Nu har jag tröttnat! Även jag har en gräns någonstans. För att jag ska få nog har det verkligen pågått ett bra tag. För kort stubin är det sista jag har. Men detta har pågått i ett x antal år nu, men nu på det senaste halvåret har dom dragit in några andra personer i det hela också!

Det sitter två pissluffare där ute som tydligen tror sej veta allt om mej och mitt liv, om vad jag gör och inte. Enbart bara för att man är VÄN med en viss person och det sticker visst dom i ögona. Egentligen så vet dom absolut INGENTING om varken mej eller mitt liv, och dom känner mej inte ens. Ni får väl prata om mej och mitt liv hur mycket ni vill, eftersom ni tydligen verkar tycka att det är så himla intressant, annars har ni aldrig lagt ner den energin som ni gör eftersom ni tydligen vet allt jag gör och inte. Men tyvärr sitter det bara i era huvuden 😉 Jag bryr mej då inte för fem öre att ni håller på och snackar om mej. För vill ni ödsla den energin så varsegoda för mej! Fortsätt med det ni så fortsätter jag leva mitt liv under tiden 😊 När ni får stake nog kan ni ju komma och säga det till mej istället, jag bitts inte 😉

Men det som gör mej förbannad i det hela är att det är dom ni blandar in i erat skitsnack som blir lidandes i det hela, och det är faen inte okej någonstans, speciellt inte när det gäller mina VÄNNER! Och det värsta är ju att dom personerna som blir indragna i erat skitsnack ska föreställa era egna vänner, syskon och partner, eller vad faen ni nu vill kalla det..

ÖPPNA era ögon för i helvete så kanske ni ser vad ni håller på med. Förstår ni inte det kan jag tala om det för er. Det är deras liv ni fuckar upp om ni inte har märkt det? men det är kanske det ni vill? man börjar ju nästan fundera eftersom ni tydligen aldrig lägger av med dagis fasonerna!

Genom alla dom här åren detta har pågått så har det inte varit så svårt att listat ut vem som ligger bakom det från första början. Och det är DU när Du kom in i den vissa personens liv, det var då allt detta började. För före var det då aldrig något sådant snack. För du kan inte acceptera att vi är jävligt bra VÄNNER och inge annat som du vill påstå! För det är bara när man umgås med den det blir kallabalik, bara för att du sitter och TROR en massa saker hela tiden. Och jag vet inte hur många gånger jag har sagt personligen till dej att det inte är något. Men det verkar inte gå in... Väx upp och lev i verkligheten i stället!

Just gällande sånt här har vi en anledning varför jag hellre har killkompisar än tjejkompisar! Men det är något ni två aldrig kommer att förstå.. Att man KAN ha killkompisar om man är tjej och tvärtom, utan att ligga med varenda jävel! Men det säger ju mer om er än om mej 😉 Man DÖMMER andra efter sej själv 😉

Så ta och lägg ner erat skitsnack nu en gång för alla! och inte för min skull utan för dom personerna som har olika relationer till er två! Innan ni har fuckat upp deras liv totalt!!!!!

Tack för mej☺

Likes

Comments