er desuden lavet research til serien der bygger bl.a. på samtaler med den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage os Islamisk Stat i Syrien. Den er virkelig det værd at se, hvis man godt kan lide serier, hvor man næsten ikke kan sidde stille på stolen, og hvor der hele tiden sker noget nyt og uventet. Den er lidt i samme genre som Forbrydelsen. Gør jer selv den tjeneste at se den, den er enormt god - i bliver ikke skuffet!! Den gør i hvert fald søndagen en lille smule bedre.


Jeg håber i alle har haft en rigtig dejlig weekend!

Knus fra mig

Likes

Comments

Citater er en enormt god måde til at udtrykke sine følelser på en mere afdæmpet måde. Hvem har ikke læst et citat, hvor det bare passer spot on på en. Jeg kan i hvert fald stort set næsten altid identificere mig selv i utrolig mange citater. Man kan altid finde et citat der passer på ens humør. Når man så scroller ned, er det da også de fleste der lige bliver gemt, hvilket resulterer i at jeg på min computer nu har fyldt enormt meget plads ud med citater. Det er også dagligt veninderne bliver tagget i diverse citater eller memes som man har oplevet, eller har intern humor omkring. Jeg elsker i hvert fald virkelig citater, og det er ligefør jeg næsten er afhængig.


Knus fra mig

Likes

Comments


Lige nu er jeg bare i fuld gang med den store oprydning og hovedrengøring af mit værelse, og hoooold nu op hvor det trænger. Det er helt okay, fordi med musikken på det højeste, og med nattøjet på, så føles det ikke så slemt. Det tager dog lidt tid, da jeg bliver lidt distraheret nogle gange, og det måske går lidt for meget op i sang og dans, haha. Men når man har brugt en del tid, og kræfter på at gøre ens værelse helt flot og rent bliver man også bare så enormt glad og tilfreds, når man så er helt færdig. Nå men nu er min pause vidst slut, og jeg må hellere se at komme videre, så jeg kan nå at blive færdig i dag.

I må have en rigtig dejlig fredag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Nyt indlæg