Jaha nu är det snart slut på påsklovet. Erik har varit hos Johnny tills i Onsdags då jag och Mamma hämtade hem honom. I dag hade vi tänkt grilla ute, men det blåser storm så vi gick grilla inne istället. Mmmmmmm så gott med grillat och potatis sallad.
Har inte gjort speciellt mycket under påsk. Har haft fruktansvärd värk i foten och benen. Tyvärr så kan jag inte gå långa sträckor förrän jag får ont. Hoppas jag får gå igenom fler undersökningar få se om dom hittar felet.
Ha en bra dag i blåsvädret! 💓💓💓💓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja ha ny månad. Och våren  är på väg äntligen  lite värme. Men jag har blivit sjuk, halsfluss och ont i  hela kroppen. orkar ingenting alls. Jobbigt att bara duscha. Har varit till Vårdcentralen i dag, men fick inge penicillin.  Bara att ta Alvedon tills det går över. Har inte gjort så mycket, men  jag och Linda möblerade om här hemma. Det blev kanonbra. Så nu fattas det kablar så vi får iordning tvn.  Önskar jag hade råd att åka bort ett tag och vila upp mig. Är ganska jobbigt nu runt omkring mig.
Ha en underbar dag och ta hand om er! ❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Sitter på akuten i Falun med Linda som har ont i magen. Kom in kvart över åtta i kväll och nu är klockan kvart över ett på natten. Väntar på gyn läkaren som är på BB. Verkar som hon har fullt upp där uppe. Hoppas hon kommer snart. Vi ska vara tillbaka i Falun om tolv timmar. Då ska Linda in på syn undersökning  på Smarteyes. Och så ska vi på ett möte. Kanske lika bra att sova i bilen, om vi blir klara här innan vi ska dit.
Sov så gott och ta hand om er. 💓

Likes

Comments

Ännu en vecka snart till ända! Ska strax åka till Johannisholm med Erik och möta hans pappa. Underbart väder i dag. Ska passa på att njuta i solen när jag kommer hem.
Ha en bra dag och var rädda om era nära och kära! ❤

Likes

Comments

Dags att sova i morn/i dag åker Erik till pappa och ska vara där i helgen.  Skriver mera senare i dag, natt natt sov så gott och var rädda om varann! ❤

Likes

Comments